توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کارت ویزا یا مستر فیزیکی!
sina_mech
September 21st, 2012, 22:29
سلام
دوستان نیاز به کارت ویزا یا مستر فیزیکی برای پرداخت سرورها دارم. لطفاً این رو مدنظر قرار بدید که بشه باهاش به صورت مستقیم از جاهایی مثل OVH، هتزنر و رد استیشن خرید کرد و اکانت verify بشه و بعداً مشکلی پیش نیاد.
لطفاً شرایط و هزینه رو اعلام کنید.
ممنون
توجه : میخواهم ویزا /مستر کارت به دستم برسد! فکر کنم منظور از فیزیکی مشخصه :)
poya1366
September 21st, 2012, 23:32
سلام
دوستان نیاز به کارت ویزا یا مستر فیزیکی برای پرداخت سرورها دارم. لطفاً این رو مدنظر قرار بدید که بشه باهاش به صورت مستقیم از جاهایی مثل OVH، هتزنر و رد استیشن خرید کرد و اکانت verify بشه و بعداً مشکلی پیش نیاد.
لطفاً شرایط و هزینه رو اعلام کنید.
ممنون
توجه : میخواهم ویزا /مستر کارت به دستم برسد! فکر کنم منظور از فیزیکی مشخصه :)
با سلام
دوست عزیز براتون انجام میدیم
قیمت 95 هزار تومان می باشد
لطفا پ خ بزنید تا ادرس سایت رو هم بهتون بدم
موفق باشید
sina_mech
September 21st, 2012, 23:34
با سلام
دوست عزیز براتون انجام میدیم
قیمت 95 هزار تومان می باشد
لطفا پ خ بزنید تا ادرس سایت رو هم بهتون بدم
موفق باشید
قصدم این هست که کارت فیزیکی داشته باشم و خودم انجام بدم. اگر کارت فیزیکی صادر می کنید، در صورت امکان آدرس سایت تان را پ.خ کنید.
poya1366
September 21st, 2012, 23:37
قصدم این هست که کارت فیزیکی داشته باشم و خودم انجام بدم. اگر کارت فیزیکی صادر می کنید، در صورت امکان آدرس سایت تان را پ.خ کنید.
بله دوست عزیز ویزا کارت فیزیکی صادر می کنیم و براتون هم ارسال می کنیم
www.visaandmaster.com
موفق باشید
aligoli
September 22nd, 2012, 10:35
کسی شما رو تایید می کند ؟
sina_mech
September 22nd, 2012, 10:52
Creation Date : 2012-01-12
دوستان دیگه لطفاً آفر بدن :)
poya1366
September 22nd, 2012, 11:33
کسی شما رو تایید می کند ؟
بله دوست عزيز اكه تابيك خودمون رو مشاهده بفرماييد دوستان زيادى هستن كه كارت رو هم دريافت كردن و اعلام كردن
موفق باشيد
ilmavps
September 22nd, 2012, 12:00
بله دوست عزیز ویزا کارت فیزیکی صادر می کنیم و براتون هم ارسال می کنیم
www.visaandmaster.com (http://www.visaandmaster.com)
موفق باشید
با پایان شهریور هنوز این تخفیف شما پا بر جا هست؟
اگر کارت را برای ما پست کنید به ایران هزینه ای دارد؟در همان مالزی میتوانید تحویل دهید؟
در صورتی که در اینده مشکلی برای کارت پیش اید از جمله برگشت شدن پول یا بستن شدن حساب پی پل شما کمک میکنید؟
اگر درخواست شارژ مبلغی بین 200 تا 500 دلار داشته باشیم از مبلغ کارت کم میکنید؟
همین طور روزهای تعطیل برای انتقال پول به چه صورت است؟ایا در ایام تعطیل نیز انتقال دارید؟
poya1366
September 22nd, 2012, 12:13
با پایان شهریور هنوز این تخفیف شما پا بر جا هست؟
اگر کارت را برای ما پست کنید به ایران هزینه ای دارد؟در همان مالزی میتوانید تحویل دهید؟
در صورتی که در اینده مشکلی برای کارت پیش اید از جمله برگشت شدن پول یا بستن شدن حساب پی پل شما کمک میکنید؟
اگر درخواست شارژ مبلغی بین 200 تا 500 دلار داشته باشیم از مبلغ کارت کم میکنید؟
همین طور روزهای تعطیل برای انتقال پول به چه صورت است؟ایا در ایام تعطیل نیز انتقال دارید؟
با سلام
قصد داريم كه تخفيف رو تمديد كنيم
هزينه ى ارسال كارت شما به ايران با ماست
براى كارت ما مشكل رو حل ميكنيم و در مورد paypal كمك ميكنيم ولى حسابتون رو كارانتى نميكنيم
قيمت مبلغ كارت ثابت هست ولى براى شارج هاى بالاتر دلار و رينكيت رو مناسب تر ميفروشيم
تصميم داريم كه شارج ها رو به صورت انلاين انجام بديم يعنى حداكثر يك ساعت بعد از واريز ريالى شما كارت شما شارج بشه
موفق باشيد
aligoli
September 22nd, 2012, 12:35
بله دوست عزيز اكه تابيك خودمون رو مشاهده بفرماييد دوستان زيادى هستن كه كارت رو هم دريافت كردن و اعلام كردن
موفق باشيد
لینک تایپک ؟
aligoli
September 22nd, 2012, 13:22
راستی من سایت شما رو دیدم ، در سایت آدرس محل شما در مالزی که قطعا باید شرکت داشته باشید نبود !! چطور و چرا ؟