PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی اولیه + پشتیبانی

eh3an2010
September 28th, 2012, 05:03
با سلام

بنده قصد گرفتن نمایندگی مستر داشتم ولی هر چی تحقیق کردم دیدم هیچ اختیاری از خودم نیست ممکن هست فردا شرمنده مشتریام بشم!!
خودم تو شرکت طراحی سایت کار میکنم به صورت حرفه ای! مشتری هم بد نیست در کل حیف دیدم دیگه میزبانیشون رو بدم کس دیگه ای!
خوب خواستم با اینکه اولین بارم هست سرور بگیرم و خودم یاد بگیرم!! حالا از دوستان کسی حوصله یه آدم گیر رو داشته باشه یه سرور مجازی به ما بده که حتما قابل ارتقا هم باشه
بنده کلا با Cpanel کار کردم!! خوب میخوام هاست وارز بدم + نمایندگی آلفا! حداقل هم 10 گیگ حجم واسه ماه اول میخوام که بعدا بتونم کلیه امکانات سرور رو ارتقا بدم! البته Linux Cloud!
1. چه مشکلاتی دارم؟ حتما باید لایسنس Cpnel رو بدم؟
2. برای دادن نمایندگی باید چیز خاصی نصب کنم؟ که نمایندمم بتونه نمایندگی بده!!
3.کنترل سرور مجازی خیلی مشکل هست؟ چه چیزهایی باید یاد بگیرم
4.فضای backup باید جدا یک جای دیگه بگیرم!!
5.کل هزینه هام چقدر میشه براه راه افتادن اولیه؟
6.و برای ماههای بعد که بخوام نمایندگی مستر نامحدود به مشتری هام بدهم هزینم چقدر میشه؟
7. پشتیبانی با هزینه اضافی هم قبول دارم! خداییش دنبال کسیم مشکل داشتم کمکم کنه راه بیفتم!!

این که بخوام خودم سرور راه اندازی کنم و نمایندگی نگیرم منطقی هست؟ یا اول با نمایندگی شروع کنم؟

alishadmehr
September 28th, 2012, 05:41
با سلام

بنده قصد گرفتن نمایندگی مستر داشتم ولی هر چی تحقیق کردم دیدم هیچ اختیاری از خودم نیست ممکن هست فردا شرمنده مشتریام بشم!!
خودم تو شرکت طراحی سایت کار میکنم به صورت حرفه ای! مشتری هم بد نیست در کل حیف دیدم دیگه میزبانیشون رو بدم کس دیگه ای!
خوب خواستم با اینکه اولین بارم هست سرور بگیرم و خودم یاد بگیرم!! حالا از دوستان کسی حوصله یه آدم گیر رو داشته باشه یه سرور مجازی به ما بده که حتما قابل ارتقا هم باشه
بنده کلا با cpanel کار کردم!! خوب میخوام هاست وارز بدم + نمایندگی آلفا! حداقل هم 10 گیگ حجم واسه ماه اول میخوام که بعدا بتونم کلیه امکانات سرور رو ارتقا بدم! البته linux cloud!
1. چه مشکلاتی دارم؟ حتما باید لایسنس cpnel رو بدم؟
6.و برای ماههای بعد که بخوام نمایندگی مستر نامحدود به مشتری هام بدهم هزینم چقدر میشه؟
7. پشتیبانی با هزینه اضافی هم قبول دارم! خداییش دنبال کسیم مشکل داشتم کمکم کنه راه بیفتم!!

این که بخوام خودم سرور راه اندازی کنم و نمایندگی نگیرم منطقی هست؟ یا اول با نمایندگی شروع کنم؟

شما هیچی یاد نداری بد میخوای هاستینگ راه اندازی کنی ؟ پیشنهاد من اینه که با همون نمایندگی شروع کنی.

یک vps هم بگیر فعلا روش کار کن که به مرور یاد بگیری.

shahabhost
September 28th, 2012, 05:51
با این وضعیت ارز پیشنهاد نمیکنم!

چون هزینه لایسنس سی پنل جدای از لایسنس کلود لینوکس و .... هست

برای دادن نمایندگی هم از whmplug و یا پلاگین zamfoo میتونید استفاده کنید

eh3an2010
September 28th, 2012, 06:00
خوب در کل اینطور نیس که بلد نباشم! تجربه ندارم!! همین!
فقط دوستان که سرور مجازی میگیرن Cpnel نال شده استفاده میکنن؟
خوب VPS بخوام بگیرم که یه مدت کار کنم یاد بگیرم چطور هست؟ Cpanle نصب کنم دیگه هاست هم میتونم بفرشم مشکل خاص دیگه ای که نیست؟
خوب بنده که 100% تصمیم دارم سرور مجازی بگیرم ! لایسنس Cpanel چقدر هست اون را هم بگیرم!

shahabhost
September 28th, 2012, 06:04
سی پنل نال شده؟!
بار اول هست میشنوم

برای سی پنل باید لایسنس بگیرید ماهانه بیشتر از 30 هزار تومان هست! جدای از سرویس های که مد نظرتون هست مثل لایسنس کلود لینوکس...

موفق باشید

eh3an2010
September 28th, 2012, 06:17
خوب بنده نمایندگی مستر بگیرم بعد که مشتری هام زیاد شد بیام سرور بگیم که بدون مشکل واسم انتقال میدن؟

nima17701
September 28th, 2012, 06:39
دوست عزیز
بهتره اول برای یادگیری از یک سرور مجازی با کانفیگ پایین استفاده کنید ، لایسنس تریال سیپنل نیز 15 روزه است .
در وحله اول به صورت تجربی با مشکلات مدیریت سرور و ... آشنا شوید تا در آینده دچار مشکل نشید .
در آینده نیز خواستید انتقال بدید ، درصورتی که کنترل پنل سرور مبدا و مقصد یکی باشد مشکل چندانی در مورد انتقال ندارید .
موفق باشید

P30Tools
September 28th, 2012, 06:56
با سلام

بنده کلا با Cpanel کار کردم!! خوب میخوام هاست وارز بدم + نمایندگی آلفا! حداقل هم 10 گیگ حجم واسه ماه اول میخوام که بعدا بتونم کلیه امکانات سرور رو ارتقا بدم! البته Linux Cloud!

سلام
1. یک کنترل پنل باید داشته باشید به هرحال,براسی سرویس دهی هم پنل رایگان توصیه نمیشه. سی پنل یا دایرکت ادمین.
2. نیار به پلاگین هست .
3.زیاد هم سخت نیست!ولی در صورتی که آشنایی ندارید پیشنهاد من این هست که حداقل یک ماه سرور جهت یادگیری تهیه کنید و بعد از اون مشتری هاتون رو به سرور خودتون انتقال بدبد!
4.بک آپ یادتون نره!حتما فضای پک آپ در نظر داشته باشید.
5.هزینه ها هم بستگی داره که چه مقدار منابع بخواید,حداقل یک گیگ رم میخواید احتمالا + لایسنس سی پنل که 15 دلار ماهیانه هزینش هست!البته ماه اول میتونید تریال استفاده کنید.
6 و 7 هم که سوال خاصی نبودند!

اگر تازه کار هستید و مشتری ندارید و تجربه کار به سرور رو ندارید چند ماهی با ریسلر کار کنید.

در هرصورت می تونیم در خدمت شما باشیم.
نگاهی به فروش ویژه ما بیاندازید.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/57905/

موفق باشید

Arna
September 28th, 2012, 11:05
سلام
حرف دوستان به نظرم درسته .
یا باید از نمایندگی شروع کنید و از زمانی وارد گرفتن وی پی اس بشین .
داشتن وی پی اس ترس نداره اتفاقا با سورس ها و راهکارهایی که بهتون معرفی میشه سریع راه میوفتین چون اینقدر که با محیط whm کار دارین با خود وی پی اس کاری ندارین .بحث لایسنس سی پنل هست و ایا برای شما می ارزه در این وضعیت ارز لایسنس بگیرین و حرفه ای تر جلو برین ؟
در هر صورت راهنمایی بیشتری خواستین در خدمتم.

mamtytm
September 28th, 2012, 13:47
سلام دوست عزیر

خوب شد این تاپیکو زدین من دونبلاتون میگشتم : دی

من یه سرور دارم اگه مایل باشین می تونیم با هم همکاری داشته باشیم

سرور و کلیه متعلقات هم در اختیاتون هست !

اگر مایل به شراکت بودین پ.خ یا به این ایدی پی ام بدین

mtavakkoli2010@ymail.com

sniper000man
September 28th, 2012, 21:22
با سلام

خوب شما که وی پی اس میگرید
15 روز سی پنل رایگان داره میتونین باهاش ور برین هر کار دوست داشتین بکنید
دایرکت ادمین تریال نداره اما لایسنسش نسبت به سی پنل ارزون هست
درمورد خرید سرور مجازی توجه داشته باشید که چه سروری میگیرید هاردش چه نوعیه سی پیوش و رم
توجه داشته باشید که منابعاختصاصی یا اشتراکی هست مثلا شما وی پی اس میگیرید ممکنه که سی پیو چنان ضعیف باشه که نتونین اصلا بک اپ بگیرین
یا مشکلات هارد بعد به قولی یکی از دوستام سی پنل 15 روز رایگان داره نصب کنید باهاش کارکنید و با چشمای خودتون همه چیز رو ببینید با تشکر

shamimi
September 28th, 2012, 21:41
در خدمت هستیم
سرور ها در آمریکا هستند قیمت Cpanel 7$ می باشد
,و بکاپ در سروری دی گر می باشد
دیتاسنتر CARO

nazarkhani
February 1st, 2016, 22:40
با سلام

به نظر ما هم شما با یه پنل نمایندگی 10 گیگ 20 گیگ شروع کنید که هیچ محدودیتی در پهنای باند و ساخت اکانت نداشته باشه
اکانت 20 گیگ راحت تا 100 کاربر جواب میدهد و بسیار کافی است
خوبی دیگر نمایندگی این است که شما اصلا نیازی ندارید پول هیچ لایسنسی ماهانه بدهید لایت اسپید سی پنل و ..
از جایی که میخرید حتما نماد داشته باشد
اگر مایل بودید در سایت safehosting.ir ما میتوانیم ارائه کنیم

kool
February 1st, 2016, 22:57
به نظر ما هم شما با یه پنل نمایندگی 10 گیگ 20 گیگ شروع کنید که هیچ محدودیتی در پهنای باند و ساخت اکانت نداشته باشه
اکانت 20 گیگ راحت تا 100 کاربر جواب میدهد و بسیار کافی است
خوبی دیگر نمایندگی این است که شما اصلا نیازی ندارید پول هیچ لایسنسی ماهانه بدهید لایت اسپید سی پنل و ..
از جایی که میخرید حتما نماد داشته باشد
اگر مایل بودید در سایت safehosting.ir ما میتوانیم ارائه کنیم

سلام
دوست عزیز ظاهرا جدید هستید (یعنی آغاز فعالیتتون نه تاریخ ثبت نام)... لطفا به تاریخ تاپیک و پست ها دقت کنید...

shopingserver.com
February 2nd, 2016, 12:57
با سلام خدمت شما دوست گرامی
اگر تمایل دارید سی پنل راه اندازی کنید شما نیاز دارید به یک سرور قدرتمند که حداقل از 40 تومان هزینه اغاز می شود
و نیاز دارید به لایسنس سی پنل با قیمت 55 تومان
و نیاز دارید به لایسنس کلود لینوکس با قیمت 55 تومان

ولی در صورت تمایل می تونم به شما هاست نمایندگی پیشنهاد بدم با قیمت ماهیانه شروع قیمت از 12 هزار تومان

خرید هاست نمایندگی
(http://www.shopingserver.com/%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%AF%D8%B3)
در صورت نیاز به مشاوره و یا راهنمایی با ما در تماس باشید

berbidvps
February 2nd, 2016, 22:15
با سلام
نصب کنترل پنل هاست بر روی سرور مجازی و کانفیگ رایگان
جهت مشاوره در سایت تیکت ارسال کنید یا با شماره دفتر ما تماس بگیرید
www.berbidvps.ir