توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عزیزانی که کانفیگ کار می کنند!!!
downp30
September 23rd, 2012, 01:49
دوستان سلام ... من دوروز پیش سرورم رو نصب کردم سی پنل ....کانفیگ هم تا حدودی انجام دادم اما امروز بایک مشکل بزرگ روبه رو شدم ...سرعت لود سی پی یو 0.03 هست ..یعنی مشکلی نیست و رم سرور هم از 10 گیگ 1 گیگ داره استفاده میشه که اینم خوبه....یعنی تا اینجا فشار به سرور نمییاد ... کاربرهای زیادی هم نیستن روی سرور چون دیروز نصب شده اما امروز با کاهش شدید سرعت لود سایت ها مواجه شدم ... سرعت لینک های دانلود هم که داغون هستن..ولی وقتی اپاچی رو ریستارت می کنم برای حدود 20 ثانیه سرعت ها دوباره عالی میشن اما بعدش دوباره بد میشن....احتمال می دم یک چیزی توی کانفیگ آپاچی درست انجام نشده حالا دوستان من می خوام یکی از عزیزانی که کانفیگ کار می کنید پی ام بدید به بنده .... ولی خب چون تعده دارم من نسب به کاربرانم نمی تونم دسترسی بدم و دوست عزیز کانفیگر ما باید از طریف نرم افزار تیم ویور وصل بشن و کار رو انجام بدن اگر زحمتی نیست.....هزینش هم اشکالی نداره دوستان
j4b3r
September 23rd, 2012, 01:53
شما باید اپاچی رو کانفیگ کنید درو صورت نیاز تماس بگیرید
یاهو: gatefacom
AvalinHost
September 23rd, 2012, 01:54
mpm رو نصب کن و آپاچی رو با توجه به منابع سرورت از قسمت Apache Configuration در whm کانفیگ کن.
TARIMEHR
September 23rd, 2012, 05:50
دلیل که الی ماشالله زیاد میتونه باشه
ممکنه بخاطر پلاگین هایی که نصب کردید باشه
یا اینکه اسکنری انتی ویروسی چیزی نصب کنید و اسکن کنید ببینید بد افزاری هست یا خیر
downp30
September 23rd, 2012, 08:13
دوستان گزینه هایی که توی کامپایل من فعال هستند اینا هستند اگر چیزی کم و زیاد هست راهنمایی کنید
MPM Preforkو MemCacheو Mod SuPHP و IonCube Loader for PHP و Mod Security و Suhosin for PHP و Zend Guard Loader for PHP وGD , Mbstringو SOAP و Safe PHP CGI وTTF . این ها مواردی هستن که بنده تیکشون رو زدم و کامپایل کردم ببینید لطفا مشکل از اینا نباشه...
ekhtesasi
September 23rd, 2012, 12:12
در صورت نیاز با دریافت هزینه تنظیمات سرور را بررسی می کنم و مشکل را رفع می کنم
با ایمیل info@ekhtesasi.com در ارتباط باشید
downp30
September 23rd, 2012, 16:55
کسی بلد نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تنظیما ت کامپایل درست هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ehsansystem
September 23rd, 2012, 16:57
هارد سرورتان مشکلی ندارد ؟
downp30
September 23rd, 2012, 17:04
هارد سرورتان مشکلی ندارد ؟
دوست عزیز اخه بنده باید از کجا بدونم هارد سرور مشکل داره یا نه ... بنده دارم میگم با ریستارت آپاچی برای مدت کوتاهی خوب میشه لذا نتیجه میشه مشکل از آپاچی هست اما خب نمی دونم اون مشکل چی هست
AvalinHost
September 23rd, 2012, 20:06
دوست عزیز اخه بنده باید از کجا بدونم هارد سرور مشکل داره یا نه ... بنده دارم میگم با ریستارت آپاچی برای مدت کوتاهی خوب میشه لذا نتیجه میشه مشکل از آپاچی هست اما خب نمی دونم اون مشکل چی هست
باسلام
معمولا در اینجا کانفیگ آپاچی رو با دریافت هزینه انجام میدن.
برای اینکه خودتون بتونید انجام بدین باید مقالات آموزشی زیادی رو مطالعه کنید.
موفق باشید.
arash1372
September 25th, 2012, 00:16
dooste aziz bayad baraye confige apachie khodet ye hazineee hala har cheghadr ke doostane configer migan pardakht koni
secure_host
October 2nd, 2012, 12:27
دوستان گزینه هایی که توی کامپایل من فعال هستند اینا هستند اگر چیزی کم و زیاد هست راهنمایی کنید
MPM Preforkو MemCacheو Mod SuPHP و IonCube Loader for PHP و Mod Security و Suhosin for PHP و Zend Guard Loader for PHP وGD , Mbstringو SOAP و Safe PHP CGI وTTF . این ها مواردی هستن که بنده تیکشون رو زدم و کامپایل کردم ببینید لطفا مشکل از اینا نباشه...
با سلام
config خود را از MPM Prefork به MPM Worker تغییر دهید. در صورتی که مشکل برطرف نگردید به کسانی که خدمات مدیریت سرور انجام می دهند رجوع نمایید.
با تشکر