توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کاملا اساسی در ساپسند
yasin-music
September 21st, 2012, 18:46
با سلام خدمت استاید محترم !
اقا من نمایندگی دارم از یه شرکت که اسمشو نمیگم !
یه ذره دیر پرداخت کردم کل نمایندگی ام ! ساپسند شد ! همون روزا داشتن سرور رو انتقال می دادن !
حالا خود اکانت نمایندگی مشکلی نداره ولی بقیه اکانت ها مشکل دارن و ساپسند هستش ! ولی داخل لیست ساپسند ها چیزی نیست که ساپسند شده باشه ! تا من ساس کنم !
حالا هر کاری که به نظرم اومد کردم نشد از قبیل : پاک کردنشون و ساخت دوباره ! ساس و ان ساس کردنشون !! دیگه نمیدونم جریانش چیه!
هرچی هم به بخش فنی می گم انگار نه اگار می گن دیر پرداخت کردی ! تقصیر من که نیست ! بعدش بابتش هم پول اضافه تر دادم (بابت دیر پرداخت کردن) اونا هم میگن که ما ان ساس کردیم !
لطفا راهنمایی کنن !
با تشکر !
ادرس سایت هم : یاس هاست – فروش هاست ویژه – طراحی سایت – طراحی قالب – ثبت دامنه ملی 4500 تومان – هاست 5000 مگابایت 4500 تومان (http://yashost.in)
ببخشید دوباره اینجا مطرح می کنم !
Ashkankamangar.ir
September 21st, 2012, 18:48
یه بار ساس و دوباره آن ساس کنید
ببینید حل میشه
yasin-music
September 21st, 2012, 18:54
نه ! متاسفانه نمیشه ! امتحان کردم 10 بار
RezaFH
September 21st, 2012, 23:00
اول اینکه سعی کنید از علائم های نوشتاری به اندازه و به جا استفاده کنید
چون وافعا خواننده متن شما رو خسته و عصبی میکنه (عین یه تیک عصبی میمونه)
توی کمتر از 10 خط شما 13 تا علامت تعجب گذاشتید!
در مورد مشکلتون هم بیشتر شبیه کش شدن روی سیستم شما (یا / و کاربرانتون) هست
برای تست اگر یکی از دامنه ها رو بفرمایید میشه چک کرد که ساسپند هست یا نه
موفق باشید
ertebat7
September 22nd, 2012, 00:09
سلام
به پشتیبانی سایتتون بگید یکبار اکانت ریسلری شما را ریست کنه
مشکل حل خواهد شد
sarwhost
September 22nd, 2012, 00:43
با سلام
تویکی از هاستهایی که ساس شده و باز نمیشه فایل .htaccess بازکنید اونجا یه خطی باید باشه که ریدایرکت کرده اکانت اونو پاک کنید حل میشه
shahab-f
September 22nd, 2012, 00:54
با سلام خدمت استاید محترم !
اقا من نمایندگی دارم از یه شرکت که اسمشو نمیگم !
یه ذره دیر پرداخت کردم کل نمایندگی ام ! ساپسند شد ! همون روزا داشتن سرور رو انتقال می دادن !
حالا خود اکانت نمایندگی مشکلی نداره ولی بقیه اکانت ها مشکل دارن و ساپسند هستش ! ولی داخل لیست ساپسند ها چیزی نیست که ساپسند شده باشه ! تا من ساس کنم !
حالا هر کاری که به نظرم اومد کردم نشد از قبیل : پاک کردنشون و ساخت دوباره ! ساس و ان ساس کردنشون !! دیگه نمیدونم جریانش چیه!
هرچی هم به بخش فنی می گم انگار نه اگار می گن دیر پرداخت کردی ! تقصیر من که نیست ! بعدش بابتش هم پول اضافه تر دادم (بابت دیر پرداخت کردن) اونا هم میگن که ما ان ساس کردیم !
لطفا راهنمایی کنن !
با تشکر !
ادرس سایت هم : یاس هاست – فروش هاست ویژه – طراحی سایت – طراحی قالب – ثبت دامنه ملی 4500 تومان – هاست 5000 مگابایت 4500 تومان (http://yashost.in)
ببخشید دوباره اینجا مطرح می کنم !
عزیز کش مرورگرتونو پاک کنید ممکنه به خاطره کش مرورگر باشه که شما سایت هارو سایپند میبینید
yasin-music
September 22nd, 2012, 06:38
اول اینکه سعی کنید از علائم های نوشتاری به اندازه و به جا استفاده کنید
چون وافعا خواننده متن شما رو خسته و عصبی میکنه (عین یه تیک عصبی میمونه)
توی کمتر از 10 خط شما 13 تا علامت تعجب گذاشتید!
در مورد مشکلتون هم بیشتر شبیه کش شدن روی سیستم شما (یا / و کاربرانتون) هست
برای تست اگر یکی از دامنه ها رو بفرمایید میشه چک کرد که ساسپند هست یا نه
موفق باشید
ببخشید دستم عادت کرده علامت تعجب می زارم
StartDownload.ir
Novingames.com
yasin-music
September 22nd, 2012, 06:43
با سلام
تویکی از هاستهایی که ساس شده و باز نمیشه فایل .htaccess بازکنید اونجا یه خطی باید باشه که ریدایرکت کرده اکانت اونو پاک کنید حل میشه