ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی فقط پورت 100mb

kingserver
September 28th, 2012, 22:38
سلام
سرور میخواهم حد اقل مشخصات زیر را داشته باشد

سی پی یو xheon
رم:8گیگ
هارد:3تا 2ترابایت یا 4تا 2ترابایت یا 2تا 4ترابایت >>>>>هارد زیاد میخواهم
پورت:100
ترافیک یا نامحدود یا 10یا 20ترابایت

میخواهم رو این سرور میزبانی وب و هاست دانلود ارائه کنم و میخواهم که واقعا سرور کشش رو داشته باشه
اگر میتونین ارزان ترین قیمت رو ارائه بدین من خودم تجربه ای در ضمینه دارم و میتونم سرور با بهترین کیفیت و مشخصات تهیه کنم اما بودجه مالی من کم هست حد اقل هزینه ای که مینونم بکنم ماهی 150الی 200 هزارتومان هست متاسفانه

j4b3r
September 28th, 2012, 22:44
با سلام
میزبانی وب که مشکلی نیست.
ولی هاست دانلود و فایل های با کپی رایت! درسته؟

kingserver
September 28th, 2012, 22:46
با سلام
میزبانی وب که مشکلی نیست.
ولی هاست دانلود و فایل های با کپی رایت! درسته؟

والا میخواهم سرویس رایگان سایت رو دوباره راه اندازی کنم با امکانات بالا تر و هاست دانلود رایگان بدم !

j4b3r
September 28th, 2012, 22:58
والا میخواهم سرویس رایگان سایت رو دوباره راه اندازی کنم با امکانات بالا تر و هاست دانلود رایگان بدم !

از XLHost با قیمت مناسب میتونم بهتون سرویس بدم. ولی در صورت نقض کپی رایت و ارسال گزارش به دیتاسنتر، باهاتون برخورد می کنند!

itjavani
September 28th, 2012, 23:04
با این میزان هارد دیسک مورد نیاز کمی بودجه تون کمه! اگر بتونید تا 100 هزارتومان افزایش بدید میتونیم افرهای مناسبی بدیم

kingserver
September 28th, 2012, 23:06
با این میزان هارد دیسک مورد نیاز کمی بودجه تون کمه! اگر بتونید تا 100 هزارتومان افزایش بدید میتونیم افرهای مناسبی بدیم

از دیتاسنتر server4you میتونید پیشنهادی به من بدین مستقیما با چت انلاینشون صحبت کردم مشکلی نداشتند با ایرانی ها!

fasterhost
September 28th, 2012, 23:08
سلام اگه برای هاست دانلود می خواید با پهنای باند نامحدود باشه و چون می خواید رایگان هاست دانلود بدید بهتره از سرور های www.server4you.con استفاده کنید چون قیمت مناسب و همچنین پورت نامحدود و بهتره که لوکیشن سرور هم آلمان بگیرید البته ببخشید نظر دادم که ربطی به تاپیک نداشت اما چون پهنای باند نامحدود می خواید بهترین جا همین جاست هم ارزونه هم کیفیتش ثابت شدست می تونم نمونه ی آپلود سنتری که روی این سرور داره خدمات ارایه میده رو بهتون نشون بدم فقط هاردش ممکنه کم باشه البته من فقط نظر دادم
البته بگم پهنای باند ایکس ال هاست ممکنه اگه سایتتون کاربرش زیاد شه باهاتون گرون دربیاد بازمم شرمنده که نظر دادم دوستان ببخشید

fasterhost
September 28th, 2012, 23:11
ببخشید میگن دل به دل راه داره ها!!!!!!!
می تونید توی قسمت پیمنت سایت یه نگاه بندازید کسیو پیدا کنید که از طریق اون پرداخت ها تونو انجام بدید بازم شرمنده که نظر دادم

P-CO
September 30th, 2012, 14:45
Offer24.ir - Follow Us For Daily Dedicated Server Offer (http://www.offer24.ir) این سرورها رو بررسی کنید. (سرورهای Seattle)

از XLHost هم میتونم بهتون بدم. (هر دلار برای این دیتاسنتر 1500 تومان)