توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ایجاد فاکتور
amirashkan
September 26th, 2012, 18:57
سلام دوستان....!
چطوری میتونم تویwhmcsیه فاکتور به صورت دستی با مبلغ دلخواه ایجاد کنم؟
مرسی
ilmavps
September 26th, 2012, 19:01
سلام
کاربری که میخواهید برایش فاکتور صادر کنید را انتخاب کنید سیپس از سربرگ invoices اقدام کنید یا در همان پیج اول روی Create Invoice کلیک کنید
amirashkan
September 26th, 2012, 19:04
میشه این قسمت رو هم راهنمایی کنید که توی هر قسمت چه چیزی وارد کنم و کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟
ezat1
September 26th, 2012, 20:20
ببین این کمکی میکنه 8824
amirashkan
September 26th, 2012, 23:08
ممنون ولی ببینید من با این کار فقط میتونم فاکتوری با هزینه سرویس های موجود ایجاد کنم.درسته؟ولی من میخوام یه فاکتوری ایجاد کنم که توی محصولتم چیزی با اون قیمت نیست!
ariacloud
September 27th, 2012, 01:28
ممنون ولی ببینید من با این کار فقط میتونم فاکتوری با هزینه سرویس های موجود ایجاد کنم.درسته؟ولی من میخوام یه فاکتوری ایجاد کنم که توی محصولتم چیزی با اون قیمت نیست!
خیر ، همچین چیزی که شما می گید نیست عزیزم
اگر بیشتر دقت کنید می تونید روی هر کاربر کلیک کرده و از قسمت invoices یک فاکتور جدید براشون بسازید ، می تونید اسم دلخواه و مبلغ مورد نظرتون رو به فاکتور بدید
اگر می خواید یک محصول برای مشتری اضافه کنید و طوری باشه که هر ماه قیمت دلخواه شما که وارد کردید رو پرداخت کنند »
روی مشتری کلیک کنید » قسمت Poducts (محصولات) » محصولی که سفارش دادن و ثبت کردند رو انتخاب و از قسمت سمت راست قسمت و همچنین مهلت سررسید رو تأیین کنید
باز هم اگر مشکلی بود در خدمتتون هستم
mr2od
amirashkan
September 27th, 2012, 01:55
اگر بیشتر دقت کنید می تونید روی هر کاربر کلیک کرده و از قسمت invoices یک فاکتور جدید براشون بسازید ، می تونید اسم دلخواه و مبلغ مورد نظرتون رو به فاکتور بدید
مرسی
فقط میشه لطف بفرمایید بگید از کدوم قسمت ایجاد فاکتور باید مبلغ رو مشخص کنم؟
ariacloud
September 27th, 2012, 03:45
خواهش می کنم
زیر کلید ایجاد فاکتور دو تا فیلد هست ، فیلد سمت چپ که بزررگتره مربوط به توضیحات فاکتور می شه
و فیلد سمت راست مربوط به قیمت فاکتور
شما باید قبل از اینکه فاکتور بزنید از قسمت واحدهای پولی واحد مورد نظرتون رو با توجه درگاه پرداختی که نصب کردید تعریف کنید که ریال متداول تر هست