دوستان کسی اینجا میتونه سرور مخصوص مخصوص ارسال ایمیل تبلیغاتی انبوه ارائه بدهد ؟
روزانه حداقل 100000تا ارسال کنه و بعدا دیتاسنتر گیر نده
اگر اسکریپت حرفه ای هم دارید نصب کنید دیگه خیلی عالی میشه ...
خواهشا قیمت + امکانات و محدودیت را اینجا بفرمایید
با تشکر ممنون
n4ser
September 24th, 2012, 16:06
دیتاسنتر هلند به اسپم حیای نست شما باید ازجای بگیرین که به اسپم حساس نباسه
medianet
September 24th, 2012, 19:17
دوستان کسی سرور مخصوص ارسال ایمیل انبوه نداشت ؟
mortezafox
September 24th, 2012, 21:38
چقدر میخوای هزینه کنی
shangoli
September 25th, 2012, 02:24
دوستان آفراشونو بدن حالا ببینیم قیمتن بدن یا به جیب ما میخوره یا نمیخوره دیگه عزیز دل
parsdrive
September 25th, 2012, 06:36
با عرض سلام و احترام
ما خودمون هم سرور مجازی داریم و برای ارسال ایمیل تبلیغاتی استفاده می کنیم و هم اینکه سرور مجازی ارائه میدیم و برای کاربر میل سرور و نرم افزار ارسال ایمیل گروهی هم نصب می کنیم. با این تجربه ای که دارم و از روی کار با سرور معلومه این هست که در ارسال یک ایمیل به لیست مثلاً 1000 تایی در هر 20 دقیقه روی 50 ایمیل تنظیم می کنیم و این یعنی اینکه ساعتی 600 و روزانه بالغ بر 12000 ایمیل! مشکل ارسال بالا در این هست که در ارسال بیش از 20 یا 30 ایمیل که از میل سرور بصورت مسلسل! به یاهوو شلیک میشه آی پی بلوک میشه و تا 5 دقیقه بعد هیچ پیامی ارسال نمیشه!
برای اینکه سروری بتونه تعداد بالا که شما فرمودید روزی 100000 ایمیل بفرسته به نظر بنده حداقل باید 8 آی پی اختصاصی داشته باشه تا بتونه یک به یک و با کانفیگ صورت گرفته روی هر آی پی این تعداد حجیم در روز رو ارسال کنه. لیست سرور های مجازی ما رو هم می تونید در زیر ببینید:
پارس درايو: میزبانی وب بر بستر رایانش ابری » سرور مجازی (http://parsdrive.ir/vps.php/)
هزینه نصب و کانفیگ میل سرور و نرم افزار ارسال ایمیل گروهی هم جدا هست که با پشتیبانی در ارتباط آنلاین باشید یا تیکت بزنید.
موفق باشید.
medianet
September 25th, 2012, 12:13
قیمت هاتون به نسبت زیاده ....
اما فکر کنم برای ارسال 50هزار تا در روز سرور با رم 512 کافی باشه
هزینه ی نب و کانفیگ چند حساب میکنید ؟
medianet
September 25th, 2012, 12:23
دوستان لازم نیست حتما 100000تا ارسال بشه !!!
من میخوام روزی 50هزار تا ارسال شه ولی اما اگر کانفیگ طوری باشه که اینباکس ارسال بشه عالی میشه....
و باید تضمین اینباکس بودن را حتما انجام بدید
ای پی اضافی هم لازم بود میگیریم ....
دوستان لطفا افر بدن
محدودیتی در تعداد نیست - در صورت بلوکه شدن ای پی میتوانید ای پی جدید به قیمت 5000 تومان سفارش دهید
medianet
September 25th, 2012, 14:32
اسکریپت ارسال ایمیل انبوه هم نصب میکنید ؟
parsdrive
September 25th, 2012, 19:34
بنا به تجربه ای که دارم از اسکریپت استفاده نکنید و بطور مستقیم از خودویندوز و با نرم افزار ارسال بفرمایید تا به میل سرور هم دسترسی داشته باشید. بطور مثال آی پی یکی از مشتریان بلوک شده بود. براحتی توسط نرم افزار ارسال می شد و پیغام موفقیت رو میداد(اگر اسکریپت هم بود قطعا همین پیغام رو میداد) اما پیام به ایمیل تستی که ما می خواستیم نیومد. میل سرور رو بررسی کردیم اعلام می کرد که آی پی بلوک شده! توصیه بنده این هست که از طریق ریموت و خود ویندوز ایمیل ها روارسال بفرمایید تا دسترسی به میل سرور هم داشته باشید.
amirizadi
September 25th, 2012, 19:38
اسکریپت ارسال ایمیل انبوه هم نصب میکنید ؟
خیر ما فقط سرویس را تقدیم حضورتان میکنیم
medianet
September 25th, 2012, 21:39
بنا به تجربه ای که دارم از اسکریپت استفاده نکنید و بطور مستقیم از خودویندوز و با نرم افزار ارسال بفرمایید تا به میل سرور هم دسترسی داشته باشید. بطور مثال آی پی یکی از مشتریان بلوک شده بود. براحتی توسط نرم افزار ارسال می شد و پیغام موفقیت رو میداد(اگر اسکریپت هم بود قطعا همین پیغام رو میداد) اما پیام به ایمیل تستی که ما می خواستیم نیومد. میل سرور رو بررسی کردیم اعلام می کرد که آی پی بلوک شده! توصیه بنده این هست که از طریق ریموت و خود ویندوز ایمیل ها روارسال بفرمایید تا دسترسی به میل سرور هم داشته باشید.
سلام
اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید
چه تعداد در ثانیه و ساعت و روزانه ارسال میشه ؟
آیا باید اکانت smtp سرور اجاره بگیریم ؟
آیا شما نرم افزارشو دارید ؟
میتونید در این زمینه کمک کنید چون من هیچ تجربه ای در این کار با این نرم افزار ندارم
ممنون میشم
parsdrive
September 25th, 2012, 22:03
با سلام
دوست گرامی اگر هیچ تجربه ای ندارید خلاصه مراحل کار رو برای شما عرض می کنم(شیوه ای که نیاز به سرور مجازی هست البته):
1- تهیه سرور مجازی ویندوز با رم مناسب(بنده 1 گیگ رو حداقل توصیه می کنم)
2- نصب میل سرور و تنظیم کامل اون به همراه ایجاد یک اکانت smtp
3- نصب نرم افزار ارسال ایمیل گروهی روی وی پی اس که در اینترنت زیاد هست اما مهم این هست نرم افزاری باشه که زبان فارسی رو ساپورت کنه و موضع رو هم بصورت فارسی و نه علامت سوال؟؟؟؟ ارسال کنه
4- تهیه متن و ورود لیست ایمیل و ارسال.
medianet
September 25th, 2012, 22:50
خب دوست عزیز اگر لطف کنید اسم نرم افزار حرفه ای برای ارسال و مناسب ایمیل مارکتینگ با قابلیت ایمپورت بانک حجیم + لینک دانلود میل سرور و اموزش + اموزش ایجاد اکانت رو توضیح دهید واقعا ممنون میشم
parsdrive
September 25th, 2012, 22:54
نرم افزارهای مناسب برای اینکار زیاد هستند. من خودم از Email Sender Deluxe که در همه سایت های دانلود نسخه فولش پیدا میشه استفاده می کنم. برای نصب میل سرور و کانفیگ هم بسته به نوع میل سرور شما داریه و هر میل سرور هم یک آموزش و داستان جدا. اگر نیاز به نصب و کانفیگ داشتید با بنده در تماس باشید می تونم براتون نصب کنم. اکانت هم ساخته میشه و در اختیارتون قرار می گیره.
medianet
September 25th, 2012, 23:21
نرم افزارهای مناسب برای اینکار زیاد هستند. من خودم از Email Sender Deluxe که در همه سایت های دانلود نسخه فولش پیدا میشه استفاده می کنم. برای نصب میل سرور و کانفیگ هم بسته به نوع میل سرور شما داریه و هر میل سرور هم یک آموزش و داستان جدا. اگر نیاز به نصب و کانفیگ داشتید با بنده در تماس باشید می تونم براتون نصب کنم. اکانت هم ساخته میشه و در اختیارتون قرار می گیره.
یک سوال اساسی ...
روزانه چقدر ارسال میشه ؟
من سرور رو از شما میگیرم
اما به صورت تست
آیا اگر در تعداد ارسالی و کیفیت ارسال راضی نبودیم میتونید هزینه را برگشت بدید ؟
parsdrive
September 25th, 2012, 23:27
تعداد ارسال روزانه بستگی به تعداد ایمیل ارسال و نحوه کانفیگ اون داره.
در ضمن ما فقط میزبانی وب رو بصورت تست ارائه میدیم که رایگان هست که در اون تست میزبانی وب هم امکان ساخت حتی یک ایمیل نیست! سرور های مجازی هم بصورت تست ارائه نمیدیم. اینهایی که بنده عرض کردم همگی بر پایه اطلاعات شخصی بود که داشتم. مسئولیت استفاده از سرویس های ما همگی بر عهده کاربر نهایی هست و ما حتی نصب و راه اندازی میل سرور و نرم افزار ارسال ایمیل گروهی رو بنا به سفارش کاربر انجام میدیم. مسئولیت سرویس با شماست. ممکنه دوستانی در این انجمن باشند که امکان تست رو برای شما فراهم کنند.
medianet
September 25th, 2012, 23:38
تعداد ارسال روزانه بستگی به تعداد ایمیل ارسال و نحوه کانفیگ اون داره.
در ضمن ما فقط میزبانی وب رو بصورت تست ارائه میدیم که رایگان هست که در اون تست میزبانی وب هم امکان ساخت حتی یک ایمیل نیست! سرور های مجازی هم بصورت تست ارائه نمیدیم. اینهایی که بنده عرض کردم همگی بر پایه اطلاعات شخصی بود که داشتم. مسئولیت استفاده از سرویس های ما همگی بر عهده کاربر نهایی هست و ما حتی نصب و راه اندازی میل سرور و نرم افزار ارسال ایمیل گروهی رو بنا به سفارش کاربر انجام میدیم. مسئولیت سرویس با شماست. ممکنه دوستانی در این انجمن باشند که امکان تست رو برای شما فراهم کنند.
منظورم از تست اینه که اگر کیفیت ارسال و تعداد ارسال روزانه زیاد نباشه طی 7 روز درخواست ارسال برگشت پول بدیم
parsdrive
September 26th, 2012, 00:13
خیر. شما قوانین رو بخونید طبق صفحه
www.parsdrive.ir/moneyback.php (http://www.parsdrive.ir/moneybacl.php)
(http://www.parsdrive.ir/moneyback.php)
بازگشت وجه شامل سرویس های میزبانی وب هست اونهم به شرط مغایرت با شرایط ذکر شده هست.
حتماً هستند دوستانی که بصورت تست ای سرویس رو در اختیارتون بگذارند اما ما برای سرور های مجازی و اختصاصی تست نداریم.
medianet
September 29th, 2012, 15:29
دوستان آفر بدن ....
medianet
September 29th, 2012, 15:35
دوستان آفر بدن ....
shangoli
September 29th, 2012, 16:33
حاجی قیمت آفرشما چقدر هست؟
مشخصاتشم بگید
DeltaGostar
September 29th, 2012, 17:49
با بنده در تماس باشید
بعد از 4 سال تجربه در این کار بهترین حالت راهنمایی میکنمتون
موفق باشید
tizparvaz
September 29th, 2012, 18:34
با سلام
سرور ارسال + نصب کنترل پنل (سی پنل یا کلکسو ) + نصب اسکریپت کامل و با تمام امکانات
سی پنل = ارسال در همان لحظه
کلکسو = ارسال پس از 24 ساعت
ماهانه 60 تومان در خدمتیم
p30pool
October 19th, 2012, 13:11
دوست عزیز به جای این همه درد سر از یک شرکت معتبر که کارش اجاره پنل ایمیل مارکتینگ پنل بگیر نمونه اش شرکت ستاره سازان
که کار تخصصی و اصلی شرکت اجاه دادن پنل ارسال ایمل اینم ادرسش
www.setaresazan.ir (http://www.webhostingtalk.ir/www.setaresazan.ir/emailmarketin)