توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه زمانی یه چیزی بود به اسم اینترنت ...
FILMHOO
September 29th, 2012, 20:31
با سلام خدمت دوستان
چند روزی است خود سایت گوگل هم برای ما باز نمیشه
جیمیل که کلا باز نمیشد اون به کنار الان کل گوگل هم
کار نمیکنه ورودی گوگل به سایتها بیش از 70 درصد کاهش
یافته ( همه که پر کسی ندارند ) دلار هم که ماشاالله بندشو
پاره کرده یه سر میره بالا با تداوم این شرایط به نظر شما چه
بر سر اینترنت میاد ؟
باید بیخیالش بشیم ؟ دیگه از نت نون در نمیاد ؟!
irihost
September 29th, 2012, 21:20
سلام
من با گوگل گروم تست کردم گوگل بالا میاد ولی با دیگر مرورگرها مثل موزیلا و اوپرا نه اگر هم نشد با چیلتر شکن برو :109:
spalisp
September 29th, 2012, 21:23
چاره ای نیست باید سوخت و ساخت :67:
habiballahafg
September 29th, 2012, 21:43
به نظر من اینترنت ملی راه ندازی مشکلات از این چیزی که الان هست بیشتر میشه
mad-adwords
September 29th, 2012, 21:54
سلام من با گوگل گروم تست کردم گوگل بالا میاد ولی با دیگر مرورگرها مثل موزیلا و اوپرا نه اگر هم نشد با چیلتر شکن برو :109: بله طبق حرف دوستمون گوگل تو مرو گر گوگل کروم باز میشه ولی جمیل نه باز نمیکنه فقط گوگل باز میکنه با اسی پی ایرانسل تست کردیم
0060
September 29th, 2012, 22:14
سلام
من با گوگل گروم تست کردم گوگل بالا میاد ولی با دیگر مرورگرها مثل موزیلا و اوپرا نه اگر هم نشد با چیلتر شکن برو :109:
درود
بحث باز کردن گوگل و جمیل برای خودمون نیست بحث افت شدید ورودی گوگل هست واقعا به همه ضرر زدن وروردی گوگل ما هم 70-80 % افت داشته توی این چند روز
rezaonline.net
September 29th, 2012, 22:20
من 40 درصد ورودی گوگلم افت داشته .
مشکلی نیست :67:
سرفراز است ایران من 8-}
DaryaHost
September 29th, 2012, 22:31
نترسید نترسید ما همه باهم هستیم :d
آخه کاریشم نمیشه کرد!
fasterhost
September 29th, 2012, 22:33
نه به نظر من نت جایه خیلی بزرگیه گوگلم فقط یه قسمتشه اما چون توی ایران یه موتور جستوجوی درستو حسابی نداریم اینجوریه وگرنه گوگل یه بخشه اینترنته اما خب واسه ما ایرانیا که کارمونو فقط با گوگل پیش میبریم خیلی بخش بزرگیه
اینترنتم نه ملی میشه نه هیچی
دلارم خدابخواد خیلی بالا میره (تا انشالله به قول خودشون واردات بیاد پایین!!!) اما شما خیلی شوکه نشید اگه دیدید دلار رفت بالای 5تومان من می خواستم یه سرور بگیرم واسه خدمات رایگان اما با این وجود هیچوقت نمی تونم اما خب زندگی باید کرد......
armin1376
September 29th, 2012, 22:34
نباید وایسیم...
DaryaHost
September 29th, 2012, 22:37
نباید وایسیم...
باید برسیم به چیزایی که خواستیم...
fasterhost
September 29th, 2012, 22:38
نباید وایسیم...
معلومه نباید ایستاد خب خسته میشیم اما صبر باید کرد همین دولت خوبه اما انسان های تعصبی دارن دولت رو نابود میکنن منطق جایی نداره به هر حال صبر و فقط صبر....
armin1376
September 29th, 2012, 22:41
باید برسیم به چیزایی که خواستیم...
چوووون زندگی جلو میره هی یکی به تو میگه که دیگه وقت نداری... :67:
centralhop
September 29th, 2012, 22:43
یکی به اینا بگه پدر گوگل در اورید یکم رحم داشته باشید اخه
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
DaryaHost
September 29th, 2012, 22:44
چوووون زندگی جلو میره هی یکی به تو میگه که دیگه وقت نداری... :67:
آغا آیدیمو ادد کن ادامشو بریم اینجارو شب شعر نکنیم :d
فسترهاست: مثله اینکه چشمای قشنگتون ضعیفن؟
armin1376
September 29th, 2012, 22:46
معلومه نباید ایستاد خب خسته میشیم اما صبر باید کرد همین دولت خوبه اما انسان های تعصبی دارن دولت رو نابود میکنن منطق جایی نداره به هر حال صبر و فقط صبر....
واقعا از نظر شما دولت مشکلی نداره مشکل فقط خودمونیم؟؟؟؟؟ :-o
armin1376
September 29th, 2012, 22:48
واقعا از نظر شما دولت مشکلی نداره؟؟؟؟؟:-o
armin1376
September 29th, 2012, 22:51
والا من تو عمرم دکتر چشم پزشک نرفتم
واقعا از نظر شما دولت مشکلی نداره مشکل فقط خودمونیم؟؟؟؟؟ :-o
شما عمق مطلبو نگرفتی برو تو عــــــــــــــــــــــــ ــــــــــمق
MihanTech
September 29th, 2012, 23:13
من واقعا نگران مدیران هستم :d
rezaonline.net
September 29th, 2012, 23:32
مدیر عامل شرکت گوگل گفت : از زمانیکه توی ایران دامنه مون چیلتر شده ، بیش از 50درصد سهاممون اومده پائین ، یک میلیون از کارکنان رو مجبور شدیم اخراج کنیم و برای جبران هزینه VPS گوگل ، دامنه google.com رو برای فروش میگذاریم .
منبع : شایعه ;)
پخش کنید دل ایرانی ها خوش شه:67:
fasterhost
September 29th, 2012, 23:47
می دونید چرا آمریکایی ها سر از کار ایرانیا در نمیارن؟ چون ایرانیا 2 دقیقه بعد از اینکه از خواب بلند میشن تصمیماشونو میگیرن کلا توی ایران باید یه ستاد بزنن به اسم ستاد مبارزه با تصمیمات یهویی البته اگه ایرانی ها از گوگل استفاده نکنن گوگل ضرر میکنه اما صداشم در نمیاد چون واقعا منفعتی که میبره اونقدری هست که حالا چند ملیون کاربر اینور اونور خیلی فرقی نکنه واسش مجبوره اکثریت رو راضی نگه داره
spalisp
September 29th, 2012, 23:53
می دونید چرا آمریکایی ها سر از کار ایرانیا در نمیارن؟ چون ایرانیا 2 دقیقه بعد از اینکه از خواب بلند میشن تصمیماشونو میگیرن کلا توی ایران باید یه ستاد بزنن به اسم ستاد مبارزه با تصمیمات یهویی البته اگه ایرانی ها از گوگل استفاده نکنن گوگل ضرر میکنه اما صداشم در نمیاد چون واقعا منفعتی که میبره اونقدری هست که حالا چند ملیون کاربر اینور اونور خیلی فرقی نکنه واسش مجبوره اکثریت رو راضی نگه داره
به نظر من اگه از وضعیت ما توی ایران 1 فیلم پر کنند و بفرستن برا اسکار جایزه میگیره . خیلی فیلم باحالی داریم ما تو این مملکت8-}
behrooz_iri
September 29th, 2012, 23:54
گوگل فیل تر نشده و با این آدرس در تمام مرورگر ها بالا میاد Google (http://www.google.com/) اون چیزی که فیل شده دامنه https گوگل هست چون این دامنه فیل تر رو دور میزد
CityKala.net
September 30th, 2012, 00:01
مدیر عامل شرکت گوگل گفت : از زمانیکه توی ایران دامنه مون چیلتر شده ، بیش از 50درصد سهاممون اومده پائین ، یک میلیون از کارکنان رو مجبور شدیم اخراج کنیم و برای جبران هزینه VPS گوگل ، دامنه google.com رو برای فروش میگذاریم .
منبع : شایعه ;)
پخش کنید دل ایرانی ها خوش شه:67:
یک تیکشو اینجوری کنیم بهتره
مدیر عامل شرکت گوگل گفت : از زمانیکه توی ایران دامنه مون چیلتر شده ، بیش از 50درصد سهاممون اومده پائین ، یک میلیون از کارکنان رو مجبور شدیم اخراج کنیم و برای جبران هزینه سرور ها تعطیل شد وی پی اس خریدیم :)) ، دامنه ها هم برای فروش گذاشتیم از این پس با دامنه google.tk فعالیت میکنیم :)) .
DaryaHost
September 30th, 2012, 00:09
یک تیکشو اینجوری کنیم بهتره
مدیر عامل شرکت گوگل گفت : از زمانیکه توی ایران دامنه مون چیلتر شده ، بیش از 50درصد سهاممون اومده پائین ، یک میلیون از کارکنان رو مجبور شدیم اخراج کنیم و برای جبران هزینه سرور ها تعطیل شد وی پی اس خریدیم :)) ، دامنه ها هم برای فروش گذاشتیم از این پس با دامنه google.tk فعالیت میکنیم :)) .
گوگل رفته رو .tk نگاه کن :D
خداییش چقدر ملت شادیما
0060
September 30th, 2012, 00:17
همین 10 دقیقه پیش مشکل گوگل و جمیل برای من حل شده هر دو بدون مشکل باز میشن :111: گوگل را خدا آزاد کرد
HugeServer
September 30th, 2012, 00:20
سلام.
امکانش هست کمی در این باره توضیح دهید ؟
با تشکر.
CityKala.net
September 30th, 2012, 00:22
خدا خرمشهر (گوگل) را آزاد کرد!! (به مناسبت هفته دفاع مقدس )
ariacloud
September 30th, 2012, 00:23
سلام
بنده به هیچ وجه قصد تبلیغ ندارم
از دوستان خواهش می کنم ، عاجزانه تقاضا می کنم ، به لینکی که قرار می دم مراجعه کنید ، حقیقت امر رو در رابطه به شبکه ملی اطلاعات بفهمید ، ببینید و بخونید ...
شبکه خبرگزاری تحلیلی فناوری اطلاعات و ارتباطات (http://itcn.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1/)
عاجزانه تقاضا دارم ، خواهش می کنم فقط مطالبی که به این بحث مربوط می شه رو بخونید ببینید چی گفتن ...
خواهش می کنم من دیگه واقعاً خسته شدم از بس گفتم :
"" شبکه ملی اطلاعات دسترسی به اینترنت جهانی رو قطع نمی کنه ""
این رو به هر دوست و آشنایی که می شناسید بگید
بنده از نزدیک در جریان این اتفاقات هستم ...
از کلیه دوستان به خاطر تندخویی عذر می خوام
mr2od
irantk
September 30th, 2012, 00:32
برای من google.com با IE باز میشه ولی gmail.com باز نمیشه
و در موزیلا برعکس هست gmail.com باز میشه و google.com باز نمیشه
اینطوریش را دیگه ندیده بودیم
fasterhost
September 30th, 2012, 21:30
سلام.
امکانش هست کمی در این باره توضیح دهید ؟
با تشکر.
خب ببینید هر ایرانی که از اینترنت استفاده میکنه حدودا به طور متوسط 10 سرچ در روز میزنه البته من میگم حداقل آمار دقیقی هم ندارم خب حالا بر فرض 1 ملیون کاربر اینترنت توی ایران داریم خب یک ملیون ضربدر 10 میشه 10 ملیون خب 10 ملیون سرچ هر سرچیم که شما میزنید تعدادی سایت که پول تبلیغات دادند میان اول و شما روی اونا کلیک میکنید خب حالا در آمد گوگل از همین ایران برای ما خیلی زیاده اما ببینید اگه گوگل بیاد مثلا به حرف 1 ملیون کاربر ایرانی گوش بده ممکنه بیشتر از 1 ملیون از کاربرانش رو از دست بده همون طور که گوگل مجبوره به کاربران چینی که سرچ میکنن همه سایتارو نشون نده چون اگه همه سایتارو نشون بده چین چیلترش میکنه خب مجبوره قسمتی از کاربران چینی رو ناراحت کنه تا بخش عمده ای از کاربرانو از دست نده اما بگم در ایران اینترنت ملی و هم چنین موتور جستوجوی ایرانی به شدت مورد نیازه شاید بعضیا بگن که با اینترنت ملی که دسترسی مون به خارج قعط میشه اما اصلا چنین چیزی نیست با اینترنت ملی میشه سرعت های بالا تری به کاربران خانگی داد هم چنین تمام دنیا اینترنتشون یه جورایی ملیه