ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه سرور مجازی امریکا با 30 درصد تخفیف ماه اول (وب هاست پرشیا)

DVBBaz
September 29th, 2012, 11:24
دوستان سلام
فروش ویژه پائیزی سرورهای مجازی از دیتا سنتر XLHost امریکا با تعرفه های زیر آغاز شد.

http://up.vbiran.ir/images/mfzkrv8e7exrpp78qq7x.png

USA - VDS 256
فضای هارد : 25 گیگابایت
پهناي باند : نامحدود
مقدار رم : 256 مگابايت
مجازی ساز : Vmware ESXI 5
سیستم عامل : ویندوز / لینوکس / میکروتیک
آی پی : 1 عدد
منابع کاملا اختصاصی
دسترسی ریسیت و مدیریت سرور مجازی
تحویل سرویس حداکثر 3 ساعت بعد از پرداخت

150,000 ریال ماهانه

ماه اول 105000 ریال
کد تخفیف : PAEEIZ91

USA - VDS 512
فضای هارد : 50 گیگابایت
مقدار رم : 512 مگابايت
منابع کاملا اختصاصی

200,000 ریال ماهانه

ماه اول 140000 ریال

USA - VDS 1024
فضای هارد : 100 گیگابایت
مقدار رم : 1024 مگابايت
منابع کاملا اختصاصی

250,000 ریال ماهانه

ماه اول 175000 ریال

USA - VDS 1536
فضای هارد : 150 گیگابایت
مقدار رم : 1536 مگابايت
منابع کاملا اختصاصی
300,000 ریال ماهانه

ماه اول 210000 ریال

USA - VDS 2048
فضای هارد : 200 گیگابایت
مقدار رم : 2048 مگابايت
منابع کاملا اختصاصی
350,000 ریال ماهانه

ماه اول 245000 ریال

....::::: برای ثبت سفارش از لینک زیر اقدام نمائید :::::....

سبد خرید - Web Host Persia (http://www.member.whpersia.com/cart.php?gid=5)

توضیــــحات :

- مجازی ساز VMWare EXI 5 می باشد
- سرور ها با منابع اختصاصی ارائه می شوند.
- نصب سی پنل، دایرکت ادمین، کلکسو، وبسایت پنل و... به صورت رایگان انجام خواهد شد.
- در صورت تمایل کاربر کانفیگ اولیه (http://www.member.whpersia.com/cart.php?gid=10) فایروال ، آنتی ویروس و ... به صورت رایگان خواهد بود.
- سیستم عامل به دلخواه شما (ویندوز ، لینوکس ، میکروتیک) رایگان نصب خواهد شد.
- تمامی سرور ها امکان ارتقاء سخت افزار را دارا می باشند.
- تحویل سرور ها حداکثر 2 ساعت پس از تائید سفارش خواهد بود. (در صورت درخواست کانفیگ اظافه این زمان افزایش خواهد یافت)
- نصب و راه اندازی سرویس های IBSng به صورت رایگان انجام خواهد شد.

ehsanpulse
September 29th, 2012, 12:21
از آقای جمشیدی خیلی وقته سرور دارم ، بسیار عالی ، پشتیبانی ، اخلاق ، کیفیت ، سرعت !! همه چی عالی !!

peyman0742
September 29th, 2012, 12:25
آیپی جهت تست لطف می کنید

mahdi2009
September 29th, 2012, 16:34
سلام.

در مورد پلن usa - vds 2048 مقدار سیپیو دقیقا چند هسته و با چه فرکانسی تعلق میگیره؟ اختصاصی یا اشتراکی؟

پهنای باند دقیق رو بفرمایید که حداکثر مصرفی چه مقدار میتونه باشه و اینکه اپلینک و دانلینک هر دو محاسبه میشن؟

تشکر.

DVBBaz
September 29th, 2012, 17:28
از آقای جمشیدی خیلی وقته سرور دارم ، بسیار عالی ، پشتیبانی ، اخلاق ، کیفیت ، سرعت !! همه چی عالی !!

نظر لطف شماست دوست عزیز.

آیپی جهت تست لطف می کنید

173.45.91.123
این آی پی یکی از سرور های ویندوز هست.

سلام.

در مورد پلن usa - vds 2048 مقدار سیپیو دقیقا چند هسته و با چه فرکانسی تعلق میگیره؟ اختصاصی یا اشتراکی؟

پهنای باند دقیق رو بفرمایید که حداکثر مصرفی چه مقدار میتونه باشه و اینکه اپلینک و دانلینک هر دو محاسبه میشن؟

تشکر.

در این پنل یک هسته به صورت اختصاصی تعلق خواهد گرفت.
برای حداکثر میزانی در نظر گرفته نشده و چون تعداد سرور ها رو استاندارد محاسبه مب کنبم از لحاظ پهنای باند مشکلی نخواهید داشت.

peyman0742
September 29th, 2012, 19:07
برای شما ارائه 500 مگاهرتز سی پی یو لیمیت شده برای رم 512 امکان پذیر هست ؟!

starpars
September 30th, 2012, 19:10
من آفر اول رو سفارش دادم ولی تو پرداخت آنلاین ملت مشکل داره ارور 421 میده

DVBBaz
September 30th, 2012, 20:14
برای شما ارائه 500 مگاهرتز سی پی یو لیمیت شده برای رم 512 امکان پذیر هست ؟!

مشکلی نداره می تونیم بهتون بدیم.

من آفر اول رو سفارش دادم ولی تو پرداخت آنلاین ملت مشکل داره ارور 421 میده

متاسفانه درگاه دچار مشکل شده ...
بررسی کردیم
در حال رفع مشکل هست.
می تونیم سرور رو بهتون بدیم فردا پرداخت رو انجام بدید.
با واحد فروش هماهنگ کنید.

DVBBaz
October 1st, 2012, 17:43
دوستان
مشکل درگاه بانک حل شد و می تونید سفارش هاتون رو ثبت کنید.
سفارش های دیروز همگی تحویل شدن.

mkh8586
October 6th, 2012, 02:43
از آقای جمشیدی خیلی وقته سرور دارم / بســـــــــــــــــــــــ ـــــــــیار راضی هستم

DVBBaz
October 6th, 2012, 19:15
از آقای جمشیدی خیلی وقته سرور دارم / بســـــــــــــــــــــــ ـــــــــیار راضی هستم

نظر لطفته دوست من ...
موفق باشی انشالا ...

DVBBaz
October 9th, 2012, 22:21
دوستان آفر همچنان ادامه داره ....

Behrouz50Amir
October 9th, 2012, 23:08
سلام پورت سرور اصلی چه قدر هست؟سپاس.

JokerShadow
October 9th, 2012, 23:24
سلام
من میخوام سرور بخرم
دوستانی هستن که تائید کنند سرورتون خوبه.

DVBBaz
October 9th, 2012, 23:30
سلام پورت سرور اصلی چه قدر هست؟سپاس.

پورت سرور های این دیتا سنتر 100 اختصاصی هست

سلام
من میخوام سرور بخرم
دوستانی هستن که تائید کنند سرورتون خوبه.

در خدمت هستیم دوست من ...
تائید رو باید دوستان انجام بدن.

JokerShadow
October 11th, 2012, 00:06
سرور خیلی خوبی دارن.
بنده که تازه باهاشون آشنا شدم اما میبینم که کارشون حرف نداره.

DVBBaz
October 11th, 2012, 01:19
سرور خیلی خوبی دارن.
بنده که تازه باهاشون آشنا شدم اما میبینم که کارشون حرف نداره.

نظر لطف شماست ...:-*

Hamsaye
October 11th, 2012, 13:37
با سلام

چند تا سوال دارم ، ممنون میشم جواب بدین

تورنت آزاده؟
میشه دامین شخصی مو روش ست کنید؟
میشه طوری کانفیگ کنید که به عنوان وب سایت هم ازش استفاده کنم و ایمیلش هم فعال باشه؟

DVBBaz
October 11th, 2012, 14:39
با سلام

چند تا سوال دارم ، ممنون میشم جواب بدین

تورنت آزاده؟
میشه دامین شخصی مو روش ست کنید؟
میشه طوری کانفیگ کنید که به عنوان وب سایت هم ازش استفاده کنم و ایمیلش هم فعال باشه؟

تورنت در حد شخصی تا حالا مشکلی نداشتیم
وب سرور رو هم براتون اوکی می کنم
اما دقت کنید که اسپم مشکل داره دوست من ...

zara2012
October 12th, 2012, 11:47
پشتیبانی سریع و عالی
واقعا دستتون درد نکنه
من که خیلی زحمت دادم امروز و باحوصله جواب من رو دادند
موفق باشید ---- هادی پایور

DVBBaz
October 12th, 2012, 12:05
پشتیبانی سریع و عالی
واقعا دستتون درد نکنه
من که خیلی زحمت دادم امروز و باحوصله جواب من رو دادند
موفق باشید ---- هادی پایور

انجام وظیفه هست دوست من ....

mahdi2009
October 16th, 2012, 13:16
در این پنل یک هسته به صورت اختصاصی تعلق خواهد گرفت.
برای حداکثر میزانی در نظر گرفته نشده و چون تعداد سرور ها رو استاندارد محاسبه مب کنبم از لحاظ پهنای باند مشکلی نخواهید داشت.

اگر مقدار دقیق فرکانس رو هم بفرمایید ممنون میشم حالا در پیغام خصوصی هم پاسخ بدین مشکلی نیست.
در مورد پهنای باند چون ایکس ال پهنای باند محدود داره به همین دلیل میپرسم مثلا مصرف 2 یا 3 ترا بایت مشکلی نداره. البته ممنون میشم سرعت میانگین رو هم بگید که برای وی پی اسها پورت رو محدود کردین یا نه.
تشکر.

DVBBaz
October 17th, 2012, 21:21
اگر مقدار دقیق فرکانس رو هم بفرمایید ممنون میشم حالا در پیغام خصوصی هم پاسخ بدین مشکلی نیست.
در مورد پهنای باند چون ایکس ال پهنای باند محدود داره به همین دلیل میپرسم مثلا مصرف 2 یا 3 ترا بایت مشکلی نداره. البته ممنون میشم سرعت میانگین رو هم بگید که برای وی پی اسها پورت رو محدود کردین یا نه.
تشکر.

پ.خ شد داداش ..

با استقبال دوستان سرور های جدیدی هم تهیه شده ...
این آفر رو از دست ندید دوستان ...

DVBBaz
October 18th, 2012, 15:47
سفارش های امروز طی یک ساعت تحویل داده خواهند شد ...

shdl
October 19th, 2012, 02:16
سلام
از ایشون سرویس دارم.
سرعت بالا و کیفیت خیلی خوبی داره.
پشتیبانی هم بسیار عالیست!
امیدوارم موفق باشن

DVBBaz
October 19th, 2012, 19:21
سلام
از ایشون سرویس دارم.
سرعت بالا و کیفیت خیلی خوبی داره.
پشتیبانی هم بسیار عالیست!
امیدوارم موفق باشن

نظر لطف شماست دوست عزیز ....

alibax232
October 22nd, 2012, 14:32
سلام می خواستم بدونم پایداری سیستم چجوری چون برای اپ لود و دانلود سایت می خوام ازش استفاده کنم و خیلی برام مهمه سرور قطعی نداشته باشه ؟

DVBBaz
October 22nd, 2012, 21:32
سلام می خواستم بدونم پایداری سیستم چجوری چون برای اپ لود و دانلود سایت می خوام ازش استفاده کنم و خیلی برام مهمه سرور قطعی نداشته باشه ؟

این اطمینان به شما داده می شه که سروزتون پایدار خواهد بود دوست من ...

MEHDI2ME
October 23rd, 2012, 01:58
من شخصا به هیچ وجه ایشون رو توصیه نمیکنم چون خودم توی چاه بزرگی در مورد اکانتهای ایشون افتادم

از مرداد ماه به این ور هر از گاهی چندتا از سرورهای ایشون به مشکل میخورد و مرتب ایمیل جابجایی سرور می آمد ، من پیام دادم و گفت آی پی سرور شما تغییر نمیکند و این مربوط به سرور شما نیست

بعد از مدتی که مسافرت بودم و از مسافرت برگشتم دیدم که سرورم باز نمیشه ، پیام دادم گفت که سرور شما مشکل داشته و باید جابجا میشده و من هم ایمیل دادم که مشخصات سرور رو بفرستید ، کسانی که هم مشخصات ندهند سرورشون جابجا نمیشه

من سرور مجازی داشتم و هنوز از تاریخ اکانتم نگذشته بود ولی به علت مشکلات ایشون و جابجایی های مرتب سرور و بی مسئولیتی نسبت به انتقال سرورهایی که هنوز اشتراکشان تمام نشده است کل سرور و سایتهایی که روی اون داشتم پرید و الان در حال ارسال شکایت به سازمان تنظیم مقررات هستم که ببینم ایشون با کدوم مجوز بدون هیچگونه مسئولیتی و پاسخی در حال فعالیت هستند

ضمنا کلیه مکالمات ارسال شده در تیکت بین من و ایشون به صورت تصویری موجود است که اگر دوستان تمایل داشتند میتونم ارائه بدم

با سپاس

MEHDI2ME
October 23rd, 2012, 01:59
این اطمینان به شما داده می شه که سروزتون پایدار خواهد بود دوست من ...

دوست عزیز لطفا قول الکی به کسی ندهید ، چهار ماه از شما سرور داشتم (از تیرماه) پنج بار ایمیل جابجایی و تغییر سرور برای من ارسال شد

منتظر عواقب کارتان باشید

DVBBaz
October 23rd, 2012, 02:27
من شخصا به هیچ وجه ایشون رو توصیه نمیکنم چون خودم توی چاه بزرگی در مورد اکانتهای ایشون افتادم

از مرداد ماه به این ور هر از گاهی چندتا از سرورهای ایشون به مشکل میخورد و مرتب ایمیل جابجایی سرور می آمد ، من پیام دادم و گفت آی پی سرور شما تغییر نمیکند و این مربوط به سرور شما نیست

بعد از مدتی که مسافرت بودم و از مسافرت برگشتم دیدم که سرورم باز نمیشه ، پیام دادم گفت که سرور شما مشکل داشته و باید جابجا میشده و من هم ایمیل دادم که مشخصات سرور رو بفرستید ، کسانی که هم مشخصات ندهند سرورشون جابجا نمیشه

من سرور مجازی داشتم و هنوز از تاریخ اکانتم نگذشته بود ولی به علت مشکلات ایشون و جابجایی های مرتب سرور و بی مسئولیتی نسبت به انتقال سرورهایی که هنوز اشتراکشان تمام نشده است کل سرور و سایتهایی که روی اون داشتم پرید و الان در حال ارسال شکایت به سازمان تنظیم مقررات هستم که ببینم ایشون با کدوم مجوز بدون هیچگونه مسئولیتی و پاسخی در حال فعالیت هستند

ضمنا کلیه مکالمات ارسال شده در تیکت بین من و ایشون به صورت تصویری موجود است که اگر دوستان تمایل داشتند میتونم ارائه بدم

با سپاس

دوست عزیز لطفا قول الکی به کسی ندهید ، چهار ماه از شما سرور داشتم (از تیرماه) پنج بار ایمیل جابجایی و تغییر سرور برای من ارسال شد

منتظر عواقب کارتان باشید

بهتره هیچ حرفی رو بدون مدرک نزنید ....

همه تیکت ها و موارد ارسالی شما موجوده ...
سرور های فرانسه ما همونطوری که خیلی از دوستان این انجمن میدونن به خاطر پرداخت مبین پارسیان بلاک شده بود ...
ما قبل از اینکه وی پی اس ها خاموش بشه به همه کاربر سرور جایگزین دادیم ...
بیش از 5 بار اعلام کردیم که اطلاعات رو خودتون انتقال بدید ...
چون دسترسی روت بسته شده
همه انتقال رو انجام دادن ...
شما 40 روز حتی ایمیلتون رو هم چک نکردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

این یکی از اخبار و ایمیلهای ارسالی بود که شما هیچ توجه ای نکردید .....
.

================================================== ============
با سلام

خدمت آن دسته از عزیزانی که هنوز در خواست انتقال سرور های مجازی رو ارسال نکرده اند می رساند ...
در صورت از دست رفتن اطلاعات شما ما هیچگونه مسئولیتی نخواهیم داشت ...
پشتیبانی ما آماده تحویل سرور جدید به شماست ..
لطفا هرچه سریعتر اقدام کنید ...

کلیه آی پی ها با رنج های

==============
37.59
و

5.39
==============

با تشکر
گلاره مهدوی (پشتیبان شماره 2)

وب هاست پرشیا
================================================== ============

دوست من اطلاع رسانی برای تغییر سرور ها دو الی سه بار ارسال شده بود ...

دوستان سلام

با توجه به مشکلاتی که برای سرورهای فرانسه برامون پیش اومد مجبور به انتقال سرور ها شدیم ...
سرورهای قدرتمند آمریکائی خریداری شده و هم اکنون قابل ارائه هستند ..
از شما که این ایمیل رو دریافت کردید خواهشمندیم که طی تیکتی با واحد پشتیبانی تقاضای سرور جدید آمریکا را برای جایگزینی سرور قدیم ارسال کنید .
سرور جدید طی یک تا 4 ساعت تحویل شمما می شه و می تونید خودتون اطلاعاتتون رو هرچه سریعتر انتقال بدید.
توجه داشته باشید که عدم توجه شما به این موضوع باعث از دست رفتن اطلاعات شما خواهد شد.
دوستانی که اقدام نکنن به منزله انصراف از سرویس خواهد بود و سرویس آنها کنسل خواهد شد.

هرجائی دوست دارید می تونید شکایت کنید ...
بنده هم با کمال میل پاسخگوی اطلاعات از دست رفته سایت ماهواره ای شما هستم .

MEHDI2ME
October 23rd, 2012, 02:55
شما لطف کنید ابتدا سیستم پرداخت و مشکلاتتون رو حل کنید بعد بیاید سرور بفروشید که نیاز نباشه مرتب تغییر مکان بدید

من همزمان با سروری که از شما گرفتم دو سرور دیگر هم از دوست دیگری تهیه کردم که بدون هیچ مشکل و جابجایی و قطعی داره کار میکنه چرا فقط این مشکل روی سرورهای شما بوجود اومد ، در ضمن مبلغ پرداختی من در اون سرور کما فی السابق بدون هیچ تغییری باقی مونده حتی با اینکه دلار گران شده است ولی شما سریعا بعد از گران شدن دلار قیمت اکانت سرورهایی که از طریق شما اکانت داشتند رو زیاد کردید

نکنه سوم اینکه شاید شخصی از شما سرور گرفت و مشکلی برایش پیش اومد و نتونست مدتی به سایت و سرورش سر بزنه ، باید اطلاعاتی که روی سرور داره با بی مسئولیتی شما از بین بره و پاک بشه ؟؟؟؟ شما توانایی بک آپ گیری و جابجایی سرور رو ندارید ؟؟؟ پس برای چی با اعتماد به نفس کامل اقدام به فروش سرویس میکنید ؟؟؟؟

اطلاعاتی که روی سرور من وجود داشت قسمتی شرکتی و دولتی بود که به خاطر اون بنده به مشکل خوردم و چون خودم با سازمان تنظیم مقررات در ارتباط کاری هستم با مشاوره ای که گرفتم متوجه شدم که شما اصلا مجوز و ثبت فعالیت ندارید و در حال اعلام شکایت هستم

DVBBaz
October 23rd, 2012, 10:13
شما لطف کنید ابتدا سیستم پرداخت و مشکلاتتون رو حل کنید بعد بیاید سرور بفروشید که نیاز نباشه مرتب تغییر مکان بدید

من همزمان با سروری که از شما گرفتم دو سرور دیگر هم از دوست دیگری تهیه کردم که بدون هیچ مشکل و جابجایی و قطعی داره کار میکنه چرا فقط این مشکل روی سرورهای شما بوجود اومد ، در ضمن مبلغ پرداختی من در اون سرور کما فی السابق بدون هیچ تغییری باقی مونده حتی با اینکه دلار گران شده است ولی شما سریعا بعد از گران شدن دلار قیمت اکانت سرورهایی که از طریق شما اکانت داشتند رو زیاد کردید

نکنه سوم اینکه شاید شخصی از شما سرور گرفت و مشکلی برایش پیش اومد و نتونست مدتی به سایت و سرورش سر بزنه ، باید اطلاعاتی که روی سرور داره با بی مسئولیتی شما از بین بره و پاک بشه ؟؟؟؟ شما توانایی بک آپ گیری و جابجایی سرور رو ندارید ؟؟؟ پس برای چی با اعتماد به نفس کامل اقدام به فروش سرویس میکنید ؟؟؟؟

اطلاعاتی که روی سرور من وجود داشت قسمتی شرکتی و دولتی بود که به خاطر اون بنده به مشکل خوردم و چون خودم با سازمان تنظیم مقررات در ارتباط کاری هستم با مشاوره ای که گرفتم متوجه شدم که شما اصلا مجوز و ثبت فعالیت ندارید و در حال اعلام شکایت هستم
هنوز هیچ مدرکی ارائه نکردید دوست من ...
مرتب تغییر مکان دادیم ...؟؟
چرا اینقدر بی انصاف هستید ...؟؟

شما 2012/06/03 از ما سرویس خریدید ...
تا همین امروز هم هیچگاه آی پی شما تغییر نکرده بود ...
سرور فرانسه رو ما 3 ماهه پرداخت کرده بودیم ...
به این نشانی که همین حالا می تونید از سرورتون پینگ بگیرید ....

اینم آی پی : 5.39.10.219

سرور شما به دلیل عدم مدیریت صحیح خودتون دون شده و الا همه سرورهای مجازی این رنج ما هنوز در دسترس هستند ...
با اینکه هنوز این سرور ها روشن هستند ما به همه کاربرای سرورهای فرانسه که چیزی حدود 60 نفر بودن سرور جایگزین از امریکا دادیم ...
حتی با توجه به اینکه سرور های قبلی هنوز در دسترس هستند ..
تغییرات دلار باعث افزایش هزینه های ما شده و سیاست مالی ما هم به خودمون مربوطه ...
شاید دوستی بخواد روی یه سرور 16 گیگ 50 تا سرور با رم یک گیگ بده که شما همون لایق سرور اورسل شده هستید ...اینجوری هزینه ها هم هیچ تغییری نخواهد کرد
انتقال سرور شما نیاز به داشتن همه پسورد های شما داشت که شما هیچ پسوردی رو به ما ندادید ...

در ضمن سایتی که روی سرور شما بود و بک آپ اونو خود بنده براتون ریستور کردم تا سایت Sat2M بود نه سایت شرکتی ...

شما نه تنها به تنظیم مقررات بلکه می تونید به دفتر ریاست جمهوری هم شکایت کنید ...
بنده هم جوابگو خواهم بود ...
بی کفایتی خودتون در مدیریت سایت و سرور رو گردن دیگران نندازید دوست عزیز ....

MEHDI2ME
October 23rd, 2012, 15:19
هنوز هیچ مدرکی ارائه نکردید دوست من ...
مرتب تغییر مکان دادیم ...؟؟
چرا اینقدر بی انصاف هستید ...؟؟

شما 2012/06/03 از ما سرویس خریدید ...
تا همین امروز هم هیچگاه آی پی شما تغییر نکرده بود ...
سرور فرانسه رو ما 3 ماهه پرداخت کرده بودیم ...
به این نشانی که همین حالا می تونید از سرورتون پینگ بگیرید ....

اینم آی پی : 5.39.10.219

سرور شما به دلیل عدم مدیریت صحیح خودتون دون شده و الا همه سرورهای مجازی این رنج ما هنوز در دسترس هستند ...
با اینکه هنوز این سرور ها روشن هستند ما به همه کاربرای سرورهای فرانسه که چیزی حدود 60 نفر بودن سرور جایگزین از امریکا دادیم ...
حتی با توجه به اینکه سرور های قبلی هنوز در دسترس هستند ..
تغییرات دلار باعث افزایش هزینه های ما شده و سیاست مالی ما هم به خودمون مربوطه ...
شاید دوستی بخواد روی یه سرور 16 گیگ 50 تا سرور با رم یک گیگ بده که شما همون لایق سرور اورسل شده هستید ...اینجوری هزینه ها هم هیچ تغییری نخواهد کرد
انتقال سرور شما نیاز به داشتن همه پسورد های شما داشت که شما هیچ پسوردی رو به ما ندادید ...

در ضمن سایتی که روی سرور شما بود و بک آپ اونو خود بنده براتون ریستور کردم تا سایت Sat2M بود نه سایت شرکتی ...

شما نه تنها به تنظیم مقررات بلکه می تونید به دفتر ریاست جمهوری هم شکایت کنید ...
بنده هم جوابگو خواهم بود ...
بی کفایتی خودتون در مدیریت سایت و سرور رو گردن دیگران نندازید دوست عزیز ....

من از شما هاست خریداری نکردم که نگران سایتی که روی اون بوده باشم ، اون سایت مربوط به یکی از مشتریان بود که اصلا مهم نیست حرف من فایلها و بک آپهایی است که از طریق سرور ویندوز بارگذاری کرده بودم و در سرور موجود بود

ضمنا تمامی تیکتهایی که بین من و شما بوده است را امشب در سایت آپلود میکنم

DVBBaz
October 23rd, 2012, 18:14
من از شما هاست خریداری نکردم که نگران سایتی که روی اون بوده باشم ، اون سایت مربوط به یکی از مشتریان بود که اصلا مهم نیست حرف من فایلها و بک آپهایی است که از طریق سرور ویندوز بارگذاری کرده بودم و در سرور موجود بود

ضمنا تمامی تیکتهایی که بین من و شما بوده است را امشب در سایت آپلود میکنم

سرور ویندوز ؟؟
اینم جواب حرف خودتون با قلم خودتون ...

http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=9252&d=1350999727

MEHDI2ME
October 23rd, 2012, 23:51
سرور ویندوز ؟؟
اینم جواب حرف خودتون با قلم خودتون ...

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/9252d1350999727-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-30-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%88%D8%A8-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%A7-6cixtfdjvcr9ux63lsjk-jpg

شما که تیکت رو میزارید کامل بزارید که همه متوجه موضوع و عدم علم و دانش شما شوند

من در ابتدا از شما سرور مجازی ویندوز با رم 1گیگ خریداری کردم و قرار شد شما روی اون پلسک نصب کنید ، انقدر شما ماشاالله اطلاعات و معلومات خوبی داشتید که نتوانستید بعد از ده روز dns ها رو روی پلسک ست کنید که دامنه من با سرور مربوطه بالا بیاد و بعد از اینکه همچین اتفاقی افتاد از خیر اون گذشتم و گفتم که به خاطر اینکه مدت زمان زیادی برای حل مشکل زمان برد و برخی از سایهایی که داشتم به سرورهای دیگر رفتند (دو سرور دیگری که الان جای دیگه دارم) درخواست سرور لینوکس با رم کمتر کردم که فقط دیتا و این تک سایتی که مونده بود رو جایجا کنم

اطلاعات کامل شما در همون ابتدا هم به من ضرر زد و کلی مشتری از دست دادم

ادمین سروری که نتونه هنوز dns پنل پلسک رو تنظیم کنه ........ چی بگم واقعا

MEHDI2ME
October 23rd, 2012, 23:52
ضمنا دلیل از دست رفتن سرورهای شما و جابجایی مرتب سرورها در حالی که دیگران چنین مشکلی را ندارند حاکی از اطلاعات کامل و وافر شما دارد ....!!!!! لطفا اول چندتا کلاس و دوره ببینید بعد بیاید سرور اجاره بدید

MEHDI2ME
October 24th, 2012, 00:10
تاریخ شروع تیکت اول رو میتونید ببنید که مربوط به ابتدای کار روی سرور ویندوز و نصب پنل پلسک جهت اجرای سایتهای php میباشد (18 اردیبهشت 91)

9265

پس از گذشت یکماه از شروع تیکت و عدم پاسخگویی مناسب تصمیم به تغییر به سرور لینوکس گرفتم که پنل کلکسو رو داخل اون نصب کنید که مشکل dns حل بشه به تاریخ 21 خرداد 91 البته اون هم ناقص و اکثر تنظیمات و تغییرات رو خودم انجام دادم

میتونید جمله معروف خودتون رو بخونید " راستش من خیلی با این کنترل پنل کار نکردم ببنید جایی برای تنظیمات داره "

9266

DVBBaz
October 24th, 2012, 00:21
تاریخ شروع تیکت اول رو میتونید ببنید که مربوط به ابتدای کار روی سرور ویندوز و نصب پنل پلسک جهت اجرای سایتهای php میباشد (18 اردیبهشت 91)

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/9265-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-30-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%88%D8%A8-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%A7-1-png

پس از گذشت یکماه از شروع تیکت و عدم پاسخگویی مناسب تصمیم به تغییر به سرور لینوکس گرفتم که پنل کلکسو رو داخل اون نصب کنید که مشکل dns حل بشه به تاریخ 21 خرداد 91 البته اون هم ناقص و اکثر تنظیمات و تغییرات رو خودم انجام دادم

میتونید جمله معروف خودتون رو بخونید " راستش من خیلی با این کنترل پنل کار نکردم ببنید جایی برای تنظیمات داره "

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/9266-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-30-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%88%D8%A8-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%A7-2-png

این تصاویر مدرک شماست ؟؟؟؟

از مدیران می خوام رسیدگی کنن ...

شماهم خواهشا دیگه بحث رو ادامه ندید
برای سایت ست تو ام هم هرجا بگید پاسخ گو هستیم آقا مهدی ...

در ضمن هنوز هم سر حرفی که توی تیکت بهتون زدم هستم ...
هر کاری از دستم بر بیاد برای چبران خسارتتون انجام خواهم داد ...
روی سرور های فرانسه بیش از 50 تا یوزر داشتیم ..
برای خیلی ها ، برای جبران خسارت خیلی کارا کردیم ...
برای شما هم در خدمتیم ...
در ضمن منیج سرور مجازی بر عهده کاربره نه ما ...
راهنمائی که می کنیم فقط می خوایم کارتون راه بیفته ...
بنده همین جا اعلام می کنم که با این پنل زیاد آشنائی ندارم اگه خیالتون راحت می شه ....;)

Armin_93
November 5th, 2012, 04:22
پلیز این جوابارو پ خ کنید بهم
پورت چنده ؟
تورنت آزاده ؟
پورت اشتراکیه یا اختصاصی ؟

DVBBaz
November 5th, 2012, 08:04
پلیز این جوابارو پ خ کنید بهم
پورت چنده ؟
تورنت آزاده ؟
پورت اشتراکیه یا اختصاصی ؟