PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی درباره Hotlink Protection در محافظت از فایلها در مقابل کپی شدن

m.naderi
September 22nd, 2012, 16:57
سلام دوستان.
میخواستم بپرسم که آیا در صورتی که من در دایرکت ادمین گزینه hotlink protection رو فعال کنم و دسترسی رو به یک دامنه خاص بدم ، آیا این محافظت قطعیه یا با اسکریپتهایی مثل رپید لیج میشه این محدودیت رو دور زد؟
اگه میشه دور زد ، چاره چیه که از این عمل جلوگیری کنیم و نذاریم بجز دامنه مورد نظر هیچ کس دیگه ای دسترسی به فایل ها داشته باشه؟

با تشکر از راهنمایی شما

m.naderi
September 23rd, 2012, 23:54
فک کنم به جای انجمن وب هاستینگ تاک اگه اسم این بازارچه رو بذارید بازار هاستینگ بهتره.

تا الان ده تا سوال مطرح کردم تو این انجمن یکیشو جواب ندادید.

اما تا میپرسم فلان سرور چند میشه عین مور و ملخ میریزید توی تاپیک و جواب میدین.>:p

saeedxxx
September 24th, 2012, 00:00
معمولا روش شناسایی و تفکیک درخواست ها توسط وب سرور از روی Referrer ها هست... شما کافیه در اسکریپت مثلا رپیدلیچ قسمت Referrer رو با آدرس همون سایت پر بکنید! راحت لیچ انجام میشه!

این از راه دور زدنش بود... راهی که بتونه جلوی اینو بگیره نمیشناسم ;) فکر میکنم اکثر دوستان هم به همین دلیل جوابی ندادن.

9000001
January 18th, 2014, 16:37
اینو قبول دارم