توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش vps از پایه
Dr.D347h
September 24th, 2012, 15:44
با سلام.
در مورد VPS اطلاعات می خواستم، کلا چطوریه، میشه چند تا کار روش انجام داد؟ مثل ایجاد سایت، راه اندازی سرویس htt ps وی p ان و ...
میشه مثلا با vps سرویس هاست دهی ارایه کرد؟ (البته در حدی که منابع سرور پاسخگو باشه) کلا چه کارهای دیگه ای میشه باهاش انجام داد؟
از لحاظ دیتابیس و ایمیل و ... محدودیت داره؟
کلا در مورد vps اطلاعات پایه ای تر و ساده تری می خوام.
می دونم باید جستجو می کردم یا مطالب موجود رو می خوندم ولی با خوندن مطالب تو تاپیک ها بشتر گیج شدم، آخه همه در سطح بالا توضیح داده شده.
ممنون می شم یکم کمکم کنید.
بعد از اینها نحوه کار کردن باهاشون چطوره؟
یه چیزی شبیه سی پنل هست؟
لینک دمویی از کنترل پنل می شه بهم بدین؟
از همتون متشکرم
ariacloud
September 24th, 2012, 16:02
“ارائه سرورهای اختصاصی مجازی VPS”… حتما به این جمله در تبلیغات شرکتهای ارائه دهنده خدمات میزبانی وب زیاد برخورد کردهاید و شاید برایتان سوال پیش آمده باشد که سرور مجازی چیست؟ فرق آن با دیگر سرویسهای میزبانی وب چیست؟ آیا VPS به درد کار من میخورد و نیازهای من را برطرف میکند یا نه؟
سرور اختصاصی مجازی چیست؟ وی پی اس یا همان سرور خصوصی مجازی “Virtual Private Server” نوعی میزبانی وب است و شیوهای است که در آن یک سرور واحد به چند قسمت تقسیم شده و هر قسمت به عنوان یک سرور مجازی میتواند مانند یک سرور اختصاصی عمل کند.سرور مجازی اساسا ترکیبی است از سرورهای میزبانی اختصاصی (Dedicated)و سرورهای میزبانی اشتراکی (Shared).ویژگیهای خوب سرور مجازی باعث شده تا بتواند یک جایگزین بسیار ایدهآل و با قیمت ارزانتر برای اهدافی که سرورهای میزبانی مشترک برای آنها مناسب نیستند و سرورهای اختصاصی و مجزا هم هزینههای سنگینی را به دنبال دارد باشد. در VPS به مدد تکنولوژی مجازی سازی (virtualization) نرم افزاری هر قسمت می تواند به طور کاملا مستقل سیستم عامل خود را داشته و آن را اجرا کند و مستقلا ریبوت کند.
برای راه اندازی این نوع سرورها روی سرور فیزیکی hypervisor (http://en.wikipedia.org/wiki/Hypervisor) اجرا میشود و به سیستم عاملهای متعدد اجازه اجرا شدن بر روی کامپیوتر میزبان را میدهد.در اینده به طور مفصل به نحوه عملکرد VPS خواهیم پرداخت.
سرور مجازی اختصاصی برای چه کسانی میتواند مفید باشد؟ سرور اختصاصی مجازی برای صاحبان وبسایتهایی که به منابع بیشتر و قابل اطمینانتر نیاز دارند و یا به ترافیک بیشتری احتیاج دارند و قصد دارند تا سایت و یا کسب و کار خود را گسترش داده و به تجارت الکترونیک بپردازند انتخابی ایده آل است.VPS با در اختیار گذاشتن قابلیت استفاده از سیستم عاملهای مجزا و مستقل و شخصی سازیها میتواند برای صاحبان کسب و کار امنیت بالاتری به ارمغان بیاورد. از مزایای دیگر ویپیاس میتوان به موارد زیر اشاره کرد: پهنای باند بالا: در سرورهای اختصاصی Dedicated و اشتراکی اگر قصد دارید ترافیک بیشتری برای وبسایت خود در اختیار داشته باشید باید برای آن بهای بیشتری بپردازید و مدیران سایتهای پرطرفدار دائما با نگرانی تمام شدن پهنای باند و افزایش هزینهها روبرو هستند.سرورهای اختصاصی مجازی پهنای باند بالایی را برای شما فراهم میکند و نگرانیهای شما را برطرف میکند.اگر سایت شما در وبسایتهای بزرگ اشتراک گذاری مانند Digg (http://digg.com/) و دیگر سرویسهای اشتراک گذاری پر بازدید لینک شود و سایت شما بر روی یک سرور اشتراکی میزبانی میشود حتما با مشکل مواجه خواهید شد و پهنای باند شما به سرعت مصرف میشود و سایت ممکن است از دسترس خارج شود.اما در میزبانیهای سرور اختصاصی مجازی با در نظر گرفته شدن حافظه رزرو شده برای مواقع مورد نیاز و استفاده غیر قابل پیشبینی در مواقع بحرانی مانند مواقعی که ترافیک سایت بسیار بالاست این نگرانی بر طرف میشود. ایمیل سرور اختصاصی: شما با داشتن VPS به ایمیل سرور خود که که فقط مختص به دامنه شما است و فقط ایمیلهای از دامنه شما را هندل میکند دسترسی دارید و این به شما کنترل بیشتر میدهد و کارایی را افزایش میدهد و امنیت بیشتری را فراهم میکند. دسترسی ریشه (root) و SSH: VPS به شما یک سفارشی سازی سطح سرور ارائه میکند که قبلا به دلایل امنیتی فقط به وسیله یک سرور اختصاصی Dedicated میتوانستید ان را در اختیار داشته باشید.علاوه بر آن می توانید با خط فرمان دسترسی ریشه را در اختیار داشته باشید و به عنوان کاربر ریشه به سرور لاگین کنید. امنیت: با یک سرور مجازی اختصاصی از یک شرکت خوب که بوسیله فایروال امن شده است کنترل کاملی در اختیار خواهید داشت و میتوانید شخصی سازیاش کنید و نیازتان را برطرف کنید.برای مثال شما میتوانید دسترسی به محیطهای حساس مانند کنترل پنل را برای آدرسهای آیپی خاص محدود کنید. نتیجه:
میزبانی وب سرور مجازی مزایای زیادی از قبیل کنترل کاملتر و بیشتر، امکان اختصاصی سازی سرور و تنظیمات،سطح بالاتری از امنیت و عملکرد عالی برای وبسایتهای دارای ترافیک بالا را در اختیار میگذارد.VPS یک گزینه مناسب و ایدهآل برای میزبانی کسب و کارهای کوچک و متوسط و وبسایت/وبلاگهای محبوب است و باعث صرفه جویی در هزینههای میزبانی در عین بالا بردن کارایی آنها میشود.
----------------------------------
این ابتدایی ترین آموزشی بود که بنده تونستم جمع آوری کنم
امیدوارم مورد استفاده شما قرار گرفته باشه
در ضمن توصیه بنده این هست که اگر قصد دارید چیزی رو یاد بگیرید سعی کنید از پایه یاد گرفته و به سرعت وارد موارد استفاده اون محصول نشید
با تشکر
Dr.D347h
September 24th, 2012, 16:18
MR2OD (http://www.webhostingtalk.ir/member/60890/) جان خیلی ممنون در مورد اطلاعات مفیدی که در اختیارم گذاشتی.
تا حدودی در این حد اطلاعات داشتم.
بیشتر اون سوالات مد نظرم بود که:
کلا چطوریه، میشه چند تا کار روش انجام داد؟ مثل ایجاد سایت، راه اندازی سرویس htt ps وی p ان و ...
میشه مثلا با vps سرویس هاست دهی ارایه کرد؟ (البته در حدی که منابع سرور پاسخگو باشه) کلا چه کارهای دیگه ای میشه باهاش انجام داد؟
از لحاظ دیتابیس و ایمیل و ... محدودیت داره؟
کلا در مورد vps اطلاعات پایه ای تر و ساده تری می خوام.
می دونم باید جستجو می کردم یا مطالب موجود رو می خوندم ولی با خوندن مطالب تو تاپیک ها بشتر گیج شدم، آخه همه در سطح بالا توضیح داده شده.
ممنون می شم یکم کمکم کنید.
یه چیزی شبیه سی پنل هست؟
بازم ممنون
RoobinaServer
September 24th, 2012, 16:25
یه چیزی شبیه سی پنل هست؟
از همتون متشکرم
نحوه کار کردن با آن از طریق یک آیپی هست که حالا یا ریموت دسکتاپ وص میشید یا پوتی به ssh
سیپنل از اسمش معلومه پنلی هست به نام سیپنل که رو سرور نصب میشه.
دمویی نیست دنبالشم نباشید کسی نمیاد دو ساعت وقت بگذار سیستم عامل ویندوز یا لینوکس نصب کنه بده شما فقط نگاه کنید.
بهتره یک عدد خریداری کنید که ببینید چیه (بهترین راه هست مطمئن باشید تا در شرایط و کار قرار نگیرید توضیحات بی فایده هست)
یا حق
Dr.D347h
September 24th, 2012, 23:34
فقط در این حد می خوام بدونم که کار کردن باهاشون خیلی سخته؟
اگه بخرم و نیاز به اطلاعات خیلی تخصصی برای کار کردن باهاش داشت و نتونستم باهاش کا کنم چی؟
یعنی رابط گرافیکی چیزی داره یا فقط با نوشتن دستور مثل داس؟
آخه پوتی رو که دیدم فقط باید دستور وارد می کردی!
ariacloud
September 25th, 2012, 13:47
فقط در این حد می خوام بدونم که کار کردن باهاشون خیلی سخته؟
اگه بخرم و نیاز به اطلاعات خیلی تخصصی برای کار کردن باهاش داشت و نتونستم باهاش کا کنم چی؟
یعنی رابط گرافیکی چیزی داره یا فقط با نوشتن دستور مثل داس؟
آخه پوتی رو که دیدم فقط باید دستور وارد می کردی!
بابت تشکر بالا ازتون سپاسگزارم ، انجام وظیفه بود دوست خوبم
ببینید کلاً سیستم عامل ها به دو دسته اصلی لینوکس و ویندوز تقسیم می شن
پوتی که شما می فرمائید جزو دسته لینوکس هست که خانواده لینوکس اغلب با کدنویسی کلیه فعالیت هاش انجام می شه و کلاً لینوکس به دستوری بودن معروف هست !
اما خانواده ویندوز گرافیکی هست ، در واقع وقتی شما به کسی که بهتون سرویس می ده بگید که بر فرض سرور مجازی ویندوز 2008 براتون نصب کنه این کار و انجام می ده ، و مطمئن باشید دقیقاً مثل سیستم عامل کامپیوتر خودتون هست و کار کردن باهاش زیاد سخت نیست ، اما چون رو یه فضای دیگه قرار داره نمی تونید استفاده های عادی ای که از سیستم خودتون می کنید از سرور داشته باشید
اگر باز هم سوالی بود بنده در خدمتتون هستم
با تشکر
mr2od
Dr.D347h
September 25th, 2012, 15:50
با تشکر دوباره.
ببخشید که من دوباره سوال های خیلی ابتدایی می پرسم.
یعنی در لینوکس همه کارها رو با کد نویسی باید انجام داد؟
میشه رابط کاربری چیزی روش نصب کرد؟
سیپنل از اسمش معلومه پنلی هست به نام سیپنل که رو سرور نصب میشه.
یعنی میشه روی سرور cpanel نصب کرد؟ البته اونطوری که فهمیدم باید لایسنسش رو بخریم
یه سوال دیگه vnc چیه؟
ممنون.
TARIMEHR
September 25th, 2012, 16:33
سلام
سرور ویندوز داریم که با ریموت دسکتاپ کانکشن بهش وصل میشن
سرور لینوکس داریم که با پوتی بهش وصل میشن . اون محیطی که دیدین و توش دستورات وارد میکردین بهش میگن ssh
========================
سرور های ویندوزی که کار کردن باهاش رو بلد هستین چون مسلما با ویندوز کار کردین
سرورهای لینوکس هم فقط و فقط دستورات هستن و نیازی نیست همشونو حفظ باشین
شخصا هر وقت نیاز به دستوری داشتم گوگل سرچ میکردم و دستور رو پیدا میکردم و درون کامپیوتر ذخیره میکنم همراه با توضیحاتی در موردش و الان یه منبع فرمان ها رو جمع آوری کردم. این سلیقه ی شخصی هست
========================
برای ایجاد هاست از پنل های متفاوتی استفاده میشه
روی سرور لینوکس : سی پنل - دایرکت ادمین - کلکسو
روی سرور ویندوز : پلسیک - وب سایت پنل
========================
چیز پی ان و http s روی سرور ویندوز
ibsng روی سرور لینوکس
========================
محدودیت دیتابیس و ایمیل روی پنل ها نیست. البته تا جایی که ایمیل انبوه ارسال نکنین چون اسپم محسوب میشه و اغلب دیتاسنتر ها گیر میدن
محیط سرور ویندوز 2003
8778
==================
نرم افزار پوتی
ssh
cpanel
arash1372
September 25th, 2012, 19:40
بله درست گفتند دوستمون
اطلاعات خوبی هم دادند
با تشکر
Dr.D347h
September 25th, 2012, 21:07
بسیار ممنون.
دیگه تقریبا همه چیز هایی که قبل از خرید و کار کردن باهاش رو میشد یاد گرفت، یاد گرفتم برای اطلاعات بیشتر باید باهاش کار کنم و هر جا گیر کردم سوال بپرسم.
فقط یه سوال دیگه!
vnc چیه؟
parsdrive
September 25th, 2012, 22:48
بسیار ممنون.
دیگه تقریبا همه چیز هایی که قبل از خرید و کار کردن باهاش رو میشد یاد گرفت، یاد گرفتم برای اطلاعات بیشتر باید باهاش کار کنم و هر جا گیر کردم سوال بپرسم.
VNC يک نرم افزار Remote desktop است که به قول معروف ميتونين با نصب اون روی يک سيستم از هر جای دنيا به اون کامپيوتر وصل بشين به گونه ای که انگار پشتش نشستين.
روش نصب از راه دور:
برای اين کار کافيه شما از کامپيوتر طرف مقصد Command Prompt داشته باشين.
در ابتدا نرم افزار WinVnc را از اينجا دانلود کنيد .
WINVNC (http://195.219.180.9/shab/VNCserver.zip)
حال شما بايد اين 4 تا فايل رو بفرستين به کامپيوتر مقصد
سپس فايل omnithread_rt.dll را به شاخه %systemroot%\system32 کپی کنيد
حالا بايد کليدهای مربوط به اين نرم افزار را به registry اين کامپيوتر اضافه کنبد برای اين کار از دستور