ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : shot dw

nadergun
September 30th, 2012, 20:26
سلام به همگي من امروز وي پي اس رو شات داون كردم
الان چي كار كنم ديگه نميره تو
:-o=))=))

novinline
September 30th, 2012, 20:33
سلام

به مدیر سرور بگید روشن میکنن;)

nadergun
October 2nd, 2012, 11:23
مدير سرور مرده ايشالا
كل مشتريام پولاشونو خاستن منم محبور شدم بدم
8-}:78:
هيچ راهي غير اون نداره :(((((((؟

B.Z
October 2nd, 2012, 11:59
مدير سرور مرده ايشالا
كل مشتريام پولاشونو خاستن منم محبور شدم بدم
8-}:78:
هيچ راهي غير اون نداره :(((((((؟

دوست عزیز رعایت کنید لطفا
باید پنل رو از فروشنده درخواست میکردین
یا باید به خودشون بگید

ariacloud
October 2nd, 2012, 12:02
سلام
خیر دوست من ، اگر مدیریت سرورتون بهتون قبل از این داستان پنل ریبوت می دادن راه داشت ! ولی اگر چیزی در اختیار ندارید به مدیریت بگید ، صبر بفرمائید تا مشکلتون رو حل کنند

nadergun
October 2nd, 2012, 12:06
سلام
خیر دوست من ، اگر مدیریت سرورتون بهتون قبل از این داستان پنل ریبوت می دادن راه داشت ! ولی اگر چیزی در اختیار ندارید به مدیریت بگید ، صبر بفرمائید تا مشکلتون رو حل کنند

دوست عزيز پنل ريبوت از وظايفشون هست بدن يا نه

ariacloud
October 9th, 2012, 12:50
دوست عزيز پنل ريبوت از وظايفشون هست بدن يا نه

پنل ریبوت و امکانتی از این دسته جزو امکانات اجباری محسوب نمی شه ، هر شرکتی برای افزایش خدمات و یا بهتر بگیم جذب مشتری اگر تمایل داشت می تونه پنل ریبوت به مشتری بده اگر هم نه ارائه نمی ده
مثل این می مونه که می خواید یک ماشین لباسشوئی بخرید ، این بسته به میل شما و تجهیزات فروشنده هست که آیا سیم های اضافی ، کلید های زاپاس و ... رو بهتون ارائه بده یا خیر

سپاس
mr2od

wareztm
October 13th, 2012, 13:40
شما باید از جایی سرورتون رو تهیه میکردید که اگه پنل ریبوت نمیدن پشتیبانی عالی بدن که اگه مشکلی بود زود رفع کنن.
متاسفانه بعضی از همکاران چون فصلی هستن و چند تا شغل دارن نمیتونن خوب ساپورت کنن مشتریشون رو.عاقبتش هم میشه مثل شما و ناراحتی و نارضایتی.واقعا بعضی فروشنده ها نمیدونم روی چه اصولی سرویس میدن ما که 24 ساعته داریم پشتیبانی میکنیم و پشتیبانی شبانه رو هم فعال کردیم. اونا رو دیگه نباید توقع زیادی ازشون داشت.کیفیت هزینه داره دوست عزیز
موفق باشید / تنها راهش فروشنده سرور مجازیتون هست