توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هشدار در مورد هتزنر
nasa_de
September 26th, 2012, 16:43
با سلام عرض خسته نباشید،
ابتدا عرض می کنم این تاپیک را پیرو مشاهده جهت گیری غیر حرفه ای، چند مورد مشکوک و همچنین اطلاع رسانی جهت پیشگیری از وقوع هر گونه مشکلی برای کاربران ایرانی ایجاد کرده و هدف دیگری ندارم.
1- از دو هفته قبل برخی از کاربران با بنده تماس گرفتند که "با ویزا کارتی که داریم در هتزنر ثبت نام کردیم اما دیتا سنتر نه جوابی ما می ده نه این که سفارش رو قبول میکنه و تنها ایمیل زده که سفارش شما مشکوک هست!"
2- دو تن از دوستان پرداخت رو با حواله بانکی از مالزی و انگلیس با آشناهاشون انجام داده بودند که دیتاسنتر قبول نمیکرد که حواله رسیده اما بانک تایید کرده بود که حواله ها در حاب دیتا سنتر هست، بعدا با هر دو این عزیز طی یک ایمیل تماس گرفته میشه که ما حواله رو دریافت کردیم منتها چون شماره فاکتور در اون قید نشده بود صورتحساب رو سبز نکردیم.
3- با یک Abuse کل سرور ها رو می بندند در حالی که قبلا 24 ساعت مهلت می دادند.
مطمئنا موارد دیگری هم هست، بنده قصدم همانطور که در بالا هم ذکر کردم فقط اطلاع رسانی و همچنین پیشگیری از وقوع مشکلی دوباره بود. دوستان لطفا مراقب باشید و اگر مورد دیگری بود در همین تاپیک اطلاع رسانی بفرمایید.
========================================
دوستانی که از ما سرویس دارند لطفا هرچه سریعتر Backup گرفته و نگه دارند چون بنده واقعا چند روز هست نگران این قضیه هستم، بدیهی هست همانطور که ایمیل به آنها ارسال کرد با اطلاع رسانی های انجام شده بنده هیچ گونه مسئولیتی در قبال از دست رفتن اطلاعات آنها نخواهم داشت.
ارادتمند
amiry
September 26th, 2012, 16:52
نزدیک 2 ماه بود که ابیوس خاصی نداشتیم ولی 20 روزی می شه هر هفته یک سرور دی اکتیو می شه به دلایل مسخره ای خیلی راحت سرور رو دی اکتیو می کنند قبلا ابیوس دی داس از مشترکین داشتیم فقط این مورد رو بدون اخطار آی پی رو لاک می کردن دیگه کل سرور رو چرا دی اکتیو می کنند خدا می دونه نه تنها ایرانی بله از کشور های دیگه هم این مشکل رو دارن توی انجمن بین المللی جستجو کنید متوجه می شید . تمامی سرویس هامون رو تا 1 ماه اینده کنسل خواهیم کرد تا بیشتر از ان شرمنده مردم نشدیم !
"Dear Sir or Madam
We regret to inform you that your server with the IP address mentioned in the above subject line has carried out scans on other internet servers.
As a result this has placed a considerable strain on network resources and consequently a segment of our network has been very adversely affected.
Your server has therefore been deactivated as a precautionary measure.
A corresponding traffic protocol is attached for your information."
nasa_de
September 26th, 2012, 16:56
نزدیک 2 ماه بود که ابیوس خاصی نداشتیم ولی 20 روزی می شه هر هفته یک سرور دی اکتیو می شه به دلایل مسخره ای خیلی راحت سرور رو دی اکتیو می کنند قبلا ابیوس دی داس از مشترکین داشتیم فقط این مورد رو بدون اخطار آی پی رو لاک می کردن دیگه کل سرور رو چرا دی اکتیو می کنند خدا می دونه نه تنها ایرانی بله از کشور های دیگه هم این مشکل رو دارن توی انجمن بین المللی جستجو کنید متوجه می شید . تمامی سرویس هامون رو تا 1 ماه اینده کنسل خواهیم کرد تا بیشتر از ان شرمنده مردم نشدیم !
"dear sir or madam
we regret to inform you that your server with the ip address mentioned in the above subject line has carried out scans on other internet servers.
As a result this has placed a considerable strain on network resources and consequently a segment of our network has been very adversely affected.
A corresponding traffic protocol is attached for your information."
دقیقا همین مشکل رو ما هم داشتیم، طبق قوانین خودشان 24 ساعت باید مهلت بدن که الان این مهلت رو نمیدن، وقتی هم که پیگیر میشیم تا ip رو از بلاک در بیاریم ایمیل میفرستند که چرا این کار رو انجام دادید در حالی که میدونستید بلاک میشه. ما هم تصمیم گرفتیم کار با این دیتاسنتر رو به کلی تعلیق کنیم و سفارش دیگری قبول نکنیم.
Hostpolis
September 26th, 2012, 17:14
بحث این تاپیک خیلی مربوط به گروه ما نمیشه و شاید جای این نباشه که از سمت ما موردی مطرح بشه. صرفا جهت آگاهی دادن عرض میکنم دو مورد زیر رو:
1- دیتاسنترها علاقه ای به ترافیک مانیتورینگ و ترافیک *****ینگ ندارند.
دلیل یک: ایجاد شغل جدید -> هزینه جهت پرسنل (هزینه ساعتی پرسنل آی تی حداقل ساعتی 25 دلار هست)
دلیل دو: هزینه دستگاههای IPS و IDS برابری میکنه با قیمت روترهای edge متوسط
دلیل سه: با اضافه کردن هر ماژول اضافی بر سر راه روتر قدرت forwarding پایین میاد.
اما چرا اخیرا دیتاسنترها اقدام به چنین کارهایی میکنند؟
2- برای کنترل بیشتر روی اینترنت بعد از اتفاقهایی مثل wikileaks و به دنبالش pipa و sopa سرویس دهنده های اینترنت باید برای امنیت و reputation شبکشون audit بشن. برای همین carrier های بین المللی مثل level3، nlayer، Cogent و غیره در صورتی که زیرشبکه ها و مشترکینشون abuse زیادی داشته باشند، برای جلوگیری از خراب شدن Reputation شبکه خودشون depeering میکنند. شاید براتون قابل توجه باشه که ظرف 3 سال گذشته 4 دیتاسنتر در آمریکا depeer شدند کامل از اینترنت.
نتیجه گیری:
- دیتاسنترها سختگیریشون بیشتر و بیشتر میشه روز به روز چون مجبور هستند.
- سرویس دهی بیشتر به سمت کولو حرکت خواهد کرد چرا که این تنها روشی هست که مشتری دارای مسئولیت باشه نه دیتاسنتر
- ممکن هست مسائل مالی هم در بین باشه که خوب طبیعتا افرادی که از هتزنر سرویس دارند بیشتر میتونن اطلاعات بدن روی این قضیه.
mizbanaval
September 26th, 2012, 17:21
سلام دوستان
نه موضوع اینا نیست جدیدا این دیتاسنتر نمیخاد به دلیل نامشخصی سرور اختصاصی قدرتمند بده و زده تو کار خرده فروشی
قوانین ایپی جدید- سرور های اختصاصی بسیار ارزان قیمت و .... این ها همه مشخص میکنه هدفشون یک چیز دیگست و سعی میکنند یک سری از سرور هارو خالی کنند
دلیل اصلیش معلوم نیست
RoobinaServer
September 26th, 2012, 17:28
با این توضیحات فکر کنم کلا هاستینگ های خارجی جمع میشن (70%)
کلا شرایط برای کار تو این صنف کاری روز به روز داره سخت تر میشه :
1. از یک طرف قیمت ارز و قبول نکردن کاربران ایرانی و فروش همچنان به قیمت چند ماه پیش (بالا بریم پائین بیایم قیمت بالا قبول نمیکنند و کار به ارز ندارند)
2. از یک طرف هم برخورد شدید دیتاسنتر ها
قبلا میگفتن توانایی کسی داره سرمایش رو نداره الان سرمایش هست موقعیتش نیست.
در مورد نکته اول شاید بشه گفت هر کسی کیفیتی بخواد هزینه میکنه :
خیی جالب بود یک شرکت بزرگ نرم افزاری (نام نمیبرم) طی تماسی برای تست یک سری نرم افزار های بین المللی (حالا چی بود نمیدونم) سرور مجازی رم 3 گفتن میخوایم با کیفیت
موقعی که قیمت را گفتیم گفتن بیشتر از 50 نمیدیم :) (کیفیت و بی کیفیت بودن یا شرکتی و غیر شرکتی نداره کلا تو کت ایرانی جماعت قیمت فعلی نمیره متاسفانه و کسی که ضرر میده ما هستیم متاسفم برای این صنف کاری واقعا)
الان هم که هتزنر مورد دوم که بالا گفتم را آورده روی کار چه کم کردن آیپیها چه گیر دادن و به قول هاست پلیس بقیه دیتاسنتر ها هم باید مراقب باش و حساس شدند به همان دلایلی که ذکر کردند
آخر این جریان را به خوبی نمیبینم و بودن هم در این جریان فقط دست و پا زدن بی مورد هست :)
ارادتمند سجادیه
یا حق
Hostine
September 26th, 2012, 17:40
با سلام
دوهفته پیش هم 4 روز سرور های مارو مسدود کردند بدون هیچ دلیلی ! بعد هم باز کردن با کلی ایمیل بازی و خواهش و تمنا ! این مورد نادر هم ما داشتیم !
routervps
September 26th, 2012, 17:44
2 روز پیش برای پنل من امیل اومد که باید کارت اعتباری و پاسپورت دوباره بدین اگه نه که سرور هارو میبندیم.
چون من پرداخت هامو با کارت انجام میدم گیر دادن که مجداد با دست نوشته این اجازرو بهشون بدم و تصویر کارت رو هم در متن قرار بدم.
این کارو انجام دادم و دیگه چیزی نگفتند
اختمال داره ابن یورو های هکی هم به هتزنر رسیده این هم دارن یکی یکی وفای میکنن.
چون واسه یکی دیگه از دوستان هم این اتفاق افتاده
mizbanaval
September 26th, 2012, 17:48
با این توضیحات فکر کنم کلا هاستینگ های خارجی جمع میشن (70%)
کلا شرایط برای کار تو این صنف کاری روز به روز داره سخت تر میشه :
1. از یک طرف قیمت ارز و قبول نکردن کاربران ایرانی و فروش همچنان به قیمت چند ماه پیش (بالا بریم پائین بیایم قیمت بالا قبول نمیکنند و کار به ارز ندارند)
2. از یک طرف هم برخورد شدید دیتاسنتر ها
قبلا میگفتن توانایی کسی داره سرمایش رو نداره الان سرمایش هست موقعیتش نیست.
در مورد نکته اول شاید بشه گفت هر کسی کیفیتی بخواد هزینه میکنه :
خیی جالب بود یک شرکت بزرگ نرم افزاری (نام نمیبرم) طی تماسی برای تست یک سری نرم افزار های بین المللی (حالا چی بود نمیدونم) سرور مجازی رم 3 گفتن میخوایم با کیفیت
موقعی که قیمت را گفتیم گفتن بیشتر از 50 نمیدیم :) (کیفیت و بی کیفیت بودن یا شرکتی و غیر شرکتی نداره کلا تو کت ایرانی جماعت قیمت فعلی نمیره متاسفانه و کسی که ضرر میده ما هستیم متاسفم برای این صنف کاری واقعا)
الان هم که هتزنر مورد دوم که بالا گفتم را آورده روی کار چه کم کردن آیپیها چه گیر دادن و به قول هاست پلیس بقیه دیتاسنتر ها هم باید مراقب باش و حساس شدند به همان دلایلی که ذکر کردند
آخر این جریان را به خوبی نمیبینم و بودن هم در این جریان فقط دست و پا زدن بی مورد هست :)
ارادتمند سجادیه
یا حق
تایید میشه حرفاشون این بازار واقعا عجیب شده
همین الان 1 دقیقه بخش فروش رو ببینین بابا اورسل به حهنم 80 درصد انقدر پایین میدین اورسلم کنی باز پول سرور درنمیاد من نمیفهمم داستان چیه ؟:-&:-&
امروز داشتم تاپیک هارو نگاه میکردم واقعا جا خوردم اخه اینا پول سرورشون درنمیاد این یعنی چی؟؟؟؟؟
یکی توضیح بده
m-mehdipoor
September 26th, 2012, 17:49
در مورد ابیوز ها بنده تحربه ی دی اکتیو شدن ندارم، ولی بطور خیلی عجیب در یک روز هر 5 دقیقه برام یک ابیوز میومد و من هم آنلاین بودم زیر 3-4 دقیقه درجا ابیوز رو با یک دلیل منطقی ریپلای کردم...
حتی برای یک موضوع چند ابیوز با ابیوز آی دی های مختلف اومد و منم برای چنین مواردی همون رو براشون کپی می کردم....
ولی بعد از اون بیخیال ما شدن ظاهرا...
routervps
September 26th, 2012, 17:55
در مورد ابیوز ها بنده تحربه ی دی اکتیو شدن ندارم، ولی بطور خیلی عجیب در یک روز هر 5 دقیقه برام یک ابیوز میومد و من هم آنلاین بودم زیر 3-4 دقیقه درجا ابیوز رو با یک دلیل منطقی ریپلای کردم...
حتی برای یک موضوع چند ابیوز با ابیوز آی دی های مختلف اومد و منم برای چنین مواردی همون رو براشون کپی می کردم....
ولی بعد از اون بیخیال ما شدن ظاهرا...
گوش شیطون کر از شر ابیوز نت اسکن ریموت و ... خلاص شدیم.
یه 3 هفته هست که فقط ابیوز aol داشتم
Ashkankamangar.ir
September 26th, 2012, 18:05
والا خود من از ترس همین ابیوز ها و خدای نکرده کم شدن اعتبار تا حالا جرات نکردم برم سمت سرور مجازی فروشی
و فعلا رو هاست و نمایندگی موندم
routervps
September 26th, 2012, 18:30
با سلام عرض خسته نباشید،
ابتدا عرض می کنم این تاپیک را پیرو مشاهده جهت گیری غیر حرفه ای، چند مورد مشکوک و همچنین اطلاع رسانی جهت پیشگیری از وقوع هر گونه مشکلی برای کاربران ایرانی ایجاد کرده و هدف دیگری ندارم.
1- از دو هفته قبل برخی از کاربران با بنده تماس گرفتند که "با ویزا کارتی که داریم در هتزنر ثبت نام کردیم اما دیتا سنتر نه جوابی ما می ده نه این که سفارش رو قبول میکنه و تنها ایمیل زده که سفارش شما مشکوک هست!"
دو هفته پیش با یه ویزا بدون نام یه پنل جدید ثبت کردم که همون موقع سرور رو تحویل دادن.
mehrshad.ho
September 26th, 2012, 18:54
دیروز یکی از ex5 های ما رو بدون دلیل مسدود کردند که خوش بختانه باز شد
امروز تقریبا به سرور هاستینگمون گیر دادند و رگبار ابیوز اومد برامون
البته خوشبختانه ما ابیوز نت اسکن و دیداس و اینا نداریم
ParsWebIT
September 26th, 2012, 19:10
ما هم در طول ماه گذشته هر 24 ساعت 1 ابیوز داشتیم و 8 آی پی بلاک شد و خیلی عجیب بود هر کاری هم میکردیم قطع نمیشد ابیوزهای نت اسکن
آی پی ها رو بستن اما سرور مشکلی نداشت و حتی با اینکه بعد از 1 هفته ایمیل آنلاک ایپی رو میدادم اما باز میشد.
الان مدتی هست بیخیال شدند ابیوز نیومده
ezat1
September 26th, 2012, 20:09
با سلام
الان شرایط سخت شده اعم از پرداخت ها و اعم از سرویس دهی این ابیوز و اینا اونقدر ها هم بی دلیل نیست ببینید این خرده فروشی یه خرده فروشی دیگه برای خریدار وی پی اس داره اونجا این خرده فروش با مسئولیت سرویس دهی طی یک ماه با حتی 1000 تومن رو مشاهده کردیم ! من یه سوال ساده کنم اگر شما بخواین خلافی انجام بدین که با آی پی شما که الان از داخل هم محدود شده هستیم حاضر نمیشین برای رسیدن به هدفتون یه دونی از این 1000 تونی ها بگیرین و تخلف کنین ؟ از این دسته افراد بسیار زیاد هستن پس دائم تو ریسک هستند افادی که وی پی اس اجاره میدن !
در مورد قیمت خیلی مفت وی پی اس ها احتمالا بعضی ها خرانه پولی خوبی دارن و فعلا خیرات میکنن که گله هم نمیتونین بکنین اینجوری میخواد راه رو طی کنه برای ما که همینجوری نمیصرفه ./:77:
Hostpolis
September 26th, 2012, 20:31
با سلام
الان شرایط سخت شده اعم از پرداخت ها و اعم از سرویس دهی این ابیوز و اینا اونقدر ها هم بی دلیل نیست ببینید این خرده فروشی یه خرده فروشی دیگه برای خریدار وی پی اس داره اونجا این خرده فروش با مسئولیت سرویس دهی طی یک ماه با حتی 1000 تومن رو مشاهده کردیم ! من یه سوال ساده کنم اگر شما بخواین خلافی انجام بدین که با آی پی شما که الان از داخل هم محدود شده هستیم حاضر نمیشین برای رسیدن به هدفتون یه دونی از این 1000 تونی ها بگیرین و تخلف کنین ؟ از این دسته افراد بسیار زیاد هستن پس دائم تو ریسک هستند افادی که وی پی اس اجاره میدن !
در مورد قیمت خیلی مفت وی پی اس ها احتمالا بعضی ها خرانه پولی خوبی دارن و فعلا خیرات میکنن که گله هم نمیتونین بکنین اینجوری میخواد راه رو طی کنه برای ما که همینجوری نمیصرفه ./:77:
این روند تصفیه بازار هست. و این بازار در دوران بلوغ خودش قرار داره. ایران به لحاظ ضریب نفوذ اینترنت موقعیت خوبی داره (بنا به آمار وزارت ارتباطات) ولی انتظارات مردم و نحوه فعالیت هاشون شفاف نیست.
برای درک این موضوع به Hype cycle - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Hype_cycle) مراجعه بفرمائید.
Aria
September 26th, 2012, 21:30
سلام.
برای بهتر فهمیدن علت دریافت و همینطور زمان آن، حتماً گزارش را به دقت بخوانید تا مشخص شود اولاً گزارش در چه تاریخی ارسال شده و دوماً علت واقعی چی بوده.
متاسفانه باید عرض کنم که بعضی از فروشندگان ایرانی کماکان روش صحیح خواندن abuse ها رو نمی دونند و بدون اینکه به دقت مورد را مطالعه کنند، یک پاسخ بی فایده ارسال می کنند که مشکل برطرف شد و در عمل هیچ اقدامی انجام نمی دهند و پس از مسدود شدن آی پی (یا در بعضی دیتاسنتر ها سرور اصلی) شروع به خواهش و التماس و در بعضی موارد تحدید و فهاشی می کنند.
تمام این موارد ناشی از بی دقتی افراد هست و عملاً هیچ چیز دیگر باعث بروز این مشکلا نیست، بنده دوستانی دارم که در Hetzner سرور دارند (غیر ایرانی) و بیش از 3 سال هست که در حال فعالیت با این دیتاسنتر هستند و سرور مجازی می فروشند ولی سالانه بیش از 1 گزارش دریافت نمی کنند.
علت اصلی رعایت کردن قوانین هست، به کاربر به *دروغ* نمی گویند که سرور وارز هست در صورتی که عملاً چنین سروری وجود خارجی ندارد!
در هر حال پیشنهاد می کنم با هر دیتاسنتری که کار می کنید، حتماً مواظب باشید که دقت عمل رو فراموش نکنید.
با تشکر.
scary-x2
September 27th, 2012, 01:06
ما هم چند ماه از هتزنر سرور داشتیم . تا 10 روز پیش هم مهلت داشت . ولی 25 روز پیش سر جریان اینکه سرور ما به اسم کوهی رجیستر شده بود سرور رو بستن. ما هم قید 15 روز سرور رو زدیم . الان 10 روز از تایم سرور گذشته ولی هنوزم سرور بلاک هست و پاکش نکردن
amiry
September 27th, 2012, 01:36
سلام.
برای بهتر فهمیدن علت دریافت و همینطور زمان آن، حتماً گزارش را به دقت بخوانید تا مشخص شود اولاً گزارش در چه تاریخی ارسال شده و دوماً علت واقعی چی بوده.
متاسفانه باید عرض کنم که بعضی از فروشندگان ایرانی کماکان روش صحیح خواندن abuse ها رو نمی دونند و بدون اینکه به دقت مورد را مطالعه کنند، یک پاسخ بی فایده ارسال می کنند که مشکل برطرف شد و در عمل هیچ اقدامی انجام نمی دهند و پس از مسدود شدن آی پی (یا در بعضی دیتاسنتر ها سرور اصلی) شروع به خواهش و التماس و در بعضی موارد تحدید و فهاشی می کنند.
تمام این موارد ناشی از بی دقتی افراد هست و عملاً هیچ چیز دیگر باعث بروز این مشکلا نیست، بنده دوستانی دارم که در Hetzner سرور دارند (غیر ایرانی) و بیش از 3 سال هست که در حال فعالیت با این دیتاسنتر هستند و سرور مجازی می فروشند ولی سالانه بیش از 1 گزارش دریافت نمی کنند.
علت اصلی رعایت کردن قوانین هست، به کاربر به *دروغ* نمی گویند که سرور وارز هست در صورتی که عملاً چنین سروری وجود خارجی ندارد!
در هر حال پیشنهاد می کنم با هر دیتاسنتری که کار می کنید، حتماً مواظب باشید که دقت عمل رو فراموش نکنید.
با تشکر.
مورد اول که توی انجمن دات کام هم خیلی روی این بحث شده بود . ( آی پی روتر به همراه خود سرور لاک شد) این قانون نا نوشته کجای سایتشون هست؟
Server Locking
We have noticed that you have been using other IPs from the same sub net in addition to the main IP mentioned in the above subject line.
As this is not permitted, we regret to inform you that your server has been deactivated.
قسمتی از متن ابیوس : ( که فقط مک آدرس روتر برای ما روشن بود)
مورد دوم :
به همراه آی پی (از سابنت) سرور هم لاک شد
Dear Sir or Madam
We regret to inform you that your server with the IP address mentioned in the above subject line has carried out scans on other internet servers.
A corresponding traffic protocol is attached for your information.
دی داسی در کار نبودیکی ای پی مشترکین سعی در نفوذ به سرور یه بنده خدایی کرده بودن توی این چندین سال فقط آی پی رو لاک می کردن باز تاکید می کنم ما چندین بار دی داس داشتیم قبل اینکه هتزنر ابیوسش رو بفرسته وی پی اس رو می بستیم بعد ابیوس میومد و آی پی رو لاک می کردن نه سرور رو لاک کنن .
Sep 26 13:26:14 ex3k6.rz13 inetd[726]: /usr/sbin/sshd[53619]: exited, status
255
Sep 26 13:26:16 ex3k6.rz13 sshd[53625]: Failed password for root from
176.9.219. port 50196 ssh2
Sep 26 13:26:16 ex3k6.rz13 sshd[53626]: Received disconnect from
176.9.219: 11: Bye Bye
Sep 26 13:26:16 ex3k6.rz13 inetd[726]: /usr/sbin/sshd[53625]: exited, status
255
Sep 26 13:26:16 ex3k6.rz13 sshd[53622]: Failed password for root from
Aria
September 27th, 2012, 06:12
سلام.
این مورد رو پیشتر توضیح دادم.
دیتاسنتر Hetzner شبکه هاش رو در حالت Layer2 - MAC Based طراحی کرده و به همین دلیل تنها بخشی که Layer3 هست بخش مربوط به Default Gateway هست که در عمل در هر بلاک آی پی 24/ که تعداد 256 آی پی قابل استفاده هست، تنها آی پی اول رو Gateway قرار دادند که سه مورد زیر رو اجرا کردند:
1. شبکه در حالت WAN2WAN Policy تنظیم شده.
2. با این کار تعداد بیشتری آی پی قابل استفاده خواهند داشت و آی پی ها رو جهت ایجاد VLAN صروف نمی کنند (هر VLAN تعداد کل 3 آی پی رو غیر قابل استفاده می کنه).
3. سیستم های نصب خودکار OS و Rescure OS با این روش قابل اجرا خواهد بود چون نیاز هست که سرور ها در Subnet مشابه با سرور اجرا کننده PXE Remote Installation باشند.
در نتیجه، طبق توضیحات بالا شما 3 حالت خواهید داشت:
1. اطمینان حاصل کنید که نه خود شما و نه کاربرانتون به هیچ عنوان تلاش بر استفاده از آی پی هایی که به شما assign نشده نمی کنند (نیاز به MAC Address Monitoring و ARPA Analyzer دارید - برنامه های زیادی وجود داره).
2. اگر به عمد از آی پی هایی که به شما Assign نشده استفاده می کنید، مشکل از خودتون هست و مسلماً باهاتون برخود میشه و حق دیتاسنتر هست که برخورد شدیدی بکنه.
3. با سادگی، از این دیتاسنتر خرید نکنید و از دیتاسنتر های دیگر آلمان خرید کنید که از حالت Native Layer3 VLAN استفاده می کنند (نه حالت های دیگر مثل trunk - 802.11q - tagging و ...)
در کل بنده مقصر رو هر دو طرف میدنم نه تنها دیتاسنتر Hetzner یا هر جای دیگر که با کاربران در صورت مشاهده تخلف های واضح برخورد شدید می کنه.
با تشکر.
Hostpolis
September 27th, 2012, 06:21
سلام.
این مورد رو پیشتر توضیح دادم.
دیتاسنتر Hetzner شبکه هاش رو در حالت Layer2 - MAC Based طراحی کرده و به همین دلیل تنها بخشی که Layer3 هست بخش مربوط به Default Gateway هست که در عمل در هر بلاک آی پی 24/ که تعداد 256 آی پی قابل استفاده هست، تنها آی پی اول رو Gateway قرار دادند که سه مورد زیر رو اجرا کردند:
1. شبکه در حالت WAN2WAN Policy تنظیم شده.
2. با این کار تعداد بیشتری آی پی قابل استفاده خواهند داشت و آی پی ها رو جهت ایجاد VLAN صروف نمی کنند (هر VLAN تعداد کل 3 آی پی رو غیر قابل استفاده می کنه).
3. سیستم های نصب خودکار OS و Rescure OS با این روش قابل اجرا خواهد بود چون نیاز هست که سرور ها در Subnet مشابه با سرور اجرا کننده PXE Remote Installation باشند.
در نتیجه، طبق توضیحات بالا شما 3 حالت خواهید داشت:
1. اطمینان حاصل کنید که نه خود شما و نه کاربرانتون به هیچ عنوان تلاش بر استفاده از آی پی هایی که به شما assign نشده نمی کنند (نیاز به MAC Address Monitoring و ARPA Analyzer دارید - برنامه های زیادی وجود داره).
2. اگر به عمد از آی پی هایی که به شما Assign نشده استفاده می کنید، مشکل از خودتون هست و مسلماً باهاتون برخود میشه و حق دیتاسنتر هست که برخورد شدیدی بکنه.
3. با سادگی، از این دیتاسنتر خرید نکنید و از دیتاسنتر های دیگر آلمان خرید کنید که از حالت Native Layer3 VLAN استفاده می کنند (نه حالت های دیگر مثل trunk - 802.11q - tagging و ...)
در کل بنده مقصر رو هر دو طرف میدنم نه تنها دیتاسنتر Hetzner یا هر جای دیگر که با کاربران در صورت مشاهده تخلف های واضح برخورد شدید می کنه.
با تشکر.
تشکر بابت توضیحات جالب.
ما قبلا وقتی SingleHome بودیم از این تکنیک استفاده میکردیم با ARP Binding و ACL ولی بعد از 1 سال تجربه با این روش به جرات میتونم بگم که نه تنها کار نمیکنه بلکه به زحمت Setup و downtime های احتمالیش هم نمی ارزه. شخصا نمیدونستم هتزنر هم اینکار رو میکنه چرا که تفکر ما این بود که این راه جذابی هست برای ISP های کوچک.
به هر حال پیشنهاد اقای آریا کاملا درست هست. از جایی سرویس بگیرید که layer3 subnetting انجام میدن. 3 تا آی پی کمتر ولی از uptime و مسائل دیگه در امان هستید.
Aria
September 27th, 2012, 06:39
سلام.
البته تاکید کنم که layer-3 subnetting به تنهایی به معنی همه حالت های vlan کردن هست و نه تنها حالت مورد نظر ما که native l3 vlan هست که اکثر دیتاسنتر ها در این دوره انجام میدند.
اما در آمریکا هم بنده یک دیتاسنتر رو می شناسم که کماکان از روش WAN2WAN ولی در حالت 802.11q استفاده می کنند که colounlimited هست و بسیار هم عجیب هست این مورد برای یک دیتاسنتر که coreXchange ادارش می کنه ...!
با تشکر.
adamak
September 27th, 2012, 16:09
با سلام
پس الان تکلیف ما چیه ؟؟ اگه خدایی ناکرده مشکلی برای سرور های ما پیش بیاد که به خاک سیاه میشینیم ؟!!. از یه طرف دیگه اگه بخوایم با این دیتا سنتر خداحافظی کنیم با این نرخ ارز برای دوستان داخل کشور نمیشه سرور با قیمت معقول گرفت . پس به نظر شما چه کار باید کرد؟؟
m-mehdipoor
September 27th, 2012, 16:15
با سلام
پس الان تکلیف ما چیه ؟؟ اگه خدایی ناکرده مشکلی برای سرور های ما پیش بیاد که به خاک سیاه میشینیم ؟!!. از یه طرف دیگه اگه بخوایم با این دیتا سنتر خداحافظی کنیم با این نرخ ارز برای دوستان داخل کشور نمیشه سرور با قیمت معقول گرفت . پس به نظر شما چه کار باید کرد؟؟
شما درست رفتار کنید و به ابیوز ها پاسخ منطقی بدید و براشون مشکل ایجاد نکنید ، براتون مشکل ایجاد نمی کنند !
وگرنه تو سایر دیتاسنتر ها هم اگر قوانینشون رو رعایت نکنید اوضاع به همین شکل است ( چه بسا بسیار سخت گیرانه تر برخورد می کنند ).
routervps
September 27th, 2012, 16:15
با سلام
عزیز چیزی نشده که !
شما ابیوز هارو مثل خوده دیتاسنتر جدی بگیرین سرور همیشه استارت هست.
nasa_de
September 27th, 2012, 16:27
مورد دیگر که انتقادی هست نسبت به این دیتا سنتر، بخش Billing این دیتا سنتر هست، به شخصه چون پرداخت های زیادی رو به این دیتا سنتر چه با کردیت کارت و چه با Wire Transfer داشتم بعضا گاف های عجیبی مشاهده کردم، علاوه بر این عدم امکان پرداخت با روش های سریعتر به غیر از کردیت کارت از جمله نکات منفی این دیتاسنتر به حساب می آید.
routervps
September 27th, 2012, 16:42
مورد دیگر که انتقادی هست نسبت به این دیتا سنتر، بخش Billing این دیتا سنتر هست، به شخصه چون پرداخت های زیادی رو به این دیتا سنتر چه با کردیت کارت و چه با Wire Transfer داشتم بعضا گاف های عجیبی مشاهده کردم، علاوه بر این عدم امکان پرداخت با روش های سریعتر به غیر از کردیت کارت از جمله نکات منفی این دیتاسنتر به حساب می آید.
این موضوع ضعف در روش پرداخت هست اما سرویس دهی رو مختل نمیکنه
pardishosting
September 27th, 2012, 17:13
ارائه سرور مجازی و اختصاصی نیازمند داشتن سیستم مانیتورینگ قوب جهت جلوگیری از رخ دادن موارد غیرقانونی هست.
مشکل دوم ارزون فروشی بیش از حد هست ... کاربری که برای سرویسش یک هزینه درست حسابی پرداخت کرده باشه ، هیچ وقت سعی نمی کنه سایتش به امان خدا رها بشه و یا هر کاری خواست روی سایتش انجام بده.
adamak
September 27th, 2012, 18:09
از نظرات دوستان ممنون حق با همه دوستان هست اگه به صورت حرفه ای با این قضیه برخورد بشه مشکلی پیش نمیاد .
kazempor
September 27th, 2012, 20:57
با سلام عرض خسته نباشید،
2- دو تن از دوستان پرداخت رو با حواله بانکی از مالزی و انگلیس با آشناهاشون انجام داده بودند که دیتاسنتر قبول نمیکرد که حواله رسیده اما بانک تایید کرده بود که حواله ها در حاب دیتا سنتر هست، بعدا با هر دو این عزیز طی یک ایمیل تماس گرفته میشه که ما حواله رو دریافت کردیم منتها چون شماره فاکتور در اون قید نشده بود صورتحساب رو سبز نکردیم.
3- با یک Abuse کل سرور ها رو می بندند در حالی که قبلا 24 ساعت مهلت می دادند.
مطمئنا موارد دیگری هم هست، بنده قصدم همانطور که در بالا هم ذکر کردم فقط اطلاع رسانی و همچنین پیشگیری از وقوع مشکلی دوباره بود. دوستان لطفا مراقب باشید و اگر مورد دیگری بود در همین تاپیک اطلاع رسانی بفرمایید.
========================================
دوستانی که از ما سرویس دارند لطفا هرچه سریعتر Backup گرفته و نگه دارند چون بنده واقعا چند روز هست نگران این قضیه هستم، بدیهی هست همانطور که ایمیل به آنها ارسال کرد با اطلاع رسانی های انجام شده بنده هیچ گونه مسئولیتی در قبال از دست رفتن اطلاعات آنها نخواهم داشت.
ارادتمند
سلام
مورد سوم شدیدا تایید میشود 10 سرور ما را به علت مورد سوم بستن و مهلت انتقال هم 24 ساعت بود!
جالب اینجاست که هیچ علتی رو قبول نکردند و فقط گفتند بسته میشه بدون در نظر گرفتن اطلاعات مشتری!
graphicha
September 27th, 2012, 20:59
سلام خواستم توضیحی در مورد مشکل اخیرمون با hetzner بگم
ما یک سرور ex5 از این دیتاسنتر گرفتیم (فقط یک ماه) که قصد داشتیم تمدید کنیمو همکاریمون ادامه داشته باشه
بعد از دو هفته دیدیم سرور بالا نمیاد kvm گرفتیم و پیگیری کردیم اصلا سرور بوت نمیشد !!
بعد از هزار دردسر و 4 روز داون بودن ، بهمون گفتن هارد سوخته ، گفتیم باشه عوضش کنید ما هم backup که داشتیم از قبل (500 گیگابایت اطلاعات) را با هزار دردسر بر گردوندیم
بعد از یک هفته دوباره دیدیم سرور بالا ، دقیقا همون مشکلات پیش امد با این تفاوت که پیگیریشون و تست سخت افزاری و ... 5 روز طول کشید و قبول هم نمی کردند هارد خرابه
می گفتن مشکلی نیست ، فقط سیستم عامل نمیشه روش دوباره نصب کرد ، من نمیدونم دیگ مشکل باید چی باشه که قبول کنن
می خواستن 60 یورو مارو سرکیسه کنن که با هزار التماس دوباره هارد رو عوض کردن
خلاصه در یک ماهی که ازشون سرویس گرفتیم دو بار هارد سوخت و سر جمع 10 روز سرور نداشتیم
من نمیدونم این چه سخت افزار و پشتیبانیه که اینا دارند ، بخدا leaseweb بودیم هزینه 3 برابر ولی یک بار این اتفاق ها نیوفتاد
ولی الان با این اوضاع دلار دیگه نمیشه از leaseweb خرید کرد
routervps
September 27th, 2012, 21:07
سلام خواستم توضیحی در مورد مشکل اخیرمون با hetzner بگم
ما یک سرور ex5 از این دیتاسنتر گرفتیم (فقط یک ماه) که قصد داشتیم تمدید کنیمو همکاریمون ادامه داشته باشه
بعد از دو هفته دیدیم سرور بالا نمیاد kvm گرفتیم و پیگیری کردیم اصلا سرور بوت نمیشد !!
بعد از هزار دردسر و 4 روز داون بودن ، بهمون گفتن هارد سوخته ، گفتیم باشه عوضش کنید ما هم backup که داشتیم از قبل (500 گیگابایت اطلاعات) را با هزار دردسر بر گردوندیم
بعد از یک هفته دوباره دیدیم سرور بالا ، دقیقا همون مشکلات پیش امد با این تفاوت که پیگیریشون و تست سخت افزاری و ... 5 روز طول کشید و قبول هم نمی کردند هارد خرابه
می گفتن مشکلی نیست ، فقط سیستم عامل نمیشه روش دوباره نصب کرد ، من نمیدونم دیگ مشکل باید چی باشه که قبول کنن
می خواستن 60 یورو مارو سرکیسه کنن که با هزار التماس دوباره هارد رو عوض کردن
خلاصه در یک ماهی که ازشون سرویس گرفتیم دو بار هارد سوخت و سر جمع 10 روز سرور نداشتیم
من نمیدونم این چه سخت افزار و پشتیبانیه که اینا دارند ، بخدا leaseweb بودیم هزینه 3 برابر ولی یک بار این اتفاق ها نیوفتاد
ولی الان با این اوضاع دلار دیگه نمیشه از leaseweb خرید کرد
ex5 کلا همینطور هست اما در مورد سرور های دیگه این مورد 50 به 1 هست
ertebat7
September 27th, 2012, 21:18
سلام
خرید از این دیتاسنتر در حال حاضر ریسک بزرگی هست و اصلا پیشنهاد نمیشه
متاسفانه برای یکی از همکارهای ما هم این دیتاسنتر مشکل ایجاد کرده است
routervps
September 27th, 2012, 21:36
سلام
خرید از این دیتاسنتر در حال حاضر ریسک بزرگی هست و اصلا پیشنهاد نمیشه
متاسفانه برای یکی از همکارهای ما هم این دیتاسنتر مشکل ایجاد کرده است
انشالله که مشکلشون حل بشه.
دیتاسنتر جدیدا به پرداخت ها گیر شده.
پنل دومی هم که داریم امروز جهت کارت اعتباری و مشخصات ورفای شد.
احتمالا مشکل ورفای داشتن.
peyman0742
September 27th, 2012, 22:47
یعنی در حال حاضر خرید از این دیتاسنتر رو پیشنهاد نمی کنید ؟!
routervps
September 27th, 2012, 23:28
یعنی در حال حاضر خرید از این دیتاسنتر رو پیشنهاد نمی کنید ؟!
در حال حاضر خرید با ملیت ایرانی رو از هیج دیتاسنتری رو پیشنهاد نمیکنیم.
چون امکان داره ابلاغ تحریم از طرف دولتشون بره واسه دیتاسنتر ها.
در کل با چشم باز خرید کنید.
خیلی ها در همین هتزنر با آدرس ایران پنل دارن که این آدرس امکان داره دردسر ساز بشه براشون
ezat1
September 28th, 2012, 14:28
با سلام اینیکه میگن با ملیت ایرانی صحت داره الان یک هفته میشه یک سرور به صورت مجزا و صرفا جهت تست خرید انجام دادیم از فرانسه تازه با ملیت ایرانی بعد از ارسال مدارک یک جواب هم ندادن دروغ نگم 5 روز از ارسال مدارک گذشته اما یه ایمیلم جواب نمیدن :78: حتی فکر کنم پول رو هم بالا بکشن .
baranblog
September 29th, 2012, 03:43
با همه این توضیحات الان یکی از پر استفاده ترین دیتا سنترها تو ایران هستش و از شرکت رقیبش گیگا خیلی بهتره ، من سالها روی این دیتاسنتر بودم و هیچ مشکلی نداشتم.
alishadmehr
September 29th, 2012, 03:58
من میخوام در آینده یک vps مستقیما از این دیتاسنتر بگیرم به نظرتون این مشکلاتی که گفتید برای یک vps هم میتونه اتفاق بیوفته یا فقط سرورهای اختصاصی ؟
از ما گفتن بود این دیتا سنتر یه نفر بهش سفارش ایرانی ها رو کرده داره تند تند ای پی بلاک میکنه. مثلا یه ای پی ما رو خودش بلاک کرده بعد سه روز دوباره ایبوز برای اون ای پی میفرسته !!!=))
AvalinHost
September 29th, 2012, 18:39
از ما گفتن بود این دیتا سنتر یه نفر بهش سفارش ایرانی ها رو کرده داره تند تند ای پی بلاک میکنه. مثلا یه ای پی ما رو خودش بلاک کرده بعد سه روز دوباره ایبوز برای اون ای پی میفرسته !!!=))
اگر روی پورتهاتون مدیریت داشته باشین مشکلی پیش نمیاد.
متن ابیوزتون رو هم در اینجا ارسال کنید بیشتر میشه دلیل بلوکه شدن رو گفت
parsspace
November 8th, 2012, 11:49
دیتا سنتر خوبیه و قیمت هاش نصبت به سخت افزارش بهتر از جاهای دیگه هم هست
من ازش مستقیما وی پی اس گرفتم در حد بنز کار میکنه. خودم vps فروشم ولی وی پی اسی که از خود دیتاسنتر بگیری خیلی قابل اعتماد تره.
30SecondToMars
November 14th, 2012, 22:47
کلی از دوستان ایرانی ما در ماههای گذشته توسط این شرکت هتزنر مورد سو استفاده قرار گرفتند و هتزنر ازشون کلاه برداری کرد و سرورهای خیلی هارو مسدود کرد
باز هم دارین تعرف میکنیدش ؟!
عجب !
مواضب باشید چون ممکنه این اتفاق برای شما هم بیافته ....
یواش یواش باید به دیتاسنتر های سوئد و هلند کوچ کنیم
sajiran
November 14th, 2012, 22:53
کلی از دوستان ایرانی ما در ماههای گذشته توسط این شرکت هتزنر مورد سو استفاده قرار گرفتند و هتزنر ازشون کلاه برداری کرد و سرورهای خیلی هارو مسدود کرد
باز هم دارین تعرف میکنیدش ؟!
عجب !
مواضب باشید چون ممکنه این اتفاق برای شما هم بیافته ....
یواش یواش باید به دیتاسنتر های سوئد و هلند کوچ کنیم
دوست عزیز جو میدید! بزرگترین های ایران امروز از هتزنر سرویس میدن مثلا ایران سرور ، میهن وب هاست و خیلی های دیگه مشکلاتی که برای بعضی پیش اومده مربوط به ابیوز یا پرداخت های غیرمعتبر با کردیت های هکی و نادیده گرفتن ابیوز ها و کانفیگ ناصحیح روتر و مشکل رعایت کپی رایت بعضا!
هتزنر نسبت به قطعات و قیمتی که میده عالی هست که الان بدلیل مشکلات ای پی و... که داره از دور خارج شده که اونم شاید حل بشه در اینده
parsspace
November 14th, 2012, 22:54
کسی که سر ماه کلاه گذاشته یکی از خودمون بوده چرا اسم دیتا سنتر رو بد میکنید؟