توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای راه اندازی سایت
saeidz
September 30th, 2012, 04:23
سلام
دوستان الان یه سایت روی هاست های رایگان دارم چند ماهه به خوبی کار می کنه چند گیگ هم فایل دارم روش
تصمیم دارم هاست خودم بخرم
چندجا دیدم با فضای نا محدود و پهنای باند نا محدود قیمت دان 40-50
ولی در کل من هیچ شناختی از کیفیت هاست و .. ندارم
در ضمن می خوام از سایت های دیگه فایل بکشم رو سرور خودم یه چی باشه خوب باشه
لطف کنید بگید از کجا تهیه کنم
centralhop
September 30th, 2012, 04:55
با سلام اگه هاست میخوای در خدمتم با سرعت بالا و اپ تام بسیار عالی در صورت ناراضی بودن پولتون برگشت میخوره مایل بودی با بده تماس بگیر
saeidz
September 30th, 2012, 23:18
با سلام اگه هاست میخوای در خدمتم با سرعت بالا و اپ تام بسیار عالی در صورت ناراضی بودن پولتون برگشت میخوره مایل بودی با بده تماس بگیر
سایت دارید شما ؟ کجا مشخصات سرویس هاتونا ببینم ؟
saman19-6
October 1st, 2012, 00:08
پیشنهاد میکنم ی از یک جای معتبر یک هاست خارج از ایران ( هلند ، انگلیس ،المان ....) با کنترل پنل سی پنل بگیرین .ترجیحا ماهانه پرداخت کنید که اگه کیفیت بد بود ماه بد برید جای دیگه.
نامحدود هم نگیرین .ببین مصرفتون چقد بوده . ( تو پنل هاست رایگان فعلیتون مینوسه )
ariacloud
October 1st, 2012, 02:49
سلام
صحبت های دوست خوبمون saman19-6 تأیید می شه
دوست خوبم ، سعی کنید چیزی به اسم نامحدود ذهن شما رو منحرف نکنه
اگر شرایط خرید از سرویس دهنده های خارجی رو دارید ، و یا شخص نام اشنایی در این زمینه سراغ دارید به نظر بنده سعی کنید از شرکت های خارجی خریداری کنید
اگر نه ، حتـــــــماً تحقیق بکنید " نه فقط اینجا و در این فروم " سراسر نت ! راجع به هاستینگی که می خواید ازش سرویس بگیرید ، اسم شرکتش , سوء سابقه هایی که داره و ... تحقیق کنید بعد یک گزینه رو انتخاب کنید ، بعد اقدام به خرید کنید
با تشکر
mr2od
delta
October 1st, 2012, 04:01
سی پنل با پهنای باند نامحدود + هاست 5 گیگ فضا + لایت اسپید پرسرعت + بقیه چیزا نامحدود..... ماهانه 10 هزار تومان... سالانه 70 هزار تومان..
peyman0742
October 1st, 2012, 12:14
حتما سی پنل خریداری کنید
bia2znd
October 1st, 2012, 13:29
سی پنل خریداری کن
ولی به نظر من دنبال فضای نامحدود نباشی بهتره
GraphX
October 1st, 2012, 14:20
سی پنل حتماً بگیر
urhosting
October 1st, 2012, 15:07