PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لاک شدن ناگهانی تمام ای دی های یاهو من!!!

behnam289
October 1st, 2012, 01:17
با سلام

من دو تا ای دی یا هو داشتم که همیشه هر دو تا ای دی را هم زمان لاگین میکردم.

امانمیدونم چی شد که یه دفعه هر دو تا لاک شدند ! و وارد یاهور مسنجر نمیشوند

وارد یاهو شدم پسورد را ریست کردم ولی مشکل حل نشد اما جالب اینجاست که من از طریق سایت خود یاهو میتونم وارد شوم و حتی میتونم یاهو مسنجر را از طریق سایت یاهو لاگین کنم ! اما از طریق خود نرم افزار نمیزاره لاگین کنم و میگه اکانت لاک شده!

حالا باید چه کار کنم هیچ راهی نداره ؟

m2n
October 1st, 2012, 01:25
منم همین مشکل رو دارم متاسفانه تو سایت می تونم وارد بشم ولی با مسنجر نه به پشنهاد دوستان 9 رو نصب کردم بدون مشکل وارد شد ولی خوب باید نسخه جدید نصب بشه که نمیشه :-

shahabhost
October 1st, 2012, 01:45
ورژن جدید رو نصب کنید مشکلتون حل میشه.

novinline
October 1st, 2012, 04:34
اگر ورژن اخر رو دارید پاک کنید دوباره نصب کنید

0 1
October 1st, 2012, 13:40
اما جالب اینجاست که من از طریق سایت خود یاهو میتونم وارد شوم و حتی میتونم یاهو مسنجر را از طریق سایت یاهو لاگین کنم ! اما از طریق خود نرم افزار نمیزاره لاگین کنم و میگه اکانت لاک شده!

این مشکل معمولا برای تغییر کردن ip هست. مثلا وقتی آنلاین بودید از چیز پی ان یا ... استفاده کردید یا قطع کردید چیز پی ان و ... رو وقتی ip زیاد عوض بشه این مشکل پیش میاد (منظور ip کشور هست) یا اینکه الان با ip ایران آن بشید بعد از چند دقیقه با همون id از ip کشور دیگه آن بشید

behnam289
October 2nd, 2012, 01:45
این مشکل معمولا برای تغییر کردن ip هست. مثلا وقتی آنلاین بودید از چیز پی ان یا ... استفاده کردید یا قطع کردید چیز پی ان و ... رو وقتی ip زیاد عوض بشه این مشکل پیش میاد (منظور ip کشور هست) یا اینکه الان با ip ایران آن بشید بعد از چند دقیقه با همون id از ip کشور دیگه آن بشید

اقا تموم زندگی من یاهو مینجر بود8-}:109:

اخه من الان چه کنم ؟ هیچ راهی نداره
همه ورژن ها را دانلودکردم نصب کردم نشد
از خود سایت یاهو من همیشه دانلود میکردم اون هم نشد

هیچ راهی ندارد ؟

0 1
October 2nd, 2012, 03:06
یک بار ریست پسورد کنید درست میشه البته از سایت نه از خود برنامه یاهو مسنجر . یا آی دی و پسورد رو بدید براتون درست کنم البته اگر دوست دارید.

behnam289
October 2nd, 2012, 04:05
یک بار ریست پسورد کنید درست میشه البته از سایت نه از خود برنامه یاهو مسنجر . یا آی دی و پسورد رو بدید براتون درست کنم البته اگر دوست دارید.

با سلام

در خود سایت یاهو مشکلی ندارم حتی تو مسنجر انلاین وب هم میره اما تو نرم افزار یاهو مشکل دارم
پسورد را هم ری ست کردم از خود یاهو اما حل نشد مشکل !

0 1
October 2nd, 2012, 12:41
بله این مشکل فقط با یاهو مسنجر هست . برای خودم 10 یا 15 باری این مشکل پیش اومده وقتی با یاهو مسنجر آن میشید پیغام میده که آی دی قفل شده تو همون پیغام دکمه forgot password رو بزنید 100% باید درست بشه!!

behnam289
October 2nd, 2012, 21:40
با سلام
دوستان مشکل با کمک یکی از کاربران انجمن حل شد.

مشکل از isp من هست که ای دی یاهو من لاک نشون میده:65:

من نمیدونم چرا هر ای اس پی ساز خودش را میزنه !!!!! یکی پورت پ-ر-و0ک9سی را میبنده یکی باز میزاره

حالا هم که isp ما یاهو مسنجر روش کار نمیده..:106:

کسی هست این مشکل را داشته باشه ؟