ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در نصب جوملا در سرور جدید

succes
September 28th, 2012, 02:50
سلام دوستان ... من چند تا جوملا از چند سایت معتبر دانلود کردم و همشون در مرحله آخر (بعد از وارد کردن اطلاعات دیتابیس) خطای زیر رو دادن :

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`

مشکل از سرور بنده هست !؟ چیه که باعث این شده !؟

shamimi
September 28th, 2012, 02:57
دوست عزیز بهتر از خود سایت joomla.org دانلود کنی نسخه 2.5.7 که از همانجا پس از نصب می توانی فارسی سازشو رو نصب کنید
این معیبر ترین می باشد برای دانلود
در صورتی که نشد اگر برات امکان داره یک شات از صفحه خظاط بگیر بگذار ببینم:67:

succes
September 28th, 2012, 02:58
دوست عزیز بهتر از خود سایت joomla.org دانلود کنی نسخه 2.5.7 که از همانجا پس از نصب می توانی فارسی سازشو رو نصب کنید
این معیبر ترین می باشد برای دانلود
در صورتی که نشد اگر برات امکان داره یک شات از صفحه خظاط بگیر بگذار ببینم:67:

دوست عزیز، همین جوملا رو در هاست دیگه ای نصب کردم و بدون مشکل نصب شد !
اینم اسکرین شات :
http://tabrizweb.ir/dlcenter/uploads/13487835111.jpg

shamimi
September 28th, 2012, 03:03
بهتر در یک سرور دیگه نصب کنید سپس اطلاعات فایل را به سرور خود انتقال دهید و نیز از سروری که دیتابیس آن سالم هست خروجی بگیرید و در سرور خودتون ایمپورت کنید و سپس در configuration.php اطلاعات دیتابیس را وارد کنید ببینید درست عمل می کند یا خیر اگر نبود مشکل از سرور شماست که باید تنظیم شود
و نیز من فکر می کنم ورژن mysql شما قدیمی است
موفق باشید

succes
September 28th, 2012, 03:07
بهتر در یک سرور دیگه نصب کنید سپس اطلاعات فایل را به سرور خود انتقال دهید و نیز از سروری که دیتابیس آن سالم هست خروجی بگیرید و در سرور خودتون ایمپورت کنید و سپس در configuration.php اطلاعات دیتابیس را وارد کنید ببینید درست عمل می کند یا خیر اگر نبود مشکل از سرور شماست که باید تنظیم شود
و نیز من فکر می کنم ورژن mysql شما قدیمی است
موفق باشید

ممنون بخاطر راهنمایی هاتون ... چیک میکنم

shamimi
September 28th, 2012, 03:12
در خدمتم
در صورتی که در جوملا در هر صورتی مشکل داشتید در خدمت هستیم

succes
September 28th, 2012, 13:55
در خدمتم
در صورتی که در جوملا در هر صورتی مشکل داشتید در خدمت هستیم

مشکل از سرور هست ! ولی نمی دونم از کجاش ! تو بقیه هاست ها بدون مشکل نصب میشه ! میشه راهنمایی کنید که از چیه سرور میتونه باشه !؟

shamimi
September 28th, 2012, 19:19
من فکر می کنم با توجه به ارروری که نمایش می دهد در ابتدا ببینید mysql شما آپدیت می باشد و یا php شما یا خیر ؟!
اگر آپدیت بود به من بگید