PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب ibsng در vmware

rezahasty
September 30th, 2012, 20:05
سلام دوستان گلم من رو ماشین مجازیم بک لینوکس سنتوس 6 نصب کردم و میخواهم ibsng روش سوار کنم اما نمیدونم ibsng رو تو کدام مسیر بریزم که تو ترمینال بتونم setup کنم.
الان ibsng من رو صفحه دکستاپ هست چه جوری تو ترمینال آدرس بدم و کمکم کنید لطفا...

mohamad2314
September 30th, 2012, 20:10
با سلام خدمت دوست عزیز پیشنهاد می کنم روی ورژن 5.8 نصب کنید با سنتوس ورژن 6 یه مقدار به مشکل بر میخوره IBSng

rezahasty
September 30th, 2012, 20:11
خوب الان من 6 دارم چارش چیه؟

mohamad2314
September 30th, 2012, 20:15
چاره کار اینه برای تست می خواین میتونین یه نصبی بزنین اگه به مشکل نخورین اموزش نصب تو انجمن بطور کامل هست اگه پیدا نکردین بگین براتون لینک بزارم

DVBBaz
September 30th, 2012, 20:16
خوب الان من 6 دارم چارش چیه؟

از این دستور برا انتقال استفاده کنید دوست من ...

wget http://space.dl.sourceforge.net/project/ibs/IBSng/IBSng-A1.24/IBSng-A1.24.tar.bz2

rezahasty
September 30th, 2012, 20:17
ممنون اما سوال جواب من رو ندادین

الان ibsng من رو صفحه دکستاپ هست چه جوری تو ترمینال آدرس بدم

rezahasty
September 30th, 2012, 20:19
زدم جواب این بود

Resolving space.dl.sourceforge.net... failed: Name or service not known.
wget: unable to resolve host address “space.dl.sourceforge.net

taghi.karimi
September 30th, 2012, 21:17
زدم جواب این بود

Resolving space.dl.sourceforge.net... failed: Name or service not known.
wget: unable to resolve host address “space.dl.sourceforge.net

name server هاتون را چک کنید ببینید مورد نداشته باشه!

ezat1
October 1st, 2012, 10:01
دوست من ببینید با آموزش پیش برید راحت تر هستید و با محیط گرافیکی گیج میشی اما این مرحله که دوستان گفتن مال دانلود هست که شما میفرمایی رو دسکتاپ لینوکس هست پس محیط گرافیکی هست و الان شما دانلود کردی با این اوصاف به مرحل دوم یعنی نصب برو اما آدرس رو باید تغییر بدی برای این کار هم ببین فایل آدرسش چیه یکم این ور اونور کنی دستت میاد