PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا برخی هاستینگ ها به این درجه از پستی میرسند؟

mahdy2
September 26th, 2012, 01:19
سلام
الان که دارم این پست رو می نویسم هنوز بک آپ ندارم و اسم شرکت رو نمیگم. اصلا ارزش گفتن هم نداره

حدود یکسال پیش با وجود اینکه سایتم روی یک هاست خوب بود، برای دسترسی بهتر آوردمش روی هاست ایرانی و از یک شرکت نسبتا معروف و معتبر سرویس گرفتم

در طول این یکسال با وجود اسم معروف شرکت، چندین بار سایت داون شد و ما هم گذاشتیم به حساب مشکلات سرورهای داخلی. باور کنید حتی یکبار هم بد برخورد نکردم

تا رسید به یک ماه پیش که سایت هر روز از ساعت 11 تا 14 داون میشد. کاملا مشخص بود که یک سایت دولتی یا عمومی روی سرور آقایونه و دلشون هم نمیاد به اون چیزی بگن
کار ما شده بود هر روز تیکت زدن محترمانه

این آخر کار کارشناس شرکت گفت که سایتهای هستند که پرمصرف هستن و ما براشون برنامه داریم و ...

در مدت نزدیک به یکسال گذشته بنده حتی 1 مورد تخلف یا مشکلی برای سرور ایجاد نکردم و حتی یک تذکر خشک خالی هم نداشتم

خدا ازشون نگذره....

دیشب دیروقت مدیرعامل در تیکت گفت که سایت شما بازدیدش زیاده و تا ساسپندش نکردیم ببرید روی vps :-o
امروز صبح هم از sms ها فهمیدم که ساسپند کردن

در قوانین خود شرکت اومده که اگر سایتی بازدیدش زیاد باشه و منابع رو زیاد مصرف کنه، بهش اسکرین شات میدیم از مصرف بالا ........... هر چی من درخواست کردم هیچی ندادن

ساعت اداری هم تموم شده بود برای تلفن زدن و تیکت من رو پاسخ ندادن تا همین 2 ساعت پیش

سایت شما روی سرور اشتراکی بازگشایی نمی شود ؛ اگر قرار بود باز شود نمی بستیم آن را
یا باید بکاپ بدهیم که انتقال دهید یا اینکه سرور مجازی متناسب نیاز کنید

کاملا مشخصه که آقایون در نزدیکی سر رسید طمع ورشون داشته که منو مجبور کنن از سرور مجازی ایران استفاده کنم که 4 برابر نمونه مشابه خارجی قیمت داره
نمی دونم این راه پول در آوردنه؟
سایت من تا 2 روز پیش هیچ مشکلی نداشته و از دیروز مصرفش رفته بالا؟
اتفاقا دیشب مقایسه می کردم و کاملا مشخص بود که ماه شهریور افت بازدید داشتم و مهر هم که دیگه به خاطر شروع مدارس بازدید همینطوری کم هست

8802
افت اول مهر تا دیروز کاملا مشهوده

به نظر شما ارزش شکایت داره؟
باور کنید مدت زمانی که باقی مونده از سرویسم اصلا برام مهم نیست. پولش کوفتشون بشه........ اگر هم دنبال شکایت هستم برای اینه که دوست ندارم با بقیه هم چنین کاری بکنن

ممنون که وقت گذاشتید و مطالعه کردید

parsdrive
September 26th, 2012, 01:23
دورد
بله دوست عزیز می تونید شکایت کنید. پلیس فتا قطعا رسیدگی می کنه و پیگیری هاش هم تا جایی که من می دونم عالیه. اما خوب بنده نمیگم این کار رو بکنید که یکی از همکاران دیگه از کار ساقط بشه! فقط عرض کردم رسیدگی می کنند.همین.

j4b3r
September 26th, 2012, 01:25
وقتی قانون مشخصی وجود نداره
و نهاد نظارتی هم نیست
باید این قبیل برخورد ها رو دید.
حدس میزنم مشترک کدام هاستینگ بودید.
کامل درک میکنم شما رو.
خیلی حرف ها رو نمیشه زد.
حق گرفتنی هست دوست عزیز

kambizmabdi
September 26th, 2012, 01:35
دوست عزیز آخه چرا هاست ایران!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قبول دارم پینگش گول زننده هست ولی.............

Hostpolis
September 26th, 2012, 01:38

ایشون کجا نامی از هاست ایران بردند؟

mahdy2
September 26th, 2012, 01:39
دورد
بله دوست عزیز می تونید شکایت کنید. پلیس فتا قطعا رسیدگی می کنه و پیگیری هاش هم تا جایی که من می دونم عالیه. اما خوب بنده نمیگم این کار رو بکنید که یکی از همکاران دیگه از کار ساقط بشه! فقط عرض کردم رسیدگی می کنند.همین.
ممنون از شما
این شرکت به قدری بزرگ هست که با شکایت من بر فرض هم همه چیز به نفع من بشه، ککش نمیگزیه..... ساقط که خیلی بعیده!

وقتی قانون مشخصی وجود نداره
و نهاد نظارتی هم نیست
باید این قبیل برخورد ها رو دید.
حدس میزنم مشترک کدام هاستینگ بودید.
کامل درک میکنم شما رو.
خیلی حرف ها رو نمیشه زد.
حق گرفتنی هست دوست عزیز
از شما هم تشکر می کنم بابت ابراز همدردی

می دونید کجا بیشتر از همه ناراحت شدم؟
اینجا که ساعتها به تیکت حاضر نیستن جواب بدن و آدم نمی دونه جواب مردم رو چی بده؟!

من اصلا قانون مشخص نمی خوام
همین قانون خودشون رو عمل میکردن برای من کافی بود. اما اینها حتی به قانون خودشون هم پایبند نیستن.........

الان هم 3 ساعته منتظر بک آپم ولی خبری نیست...... اگر برای بک آپ مشکلی پیش بیاد آبرو براشون نمیزارم

mahdy2
September 26th, 2012, 01:42

من اسم از جایی نبردم
پینگهای هاستهای ایرانی رو هم هر از گاهی چک می کنم و اونهایی که معروف هستن و در تهران، اغلب برای بنده پینگ نزدیک به هم دارن(بین 10 تا 20 و 30)

به هر حال غیر قابل انکاره که وقتی هاست داخل ایران باشه با اندکی تخصص ادمین سرور، سرعت باز شدن صفحات بسیار بهتر سرورهای خارجیه

mahdy2
September 26th, 2012, 11:34
متاسفانه هرچقدر هم رایزنی کردم جواب نداد و حتی حاضر نیستن مدرکی نشون بدن که سایت من پر مصرف بوده

pardishosting
September 26th, 2012, 12:34
برای هاستتون چه قدر هزینه کرده بودید ؟

fasterhost
September 26th, 2012, 13:19
به هر حال دوستمون هر چقدر هم هزینه کرده باشن فکر نمیکنم جایه خوبی باشه که بخوان براشون آفر بفرستید
اما من میگم اگه تا اون موقع بازدیدتون همین قدر بوده چرا گفتن انتقال بدید؟ اما درکل امروزه جاهایه اینطوری زیاد شده متاسفانه

mahdy2
September 26th, 2012, 13:27
برای هاستتون چه قدر هزینه کرده بودید ؟
ببینید دوست عزیز
برای من خیلی هزینه مهم نبود. نه اینکه بخوام فضایی پول بدم ولی به دلیل نوع سایت دوست داشتم یک هزینه معقولی بکنم که هاست ایران باشه و مستقل

دوستی دارم که در یکی از نهادها رابطه قوی داشت و چند بار گفت بیا یک vps بهت بدیم با تمام امکانات و .......
اما برای استقلال اومدم این هاستینگ

الان هم مدت زیادی از قرارداد نمونده و اصلا این قضایا مهم نیست

به هر حال دوستمون هر چقدر هم هزینه کرده باشن فکر نمیکنم جایه خوبی باشه که بخوان براشون آفر بفرستید
اما من میگم اگه تا اون موقع بازدیدتون همین قدر بوده چرا گفتن انتقال بدید؟ اما درکل امروزه جاهایه اینطوری زیاد شده متاسفانه
نمی خوام تهمت بزنم ولی به نظر میاد اینها یک سایت دولتی یا عمومی اخیرا براشون جور شده و دارن از اون پول در میارن، دیگه سایت ما براشون مهم نبود
چون هر روز ظهر سایت داون میشد، من هم اعتراض میکردم
اینها هم بعد یکماه داون شدن به جای اینکه فکری برای سایت پرمصرف بکنن، ظرف کمتر از 24 ساعت اومدن به من اخطار دادن و ساسپند کردن و گفتن خداحافظ

pardishosting
September 26th, 2012, 14:12
من نخواستم بهشون افر بدم. (اصلا هاست ایران نداریم)
می خوام بدونم با توجه به این بازدید چه قدر هزینه کردند.

mahdy2
September 26th, 2012, 14:38
من نخواستم بهشون افر بدم. (اصلا هاست ایران نداریم)
می خوام بدونم با توجه به این بازدید چه قدر هزینه کردند.

شما یک مدیر هاستینگ هستید. خوب اگر ببینید سایتی داره زیاد مصرف میکنه میاید تذکر میدید که سایت شما دیگه نمی تونه روی هاست اشتراکی باشه. درسته؟

ماه خرداد پربازدیدترین ماه سایت بنده بوده. ماه تیر هم خوب بود. ماه مرداد هم....... همه اینها بازدید وبگذر متوسط روی 14 هزار و بالاتر بود(رکورد 19 هزار هم داشتم)
شهریور متوسط اومد روی 12 هزار
مهر هم که 2-3 روز اولش کاملا بازدید نزولی بوده.....

یعنی مصرف سایت من نه تنها صعودی نبوده، بلکه نزولی بوده
الان به آمار webalizer دسترسی ندارم وگرنه براتون اسکرین شات میزاشتیم که هم bandwitch هم hit و هم visit کمتر شده........ همه چیز کمتر شده

بعد آقای مدیر عامل شب میگه زیاد مصرف میکنی. صبح هم ساسپند میکنن
هر تیکت رو هم 6-7 ساعت بعد جواب میدن

این رفتار درسته؟

بنده بالاترین پلنشون رو خریده بودم که بسیار بیشتر از نیاز من بود و خیالم راحت بود که حرف و حدیثی پیش نمیاد

cartman10mpi
September 26th, 2012, 15:08
در خیلی‌ از مورد مدیرهای سرور تا مشکلی‌ برای سرور پیش نیاد ، سرور و سایت‌های روی اون رو بررسی نمیکنند .
وقتی‌ سرور شروع به مشکل کرد ، و این مشکل به مراتب تکرار شد ، تازه به ذهنشون میرسه که شاید یک سری از سایت‌های پر بازدید موجب سنگینی‌ می‌شه و از اون تاریخ به بعد شروع به تحقیقات میکنند . شاید حرفی‌ که مدیر این هاست به شما زدند درست باشه ، شاید یکی‌ از دلایل قطع شدن مکرر که شما ازش صحبت کردید واقعا سایت شما بوده . ولی‌ بررسی‌ها دیر به نتیجه رسیده وقتی‌ که بازدید شما رو به کاهش داده ، با این حل شاید بازدید الان شما برای این هاست به عنوان بازدید بالا تلقی‌ بشه.
به این موضوع از این سمت هم می‌شه فکر کرد ، با این حال فقط ۲۴ ساعت قبل اطلاع دادن به هیچ وجه مناسب و قابل توجیه نیست . در اینگونه شرایط باید با مشتری هماهنگ کرد ، راه کار ارائه کرد و زمان مناسب برای این کار به مشتری داد .

mohashemi
September 26th, 2012, 15:31
دوست عزیز فعلاً هیچ کسی مسئول رسیدگی نیست ، بهترین کار خرید از شرکت های معتبر هست حتی اگر گرون تر بدهند

saman19-6
September 26th, 2012, 16:50
بنظر بنده 15 هزار نفر بازدید روزانه( و رقمهای حول حوش ) خیلی چیز کمی نیست و شما نیاز به وی پی اس داشتین .احتمالا تا قبل از این چند روز کشف تحقیق نکرده بودن و درضمن با این تعدا بازدید اگر کوچکترین ماژول غیر بهنیه ای رو سیستم مدیریت محتوی سایتون نصب باشه همون میتونه کلا سرور بخودش مشغول کنه .وقتی مدیر سرور اینجوری سریع قطع میکنه سایتنو یک معنی بیشتر نداره :

استفاده شما از منابع بقدری بالاست که ترجیح میدن شما برید و موندنتون بضررشونه . یکجور اخراج محترمانه هست .

mahdy2
September 26th, 2012, 17:04
بنظر بنده15 هزار نفر بازدید روزانه( و رقمهای حول حوش ) خیلی چیز کمی نیست و شما نیاز به وی پی اس داشتین .احتمالا تا قبل از این چند روز کشف تحقیق نکرده بودن و درضمن با این تعدا بازدید اگر کوچکترین ماژول غیر بهنیه ای رو سیستم مدیریت محتوی سایتون نصب باشه همون میتونه کلا سرور بخودش مشغول کنه .وقتی مدیر سرور اینجوری سریع قطع میکنه سایتنو یک معنی بیشتر نداره :

استفاده شما از منابع بقدری بالاست که ترجیح میدن شما برید و موندنتون بضررشونه . یکجور اخراج محترمانه هست .
ببینید اینجا 3 بحث است
1- ماههاست که بازدید سایت همین بوده و هیچ مشکلی نداشتن. همونطوری که گفتم بازدید افت هم داشته
خیالتون از ماژولها راحت که بسیار روی این موضوع دقت کردم
به اذعان خودشون سایتهای پرمصرف رو شناسایی کرده بودن و داشتن رسیدگی میکردن

2- حالا بر فرض که این راست باشه، چرا پاسخ تیکت رو نمیدن؟
من نگفتم 24 ساعت مهلت دادن. شب مدیرعامل گفت باید فکر vps باشی. فردا صبحش ساسپند کردن
واقعا این چه رفتاریه؟

3- اگر قراره 15 هزار بازدید رو هم هاست ساپورت نکنه پس به چه درد میخوره؟
حتما این خوبه که 300 تا سایت با بازدید 1000 تا بریزیم روی سرور و افتخار کنیم؟

CityKala.net
September 26th, 2012, 19:02
ببینید اینجا 3 بحث است
1- ماههاست که بازدید سایت همین بوده و هیچ مشکلی نداشتن. همونطوری که گفتم بازدید افت هم داشته
خیالتون از ماژولها راحت که بسیار روی این موضوع دقت کردم
به اذعان خودشون سایتهای پرمصرف رو شناسایی کرده بودن و داشتن رسیدگی میکردن

2- حالا بر فرض که این راست باشه، چرا پاسخ تیکت رو نمیدن؟
من نگفتم 24 ساعت مهلت دادن. شب مدیرعامل گفت باید فکر vps باشی. فردا صبحش ساسپند کردن
واقعا این چه رفتاریه؟

3- اگر قراره 15 هزار بازدید رو هم هاست ساپورت نکنه پس به چه درد میخوره؟
حتما این خوبه که 300 تا سایت با بازدید 1000 تا بریزیم روی سرور و افتخار کنیم؟

:d
هاست ایران یعنی همین!!
سایت ما رو هاست ایران بود از 24 ساعت یک روز 12 ساعت داون بود
از هر ماه 15 روز سایت وجود نداشت دسترسی به اطلاعات هم نبود
حتی نمیامدند بابت این قطعی ها به قرار داد اضافه کنند!!
هم چین پینگ تایم خوشگلی هم نداشت که بخوام بگم.. 100 200
هاستینگ ها معمولا 300 تا 1000 بازدید بیشتر حال میکنن تا 10 تا سایت 10000 تا 100000 بازدید!! چون مقدار مبلغ هم فرق داره + سرور های ایران فرق دارن گرون ترن تجهیزات آشغال تری هم دارن (مال دوره ایه که آتاری تازه اومده بود:d )(عذر میخوام)
ما خودمونم هاستینگ هستیم ولی بیشترین هاست مال نماینده هاست! (300 تا سایت 100 تا بازدیدم نمیشن کلا)

saman19-6
September 26th, 2012, 22:09
در مورد 2 که کاملا رفتار غیر حرفه ای هست و حق با شماست. و تیکیت را باید جواب بدن . و این جور که ساسپند کنن و جواب ندن اصلا و ابدا صحیح نیست .
درمورد 3 هم مدیر هاستیتگ میگه بجای شما 15 تا سایت با بازدید 1000 تا رو میزار رو سرور . متاسفانه منافع بر تعهدات غلبه میکنه .

زیرنویس : پیشنهاد به مدیران هاستینگ جهت استفاده از سیستم عامل کلود یونیکس حداقل حق کسی ضایع نمیشه وهرکی حداکثر تا سهمش استفاده میکنه