ekave
September 25th, 2012, 20:33
سلام
روی وی پی اس من centos 5.8 نصب هست و از kloxo استفاده میکنم . کلوکسو به صورت پیش فرض از qmail server برای ارسال و دریافت ایمیلها استفاده میکنه
من متوجه شدم که ایمیلهایی که به جی میل فرستاده میشه به مقصد نمیرسه
بعد از جستجو توی نت متوجه شدم که این مشکل رو بقیه هم دارن
مثلا :
Plesk 10.2 - Trouble sending E-Mails to "freenet.de" - Parallels Forums (http://forum.parallels.com/showthread.php?t=110308)
کاربران پلسک هم این مشکل رو مطرح کردن
و اینطوری که نوشتن ، این مشکل به دلیل تغییراتی در سرور های گوگل هست که باعث میشه اگه روی سرور مبدا IPv6 فعال نباشه ، ایمیلها به جی میل نمیرسه
راه حلهایی که عنوان شده عبارتند از
فعالسازی IPv6
و یا
تغییر میل سرور
که من هر کاری کردم نتونستم هیچ کدوم رو انجام بدم
کانفیگهاشون رو بلد نیستم و سرچ هم کردم ولی آموزشهایی که وجود داره رو نتونستم عملی کنم
از دوستانی که تخصص دارن توی کانفیگ کردن سرور میخوام که اگه میتونن این کارو برای من انجام بدن . خصوصا دوستانی که تجربه مشابه داشتن و سربلند ازش بیرون اومدن :D
هزینشو هم اعلام کنن توی پیام خصوصی که تقدیم کنم
مرسی
روی وی پی اس من centos 5.8 نصب هست و از kloxo استفاده میکنم . کلوکسو به صورت پیش فرض از qmail server برای ارسال و دریافت ایمیلها استفاده میکنه
من متوجه شدم که ایمیلهایی که به جی میل فرستاده میشه به مقصد نمیرسه
بعد از جستجو توی نت متوجه شدم که این مشکل رو بقیه هم دارن
مثلا :
Plesk 10.2 - Trouble sending E-Mails to "freenet.de" - Parallels Forums (http://forum.parallels.com/showthread.php?t=110308)
کاربران پلسک هم این مشکل رو مطرح کردن
و اینطوری که نوشتن ، این مشکل به دلیل تغییراتی در سرور های گوگل هست که باعث میشه اگه روی سرور مبدا IPv6 فعال نباشه ، ایمیلها به جی میل نمیرسه
راه حلهایی که عنوان شده عبارتند از
فعالسازی IPv6
و یا
تغییر میل سرور
که من هر کاری کردم نتونستم هیچ کدوم رو انجام بدم
کانفیگهاشون رو بلد نیستم و سرچ هم کردم ولی آموزشهایی که وجود داره رو نتونستم عملی کنم
از دوستانی که تخصص دارن توی کانفیگ کردن سرور میخوام که اگه میتونن این کارو برای من انجام بدن . خصوصا دوستانی که تجربه مشابه داشتن و سربلند ازش بیرون اومدن :D
هزینشو هم اعلام کنن توی پیام خصوصی که تقدیم کنم
مرسی