PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک دانلود وردپرس

bahman22
September 27th, 2012, 23:59
باسلام واحترام
میخواستم بدونم برای وردپرس چطور باید لینک دانلود گذاشت ایا افزونه ای داره یا باید دستی نوشت من تو بعضی سایتا دیدم که اگه عکس دانلود بزارن تمام نوشته ها توشون عکس قرار میگیره واگه نوشته بزارن توی تمام نوشته ها متن دانلود قرار میگیره این چطوریه راهنمایی کنید ممنون

m2n
September 28th, 2012, 00:07
باسلام واحترام
میخواستم بدونم برای وردپرس چطور باید لینک دانلود گذاشت ایا افزونه ای داره یا باید دستی نوشت من تو بعضی سایتا دیدم که اگه عکس دانلود بزارن تمام نوشته ها توشون عکس قرار میگیره واگه نوشته بزارن توی تمام نوشته ها متن دانلود قرار میگیره این چطوریه راهنمایی کنید ممنون

تو وردپرس معمولا از ضمینه استفاده می کنن
اگر نمونه دارین همینجا قرار بدین تا بررسی بشه :57:

mamtytm
September 28th, 2012, 00:32
باید یه زمینه دلخواه درست کنین بععد این کد رو در قسمت مورد نظر از قالب کپی کنید و هروقت خاسین مطلب ارسال کنید به اون زمینه مقدار بدین

<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'dl', true); ?>

bahman22
September 28th, 2012, 02:19
فک کنم متوجه نشدید منظورم چی بودمثلا توی یه سایت لینک دانلود همه مطالب نوشته شده (لینک دانلود) بعد میادواین متنو تبدیل به عکس میکنه وتوی همه مطالب هم متن(لینک دانلود) تبدیل به عکسی باعنوان دانلود میشه ومتن (لینک دانلود) حذف میشه وعکسه جایگزین میشه نمیدونم حالا توضیحو متوجه میشدید یا نه حالا اگه متوجه شدید بگید این کارچطور انجام میشه ایا افزونه ای چیزی داره یاخیر باتشکر

mamtytm
September 28th, 2012, 14:20
فک کنم منظورتون اینه که داخل یه عکس یه مطلب بنویسی و لینک کنه درسته ؟

باید یه استایل بسازید بفیه مراحل همونه فقط باید بکگراند استیل رو یه عکس بدین و نوشته رو تنظیم کنین