توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : cms مناسب سایت دانلود موزیک
composer
September 28th, 2012, 12:04
سلام
از بین سیستم های وردپرس جوملا دروپال دیتا لایف نیوک 8.3 و نیوک 8.2 کدام رو برای راه اندازی سایت موزیک پیشنهاد میدید؟
سایت خبری نیست دانلود هست
مرسی از پیشنهاداتون
saman19-6
September 28th, 2012, 12:33
پیشنهاد Wp
habiballahafg
September 28th, 2012, 12:44
به نظر من چون اکثر سایت های موزیک از nuke استفاده کردند شما هم از این استفاده کنید حتما از امکاناتی که دارد میتوانید استفاده کنید
armin_21
September 28th, 2012, 12:51
وردپرس یه چیز فوق العاده است
ولی اکثراً از نیوک استفاده می کنند شاید چون اون وقتا نیوک بهتر بود (منظورم سایتای قدیمی موزیک بود)
پشنهاد من : وردپرس + نصب افزونه های مورد نیاز
armin1376
September 28th, 2012, 12:57
وردپرس
fanix
September 28th, 2012, 13:36
وردپرس پیشنهاد میشه
sh_edin
September 28th, 2012, 13:49
وردپرس
nima17701
September 28th, 2012, 13:50
دروحله اول وردپرس + افزونه های مورد نیاز .
دوم نیوک
موفق باشید
reza*
September 28th, 2012, 14:01
ما از nuke استفاده میکنیم راضی هم هستیم
برای سایت های فقط موزیک nuke پیشنهاد میکنم و برای سایت های دانلود wp
mamtytm
September 28th, 2012, 14:10
ورذپرس
سئوی بهتری دارد در گوگل بهتر پیدا می شود
delta
September 28th, 2012, 14:21
وردپرس هر وقت تونست مشکل رم و سی پی یو بالاشو حل کنه آنوقت بیاد ادعا کنه... 3 نسخه داده بیرون با کلی آپگرید و .... هنوز تو کل جهان نتونستند مشکلش رو حل کنند..حرفش میشه میگن بهینه سازی کنید اما همش کشکه...یک سایت بازدید 50 هزار به بالا رو باید براش سرور خصوصی بگیری تا بکشه!!
نیوک نصب کن دوست عزیز آن هم فقط 8.2 ...
composer
September 28th, 2012, 14:27
وردپرس هر وقت تونست مشکل رم و سی پی یو بالاشو حل کنه آنوقت بیاد ادعا کنه... 3 نسخه داده بیرون با کلی آپگرید و .... هنوز تو کل جهان نتونستند مشکلش رو حل کنند..حرفش میشه میگن بهینه سازی کنید اما همش کشکه...یک سایت بازدید 50 هزار به بالا رو باید براش سرور خصوصی بگیری تا بکشه!!
نیوک نصب کن دوست عزیز آن هم فقط 8.2 ...
چرا 8.2؟
ariacloud
September 28th, 2012, 15:38
شما می تونید از وردپرس استفاده کنید با قالب بهینه شده
از عزیزانی که در زمینه سایت و قالب ها و کلاً سی ام اس وردپرس تجربه دارند حتماً در این زمینه سوال بپرسید ، افزونه ها و نکات بسیار جالبی رو بهتون معرفی می کنند که بتونید سایتی سبک ، شیک و بهینه و سئو شده راه اندازی کنید و در مدت زمان کوتاه بازده خوبی داشته باشید
اگر هم دوست داشتید می تونید از نیوک 8.3 استفاده کنید که در حال حاضر فکر کنم اگر از خود مدیر نیوک هم بپرسید 8.3 رو به عنوان بهترین سی ام اس بهتون پیشنهاد نمی کنه !
ولی بین وردپرس و نیوک ( اونم از نوع 8.2 ) بنده وردپرس رو 100% هرجایی باشم خودم ترجیح می دم و به بقیه دوستان هم توصیه می کنم که یک بار هم شده استفاده کنند و آشنا بشن تا از دنیای متن باز لذت ببرند !
با تشکر
mr2od
composer
September 28th, 2012, 16:54
شما می تونید از وردپرس استفاده کنید با قالب بهینه شده
از عزیزانی که در زمینه سایت و قالب ها و کلاً سی ام اس وردپرس تجربه دارند حتماً در این زمینه سوال بپرسید ، افزونه ها و نکات بسیار جالبی رو بهتون معرفی می کنند که بتونید سایتی سبک ، شیک و بهینه و سئو شده راه اندازی کنید و در مدت زمان کوتاه بازده خوبی داشته باشید
اگر هم دوست داشتید می تونید از نیوک 8.3 استفاده کنید که در حال حاضر فکر کنم اگر از خود مدیر نیوک هم بپرسید 8.3 رو به عنوان بهترین سی ام اس بهتون پیشنهاد نمی کنه !
ولی بین وردپرس و نیوک ( اونم از نوع 8.2 ) بنده وردپرس رو 100% هرجایی باشم خودم ترجیح می دم و به بقیه دوستان هم توصیه می کنم که یک بار هم شده استفاده کنند و آشنا بشن تا از دنیای متن باز لذت ببرند !
با تشکر
mr2od
به نظرتون ورد پرس یه مقداری فضای وبلاگ گونه نداره؟
sina_mech
September 28th, 2012, 17:09
بستگی به قالب داره! در حال حاضر کلی سایت موزیک با وردپرس هست!
ariacloud
September 29th, 2012, 17:13
همونطور که دوستمون فرمودند بسته به قالبی داره که براتون طراحی می شه !
تو گوگل سرچ کنید پایگاه خبرگزاری فناوری اطلاعات و ارتباطات آی تی سی ان
وارد سایت بشید و یه نگاهی به قالب بندازید ... به نظرتون می خوره قالب وبلاگ باشه ؟
شما می تونید از سایت های خارجی انتخاب کنید ، فارسی سازی براتون انجام می شه در حد حرفه ای و خیلی راحت استفاده می کنید
نمونه سایت خارجی برای خرید و دیدن قالب های وردپرس هم سایت themeforest
فوق العادست
با تشکر
MR2OD
wareztm
October 13th, 2012, 10:51
نیوک بعد وردپرس
برای وردپرس اگه هزینه کنید رو دستت کسی بلند نمیشه
درود