PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی با پورت 10Gbps از Redstation انگلیس

astro.alireza
October 1st, 2012, 11:09
مشخصات سرور اصلی:

CPU: 2 x Intel® Xeon® Processor X5650 (12M Cache, 2.66 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI) – 12 Cores, 24 Threads
RAM: 128GB DDR3 ECC Memory
HDD: 8 x 2TB SAS – RAID 10
Port: 10Gbps Full Duplex

با توجه به پورت و سخت افزار ارایه شده به جرات می توان گفت کیفیت سرورهای مجازی ارایه شده بر روی این سرور بیشتر از سایر سرورها خواهد بود بدلیل اینکه:

- این سرور از دو پردازنده بسیار قوی با مجموع 24 هسته مجازی با فرکانس 2.66GHz استفاده می کند که در بدترین شرایط می تواند پاسخگوی نیاز تمام سرورهای مجازی میزبانی شده باشد.
- استفاده از 128GB رم DDR3 با سرعت بالا، عدم کمبود رم روی سرورهای مجازی را تضمین می کند.
- مهمترین مزیت سرور بالا سیستم هارد و RAID قدرتمند و اعجاب انگیز آن می باشد که آن را از تمام سرورهای همسان خودش متمایز می کند. این سرور با استفاده از 8 هارد SAS که به صورت RAID 10 پیکربندی شده اند می تواند در هنگام نوشتن اطلاعات تا 4 برابر و در هنگام خواندن اطلاعات تا 8 برابر سریعتر از هارد های مشابه عمل نماید. دیگر مزیت مهم RAID 10 امنیت بالای اطلاعات در برابر خرابی و از بین رفتن هارد می باشد. به گونه ای که این سیستم می تواند بدون مشکل تا حداکثر از بین رفتن 4 هارد به صورت همزمان را پشتیبانی نماید.
- پورت 10Gbps این سرور با توجه به سیستم هارد آن کاملا قابل دستیابی می باشد و هارد سرور مانعی در برابر دستیابی به حداکثر سرعت پورت نمی باشد.
- آپتایم این سرور در دو ماه اخیر 99.75 درصد و در ۳۰ روز گذشته 99.89 درصد بوده است.

چرا امگاهاست؟

- بهره مندی از پشتیبانی متخصص و حل مشکلات شما در کوتاهترین زمان ممکن
- استفاده از فایروال برای کل شبکه سرور اصلی که مبادلات سرور مجازی شما را کنترل کرده و از دریافت abuse جلوگیری می کند.
- ارایه سرور مجازی کاملا کانفیگ شده و آماده استفاده
- پشتیبانی نرم افزاری برای مشکلاتی که در کمتر از ۵ دقیقه قابل حل می باشند به صورت رایگان
- راهنمایی و کمک به کاربر در مواقع دریافت abuse و تلاش برای برطرف کردن مورد بدون دریافت هزینه اضافی
- ارایه گواهی SSL رایگان جهت استفاده در میکروتیک
- تضمین عدم OverSell با تخصیص منابع به هر سرور مجازی
- بازگشت هزینه سرور مجازی خریداری شده بدون محدودیت زمانی در صورت عدم رضایت کاربر از کیفیت خدمات ارایه شده (با ذکر دلیل)
- کنترل پنل مدیریتی سرور مجازی در محیط کاربری برای انجام عملیاتی مانند خاموش، روشن و ...
- کنترل پنل کامل تحت وب و ویندوز جهت بررسی وضعیت سرور و انجام عملیاتی مانند نصب مجدد سیستم عامل
- ارایه فضای بک آپ (به زودی!)
- ریموت دسکتاپ رایگان برای مدیریت سرور (به زودی!)

کنترل پنل تحت وب با تمامی امکانات لازم برای مدیریت و حتی نصب مجدد سیستم عامل!
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/8988-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-10gbps-%D8%A7%D8%B2-redstation-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-web-panel-png

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/8916-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-10gbps-%D8%A7%D8%B2-redstation-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-net-jpg

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/8915-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-10gbps-%D8%A7%D8%B2-redstation-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-hdd-jpg

9012

کدهای تخفیف:

۵۰ درصد تخفیف برای ماه اول با کد تخفیف 50ONETIME
۲ دلار تخفیف دائمی برای پلان های بالاتر از starter با کد تخفیف REDUK
امکان استفاده همزمان از کد تخفیف وجود ندارد و شما فقط می توانید یکی از آنها را انتخاب نمایید.

Starter
CPU: 1Core
RAM: 256MB
HDD: 40GB
Port: 10Gbps
قیمت با ۵۰ ٪ تخفیف برای ماه اول: ۵ دلار (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=59&promocode=50ONETIME)
قیمت واقعی: ۱۰ دلار

Bronze
CPU: 1Core
RAM: 512MB
قیمت با ۵۰ ٪ تخفیف برای ماه اول: ۶ دلار (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=60&promocode=50ONETIME)
قیمت با ۲ دلار تخفیف دائمی: ۱۰ دلار (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=60&promocode=REDUK)
قیمت واقعی: ۱۲ دلار

Silver
CPU: 2Core
RAM: 1GB
قیمت با ۵۰ ٪ تخفیف برای ماه اول: ۷ دلار (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=61&promocode=50ONETIME)
قیمت با ۲ دلار تخفیف دائمی: ۱۲ دلار (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=61&promocode=REDUK)
قیمت واقعی: ۱۴ دلار

Gold
RAM: 1.5GB
قیمت با ۵۰ ٪ تخفیف برای ماه اول: ۸ دلار (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=62&promocode=50ONETIME)
قیمت با ۲ دلار تخفیف دائمی: ۱۴ دلار (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=62&promocode=REDUK)
قیمت واقعی: ۱۶ دلار

Platinum
RAM: 2GB
قیمت با ۵۰ ٪ تخفیف برای ماه اول: ۱۰ دلار (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=63&promocode=50ONETIME)
قیمت با ۲ دلار تخفیف دائمی: ۱۸ دلار (سفارش دهید!) (http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=63&promocode=REDUK)
قیمت واقعی: ۲۰ دلار

در صورتی که سوالی در مورد آفر ارایه شده دارید می توانید با شماره تلفن ۰۹۳۷۲۲۳۱۰۶۷ تماس حاصل فرمایید.

astro.alireza
October 1st, 2012, 21:34
نظر برخی از مشتریان امگاهاست در مورد خدمات ارائه شده:

در مورد پشتیبانی واقعا کارشون درسته. مهمترین مزیتی که نسبت به تمام فروشنده هایی که من تا حالا ازشون سرویس گرفتم و میگیرم اینه که خودش رو جای مشتری میذاره و جوابی رو میده که مشتری توقع داره. مشل رو بدون هیچ سیاستی به مشتری میگه. مثل سرور های فرانسه، راحت و بدون تعارف گفتند سرویس کیم سوفی به درد نمیخوره و میخوان از خود ovh سرور بگیرند. نیومد کلی فلسفه بچینه. اصی ماجرا رو گفت. راه حل رو هم گفت که سرور جدید میگیره و جایگزین میکنه. یک هفته هم به همه مجانی سرویس داد. واقعا هم الان از سرویس فرانسه ایشون راضی هستم.

از خیلی ها سرویس گرفتم و هارد کمتر از چیزی بوده که تو آفر گفته بودند. بلافاصله پیگیر شدم که چرا کمتره و تا نمیگرفتم هم بیخیال نمیشدم. اما ایشون اینقدر با مشتری رابطه خوبی داره که وقتی همین اتفاق برام افتاد تا 10 روز چیزی نگفتم و گذاشتم یکم سرش خلوت بشه و بعد گفتم. ایشون هم علاوه بر درست کردن مقدار هارد. 10 گیگ هم بیشتر در اختیارم قرار داد. ادب و احترام همراه با صداقت در امر پشتیبانی و عدم اورسل مواردی هستند که فکر کنم خیلی از دوستان باید از ایشون یاد بگیرند

با توجه به مشکل پیش آمده دیشب سرور کانادا برای اولین بار بود که سرور ایشون با مشکل مواجه میشد و بالاخره توانستم به پشتبیبانی واقعی را پی ببرم با توجه به این که تا مشکلی پیش میاد همه سرازیر میشن و پشتیبانی سریع آفلاین مشه ولی ایشون آنلاین موندن و تمامی سوالات رو جواب دادن
و گفتن که مشکل از دیتا سنتر هست
پشتیبانی یعنی این , نه این که زمانی که همه چیز رو به راه هست جواب گو باشیم مشتری وقتی میبینه سرور مشکل داره و کسی هست که جوابشو میده خیالش راحت میشه - من 4 تا سرور دارم و از ایشون 2 تا سرور - ولی پشتیبانی ایشون 20 هست
یکی از سرور های دیگه که از کس دیگه ای تهیه من با مشکل مواجه بود که تیکت زدم فردا صبح بهم جواب دادن ولی اینشون درجا آنلاین بودن و خیال منو راحت کردن

در ضمن من دیروز برای سومین ماه سرویس رو تمدید کردم

از امگا هاست به خاطر خدمات و پشتیبانی شون تشکر می کنم و به امید پایداری همیشگی

سلام
من به نوبه خودم ايشون رو تاييد مي كنم .

فوق العاده پشتيباني خوبي دارند و حتي در كمك به حل وي پي اسي كه از ايشون تهيه نكرده بودم هم همكاري كردند .

واقعا ممنون

ايشاالـله بتونم جبران كنم.

از سرویس ایشون استفاده می کنم و واقعا راضی هستم هیچ مشکل خاصی نداره اگرم مشکلی پیش بیاد سریعا جبران میشه، پاسخگویی در ایام عید و احترام به مشتری ایشون واقعا ستودنیه!!

من چندماهی هست که از امگاهاست سرور دارم
کیفیت و پشتیبانی عالی دارن

سلام و خسته نباشید . پلان3 خریداری شد . واقعا عالی . سرعت . کیفیت . پشتیبانی عالی .

-------------------

یک سوال دیگه داشتم اگر من این پلان رو 1 6 ماهه شارژ کنم تخفیف میخوره بهش ؟

ممنون منتظر جوابتون هستم .

آقا من از دست شما شاکی هستم به دلیل اینکه گفتید نیم ساعته تحویل میدید 20 دقیقه ای تحویل دادید؟

دمتون گرم

سلام، من 6 ماهی میشه که از امگا هاست وی پی اس گرفتم و واقعا راضی هستم و خوشحالم که بعد از مدتها توانستم یک گروه مطمئن، کارا، متخصص و متعهد را پیدا کنم و جا داره اینجا از کلیه پرسنل زحمتکش امگاهاست تشکر کنم و بگم خدا قوت
گودرز گودرزنیا

پیروز باشید

پشتیبانی و سرویس دهی اقای اسکندری واقعا عالیه
وی پی اس بنده رو بعده نیم ساعت اونهم ساعت یک شب تحویل دادن

عاليه . دقيقا زمان گرفتم بعد 7 دقيقه تاييد شد بعد پرداخت اميدوارم پشتيبانيتون هميشه اينطوري باشه عاليه

سلا منم از ایشون سرویس داشتم واقعا کیفیت سرویس ها و ساپورتشون عالیه.
الانم یه سرور دیگه از آی وب سفارش دادم امیدوارم سریع آماده بشه

با سلام.بنده از ایشون سرویس 1 گیگ دارم .فوق العاده هم راضی هستم.هم از خدمات ایشون.و هم از برخوردشون.انشاالله که موفق باشند

یک سرویس 1.5 گیگ از فرانسه گرفتم ازشون. پرداخت اینترنتی بدون مشکل انجام شد. تحویل سرویس حدودا 6 ساعت طول کشید. البته چون تایید پرداخت رو برام فرستادن مطمئن بودم که کار بدون مشکل پیش میره.
از سرویس راضی هستم. پهنای باند 11 مگ رو بدون افت بهم داده، احتمال داره تو ساعت های غیر پیک بیشتر هم بشه. تنظیمات فایروال رو برام انجام داده بودند. به نظر میاد که با این شروع خوب مشتری دائمی ایشون باشم.
با توجه به کیفیت سرور و قیمتی که دارند میدن به نظر من عالی اگه نباشه کمتر از خیلی خوب هم نیست

سرورم رو تحویل گرفتم ماقعا ممنون فکر نمیکردم به این زودی آماده بشه.

دوستان اینو خدا وکیلی میگم سروراشون حرف نداره کیفیت عالی با پشتب بانی عالی تر هر سوالی داشتم کمکم کردن واقعا دسستون درد نکنه اینشالا همیشه آنلاین باشین :دی

منم یک سرور سفارش دادم که سریع و بدون مشکل تحویل دادن. در ضمن یکمی هم اذیتشون کردم

احتمالا هم مشتری ثابت بشیم

کارشون حرف نداره

پلن شماره 3 رو خریدم المانی سایت من دیشب اومد روش بعد دو روز دان بودن حالا روی وی پی اس ایشون عالیه بهترين سايت چت | بزرگترین سایت چت| چت باران | chatbaran.ir |چت روم | چت فارسي | چت |چت فارسی | باران چت Chat Social Portal

آقا بخرید که کارشون عالیه آفر هم خیلی خوبه خیلی خوب هم راه میان و تخفیف هم تپل مپل میدن

دستت درسته آقا ممنون بابت سرویس عالیتون انشالله همیشه همینطور خوب آنلاین باشید

علیرضا جان ممنونم بابت سرویس خوب و پاسخگویی سریع شما.

سالی پر از شادی رو براتون آرزو دارم.

سرور منم رسید به دستم ram 512 - canada
از اون چیزی که فکر میکردم خیییییییلی توپ تره
ممنون از پشتیبانی سریع و خوبتون
مشتری دائم شدم رفت

آقا علیرضا یه دونه باشه
من دو تا وی پی اس ازشون دارم خیلی خوبه
تازه خودشون میگن این سرور زیاد جالب نیست (من که شدید راضیم) و میخوان برن یه جای بهتر
از رپید شیر 11 mbps دانلود میکنم
دیروز یه سرور سفارش دادم بابت این که نتونستن نیم ساعته تحویل بدن 2 روز اضافه کردن به سرور
به هر حال نمرشون 20 هست
ممنون

دوستان یعنی اگه از ایشون سرور نخریداز دستتون رفته من اول یه سرور گرفته بودم یک هفته نشده یکی دیگه هم گرفتم تازه دارم برا دوستامم میخرم.
حرفففففففف ندارن پشتی بانی 2000000000000000000000 :دی

ایشاا... همیشه همین جور و موفق باشند.

من یک سرویس 512 کانادا گرفتم
باید بگم که سرویس دهیشون عالی هست همینطور پاسخگویی و پشتیبانی در کل واقعا راضی هستم و مشتری شدم

سلام
من یک ماهی هست که از امگا سرور گرفتم و تا کاملا تست نکردم و از آپ تایم مطمئن نشدم نخواستم پست بدم
من امروز سرویس رو تمدید کردم و واقعا از خدمات پشتیبانی و آپتایم واقعی ایشون راضی راضی هستم
و در مورد سرویس امگا هیچ جایی شکی نیست و تا به حال می تونم بگم از همه فروشنده های وی پی اس چه تو همین سایت چه جای دیگه سرور گرفتم به این اندازه راضی نبودم

واقعا ممنون به امید پایداری در پشتیبانی عالی شما خدا نگهدار

سلام
من چند ماهی هست باهاشون کار می کنم. واقعا همیشه سعی کردن مشکل رو حل کنند و شخصیت بسیار والایی دارند.
امیدوارم در تمام امور زندگی موفق و پروز باشند
با تشکر

واقعا پینگ و سرویس های ایشون خیلی خوب هست

من ازشون سرویس دارم و راضیم

سلام
من سه ماهه یه سرور ازشون دارم
کیفیت خوبی دارن .......

مسئولیت پذیری ایشون، جای تقدیر داره.

پینگش خوبه

منم امروز اين تايپيك رو ديدم و بخاطر راضي بودن اكثر مشتريهاشون
ازشون سرويس گرفتم كه سريعا تحويل دادن كمتر از يك ساعت

پشتيباني كه عالي بود
و وي پي اس امگا هاست رو مقايسه ميكنم با يك وي پي اس ديكه اي كه دارم با همين مشخصات (از يك شركت ديگه )

از نظر سرعت و كيفيت زمين تا اسمون باهم فرق دارن
و كيفيت امگاهاست خيلي بالا تره

ممنون دوستان

---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

اميد وارم تا اخر همين طوري باشه

من از ایشون سرویس دارم

چند وقت پیش مشکلی براشون پیش اومد از طرف دیتاسنتر و سرویس من هم قطع شد که در اولین اطلاع سرویس جایگزین دادن!!! (فقط 1-2 خط چت)

و الان باز با 2 خط چت چند ساعتیه که اومدم رو سرویس اصلیم !!!

شدیدا تایید میشن!! انشالله پایدار باشند در این امر!!!

کیفیت پشتیبانی حرف نداره
جواب منو که سریعا دادن

البته یاهو فعال تر از تیکت هستن

کار کردن با امگا هاست بخاطر پشتیبانی و کانفیگ حرفه ایشون لذت بخش بوده
بدون شک یکی از بهترینهای ایران هستند
موفق باشید

من از ایشون سرویس گرفتم

واقعا عالی
کانفیگ خیلی سختی برای بنده اجام دادن اونم مجانی !!!

ساپورت هم خیلی خوبه
برخورد خیلی خوبی هم دارن

با سلام
من از این دوستمون 2 تا سرور داشتم که یکیش به دلایل فنی تمدید نشد.(سرور دیگه البته بدون قطعی و با قدرت ادامه داره میده )
اما واقعا پشتیبانی قوی دارند و توی شرایط خاص هست که آدم متوجه پشتیبانی بی نقص ایشون میشه.
انشالله که همیشه پایدار بمونه این شرایط.
براشون آرزوی موفقیت روزافزون رو دارم

سلام دوستان نميخوام الكي تعريف كنمب راي همين چند هفته اي استفاده كردم خدايش ميگم سرعتش واقعا عالي كيفيت فوق العاده

بهتري سروره ميكرو تيكي كه تا الان خريدم فقط از امگاه هاست خريدم

واقعا ممنون وی پی اس هاتون عالیییییییییییییییی
پشتیبانی حرف نداره ممنون
هرکی می خواد وی پی اس بخره اگه از جای دیگه بگیره ضرر کرده 100%:دی

یک سرویس دیگر هم از ایشون گرفتم با کانفیگ درخواستی رایگان و تکمیلی که برام انجام دادن خیلی هم سریع تحویل شد!!

تا الان که کیفیت خوب بوده!!

انشالله که همچنان مثل سرویس دیگم خوب بمونه!!

با سلام
من هم از از کاربرهاشون هستم!
پشتیبانی بسیار خوبی دارند!
امیدوارم همیشه پاینده و استوار باشند!
با تشکر

من از قدیم مشتری ایشون بودم!واقعا بهترین سروری که داشتم از ایشون بوده!

astro.alireza
October 6th, 2012, 10:24
سفارش دوستان تحویل داده شد
در صورت نیاز می توانید نظر کاربران در مورد سرور انگلیس را از تاپیک قبلی ما به آدرس زیر جویا شوید:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/50814/
عدم ادامه تاپیک مذکور به دلیل تغییر واحد پول سایت و نوع آفرها می باشد

parsa7
October 6th, 2012, 10:44
لطفا قیمت ها رو همینجا در تاپیک زیر هر پلن درج کنید.ممنون

astro.alireza
October 6th, 2012, 11:20
لطفا قیمت ها رو همینجا در تاپیک زیر هر پلن درج کنید.ممنون
با توجه به درخواست شما قیمت های دقیق برای هر پلان با تخفیفهای موجود قرار داده شد
نرخ دلار توی یک هفته اخیر نوسانات بسیار زیادی داشته اما ما قیمت هر دلار رو روی ۳۱۰۰ فیکس گذاشتیم
انشاا... با افت قیمت دلار قیمت تمام شده کاهش پیدا می کنه

astro.alireza
October 6th, 2012, 19:50
خوشبختانه قیمت دلار در حال کاهش هست و پیش بینی می شه در همین هفته کاهش بیشتری هم داشته باشه. ما هم از این کاهش استقبال کردیم و نرخ فعلی ارز در سایت رو به ۲۹۵۰ کاهش دادیم
امیدواریم قیمت همچنان افت کنه تا بتونیم سرویس های ارزونتری ارایه بدیم
با تشکر

mehdifx
October 6th, 2012, 19:58
سلام و درود.

میشه قیمت سرویس 4 گیگ رم بهمراه حداقل 50 گیگ هارد را برام پخ کنید.

لطفا تعداد هسته و سرعت پردازنده را نیز مشخص بفرمائید. و اینکه آیا انتقال هم میدهید؟(از سرور دیگه)

باتشکر.

aminmo
October 6th, 2012, 21:47
سلام و خسته نباشید
موقع باز کردن سایت برای ثبت سفارش این ارور رو می ده:

Forbidden

You don't have permission to access /cart.php on this server.

astro.alireza
October 7th, 2012, 00:47
سلام و درود.

میشه قیمت سرویس 4 گیگ رم بهمراه حداقل 50 گیگ هارد را برام پخ کنید.

لطفا تعداد هسته و سرعت پردازنده را نیز مشخص بفرمائید. و اینکه آیا انتقال هم میدهید؟(از سرور دیگه)

باتشکر.
سلام
کانفیگ مورد نظر شما ارسال شد

سلام و خسته نباشید
موقع باز کردن سایت برای ثبت سفارش این ارور رو می ده:

Forbidden

You don't have permission to access /cart.php on this server.
بله در حال تغییر قالب سایت بودیم که برطرف شد

لازم به ذکر است امکانی فراهم شد تا مشتریان گرامی بتوانند از نرخ تبدیل ارز سایت به راحتی مطلع شوند. نرخ تبدیل ارز در هدر سایت قرار گرفته و در صورت تغییر به صورت خودکار آپدبت می شود
با تشکر

cdcenterahmadi
October 7th, 2012, 01:46
آقای اسکندری تایید می شن
ما هر جا که رفتیم یک ماه نشده برگشتیم
ایشالا قیمت دلار پایین بیاد که ما هم راضی تر باشیم
امیدوارم همچنان با قدرت به کارشون ادامه بدن
در کل کیفیت هزینه داره که هزینه سرویسهای ایشون هم معقولانه است
موفق و پیروز باشید

astro.alireza
October 8th, 2012, 14:59
آقای اسکندری تایید می شن
ما هر جا که رفتیم یک ماه نشده برگشتیم
ایشالا قیمت دلار پایین بیاد که ما هم راضی تر باشیم
امیدوارم همچنان با قدرت به کارشون ادامه بدن
در کل کیفیت هزینه داره که هزینه سرویسهای ایشون هم معقولانه است
موفق و پیروز باشید
خوشحالم که این رو می شنوم
ما هم هزینه زیادی نمی گیریم! هزینه ماهانه این سرور ۱۰۰۰ دلار هست و نمی شه مثل سرورهای ovh یا هتزنر باهاش برخورد کرد.
امیدوارم رضایتتون ادامه داشته باشه

نرخ دلار امروز ۲۹۵۰ تومان می باشد. امیدواریم قیمت دلار کاهش پیدا کنه!

astro.alireza
October 8th, 2012, 16:51
نتیجه تست speedtest.net که دقایقی پیش از یکی از وی پی اس ها تهیه شد. دقت بفرمایید در حال حاضر ۸۰ وی پی اس فعال برروی سرور موجود است پس مقدار زیادی از پورت سرور اشغال شده است.
البته این سرعت بسیار کمتر از توان واقعی سرور می باشد و در واقع نشان دهنده توان سرورهای speedtest.net است!!!
این سرعت روی تمام وی پی اس های موجود بر روی این سرور در دسترس است.

9011

shingo
October 8th, 2012, 20:57
کاش هروجوری شده یه سرور جدید از هلند یا فرانسه جور کنید منم چون کارم تورنتو وارز فعلا نمیتونم ازین سرورتون سرویس بگیرم ولی چون قبلا رو فرانسه ازتون سرور داشتم خیلی مایلم از شما سرور بگیرم

shahabg
October 9th, 2012, 19:09
تایید میشن

سرور در اسرع وقت و با کانفیگ تحویل داده شد

misagh72
October 11th, 2012, 15:06
میشه یک سرور تست بدین ؟

astro.alireza
October 12th, 2012, 17:45
کاش هروجوری شده یه سرور جدید از هلند یا فرانسه جور کنید منم چون کارم تورنتو وارز فعلا نمیتونم ازین سرورتون سرویس بگیرم ولی چون قبلا رو فرانسه ازتون سرور داشتم خیلی مایلم از شما سرور بگیرم
متاسفانه قیمت ارز خیلی بالاست و نمی شه سرور اضافه کرد. ovh و هتزنر هم که جدیدا شروع به بستن سرورها کردند و اطلاعات کاربران به هیچ وجه امنیت نداره تو این دیتاسنترها واسه همین فعلا روی کیفیت و امنیت روی کانادا و انگلیس تمرکز داریم

تایید میشن

سرور در اسرع وقت و با کانفیگ تحویل داده شد
تشکر از تایید شما

میشه یک سرور تست بدین ؟
تیکت بزنید تا در صورت امکان سرور برای تست داده بشه

نرخ امروز دلار ۳۵۰۰ تومان می باشد.
با تشکر

PerSianSerVerS
October 12th, 2012, 19:34
روی سرورتون اگه رم 128 گیگ هست چند تا vps میزنید؟

astro.alireza
October 12th, 2012, 20:13
روی سرورتون اگه رم 128 گیگ هست چند تا vps میزنید؟
روی این سرور یک رنج آی پی /۲۵ که شامل ۱۲۵ آی پی قابل استفاده هست سفارش داده شده پس نمی شه بیشتر از ۱۲۵ تا وی پی اس ایجاد کرد.
در حال حاضر حدود ۸۰ وی پی اس موجوده

astro.alireza
October 14th, 2012, 00:14
سفارشات کاربران محترم آماده شد
قیمت امروز دلار ۳۴۰۰ تومان می باشد

sh0op
October 17th, 2012, 14:21
دوستان کسی شماره تماسی از ایشان داره ؟

MagicVps.Com
October 17th, 2012, 15:22
دوستان کسی شماره تماسی از ایشان داره ؟
داخل افر قبلیشون اینو زده بود
توی سایتشون تیکت بزنید جوابتون میدن

در صورتی که سوالی در مورد آفر ارایه شده دارید می توانید با شماره تلفن ۰۹۳۷۲۲۳۱۰۶۷ تماس حاصل فرمایید.

wikiphp
October 18th, 2012, 00:08
هنوز دارید؟

قیمت های رم 256 و 512 را برام پ.خ کنید (( ویندوز 2008 میخوام ، برای دانلود و آپلود ))

saymon
October 28th, 2012, 14:20
فروش داريد؟

choughour
May 21st, 2013, 16:54
جای خالی دارید .. ؟؟

ویندوز روی هارد ssd هم میدید .. ؟؟