ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمايي براي نحوه صحيح كانفيك وب سايت روي vps ويندوز

roomi.exe
September 23rd, 2012, 15:34
با درود به همه اساتيد.
اميد وارم خب باشين.

من يه مشكل يا بهتر بگم راهنمايي نياز دارم.
من به همراه دوستانم يه سايت پر بازديد داريم كه تغريبا هاستينگ ها نمي تونستن از اين سايت ميزبان دهي كنند..

ما براي حل مشكله استفاده زياد از رم و سي پي يو و ترافيك يه VPS ويندوز 2003 گرفتم و Wamp Serv نصب كرديم و سايتمون كه شامل سي ام اس ورد پرس و فروم phpbb هست روش ست كرديم با آي پي سايت بالا مياد.. مشكلي نيست تغريبا اما وقتي DNS هاي دامين ها رو روي آي پي تنظيم كرديم يكمي مشكل پيدا شده ... و ست نشده

مي خواستم نحوه صحيح ست شدنه دامين روي VPS برام توضيح بديد..
در مرحله نخست ست شدن آي پي vps روي دامين ست شد.. آيا domain روي DNS managment windows ست بشه.

كلا اگه ميشه يه توضيح راجع به ست كردن دامين روي وي پي اس براي بالا اومدن وب سايت ومپ سرو توضيح بديد ممنون ميشم.

مشكله بعدي هم اطمينان از وضعيت امنيت سايت هست.. چون ما كنرل پنل نداريم فقط با Wamp serv سايت بارگذاري كريدم.. و با httaccess سعي كرديم Permission تعريف كنيم..
بخش هاي ديگه امنيتي ويندوز چه طور بايد كنترل بشن و كانفيگ فايروال به چه شكل بايد تنظيم بشه.

Metalik
September 23rd, 2012, 17:15
سلام
اگر روی سرور dns نصب نیست دامنه را با a record به سرور متصل کنید

roomi.exe
September 23rd, 2012, 17:28
سلام
اگر روی سرور dns نصب نیست دامنه را با a record به سرور متصل کنید

روي سرور چطور دي ان اس نصب كنيم؟
مشكل اينجاست ما اصلا كنترل پنل ندارين كه بخواهيم با ركورد به دامه آي پي بديم. ولي اگر با اين مشكل حل بشه رو پنل يه وب سايت ديگه دامنه ادد مي كنيم و با ركورد a آي پي مقصد رو تغيير ميديم..

emobin
September 24th, 2012, 13:35
DNS management ویندوز طبق آموزش http://www.webhostingtalk.ir/f56/38641/ انجام شد . اما بازم کارگشا نبود...

می خواستم بپرسم آیا تنظیمات خاصی در wampserver هم باید انجام بشه مثلا در فایل httpd.conf ؟؟

همانطور که وست عزیزم گفت سایت با ایپی بدون مشکل بالا می آید . اما با دامنه و دی ان اس مشکل دارد...
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید....