توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یکی جلوی این دلار رو بگیره
من من امتحان کردم دو تا کرنسی گذاشتم بعد داخل ماژول پرداخت آنلاینم Rate رو مثلا گذاشتم 3500 تومان اونوقت اگر کسی دلار انتخاب کنه هنگام خرید درسته و محاسبه میشه ولی اگر کسی ریال یا تومان انتخاب کنه ضربدر 3500 تومان میشه و ارجاع میده به درگاه پرداخت
نباید در ماژول ریت رو بدهید! در خود تنظیمات پول whmcs باید ریت بدهید!
vp_server
October 3rd, 2012, 12:57
کسی قیمت امروز رو نداره ؟
سایت ها که کلا" پریدن صرافی هام جواب تلفن نمیدن
کسی خبر نداره چی شده ؟
خوشبختانه داره میاد پایین
امروز 2900-3000
RT72
October 3rd, 2012, 13:25
یکی از دوستان گفت 2600 شده
babelirani
October 3rd, 2012, 13:37
تعطیلی بازار تهران در اعتراض به نوسانات شدید ارز
من نمیدونم اگه داره پایین میداد پس این تعطیلی چیه ؟
razavihost
October 3rd, 2012, 13:37
یکی از دوستان گفت 2600 شده
3600 بوده !
شما اطمینان دارین؟
babelirani
October 3rd, 2012, 13:39
3600 بوده !
شما اطمینان دارین؟
دوست عزیز این شایعست هیچ پایین اومدنی نیست همین الان در خیابان توپخانه دعوا شده قیمت ها همون 3600 هستش
RT72
October 3rd, 2012, 13:43
دوستان اشتباه شده قیمت همون 3610 هستش ! قیمت گرفتم
سلام
من نمي دونم برخي از اين دوستان توي عالم ديگه اي هستند
چند تا صرافي ميانگين بين 3600 تا 3700 قيمت دادن
برخي هم بيشتر
فعلا پايين اومدني به معناي واقعي نيست فقط نوسانات هست و سياست هاي مقطعي
۱۳۹۱/۰۷/۱۲
گزارش های رسيده از ایران حاکی است که سايت های اعلام نرخ ارز و سکه در روز چهارشنبه مسدود شده و دريافت قيمت ارزهای خارجی و طلا از اين سايت ها غير ممکن شده است. اين اتفاق پس از نوسانات شديد قيمت دلار و سکه ظرف يک هفته گذشته صورت می گيرد.
در همين رابطه، سايت «مظنه» که قيمت انواع ارزهای خارجی، طلا و سکه را اعلام می کرد روز چهارشنبه در نوشته کوتاهی خبر داد که «متاسفانه دسترسی به اين سايت و چند سايت ديگر در همين زمينه بسته شده است.»
اين سايت در صفحه گوگل پلاس خود نیز گفته که «دليل مشخصی» برای اين مسدودسازی اعلام نشده است و ابراز اميداوری کرده که «هم قيمت ها به سطح معقولی برسه و هم ما بتونيم دسترسی رو مجددا به روی سايت باز کنيم.»
اين سايت در روزهای گذشته قيمت ارزهای مختلف خارجی را مرتبا اعلام می کرد ولی در مقابل قيمت دلار خط تيره گذاشته بود. به نظر می رسد که حساسيت نسبت به قيمت دلار و نوسانات شديد آن که بر بازار کالاهای اساسی تاثير زيادی داشت، موجب شد تا قيمت اين ارز اعلام نشود.
با اين حال ساير سايت ها به روند اعلام قيمت دلار در روزهای گذشته ادامه دادند.
سايت اتحاديه طلا، جواهر و سکه نيز که قيمت طلا و ارزهای خارجی را لحظه به لحظه منتشر می کرد از صبح روز چهارشنبه از کار افتاده و در دسترس نيست.
سايت «مثقال» نيز گرچه در دسترس است ولی به روز نمی شود.
هنوز هيچ مرجع رسمی در جمهوری اسلامی ايران در اين زمينه واکنشی نشان نداده است.
در حال حاضر تنها نرخ موجود درباره ارزهای خارجی مربوط به قيمتی است که بانک مرکزی ايران برای ارز غير مرجع يا شناور اعلام کرده که برای دلار اين قيمت حدود دو هزار و ۶۷۲ تومان است.
مسدود سازی سايت های اعلام نرخ طلا و ارز پس از آن صورت می گيرد که در يک هفته گذشته قيمت دلار و سکه طلا جهش فوق العاده ای داشت و بيشتر رسانه های داخلی و خارجی بر تغييرات قيمتی آن متمرکز شده بودند.
قيمت دلار در بازار آزاد تهران ظرف يک هفته گذشته بيش از ۳۰ درصد رشد داشته است. تنها در روز دوشنبه، دهم مهرماه، ريال ايران تا ۱۵ درصد از ارزش خود را در برابر دلار از دست داد.
اين نوسانات باعث شد تا مهدی غضنفری، وزير صنعت، معدن و تجارت ايران در روز سه شنبه خواستار دخالت نيروهای امنيتی در بازار ارز (http://www.radiofarda.com/content/f4_industry_minister_demand_security_involve_dolla r/24726276.html) شود. وی در گفت و گو با راديو دولتی ايران اظهار داشت: «دلال هايی که در بازار وجود دارند همواره به دنبال افزايش قيمت هستند چرا که در هر حالت برای آنها سودده خواهد بود و کسی نيست آنها را کنترل کند.»
گزارش های منتشره حاکی است که نيروی انتظامی در روز سه شنبه اقدام به بازداشت چند دلال کرد تا با افزايش قيمت ها در بازار آزاد ارز مقابله کند.
اسماعيل احمدی مقدم، فرمانده نيروی انتظامی جمهوری اسلامی، روز چهارشنبه اعلام کرد که برای مقابله با کسانی که وی آنها را «اخلالگران بازار ارز» خواند ستادی تشکيل شده است.
وی در گفت و گو با خبرگزاری فارس، اعضای اين ستاد را «متشکل از تيم اقتصادی دولت و بعضی از فرماندهان ناجا» معرفی کرد و گفت که وظيفه آنها، «بررسی وضعيت ارز و برخورد با اخلالگران اقتصادی» است.
آقای احمدی مقدم می گويد که «بر اساس برآوردهای بانک مرکزی حجم زيادی از ارز و طلا در خانههای مردم نگهداری میشود که اين موضوع آثار نامطلوبی را در حوزه اقتصادی پديد میآورد.»
محمود احمدی نژاد، رييس جمهوری اسلامی ايران، روز سه شنبه، يازدهم تيرماه، با اشاره به «برخی عوامل داخلی» افزايش قيمت ارز گفت: «يکی از نهادهای اطلاعاتی گزارش داده است که ۲۲ نفر در اين التهابات سرحلقه هستند و تمام آشفتگیها را آنها ايجاد میکنند، با موبايل با همديگر تماس میگيرند و میگويند ۲۰۰ تومان بنداز بالا، ۵۰۰ تومان بنداز بالا».
با اين حال وی توضيح نداد که چرا با اين افراد تاکنون مقابله نشده است.
ارز مرجع ارزي كه بانك مركزي در اختيار داره و فقط شامل موارد خاصي مثل دارو هست كه 1200 تومانه و هيچ ارتباطي به خريد و فروش هاي ما ها نداره
ارز غير مرجع هم كه الا دو هزار ششصد و خورده اي هست مال اتاق ارز هست كه بايد براي وارد كننده خا ارائه ميشه و شامل كار ما نيست خود وارد كننده ها هم محدوديت در ميزان دارند و هم اولويت در اعطا .
ما ارزمون به بازار آزاد مربوط ميشه
websazha
October 3rd, 2012, 14:20
ظاهرا سایت های ارائه دهنده قیمت ارز رو گذاشتن جزو سایت های غیر اخلاقی و هیتلر کردن !
کاملا درست هست چه معنی داره مردم ببینن پول کشورشون در مقابل پول های دیگه چقدر داره بی ارزش میشه!
par30
October 3rd, 2012, 14:27
از سایت Mesghal.Com:�قيمت روز و لحظه ای طلا،سکه،نقره ، مس �و ار (http://www.mesghal.com/)
دلار امریکا وارد نکرده ولی دلار کانادا 3400 هست دلار کاناد و امریکا همیشه برابر بودن پس ارزون نشده قیمت هر گرم طلا 18 عیار 131 تومان بود امروزم همینه مطمعنا قیمتها همونه فقط یک محدودیتی واسه سایتهای اعلام نرخ ارز اعمال شده
babelirani
October 3rd, 2012, 14:30
از سایت Mesghal.Com:�قيمت روز و لحظه ای طلا،سکه،نقره ، مس �و ار (http://www.mesghal.com/)
دلار امریکا وارد نکرده ولی دلار کانادا 3400 هست دلار کاناد و امریکا همیشه برابر بودن پس ارزون نشده قیمت هر گرم طلا 18 عیار 131 تومان بود امروزم همینه مطمعنا قیمتها همونه فقط یک محدودیتی واسه سایتهای اعلام نرخ ارز اعمال شده
دوست عزیز بازاری که تعطیله نمیشه قیمت درست در آورد
ilmavps
October 3rd, 2012, 14:30
نـرخ ارز در بـازار تـهـران
دلار آمـریکـا / تومان
3430
صرافی لندن
پ.ن: قبلا چک کرده بودم این سایت حدودا بین 50 تا 100 تومان قیمت را بالاتر میزد
mohsen_eteraz
October 3rd, 2012, 15:02
مثل اینکه یه خبراییه
8945
babelirani
October 3rd, 2012, 15:07
مثل اینکه یه خبراییه
دوست عزیز از بیان این مطالب اینجا خوداری کنید واسه سایت و دوستان مشکل ساز خواهد شد بزارید این مسائل توی همون جاهایی که منتشر میشه منتشر بشه
با تشکر
cutegroup
October 3rd, 2012, 15:09
دوست عزیز از بیان این مطالب اینجا خوداری کنید واسه سایت و دوستان مشکل ساز خواهد شد بزارید این مسائل توی همون جاهایی که منتشر میشه منتشر بشه
با تشکر
سلام
درسته
اينجا مطرح نشه اين موضوعات بهتره .
و همه فكر كنم بدونن كه خبرايي هست و تصاوير و فيلم هاش هم منتشر شده اما به هر حال بهتره از باز گو كردن مطالبي كه براي انجمن مشكل ساز بشه خوداري كنيم
AvalinHost
October 3rd, 2012, 15:13
صحبت نشه در این مورد بهتره!!!
mohsen_eteraz
October 3rd, 2012, 15:21
با تشکر
من به صف های طولانی برای خرید آیفون 5 اشاره کردم :d
mehdi.gh
October 3rd, 2012, 15:42
اقا بگین چه خبره
یکی یاهو ادد کنه به من بگه:65:
mg.hosting
ممنون
ztest
October 3rd, 2012, 15:56
مردك شما دري وري نگو و مردم و با اين اراجيفت تحريك نكن.
همچنين چند كلاس درس بخون يكم سواد داشته باشي حداقل بفهمي چي داري مي نويسي .
اصلا" دلار بشه 10000 تومان شما چكاره اي ؟
تحليل گر اقتصادي هستي ؟
دكتراي اقتصادي ؟
شما اصلا" سواد داري يا اين ها رو از جايي گفتن شما ياد گرفتي ؟
با تشكر.
فضولیش به شما نیومده من چیکارم همون تحلیلگراش دارن میگن مردم رو میارن به آشوب برای کالا های اساسی.
حرف دهنت هم بفهم هرچند اگر بفهم بودی اینطور پست نمیزدی.
n4v!d
October 3rd, 2012, 16:02
تاپیک قفل شود لطفا داره به جاهای باریک میرسه
ztest
October 3rd, 2012, 16:04
اینطوری پیش بره دلار از طلا میزنه جلو.
داریم با موفقیت از تحریم ها عبور میکنم یک راست به سمت بهشت!
تا اونجا که میدونم نرخ طلا بر اساس دلار تعین میشه
2لار همیشه از طلا بیشتر بوده الان گرم 18 عیار 42.5 2لاره تو بازار جهانی و تقریبا ثابت ولی مقایسه کنید با قیمت 2لار بازار آزاد میبینی طلا ارزونتره.
تاپیک قفل شود لطفا داره به جاهای باریک میرسه
جو نده آقا تاپیک هیچیش نیست مدیران لحظه به لحظه بیدارند.
ztest
October 3rd, 2012, 16:29
3600 بوده !
شما اطمینان دارین؟
قیمت 3200 من ساعت 12 از صرافی گرفتم خرید نداشت و یک ماشین پلیس هم وایساده بود چون ازدحام جمعیت خیلی زیاد بود. البته هیچ کس جرات خرید نداشت .
vistaperes
October 3rd, 2012, 16:42
قیمت 3200 من ساعت 12 از صرافی گرفتم خرید نداشت و یک ماشین پلیس هم وایساده بود چون ازدحام جمعیت خیلی زیاد بود. البته هیچ کس جرات خرید نداشت .
متاسفانه مشکل ملت ما اینه همه یمخوان تو کار هم فضولی کنن نظر بدن ;)
مردم ما عقل تو چشماشون هست هر بلایی هم سرمون بیاد حقه ماست تا اینکه درست بشیم
فقط تاسف داره!!...
سرور با یورو 2700 تمدید میزدیم الان با یورو 4710...
0060
October 3rd, 2012, 19:50
اسب تازی شده مجروح به زیر پالان طوق زرین همه بر گردن خر میبینم * هرکسی روز بهی میطلبد از ایام علت آنست که هر روز بدتر میبینم
Mehdi_Enter
October 3rd, 2012, 19:53
به نظر شما این میاد پایین یا نه ..
تا کی باید اینجور باشیم اخه خدا .. سروری که با 320 تمدید می شد
الان باید 600 بدیم :) ای خدا ما مگر چه قدر سود داریم ..
یکی تابوت بیاره جنازه ها را از زمین برداره نابود میشیم :))
m3hdi
October 3rd, 2012, 20:05
به نظر شما این میاد پایین یا نه ..
تا کی باید اینجور باشیم اخه خدا .. سروری که با 320 تمدید می شد
الان باید 600 بدیم :) ای خدا ما مگر چه قدر سود داریم ..
یکی تابوت بیاره جنازه ها را از زمین برداره نابود میشیم :))
کاش اختلاف هزینه در حد همین 300 تومن بود برای همه
تنها راه چاره تعویض نرخ به دلار هست ، خوشبختانه خیلی ها اقدام کردن و متوجه شدن
بهتره بقیه دوستان هم به این اتحاد بپیوندند
قیمت های قدیمتون رو تقیسم بر 1350 (نرخ سابق دلار) کنید قیمت به دلار رو بدست بیارید
0060
October 3rd, 2012, 20:26
کاش اختلاف هزینه در حد همین 300 تومن بود برای همه
تنها راه چاره تعویض نرخ به دلار هست ، خوشبختانه خیلی ها اقدام کردن و متوجه شدن
بهتره بقیه دوستان هم به این اتحاد بپیوندند
قیمت های قدیمتون رو تقیسم بر 1350 (نرخ سابق دلار) کنید قیمت به دلار رو بدست بیارید
تغییر نرخ مرحمی روی زخم امروز ما نیست دوست گرامی
اینکه فروشنده باید هزینه رو افزایش بده شکی نیست ، با این هزینه ها مشتری توان خرید نداره مطمئن باشید با این وضعیت خیلی از وبمسترها از دنیای مجازی خارج میشن و شک نکنید خیلی از فروشنده ها حتی نمیتونن سرور رو پر کنن
بحث فقط سر هاستینگ نیست همه اصناف متزلزل شدن و در حال نابودی هستن
delta
October 3rd, 2012, 20:44
سایتهای انلاین نشان دهنده قیمت ارز بیشترشون رو تعطیل کردند و دیگه نشون نمیدن........
m3hdi
October 3rd, 2012, 20:44
تغییر نرخ مرحمی روی زخم امروز ما نیست دوست گرامی
اینکه فروشنده باید هزینه رو افزایش بده شکی نیست ، با این هزینه ها مشتری توان خرید نداره مطمئن باشید با این وضعیت خیلی از وبمسترها از دنیای مجازی خارج میشن و شک نکنید خیلی از فروشنده ها حتی نمیتونن سرور رو پر کنن
بحث فقط سر هاستینگ نیست همه اصناف متزلزل شدن و در حال نابودی هستن
بله ، مخالف حرفتون نیستم
کاهش قیمت دلار از دست من و شما بر نمیاد وبحث در این زمینه فقط کاهش فشار روانی رو در بر داره
مردم با افزایش قیمت کنار میان ، در این که شکی نیست
وقتی با افزایش هزینه بقیه موارد کنار اومدن طبعا باید با این موارد هم کنار بیان
novinvps.com
October 3rd, 2012, 22:43
الا دقت کنید خیلی سایت هایی که نشون میدادند نرخ ارز رو ، الا قسمت ارز غیر فعال کردند !
طلا
انلاین کارنسی...
AvalinHost
October 3rd, 2012, 23:08
eranico هم کلا حذف کرده!
novinvps.com
October 3rd, 2012, 23:25
فکر میکنم بازداشتشون کردن یا به هر حال سراغشون رفتند.
AvalinHost
October 3rd, 2012, 23:35
نه بازداشت نیستن.
چون اخبار سایتشون بروز میشه.
mahdy2
October 3rd, 2012, 23:41
بله ، مخالف حرفتون نیستم
کاهش قیمت دلار از دست من و شما بر نمیاد وبحث در این زمینه فقط کاهش فشار روانی رو در بر داره
مردم با افزایش قیمت کنار میان ، در این که شکی نیست
وقتی با افزایش هزینه بقیه موارد کنار اومدن طبعا باید با این موارد هم کنار بیان
سلام
شرمنده نمی خوام نا امیدتون کنم ولی زیاد با حرفتون موافق نیستم
من شخصا یک vps گرفتم که ازش به عنوان هاست دانلود استفاده کنم ولی با وضع امروز ارز و اینکه فروشنده داره قیمت رو میبره بالا شاید 2-3 ماه دیگه بیشتر ازش سرویس نگیرم
باید برم سراغ مدیافایر و رپیدشیر و ....
تا وقتی که سود بانکی و حقوقها و دستمزدها بالا نره، بسیاری از کالاها و خدمات از سبد مردم حذف میشه
اون کسی عادت میکنه که درآمدش حداقل با نرخ افزایش قیمتها بالا بره. اغلب مردم عادی هر روزیک کالا از سبد مصرفیشون حذف میشه...............
Ariya
October 4th, 2012, 00:06
فضولیش به شما نیومده من چیکارم همون تحلیلگراش دارن میگن مردم رو میارن به آشوب برای کالا های اساسی.
حرف دهنت هم بفهم هرچند اگر بفهم بودی اینطور پست نمیزدی.
نزد نادان ، پاسخ دندان شکن خاموشی است /:)
m3hdi
October 4th, 2012, 00:09
سلام
شرمنده نمی خوام نا امیدتون کنم ولی زیاد با حرفتون موافق نیستم
من شخصا یک vps گرفتم که ازش به عنوان هاست دانلود استفاده کنم ولی با وضع امروز ارز و اینکه فروشنده داره قیمت رو میبره بالا شاید 2-3 ماه دیگه بیشتر ازش سرویس نگیرم
باید برم سراغ مدیافایر و رپیدشیر و ....
تا وقتی که سود بانکی و حقوقها و دستمزدها بالا نره، بسیاری از کالاها و خدمات از سبد مردم حذف میشه
اون کسی عادت میکنه که درآمدش حداقل با نرخ افزایش قیمتها بالا بره. اغلب مردم عادی هر روزیک کالا از سبد مصرفیشون حذف میشه...............
دوستان اینها مشکلات حامعه هست ، بنده راه حلی برای این مشکلات ارائه نکردم
عرض بنده این هست مثل تمامی اصناف وقتی هزینه بالا میره به طبع باید قیمت ها هم افرایش پیدا کنه
هر چند که ما امروز هم شاهد قیمت های ... سرویسهای همکاران بودیم که واقعا تعجب برانگیزه
DATAFARM.IR
October 4th, 2012, 01:16
دوستان اینها مشکلات حامعه هست ، بنده راه حلی برای این مشکلات ارائه نکردم
عرض بنده این هست مثل تمامی اصناف وقتی هزینه بالا میره به طبع باید قیمت ها هم افرایش پیدا کنه
هر چند که ما امروز هم شاهد قیمت های ... سرویسهای همکاران بودیم که واقعا تعجب برانگیزه
مشکل اصلی دقیقاً همینجاست!
ما 12روز پیش سرور رو با نرخ 2500 تمدید کردیم، امروز تقریباً 44 درصد افزایش هزینه داشتیم، وقتی برای مشتری این 40 درصد رو قرار میدیم بهانه مشتری فروشنده محترمی هست که داره 1 گیگ رو هنوز بین 10-15تومن میده...
امیدوارم این ماه کسی پس نمونه چون فشار 9ماه اخیر به شدت گریبان مارو گرفته به شکلی که 8ماه نرخ رو دست نزدیم و از جیب هرماه دادیم...
الان که حساب میکنیم نزدیک به 8-9 میلیون تومان مشکل ارزی به ما ضرر زد.
گروکشی 3یاسی دوستان بد ضربهای به بنگاههای نوپا زد...
code_2219
October 4th, 2012, 09:27
هیچکس از این افزایشه قیمته ارز سود نمیکنه.
چه خریدار چه فروشنده.
فقط باید امیدوار باشیم که کمی کاهش و ثبات داشته باشه
Metalik
October 4th, 2012, 10:05
گرفتن جلوی دلار کار یک نفر نیست...
itjavani
October 4th, 2012, 10:08
مشکل اصلی دقیقاً همینجاست!
ما 12روز پیش سرور رو با نرخ 2500 تمدید کردیم، امروز تقریباً 44 درصد افزایش هزینه داشتیم، وقتی برای مشتری این 40 درصد رو قرار میدیم بهانه مشتری فروشنده محترمی هست که داره 1 گیگ رو هنوز بین 10-15تومن میده...
امیدوارم این ماه کسی پس نمونه چون فشار 9ماه اخیر به شدت گریبان مارو گرفته به شکلی که 8ماه نرخ رو دست نزدیم و از جیب هرماه دادیم...
الان که حساب میکنیم نزدیک به 8-9 میلیون تومان مشکل ارزی به ما ضرر زد.
گروکشی 3یاسی دوستان بد ضربهای به بنگاههای نوپا زد...
کاربری که موقع افزایش قیمت خودش رو به کوچه علی چپ میزنه و از جایی انگار خبر نداره و برای افزایش قیمت شما رو ترک میکنه اولا مشتری ثابت شما نیست.پس روزی روزگاری ممکن بود بره.پس نباید نگران از دست دادن این چنین کاربران باشیم. از طرفی کاربر شاید یک ماه به سمت فروشنده هایی بره که خیلی نرخ پایین دارند ولی ماه بعد فروشنده ارزان فروش یا جمع میکند یا اینکه هزینه های سرویس دهی خودش را افزایش میده. بالطبع کاربر شما به سمت شما بازمیگردد.پس نگرانی بابت از دست دادن مشتری و درک نادرست کاربر از افزایش قیمت نباید داشته باشیم.
AvalinHost
October 4th, 2012, 10:16
کاربری که موقع افزایش قیمت خودش رو به کوچه علی چپ میزنه و از جایی انگار خبر نداره و برای افزایش قیمت شما رو ترک میکنه اولا مشتری ثابت شما نیست.پس روزی روزگاری ممکن بود بره.پس نباید نگران از دست دادن این چنین کاربران باشیم. از طرفی کاربر شاید یک ماه به سمت فروشنده هایی بره که خیلی نرخ پایین دارند ولی ماه بعد فروشنده ارزان فروش یا جمع میکند یا اینکه هزینه های سرویس دهی خودش را افزایش میده. بالطبع کاربر شما به سمت شما بازمیگردد.پس نگرانی بابت از دست دادن مشتری و درک نادرست کاربر از افزایش قیمت نباید داشته باشیم.
این منطق کاملا درسته و کاربری که بخاطر چند هزار تومان افزایش قیمت اقدام به تغییر سرویس دهنده میکنه و دنبال قیمت پایینتر میگره مطمئنا سرش بدجوری به سنگ میخوره.
fasterhost
October 4th, 2012, 10:17
متاسفانه حرف ما به جایی نمیرسه بهتره بحث نکنید اما واقعا دولت داره شورشو درمیاره فقط به دلیل نداشتن مدیریت بعد از چند روز یادشون میاد دلار داره میره بالا همون روز اول جلوشو نمیگیرن واقعا آدم رو توی شک میندازن
hpnn.wm
October 4th, 2012, 11:27
کسی خبر داره امروز چنده ?
novinvps.com
October 4th, 2012, 12:00
دقیقا امروز چنده نرخش؟
دلار
یورو
AvalinHost
October 4th, 2012, 12:31
اصلا نرخ معلوم نیست.
یکی میگه 4500 به بالاست یکی میگه 2800 به پایین هست.
خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو که باعث سردر گمی ما شدن.
itjavani
October 4th, 2012, 13:07
اصلا نرخ معلوم نیست.
یکی میگه 4500 به بالاست یکی میگه 2800 به پایین هست.
خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو که باعث سردر گمی ما شدن.
نرخ داد و ستد شده بالای 4000 تومان هست. با چند نفر تماس گرفتم کلا نرخ زیر 4250 ندادند. البته یکی هم ...... 5000 تومن قیمت داد.
امروز خود اتاق ارزی نرخ خودش رو بالا برد.
دولت هیچ برنامه ای برای پایین آوردن نرخ ندارد.
pardishosting
October 4th, 2012, 15:37
نرخ داد و ستد شده بالای 4000 تومان هست. با چند نفر تماس گرفتم کلا نرخ زیر 4250 ندادند. البته یکی هم ...... 5000 تومن قیمت داد.
امروز خود اتاق ارزی نرخ خودش رو بالا برد.
دولت هیچ برنامه ای برای پایین آوردن نرخ ندارد.
چرا جومی دید ؟
من دیشب دلار خریدم 3450 ، امروز هم قیمت اتاق ارزی پایین اومد.
novinvps.com
October 4th, 2012, 15:39
چه قدر پایین اومد؟
نرخ چنده ؟
X2Maxer
October 4th, 2012, 15:43
تاریخ : 07/13
قیمت(ریال) : 30900
صرافی آبان- نرخ ارز و سکه در بازار تهران-Aban Exchange (http://abanexchange.com)
vps-baran.ir
October 4th, 2012, 15:45
بچه ها دوست من امروز رفته از صرافی خرید کرده با 2900 تومن
قیمت پایین اومده
ولی فعلا مشخص نیست همین طوری ثابت بمونه
novinline
October 4th, 2012, 16:00
یازار تعطیل هست و نرخ مشخص نمیشه باید صبر کنیم تا شنبه
ولی امروز ما 3500 خریدیم { مجبور بودیم وگرنه صبر مبکردیم تا شنبه. انشالله قیمت ها پایین میاد }
m-mehdipoor
October 4th, 2012, 16:03
تاریخ : 07/13
قیمت(ریال) : 30900
صرافی آبان- نرخ ارز و سکه در بازار تهران-Aban Exchange (http://abanexchange.com)
با توجه به اینکه ما دلار 3600 تومنی رو تجربه کردیم و تو نمودار این سایت اصلا حرفی از چنین رقمی یا حتی نزدیک به اون در روزهای گذشته زده نشده، نمی تونه منبع معتبری باشه...
ولی خدا کنه زیر 3 تومن اومده باشه و پایین تر بیاد...
خبر این دوستمون که 2900 خریده، خیلی خوشحال کننده بود.
X2Maxer
October 4th, 2012, 16:10
با توجه به اینکه ما دلار 3600 تومنی رو تجربه کردیم و تو نمودار این سایت اصلا حرفی از چنین رقمی یا حتی نزدیک به اون در روزهای گذشته زده نشده، نمی تونه منبع معتبری باشه...
ولی خدا کنه زیر 3 تومن اومده باشه و پایین تر بیاد...
خبر این دوستمون که 2900 خریده، خیلی خوشحال کننده بود.
اگه تو نمودار همچین قیمتی قرار داده بود به نظرت مثله بقیه سایتا الان تعطیل نبود ؟ حالا برای اطمینان می تونید باهاشون تماس بگیرید.
mehdi.gh
October 4th, 2012, 16:13
صرافی لندن, نرخ ارز, صرافی, خدمات ارزی لندن - London Travel Agency (http://fa.londontravelagency.co.uk/index.php/london-exchange)
این سایت به نظر من نسبت فعالتی که دان میتونه منبع خوبی باشه
hpnn.wm
October 4th, 2012, 17:01
همچین رقمی که 2900 یا کمتر یا حتی نزدیک تر به لون وجود نداره به بیش از 20 صرافی که شماره شون رو داشتم
زنگ زدم یا نمی فروختند یا بسته بودند یا بالای 3500 می دادند هم توی تبریز هم توی تهران
vps-baran.ir
October 4th, 2012, 17:20
صرافی لندن, نرخ ارز, صرافی, خدمات ارزی لندن - London Travel Agency (http://fa.londontravelagency.co.uk/index.php/london-exchange)
این سایت به نظر من نسبت فعالتی که دان میتونه منبع خوبی باشه
این سایت داخل ایران کار نمی کنه یه صرافی هست که تو لندن هستن
ولی به خاطر منافع خودشون قیمت پایین نمیزنن
قیمت های این سایت خیلی بالاست
serverland.ir
October 4th, 2012, 17:24
این سایت داخل ایران کار نمی کنه یه صرافی هست که تو لندن هستن
ولی به خاطر منافع خودشون قیمت پایین نمیزنن
قیمت های این سایت خیلی بالاست
سلام
قيمت كدوم سايت رو تاييد ميكنيد كه خودتون يا دوستاتون امروز ازش دلار خريد كردند(قيمت پايين تر)؟
mehdi.gh
October 4th, 2012, 17:31
خیر اصلا اینطور نیست
قیمت هاشون رو من همیشه بررسی میکنم
50 تومان بالا تر از قیمتی بود که مثقال میزاشت
ilmavps
October 4th, 2012, 18:27
قیمت حال حاظر از این کمتر هست این سایت از دیروز تا حالا هیچ بروزرسانی نداشته
درست میگید قبلا از نرخ بازار بین 50 تا 100 تومان بالاتر میزد ولی الان قیمت پایین تر از این ها هست
mehdi.gh
October 4th, 2012, 18:44
دلار 2700 تا 2900 تومان/ پیشبینی کاهش 200 تومانی تا روز شنبه
خبرگزاری فارس: مشاهدات خبرنگار فارس از بازار خرید و فروش ارز در میدان فردوسی حاکی است کاهش نرخ دلار که از روز گذشته آغاز شده امروز نیز تداوم یافت و این ارز توسط دلالان به قیمت حدود 2700 تومان خریداری میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، از روز گذشته که کاهش نرخ ارز در بازار آزاد آغاز شده، این سیر امروز هم ادامه یافته است.
بنابراین گزارش، نرخ خرید دلار در صرافیها تا ساعت تنظیم این خبر بین 2950 تا 3000 تومان در نوسان است.
نرخ فروش این ارز نیز بین 3000 تا 3200 تومان متغیر گزارش شده است.
نرخ خرید و فروش دلار توسط دلالها از ارقام صرافیها کمتر بوده و دلالها با قیمت 2700 تا 2780 تومان به خرید این ارز اقدام میکنند و ظاهراً از فروش هم توسط این افراد خبری نیست.
بر اساس شنیدهها نرخ دلار تا روز شنبه 200 تومان دیگر نیز کاهش خواهد یافت.
منبع : فارس نیوز (http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910713000737)
DATAFARM.IR
October 4th, 2012, 20:11
دلار 2700 تا 2900 تومان/ پیشبینی کاهش 200 تومانی تا روز شنبه
خبرگزاری فارس: مشاهدات خبرنگار فارس از بازار خرید و فروش ارز در میدان فردوسی حاکی است کاهش نرخ دلار که از روز گذشته آغاز شده امروز نیز تداوم یافت و این ارز توسط دلالان به قیمت حدود 2700 تومان خریداری میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، از روز گذشته که کاهش نرخ ارز در بازار آزاد آغاز شده، این سیر امروز هم ادامه یافته است.
بنابراین گزارش، نرخ خرید دلار در صرافیها تا ساعت تنظیم این خبر بین 2950 تا 3000 تومان در نوسان است.
نرخ فروش این ارز نیز بین 3000 تا 3200 تومان متغیر گزارش شده است.
نرخ خرید و فروش دلار توسط دلالها از ارقام صرافیها کمتر بوده و دلالها با قیمت 2700 تا 2780 تومان به خرید این ارز اقدام میکنند و ظاهراً از فروش هم توسط این افراد خبری نیست.
بر اساس شنیدهها نرخ دلار تا روز شنبه 200 تومان دیگر نیز کاهش خواهد یافت.
منبع : فارس نیوز (http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910713000737)
این فارس هم یهچی میگه به 69 نقطه آدم بر میخوره!!!
دقیقاً نرخی که بنده از نزدیک دیدم(3عصر): 3198 فروش و 3100 خرید بود.
درضمن کدوم دلال؟! همش گلادیاتور بود تو فردوسی
novinvps.com
October 4th, 2012, 20:42
16 نفر از عوامل اختلال در بازار ارز بازداشت شدند
خبرگزاری فارس: 16 نفر از عوامل عمده اختلال ارزی که با استفاده از فضای ناشی از جنگ روانی دشمن، با کمک جریانات شایعه پراکن داخلی و خارجی و تبانی با یکدیگر موجبات تشدید شرایط پیش آمده را فراهم و از فضای موجود به طریق غیر قانونی در راستای منافع شخصی و مطامع خارجی با هدف اخلال در امور اقتصادی کشور بهره برداری کرده بودند، بازداشت شدند.
به گزارش خبرنگار قضایی فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادستانی تهران، خرید و فروش ارز خارج از شبکه بانکی به صورت گسترده، خرید و فروش و قاچاق ارز، تشکیل باندهای سازمان یافته و انجام معاملات ارز به صورت صوری و غیر واقعی با هدف افزایش قیمت ارز به منظور تشویش اذهان عمومی و ایجاد اختلال در کسب و کار و بازار و تحصیل مال نامشروع از طریق اقدامات مذکور که باعث بالا بردن غیر منطقی نرخ ارز و متشنج کردن فضای ارزی کشور گردیده و موجبات تضییع حقوق مردم از جمله اتهامات نامبردگان است.این گزارش افزود به عنوان مثال گردش مالی و موجودی حساب بانکی یکی از متهمان یادشده از طریق اقدامات مجرمانه مذکور ظرف یک سال اخیر بیش از یک هزار میلیارد تومان بوده است.پایگاه اطلاع رسانی دادستانی تهران در خاتمه افزود در این پرونده متهمان دیگری نیز تحت تعقیب قضایی قرار گرفته اند که اطلاع رسانی در این زمینه متعاقبا صورت خواهد گرفت.
AvalinHost
October 4th, 2012, 20:44
یعنی میشه هر 16 نفر رو اعدام کنن؟ :d
badsector
October 4th, 2012, 20:47
3560 ! اخرین قیمت ساعت 2 تازه بازم نمیفروختن !
novinvps.com
October 4th, 2012, 20:48
من کاری ندارم به اعدام ، مجازات ، بخشش
ولی وقتی میبینم هرکی به هرکیه یکی میاد اینطوری حسابی پول به جیب میزنه واقعا ناراحت میشم ! به خودم میگم... یعنی اینقدر کشکی شده این مملکت هر کس داره یه جاشو گاز میزنه و میره از کشور بیرون انگار نه انگار !! ؟؟
X2Maxer
October 4th, 2012, 20:51
شما خودتون رفتید بازار یا فقط شنیده ها رو گفتید ؟
fasterhost
October 4th, 2012, 20:55
یعنی میشه هر 16 نفر رو اعدام کنن؟ :d
شما خودتو کنترل کن اگه شما قاضی میشدی چی میشد؟؟ فکر کنم دیگه همه زندانا تعطیل میشدن :d:-ss
ولی فکر نکنم تا یک شنبه یا دوشنبه دلار پایین بیاد باید یکم بیشتر بگذره
DATAFARM.IR
October 4th, 2012, 22:17
از ساعت 12 تا 4 عصر فردوسی بودم!
از 3200 و 3198 نه بالاتر دیدم نه کمتر!
خرید و فروش هم انجام میشد ولی با دلهره...!
shivahost
October 4th, 2012, 23:11
دفعه قبل که تا 2000 تومان رسید گفتند کار چند تا سایت هست و مثقال را بستند و مدیرش هم زندان کردند.... چاره بود؟
حالا هم می گویند 16 نفر اله بله جیمبله...... چاره کاره؟
دفعه بعد چه بهانه ای...!؟
shivahost
October 4th, 2012, 23:12
ولی تنها راه کاهش اساسی قیمت دلار یک چیزه: من تمان زندگیم رو بفروشم برم دلار بخرم.... حتی شاید به 7 تومان قبل از انقلاب هم برسه....
0060
October 4th, 2012, 23:21
ولی تنها راه کاهش اساسی قیمت دلار یک چیزه: من تمان زندگیم رو بفروشم برم دلار بخرم.... حتی شاید به 7 تومان قبل از انقلاب هم برسه....
:)) منم بیام کمک میره زیر 7 تومن
alishadmehr
October 4th, 2012, 23:25
یعنی اینقدر بد شانسی ؟ :دی
pardishosting
October 4th, 2012, 23:44
یعنی اینقدر بد شانسی ؟ :دی
من درکش می کنم !
alishadmehr
October 5th, 2012, 00:01
من درکش می کنم !
اگر چه زیاد اهل این جور تفکرات نیستم ولی قبول دارم که آدم به هر چیزی که فک کنه چه مثبت چه منفی بهش میرسه :دی
الان فکر کنین دلار ارزونه مثلا هزار تومنه :دی
hack2hacker
October 5th, 2012, 00:02
دفعه قبل که تا 2000 تومان رسید گفتند کار چند تا سایت هست و مثقال را بستند و مدیرش هم زندان کردند.... چاره بود؟
حالا هم می گویند 16 نفر اله بله جیمبله...... چاره کاره؟
دفعه بعد چه بهانه ای...!؟
حاضرم شرط ببندم این 16 نفرم الکیه
فردا آزادن ، فقط الکی می خوان جو بدن که مشکل از اقتصاد نیست
0060
October 5th, 2012, 00:07
:-| 16 نفر آدم خیالی رو تصور کنید
.
.
.
گرفتنشون
.
.
همه چی به خوبی و خوشی تمام شد.
م .ح
ب .ک
ن.ش
اینم اسامی 3 تا از اون 16 تا بقیه شون رو بعدا اعلام میکنم
ztest
October 5th, 2012, 00:34
عزیزم شرط بندی حرام است دی:
تازه 6 نفرش کمه مستر پرزیدنت گفته بودن 22 نفر.
pardishosting
October 5th, 2012, 00:51
تو هفته بعد معلوم می شه ...
alishadmehr
October 5th, 2012, 01:08
مملکت یعنی اینقدر بی صاحبه که 16 نفر میتونن حق 75 میلیون رو بخورن ؟!
اینجوری بخوان جلوی دلار رو بگیرن مثل سدی میمونه که هر لحظه به آب پشتش اضافه میشه و یک روز سد رو میشکنه و همه چی رو نابود میکنه.
hpnn.wm
October 5th, 2012, 08:14
تعجب می کنم
اونوقت آمریکا هم باید مشکل اقتصادیش رو باید ب اندازهه بگردن کساییکه توی وال استریت کار می کنند
بلی مشکل اینه که اون ها می گند مشکل از ماست و سعی در حلش دارند
ولی ما فقط فکر نون خوردن خودمونیم و مشکلات رو می اندازیم گردن یکی دیگه
که شاید اون حل کنه و اون یکی هم می اندازه گردن یکی دیگه و تا آخر. که آخرش هم مشکل همچنان باقی می مونه
بعد می آن می گند بابا فلانی مجرم اقتصادی هست و تقصیر اونه و قضیه هم با گرون شدن دلار از 1800 به 2600
خاتمه پیدا می کنه و همه هم می گند : بابا دلار ارزون شد
و این جوری هست که قسر در می رند
والسلام
وقتی رئيس جمهوری منتخب ...... گفت که مدرک دانشگاهی يعنی کاغذ پاره
وقتی رؤسای بانکهای ايران ....... ...... کرده و به خارج فرار ميکنند
وقتی اهميت ساختن ....... بيشتر از نان شب مردم است
قيمت ارز هم روند صعودی خواهد داشت
یکمی بیشتر مراعات کنید...
تا غلیان احساسات شما باعث فیلتر شدن سایت نشه...:65:
sajiran
October 5th, 2012, 19:45
شما هم مثل دولت و مسئولین همه مشکلات رو از سمت مردم میدونید که !
نه عزیزم مشکلات از ریشه هست نه از مردم.
مردمی که عقب گرد داشته باشه ذولتش هم مرتجع میشه.
این مردمن که دولت رو میسازن وقتی مردم مثل ..... باشن دولتشون از این بهتر نمیشه!
vp_server
October 5th, 2012, 19:56
یکمی بیشتر مراعات کنید...
تا غلیان احساسات شما باعث فیلتر شدن سایت نشه...:65:
پیشنهاد میکنم با 1 بار خواندن دوباره ، تجدید نظر کنید:)!
hpnn.wm
October 5th, 2012, 20:14
مردمی که عقب گرد داشته باشه ذولتش هم مرتجع میشه.
این مردمن که دولت رو میسازن وقتی مردم مثل ..... باشن دولتشون از این بهتر نمیشه!
کاملا حرف ایشون متین ولی اگه مردم ازاد باشند که دولت رو انتخاب بکنند حرف شما متین هست
کسی که ایشون رو انتخاب کرده شعور نداره نه مردم (چون مردم کمی انتخاب کردند اونها رو)
DATAFARM.IR
October 5th, 2012, 20:40
پیشنهاد میکنم با 1 بار خواندن دوباره ، تجدید نظر کنید:)!
کاری با اسامی ندارم، اینروزها فیلترینگ فقط با اسامی صورت میگیره...(!)
تجربه کردم(برای همین پیشنهاد کردم)
novinvps.com
October 5th, 2012, 21:06
اقا نرخ چنده امروز؟
DaryaHost
October 5th, 2012, 21:11
اقا نرخ چنده امروز؟
5350 :)
azure
October 5th, 2012, 21:43
اقا نرخ چنده امروز؟
امروز جمعه س و نعطیله.
novinvps.com
October 5th, 2012, 21:57
5350 :)
اگه نمیدونید بیخود از خودتون چیزی نپرونید چت روم که نیست ! ! همه چیزو به مسخره گرفتید ، سوال من کاملا جدی بود !
DaryaHost
October 5th, 2012, 22:04
اگه نمیدونید بیخود از خودتون چیزی نپرونید چت روم که نیست ! ! همه چیزو به مسخره گرفتید ، سوال من کاملا جدی بود !
درست صحبت کنید من کاملا جدی گفتم حالا خود دانید...