PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد سرور مورد نیاز من، با توجه به نوع کار من

welcome-2-hell
September 22nd, 2012, 11:14
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من برای اکانتینگ قصد دارم که یک سرور خیلی خوب تا قیمت 750 الی 800 بگیرم، رم 64 گیگ و حتما پورت 1GBit اختصاصی.
و در کنار این سرور سه تا سرور رم 32 گیگ، و باز هم پورت 1GBit اختصاصی. تمام این سرورها برای اکانتینگ هستن و لا غیر.
حالا چندتا سوال :
1- هر کدام از این سرور ها تا چند یوزر رو میتونند بکشند ( با فرض بهترین کیفیته عالی ) ؟ ( من یوزرهام به چند هزار تا میرسه )
2- من با تحقیقاتی که توی همین انجمن انجام دادم، بهترین دیتاسنتر ها رو انتخاب کردم، سافت لایر آمریکا، هتزنر آلمان، او وی اچ فرانسه و لیسوب هلند ( بین سافت لایر و سینگل هاپ مرددم ).
کسی پیشنهاد بهتری در مورد دیتاسنتر داره ؟ ممنون میشم اگه بگید. پورت و پینگ و آپ تایم خیلی برام مهمه.
3- قصدم اینه که سرور اصلیم رو ( 64 گیگ ) از دیتاسنتر آمریکا بگیرم، و سرور های اقماریم رو از این سه دیتاسنتر اروپایی، نظر شما چیه ؟ آیا بهتره که به خاطر پینگه بهتر، سرور اصلیم رو از دیتاسنترهای اروپایی بگیرم ؟ یا حتی اصلا ، کلا قید دیتاسنتر آمریکایی رو به خاطر پینگشون بزنم ( با توجه به کار من ) ؟
4- نظرتون در مورد سویفت وی هلند چیه ؟ میتونه جایگزین یکی از این دیتاسنترهایی که اسم بردم از نظر کیفیت بشه ؟
5- نظر کلی و راهنمایی کلیتون!!!
.
.
.
خواهشا برادرانه راهنماییم کنید نه از جایی که آفر دارید برای سفارش.
لطفا دونه به دونه سوالات رو بخونید و راهنماییم کنید
با تشکر صمیمانه از همه دوستان

welcome-2-hell
September 22nd, 2012, 19:47
کسی نیست بین این همه استاد من رو راهنمایی کنه ؟

mizbanaval
September 22nd, 2012, 19:52
سلام ایجاد مباحث اکانتینگ ممنوع هست
مگه چندتا یوزر دارید رم 64!!!!!!!!

welcome-2-hell
September 22nd, 2012, 20:05
سلام
هنوز هیچ اما به 12 هزار نفر میرسه.
میتونید به سوالات من جواب بدید و راهنمایم کنید ؟
من قبلا هم دیدم که در مورد اکانتینگ صحبت شده، مثلا اینکه آیا میشود بر روی سرور های ovh نرم افزار cc***** نصب کرد یا خیر.
هنوز هم اون پست، سر و مر و گنده سر جاشه

welcome-2-hell
September 22nd, 2012, 20:09
البته هنوز فروش رو آغاز نکردم، اما چون میتونم تبلیغات وسیعی توی اینترنت راه بندازم، و قبلا هم تجربه این کار رو داشتم میدونم دست کم یوزرهام به 10 الی 12 هزار نفر میرسند

habiballahafg
September 22nd, 2012, 21:59
به نظر من که بهترین گزینه همین مشخصات هست که برای سرور هایتان داده ید

mizbanaval
September 22nd, 2012, 22:03
به نظر من که بهترین گزینه همین مشخصات هست که برای سرور هایتان داده ید
سلام
اقای محترم میخاین پستتون بره بالا؟ نه واقعا؟ چی چی خوبه ؟ رم 64 به چه دردشون میخوره ایشون پورت قوی میخان رم 8 کافیشونه 12000 هم داشته باشن40 درصد انلاین دارن
تازه اول کارن
موفق باشید

majidisaloo1
September 22nd, 2012, 22:22
شما سعی کنید روی هارد و سی پی یو زیاد تمرکز کنید فکر کنم 8 گیگ رم هم کافی باشه
هارد رو دسته کم نگیرید

welcome-2-hell
September 22nd, 2012, 23:54
شما سعی کنید روی هارد و سی پی یو زیاد تمرکز کنید فکر کنم 8 گیگ رم هم کافی باشه
هارد رو دسته کم نگیرید

هارد برای چی ؟
من که هاستینگ نمیخوام راه بندازم، یوزر ها هم که قرار نیست چیزی روی سرور ذخیره کنند، فقط قراره که به آی پی خارج از کشور وصل بشند.
شما خودت که از چیز پی ان استفاده میکنید، چیزی روی سرور چیز پی ان ذخیره میکنید ؟

RoobinaServer
September 23rd, 2012, 00:02
۶- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)

من قبلا هم دیدم که در مورد اکانتینگ صحبت شده، مثلا اینکه آیا میشود بر روی سرور های ovh نرم افزار cc***** نصب کرد یا خیر.
هنوز هم اون پست، سر و مر و گنده سر جاشه

احتمالا ادمین ندیده عزیز ببینه برخورد میکنه

welcome-2-hell
September 24th, 2012, 20:31
کسی دیگه از دوستان نیست که بتونه به ترتیب، به تک تکه سوالام که شماره بندی شده جواب بده و راهنماییم کنه ؟