ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور ميخوام

ahora1
September 22nd, 2012, 22:36
با سلام خدمت تمامي دوستان من يه سرور ميخوام برا فروش هاست بين 512 تا 1 گيگ رمش و هارد هم تا 20 گيگ كافيمه ميخوام هاست بفروشم برا سايت سايت هاي موزيك و دانلودو از اين سايتها
قيمتش هم تا 15 تومن بيشتر نباشه هزينه لايسنس و سيپنل هم ندارم بدم يه نامردي سرمو كلاه گذاشت به صورت شراكتي گرفتيم بالا كشيد اگر كسي با اين شرايط فقط تاكيد ميكنم فقط بااين شرايط حاظره سرور بفروشه من ميخرم بدون هزينهن لايسنس و سي پنل ميخوام هاست بفروشم وسلام از همه دوستا ممنونم كه كمك ميكنن من يه شركت معتبر گير بيارم اينم ايميلم ehsan_k6940@yahoo.com

aph
September 22nd, 2012, 22:41
انشااله موفق باشید.:57:

habiballahafg
September 22nd, 2012, 22:42
از login vps بگیرید قیمت و کیفیت خوب هست

Mihan-VPS
September 22nd, 2012, 22:49
دوست عزیز دارین شوخی میکنین دیگه ؟!!
هزینه لایسنس سی پنل فقط بخواین بگیرین ماهانه حداقل 30 هزار تومان هزینشه :دی

RoobinaServer
September 22nd, 2012, 22:52
با سلام خدمت تمامي دوستان من يه سرور ميخوام برا فروش هاست بين 512 تا 1 گيگ رمش و هارد هم تا 20 گيگ كافيمه ميخوام هاست بفروشم برا سايت سايت هاي موزيك و دانلودو از اين سايتها
قيمتش هم تا 15 تومن بيشتر نباشه هزينه لايسنس و سيپنل هم ندارم بدم يه نامردي سرمو كلاه گذاشت به صورت شراكتي گرفتيم بالا كشيد اگر كسي با اين شرايط فقط تاكيد ميكنم فقط بااين شرايط حاظره سرور بفروشه من ميخرم بدون هزينهن لايسنس و سي پنل ميخوام هاست بفروشم وسلام از همه دوستا ممنونم كه كمك ميكنن من يه شركت معتبر گير بيارم اينم ايميلم ehsan_k6940@yahoo.com

سلام سیپنل که با میزبان نیست عزیز

سرور رم 1 با این ارز 15 تومن ؟ شما که نمیتوانید بیشتر هزینه کنید چرا میخواید هاستینگ بزنید کلا ؟

رم 1 ماهانه 44100 تومان سیپنل هم خودتون یا کسی بلده براتون میخواد رایگان نصب کنه با خودتونه. (کرک البته)

بهتره با این اوصاف نمایندگی بگیرید نه سرور.

دوست عزیز دارین شوخی میکنین دیگه ؟!!
هزینه لایسنس سی پنل فقط بخواین بگیرین ماهانه حداقل 30 هزار تومان هزینشه :دی

30 تومان بود الان حدود 40 تومان شده :ی بدبختی همینجاست.
ایشون دنبال کرک هستند فکر کنم.
15 سرور بخرن حداقل یک ماهه 1 تومن از در بیاد. :- |

یا حق

majidisaloo1
September 22nd, 2012, 22:56

سرور با رم 512 هم دیگه 15 تومن نیست البته هستند کسانی که بدهند
آره سی پنل رایگان میدن بهت اما فقط 15 روز
هزینه لایسنس سی پنل 15$ چطور میخواهین به شما بدون هزینه بدهند؟نکنه میخواهین از جیبشون بدهند
شما که میخواهین هزینه نکنید کلوکسو نصب کنیدکه رایگان باشه

hossein7441
September 22nd, 2012, 22:56
منظورتون رو شفاف بیان کنید. سی پنل هم روش باشه یا بدون سی پنل؟
اگه به همراه سی پنل میخواهید که خیلی از باغ پرتید!!!:78:
در ضمن با این اوضاع دلار تنها خود سرور هم با این قیمت به زور پیدا میشه + هاست فروشی نیاز به علم و مهارت و تجربه و... داره. اگه علم و سوادشو ندارید بهتون توصیه میکنم اصلا وارد اینکار نشید.

j4b3r
September 22nd, 2012, 23:02

با سلام
عزیز لطفا نگاه به تقویم روی میزتون بندازید. 1 مهر. مدرسه ها شروع شده عزیز...

mizbanaval
September 22nd, 2012, 23:04
سلام خدمت شما
بدون سی پنل :
رم 512 20
رم1 35
درصورت مشاوره با ایدی ما تماس حاصل فرمایید
yahoo : mizbandownload

mehrshad.ho
September 22nd, 2012, 23:44
شخصی مطابق با همین درخواست ها از ما رم 256 امروز می خواستند

alireza.076
September 22nd, 2012, 23:50
اگه گرفتید ما هم یه 10 20 تایی میخوایم. ما رو هم بی نصیب نکنید :d:67:

mariean
September 23rd, 2012, 00:34
سلام
وی پی اسش اگر خواستی با من
سرور خوب، کیفیت خوب، قیمت خوب،
(http://client.servervds.com/)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
256 - VPS
· پردازنده : Intel® Core™i7-3930k-Hexacore
· اختصاص داده شده : 350 مگاهرتز CORE 1·
حافظه رم : 256 مگابایت·
فضای هارد : 25 گیگابایت·
پورت ارتباطی شبکه : 1 گیگابیت·
پهنای باند : دانلود نامحدود و آپلود 400 گیگ
· نصب کاملا رایگان ویندوز 2003و 2008 و OS Mikrotik
·سیستم عامل ویندوز سرور

وی پی اس های فوق ماهانه 9000 تومان

512 - VPS
· پردازنده : Intel® Core™i7-3930k-Hexacore ·