PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه مشکل اساسی در مورد ساپسند

yasin-music
September 21st, 2012, 18:44
با سلام خدمت استاید محترم !
اقا من نمایندگی دارم از یه شرکت که اسمشو نمیگم !
یه ذره دیر پرداخت کردم کل نمایندگی ام ! ساپسند شد ! همون روزا داشتن سرور رو انتقال می دادن !
حالا خود اکانت نمایندگی مشکلی نداره ولی بقیه اکانت ها مشکل دارن و ساپسند هستش ! ولی داخل لیست ساپسند ها چیزی نیست که ساپسند شده باشه ! تا من ساس کنم !
حالا هر کاری که به نظرم اومد کردم نشد از قبیل : پاک کردنشون و ساخت دوباره ! ساس و ان ساس کردنشون !! دیگه نمیدونم جریانش چیه!
هرچی هم به بخش فنی می گم انگار نه اگار می گن دیر پرداخت کردی ! تقصیر من که نیست ! بعدش بابتش هم پول اضافه تر دادم (بابت دیر پرداخت کردن) اونا هم میگن که ما ان ساس کردیم !
لطفا راهنمایی کنن !
با تشکر !‌

yasin-music
September 21st, 2012, 19:33
چرا هیچکی جواب نمیده !‌؟؟؟
به داد ما هم برسید !

mohammadlover
September 21st, 2012, 19:45
سلام
ممکنه سایت های یوزرهاتون از سرور قبلی باز میشه که اینطور میشه.
سایت یکی از یوزرهاتون رو که ساسپند نمایش میده ولی مطمئن هستید تو پنل جدید ساسپند نیستش رو بوسیله cmd خودتون پینگ بگیرید و ببینید آی پی جدید رو نشون میده یا خیر.
موفق باشید

yasin-music
September 22nd, 2012, 06:35
بله پینگ که گرفتم ای پی سرور قبلی برای سایت ها میاد البته به جز خود سایت!!!!!
حالا باید چی کار کنم ؟
بابت پاسخ هم تشکر می کنم!

mehrshad.ho
September 22nd, 2012, 08:05
فایل httaccess داخل هر الکانت بررسی بشه و در صورتی که داخلش ساسپند هست اصلاح بشود

mohammadlover
September 22nd, 2012, 10:59
سلام
ممکنه سایت های یوزرهاتون از سرور قبلی باز میشه که اینطور میشه.
سایت یکی از یوزرهاتون رو که ساسپند نمایش میده ولی مطمئن هستید تو پنل جدید ساسپند نیستش رو بوسیله cmd خودتون پینگ بگیرید و ببینید آی پی جدید رو نشون میده یا خیر.
موفق باشید

سلام
Child Name Servers رو ادیت کردید ؟
از طریق سایت زیر چک کنید و ببنید کدوم آی پی رو نشون میده : HostTracker [Website Uptime Monitoring Service] (http://host-tracker.com/)
موفق باشید

yasin-music
September 22nd, 2012, 16:42
سلام مجدد!
اقا محمد سرور رو انتقال دادن که اینطوری شد من یه تیکت دادم به پشتیبانی که ای پی سرور قبلی رو نشون میده.
امروز صبح ای پی سرور قبلی بودش الان دیگه جدیده شده!
مشکل از بد انتقال دادن بوده بعدش به من میگن دیر پرداخت کردی !
مرسی اقا محمد !