نصب و کانفیگ نرم افزار های مربوط به سرور برای بار اول رایگان !
ارائه پنل تحت وب whmcs برای مدیریت سرور رایگان !
ارائه پنل Vmware برای مشتریان از ماه دوم در صورت درخواست رایگان !
پشتیبانی 24 ساعته توسط تیکت و یاهو (پشتیبانی تلفنی به زودی ...) رایگان !
ارسال فاکتور به صورت کتبی درب منزل در صورت درخواست رایگان !
چه از نظر پشتیبانی | چه از نظر اخلاق | چه از نظر کیفیت سروروها . . .
ما خدمت آقای جباری اردت ویژه داریم :)
AHF-victory
September 24th, 2012, 21:26
سایا وب و آقای جباری که همیشه بهترین بودن و هستند. :77:
پشتیبانی : 20،آموزش و خدمات : 20،سرعت قدرت و.. 20
تایید میشود.
Mr.Digital
September 25th, 2012, 00:56
سلام و خسته نباشید؛
از کدوم دیتا سنتر ارائه میشه؟
whm چقدر هزینه خواهد داشت؟
ممنون
AHF-victory
September 25th, 2012, 01:00
سفارش داده شد.
دوستان وب
September 25th, 2012, 16:48
سلام و خسته نباشید؛
از کدوم دیتا سنتر ارائه میشه؟
whm چقدر هزینه خواهد داشت؟
ممنون
از دیتاسنتر RedStation انگلستان ارائه میشود !
نصب cpanel رایگان میباشد .
Mr.Digital
September 25th, 2012, 21:05
از دیتاسنتر RedStation انگلستان ارائه میشود !
نصب cpanel رایگان میباشد .
ممنون، تیکت ارسال شد.
ParsianVPS_SR
September 25th, 2012, 23:17
تمامی نرم افزار ها نصب شده بر روی وی.پی.اس :
- xampp
- tag and rename
- winrar
- download manager
- CC*****
- notepad++
- vmware
- google chorme
- filezilla
- y!supra
- tracopy
+ Active Windows 2008
عالی . . . تائید شدن
medianet
September 25th, 2012, 23:35
آیا اگر روی سرور نرم افزار ارسال ایمیل تبلیغاتی تحت ویندوز نصب کنیم و ایمیل ارسال کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟
آیا میل سرور و.. تنظیمات رو انجام میدهید
ما سرور رو میشگی میخواهیم
medianet
September 25th, 2012, 23:39
http://www.webhostingtalk.ir/f13/59428/
hostorder
September 25th, 2012, 23:44
تو سایت چرا قیمت ها گرونه؟
ParsianVPS_SR
September 25th, 2012, 23:45
آیا اگر روی سرور نرم افزار ارسال ایمیل تبلیغاتی تحت ویندوز نصب کنیم و ایمیل ارسال کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟
آیا میل سرور و.. تنظیمات رو انجام میدهید
ما سرور رو میشگی میخواهیم
با اجازه ی آقای جباری از طرف ایشون جواب میدم [مکالمه تلفنی]
خیر مشکلی ندارن.
میل مارکت رو باید خودتون نصب و کنفیگ کنید...
یک عدد وی پی اس آماده تحویل آنی ...
medianet
September 25th, 2012, 23:48
ایا میتونید کانفیگ رو انجام بدید ؟
بنظرتون با نرم افزار ارسال ایمیل چقدر میشه روزانه ارسال کرد ؟
ParsianVPS_SR
September 25th, 2012, 23:52
تو سایت چرا قیمت ها گرونه؟
لطفا سفارش خود را تیکت کنید . . .
تا فاکتور در پنل شما قرار بگیرد
ParsianVPS_SR
September 25th, 2012, 23:53
ایا میتونید کانفیگ رو انجام بدید ؟
بنظرتون با نرم افزار ارسال ایمیل چقدر میشه روزانه ارسال کرد ؟
10,000 تا 25,000 در هر 6 ساعت تضمین میکنم
کنفیگ میل مارکت انجام نمیشود
Nevertime7
September 26th, 2012, 00:00
درود،
پشتیبانی سایاوب هستم | مشکلات و سوالاتتون رو بفرمائین . . .
Nevertime7
September 26th, 2012, 00:12
تحویل فوری تمامی سفارشات :)
Mr.Digital
September 26th, 2012, 02:41
سلام مجدد؛ تیکت ارسال شده و با توجه به انقضای سرور قبلیم ممنون میشم سریع پیگیری بشه.
تشکر از سرویس خوبتون.
5500055
September 26th, 2012, 09:13
دوستان این آقا کلاه برداره و قبلا هم با نام دوستان وب کار می کرد و بعد یه کلاه برداری بزرگ کلا دوستان وب رو بست و حالا با نام جدید اومده ، ایشون حتی تو جرائم رایانه ای پرورنده دارن و تمام آدرس ها و شماره هایی که میدن اولا به نام خودشون نیست دوما اصلا ایشون اونجا نیستن . من از ایشون سرور داشتم افتضاح بود 2تا گرفتم 3 روز اول 76% دان بود ، اینایی هم که اومدن از ایشون تعریف کردن خود ایشون هستن که با نام های مختلف عضو شدن و از خودشون تعریف می کنن برای گول زدن ، من تمام متن چت های ایشون و عکس محیط پشتیبانی سایت ایشون که مدیرش به خاطر اینکه گفتم قعط سرور شروع به تهدید کردن و گفتن که چون فارسی ننوشته بودم سرور هام رو می بندن و واقعا هم بستن و هیچ پولی رو برنگردوندن ، حتی بعد دو ماه که اومدم گفتم که شکایت کردم و محکوم شدید و شماره پرونده رو دادم که برن پیگیری کنن و اطلاعات کاملشون رو به دادگاه بدن اول گفتا شخصی که تهدید کرده کارمندشون بوده بعد گفتن هر کاری می خواین بکنید ما نه دادگاه میایم نه اطلاعاتی میدیم شما هم هیچ کاری نمی تونید بکنید ، کسایی که باور ندارن به آیدی من پی ام بدن تا بهشون عکس تیکت های تهدید آمیز ایشون و همکاراشون و متن چت های مدیر این شرکت که 2 روز پیش بود رو بدم تا ببینید چقدر راحت کلاه برداری خودشون رو قبول کردن اما گفتن هیچ اقدامی نمی کنند
آیدی یاهو : ant_ant_17@yahoo.com
5500055
September 26th, 2012, 09:16
دوستان این آقا کلاه برداره و قبلا هم با نام دوستان وب کار می کرد و بعد یه کلاه برداری بزرگ کلا دوستان وب رو بست و حالا با نام جدید اومده ، ایشون حتی تو جرائم رایانه ای پرورنده دارن و تمام آدرس ها و شماره هایی که میدن اولا به نام خودشون نیست دوما اصلا ایشون اونجا نیستن . من از ایشون سرور داشتم افتضاح بود 2تا گرفتم 3 روز اول 76% دان بود ، اینایی هم که اومدن از ایشون تعریف کردن خود ایشون هستن که با نام های مختلف عضو شدن و از خودشون تعریف می کنن برای گول زدن ، من تمام متن چت های ایشون و عکس محیط پشتیبانی سایت ایشون که مدیرش به خاطر اینکه گفتم قعط سرور شروع به تهدید کردن و گفتن که چون فارسی ننوشته بودم سرور هام رو می بندن و واقعا هم بستن و هیچ پولی رو برنگردوندن ، حتی بعد دو ماه که اومدم گفتم که شکایت کردم و محکوم شدید و شماره پرونده رو دادم که برن پیگیری کنن و اطلاعات کاملشون رو به دادگاه بدن اول گفتا شخصی که تهدید کرده کارمندشون بوده بعد گفتن هر کاری می خواین بکنید ما نه دادگاه میایم نه اطلاعاتی میدیم شما هم هیچ کاری نمی تونید بکنید ، کسایی که باور ندارن به آیدی من پی ام بدن تا بهشون عکس تیکت های تهدید آمیز ایشون و همکاراشون و متن چت های مدیر این شرکت که 2 روز پیش بود رو بدم تا ببینید چقدر راحت کلاه برداری خودشون رو قبول کردن اما گفتن هیچ اقدامی نمی کنند
Nevertime7
September 26th, 2012, 15:48
دوست عزیز | مدرک؟
1 - شما تهمت زدی | از فتا پیگیری میشه :) در تاپیک آقای موسوی دیدن کار من چقدر سریع هست :)
2 - شما چرا با یک یوزر جعلی تاپیک دادید؟ پس شما کلاه بردارید
3 - شما با آقای جباری مشکل دارین؟ اینجا تاپیک من هست :) دیگه تکرار نشه :)
4 - عقده های درونتون رو که نمیتونید مشتری جمع کنید | اینجا خالی نکنید :)
5 - آقای جباری به علت مشکل مالی که براشون پیش اومد سرور هارو بستن | اما پول تمامی مشتری هارو برگشت زدند :)
6 - انشالله مورد لطف الهی قرار میگیرید و میفهمید چه حرفی و کجا بزنید :) اگر عکسی باشه شما اینجا میزارید تا صحت عکس تائید بشه :) نه عکس جعلی که در یاهو بدین :))
7 - به حول قوه الهی اونقدر توان و پشتیبان هست که هیچ پرونده و شکایتی در دادگاه ها نداشته باشیم ;)
به قول دوستان : اینقدر پوشتمون گرمه انگار رو آقتاب خوابیدیم :)
شما هم برین مسجدی ، امامزاده ای که شاید مورد لطف خدا قرار بگیرید و خوب بشید | از شیرین عقلی در بیاید
دوستان وب - سرورهای خود را دارد و اصلا ربطی به سایاوب ندارد :)
سایاوب - برای بنده با پشتیبانی آقای جباری میباشد | به این تهمت شما شدیدا رسیدگی میشود :)
Nevertime7
September 26th, 2012, 15:58
پنل | ریست ، آف ، آن ، راه اندازی مجدد | سرورهای مجازی به سایاوب افزوده شد . . . :77:
دوستان وب
September 26th, 2012, 17:37
با سلام ،
بنده مهیار جباری هستم مدیریت دوستان وب و پشتیبان سایا وب !
این دوستمون هم شاید با ما مشکلی داشتن که اومدن تو تاپیک فروش این پست رو زدن .
1- بسیاری از کاربران همین انجمن مشتری بنده بودن و منو کاملا میشناسن ! بسته شدن دوستان وب فقط و فقط به خاطر مشکلات شخصی بوده که شما میگین کلاه برداری !
2- وبسایت سایا وب متعلق به بنده نیست و من در این سایت فقط به عنوان پشتیبان کار میکنم !
3- پس از بسته شدن دوستان وب هزینه تمام دوستانی که سرور داشتند برگردونده شد و خداروشکر مشکلی هم بوجود نیومد !
4- شما به قوانین ما که خودتون موقع ثبت نام در سایت قبول کرده بودید احترام نگذاشتید و ما هم طبق قوانین با شما برخورد کردیم !
بیش از این توضیحی نمیدم اگه هر مشکلی با ما دارین تو بخش انتقادات بیان کنید تا بنده پاسخ ارائه کنم . (هنوز تیکت های شما با اون لحن صحبت موجوده !)
5500055
September 26th, 2012, 19:44
آقایون محترم این متن اینجا رو هم میدم قاضی ، شما هم قانونی اقدام کن اگه می خوای ، راستی اگر می دونستم با این حرفا این همه بهتون فشار میاد که اینجوری حقیرانه حرف بزنید اصلا نمی زدمشون
5500055
September 26th, 2012, 19:47
راستی لطف کنید تو سایتتون آدرس دفتر و شماره ثابتتون رو بزارید
دوستان وب
September 26th, 2012, 19:50
آقایون محترم این متن اینجا رو هم میدم قاضی ، شما هم قانونی اقدام کن اگه می خوای ، راستی اگر می دونستم با این حرفا این همه بهتون فشار میاد که اینجوری حقیرانه حرف بزنید اصلا نمی زدمشون
میتونین از راه قانونی پیگیری کنید ! ;) شما قوانین رو رعایت نکردید و سرویستون بسته شد .
AHF-victory
September 26th, 2012, 20:42
تحویل گرفته شد!!!!!!
سرعتش که خوبه!! امید وارم مثل سرور های قبلیتون باشه
AHF-victory
September 26th, 2012, 20:45
راستی به من ربطی نداره ولی این آقای که با اکانت مولتی اومده و این حرف هارو زده من خودم از آقای جباری به جز سرور مجازی.هاست،دامنه.رسیلر و حتی چند تا کاره طراحی دادم که ایشون انجام دادن و چند تا سرور مجازی داشتم که بعد از قطع شدن سرور پولشو برگردوندن :)
شما اگر میگید ما مولتی خودشون هستیم به مدیران اینجا اعلام کنید تا بررسی کنن.البته اینو کسی میگه که خودش مولتی نباشه.
از نظر من که خیلی وقته در این انجمن هستم و خیلی وقته مشتری دوستان وب و سایا وب هستم ایشون کاملاً تایید میشن.
5500055
September 26th, 2012, 21:45
واااااااااااااااااااااااا ای چه آبرو ریزی کردید ، من تو پست اول گفتم که اینایی که تعریف می کنن خودشون هستن که با اسم و اکانت های مختلف عضو شدن ، حالا سوتی رو ببینید ، راست هم میگن که آدم دروغگو فراموش کار میشه ، این آقای ویکتوری خودشون هستن و فراموش کردن که خودشون گفتن سایا وب تازه تاسیس شده اما اینجا با نام ویکتوری گفتن که خیلی وقته که مشتری دوستان وب و سایاوب هستن ، آخه سایا وب که نبوده که شما بخوای مشتریش باشید ، متاسفم براتون
دوستان وب
September 26th, 2012, 22:23
واااااااااااااااااااااااا ای چه آبرو ریزی کردید ، من تو پست اول گفتم که اینایی که تعریف می کنن خودشون هستن که با اسم و اکانت های مختلف عضو شدن ، حالا سوتی رو ببینید ، راست هم میگن که آدم دروغگو فراموش کار میشه ، این آقای ویکتوری خودشون هستن و فراموش کردن که خودشون گفتن سایا وب تازه تاسیس شده اما اینجا با نام ویکتوری گفتن که خیلی وقته که مشتری دوستان وب و سایاوب هستن ، آخه سایا وب که نبوده که شما بخوای مشتریش باشید ، متاسفم براتون
دوست عزیز :
1- دوستان وب 2 سال هست از فعالیتش میگذره !
2- واقعا متاسفم که همه رو مثل خودتون فرض میکنید ...
3- قسمت انتقادات و پیشنهادات دقیقا برای همین کار هاست ...
موفق باشید ...
mmzznn
September 26th, 2012, 22:35
میخواستتم تهیه کنم. با این وضع ترسیدم. میتونم چند تا آی پی کاربراتون رو بگیرم؟
دوستان وب
September 26th, 2012, 22:42
آی دی زیر را اد کنید تا براتون ارسال بشه !
Y! : info.dostanweb@yahoo.com
Nevertime7
September 26th, 2012, 23:05
تا ساعاتی دیگر سرور 2 انگیلیس تحویل گرفته میشود . . .
برخی از مشتریان :
نمایندگی آسیاتک قائمشهر ، کرج ، ساری
بیگ سنگ ، فاکس فیلم
وی...... شاپ ، جت وی پی ....
.....
با قدرتی 2 باره شروع کردیم :)
AHF-victory
September 27th, 2012, 11:40
دوستان وب به گفته ادمین 2 سال شروع کرده من بیام به خاطر تو ....... وقت خودمو هرد بدم بگم خیلی وقته مشتری دوستان وب ام و تازه گی هم مشتری سایا وب شدم؟؟؟
میخوام این شرکت رو زمین بزنی که خودت بیای بالا؟ یه نگاه به تجره بنداز بد بگو.
تعداد تاپیک های منو ببین اگر مولتی بودم اینقدرد نبود ;)
در ضمن شما اگر حرفات درسته بهتر با اکانت اصلی بیای نه مولتی
Nevertime7
September 27th, 2012, 11:47
اگر دشمن نداشتیم باید به قدرت خودمون شک میکردیم ;)
Nevertime7
September 27th, 2012, 12:36
اگر روزي دشمن پيدا كردي، بدان در رسيدن به هدفت موفق بودي!
:77::77::77::77::77:
اگر روزي تهديدت كردند، بدان در برابرت ناتوانند!
Nevertime7
September 27th, 2012, 13:14
سرور های جدید انگیلیس اضافه شدند . . .
فروش ادامه دارد
shvana
October 4th, 2012, 15:30
سایا وب تایید نمی شه دوستان اصلا پشتیبانی ندارن پیام بزار 10 روز بعد جواب می ندد کسی نه خره فقفط دردسره [-(
biato
October 17th, 2012, 15:11
پشتیبانی تعطیله اصلا کسی جواب نمیده .
تاسف .
h_jal
October 17th, 2012, 18:32
اما سرور تا الان 1 دقیقه هم دان نبوده کم لطفی نکنید:68:
biato
October 18th, 2012, 01:09
اما سرور تا الان 1 دقیقه هم دان نبوده کم لطفی نکنید:68:
کاملا درسته دان نداشته اما پشتیبانی الان یک هفته است که جواب تیکت منو نداده .
h_jal
October 24th, 2012, 09:34
سلام
دوستان سرویس شما هم قطع شده؟ سایتشون هم بالا نمیاد... تیکت زدم برای تمدید سرور اما جواب ندادند!
biato
October 24th, 2012, 12:56
بله سرویس من هم قطع هست .
اصلا دیگه وجود ندارند .
h_jal
October 24th, 2012, 13:06
:( همان بهتر که تمدید نکردم! برای من که آخرین روز بود و حدس میزدم که تعطیل کنند و شماره حساب هم به نام مظفر جباری تغییر داده بودند.:68:
mohsen12
October 25th, 2012, 11:35
از یک آی پی خاص که می دونم آزاده می تونید سرور بدید ؟
AmirVPS
October 25th, 2012, 18:42
با سلام
من می خواستم ازتون وی پی اس بخرم، ولی نمی تونم به سایتتون برم
Oops! could not connect to sayaweb.com
paranull
October 26th, 2012, 04:46
با سلام
من می خواستم ازتون وی پی اس بخرم، ولی نمی تونم به سایتتون برم
Oops! could not connect to sayaweb.com
از یک آی پی خاص که می دونم آزاده می تونید سرور بدید ؟