توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با کاهش سرعت شدید سرور
downp30
September 22nd, 2012, 20:27
سلام دوستان من 1 روزه سرور رو نصب کردم سی پنل روی لینوکس سنتوس 6 ..اما امروز سرعت سایت ها شدیدا پایین اومده و فقط با ریستارت آپاچی خوب میشه که اونم بعد از ریستارت 10 ثانیه خوبه ...بعدش دوباره سرعت سرور شدیدا مییاد پایین....دوستان اگر مشکل رو میدونید بفرمایید ..احتمال میدم ماله آپاچی باشه دوستان....اگر کسی از شما بلد هستن بفرمایید مشکل چی هست و یا راهنمای نصب nginx رو بزارید دوستان روی سی پنل ...لطفا آموزش کامل باشه و کانفیگ بعدش رو هم هر کدوم از دوستان بلدن بفرمایند...باتشکر
RoobinaServer
September 22nd, 2012, 20:51
سلام عزیز بهتره یک کانفیگر براتون کانفیگ امنیتی و تنظیمات را انجام بده
رم سرورتون چیه ؟ چند تا سایت میزبانی میکنید ؟ پر بازدید هستند ؟ ممکنه زیر دیداس باشید ؟ بهترین راه اینه اول به مدیر و پشتیبان سرور خود بفرمائید و اطلاعات کاملتری به دست بیارید:57:
یا حق
downp30
September 22nd, 2012, 21:16
سلام عزیز بهتره یک کانفیگر براتون کانفیگ امنیتی و تنظیمات را انجام بده
رم سرورتون چیه ؟ چند تا سایت میزبانی میکنید ؟ پر بازدید هستند ؟ ممکنه زیر دیداس باشید ؟ بهترین راه اینه اول به مدیر و پشتیبان سرور خود بفرمائید و اطلاعات کاملتری به دست بیارید:57:
یا حق
دوست عزیز سرور شدیدا غول هست و اصلا الان فقط دوتا سایت روش هستن که خیلی خیلی سبک هستن ......... گفتم که دوست عزیز ربطی به بازدید و اینا نداره چون با ریستارت آپاچی تا 20 ثانیه خوب میشه اما بعدش کاهش پیدا میکنه سرعت لود اون دوتا سایت ........دوستان کسی مشکل رو نمیدونه؟
AvalinHost
September 22nd, 2012, 21:45
سلام دوستان من 1 روزه سرور رو نصب کردم سی پنل روی لینوکس سنتوس 6 ..اما امروز سرعت سایت ها شدیدا پایین اومده و فقط با ریستارت آپاچی خوب میشه که اونم بعد از ریستارت 10 ثانیه خوبه ...بعدش دوباره سرعت سرور شدیدا مییاد پایین....دوستان اگر مشکل رو میدونید بفرمایید ..احتمال میدم ماله آپاچی باشه دوستان....اگر کسی از شما بلد هستن بفرمایید مشکل چی هست و یا راهنمای نصب nginx رو بزارید دوستان روی سی پنل ...لطفا آموزش کامل باشه و کانفیگ بعدش رو هم هر کدوم از دوستان بلدن بفرمایند...باتشکر
آپاچی کانفیگ نیست.
پیشنهاد میکنم به شخصی بدین که براتون انجام بده.
RoobinaServer
September 22nd, 2012, 22:01
دوست عزیز سرور شدیدا غول هست و اصلا الان فقط دوتا سایت روش هستن که خیلی خیلی سبک هستن ......... گفتم که دوست عزیز ربطی به بازدید و اینا نداره چون با ریستارت آپاچی تا 20 ثانیه خوب میشه اما بعدش کاهش پیدا میکنه سرعت لود اون دوتا سایت ........دوستان کسی مشکل رو نمیدونه؟
غول ؟ غول یعنی مثلا رم 1 ؟ عزیز وقتی سروری زیر دیداس میره غول و غیر غول حالیش نیست
شما سه تا احتمال هست :
1. زیر دیداس شدید هستید به دلیل کانفیگ نبودن درست و توانایی علمی نداشتن در برخورد با دیداس
2. سرورتون کانفیگ آپاچی و امنیتی نشده به کانفیگر بدید برای امنیت
3. اگر سرور غول شما مجازی هست احتمال مشکل از سمت میزبان هم هست (شیر و oversell بیش از حد)
هر چی به ذهنم رسید برای راهنمایی خدمتتون عرض کردم فکر نکنم چیزی جا افتاده باشه.