توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل وردپرس در بازدید بالا
rahro
September 21st, 2012, 13:18
من یک سایت وردپرس دارم که شکر خدا بازدیدش روز به روز بیشتر میشه ، از وقتی بازدید اینسایت به 60 هزار در روز رسیده و کاربران آنلاینش به حدود 200 کاربر همزمان مشکلاتم شروع شده است.
من فقط یک دیتابیس دارم که حجمش 7 مگابایت ؛ متاسفانه خیلی از کوئری های این دیتابیس Sleep میشن و باعث شده که لود سرور مدام بالا بره و سایت غیر قابل استفاده بشه
بررسی هایی که انجام دادم متوجه شدن که لینک پیوند های یکتای سایت اگر در حالت /%postname%/ باشه به سرور فشار میاد این مورد را درست کردم ولی باز هم مشکل ادامه داره
لازم به ذکر است که مشکل از سرورم نیست برای اینکه یک سرور اختصاصی با پردازنده Xeon و 4 گیگابایت رم دارم که خیلی خوب کانفیگ شده
wp super cache را نصب کردم ، لود سرورم تا حد زیادی پایین اومد ولی باز برای این مقدار بازدید خیلی زیاد بود
تصمیم گرفتم w3 total chache نصب کنم ، با موفقیت نصب شد و کانفیگ کردمش ، در ضمن از cloudflare هم استفاده کردم ، سایتم الان داره با w3 total cache و Cloudflare کار میکنه ولی باز هم لود سرور بالاست و خیلی از کوئری ها دارن Sleep میشن!
سوال من اینه که این سایت های وردپرس که بازدید بالا دارند (حدود 100 تا 200 هزار) مانند دانلود ها و ... چکار میکنند که این مشکل را نداشته باشند ، با این همه کوئری چه باید کرد ؟؟؟
لطفا پاسخ ین سوالات من را بدید؛ مرسی
mohashemi
September 21st, 2012, 13:39
دوست عزیز دیتا بیس رو repair کنید ببینید وضع بهتر میشه یا خیر ، در ضمن قالب هم خیلی تاثیر داره ، من 2 تا سایت دارم رو دو تا سرور یکسان هستند ، سایتی که بازدیدش بالاتر هست لود کمتری داره و دلیلش هم بهینه بودن قالب هست .قالب رو بهینه کنید ، البته بحث sleep شدن کوئری ها رو یکی با repair میشه حل کرد یکی با غیر فعال کردن پلاگین های اضافی ، دونه دونه غیر فعالشون کنید تا بفهمید کدوم پلاگین مشکل ایجاد می کنه اون رو با یکی دیگه جایگزین کنید
rahro
September 21st, 2012, 13:45
از پاسخ شما ممنونم
قبل از اینکه درخواستم را اینجا مطرح کنم ، این موارد چک شدند ، قالب بهینه است و پلان اضافی هم نصب نبود روی وردپرس
j4b3r
September 21st, 2012, 13:50
اگر همین سایت روی سرور هست پیشنهاد میکنم کش روی سرور نصب کنید
برای مثال کش APC
بعد برای ورد پرس پلاگین apc رو نصب کنید
نصب کش برای php لود رو پایین میاره
و سرعت رو بالا
sazsaz
September 21st, 2012, 13:53
از اين افزونه استفاده كنيد و نتيجه را بيان كنيد
wp optimize
rahro
September 21st, 2012, 13:57
با APC کار نکردم
ولی افزونه wp optimize نصب و با استفاده از اون optimize هم انجام دادم
rahro
September 22nd, 2012, 09:58
کسی نیست ، بیشتر راهنمایی کنه؟
برای من جالب اینجاست که چرا باید روی cloudflare این همه لود داaشته باشه ؟ در حالی که دیتابیس ها ، css ها js ها و همه چیز داره با w3 total cache ، کش میشه !!
لطفا کمک کنید
sina_mech
September 22nd, 2012, 11:18
اگر میتونید المان های گرافیکی سایت تون رو روی یک سرور دیگه هاست کنید.
توی w3 یک بخشی برای کاهش دادن درخواست های دیتابیس هم هست، تنظیماتش رو انجام دادید؟
افزونه های غیرضروری رو حتماً غیرفعال کنید و تا جایی که می تونید سعی کنید کدها رو جای افزونه ها بیارید. مثلاً به جای پلاگین Google Analytic، مستقیماً کدها رو قرار بدید.
sazsaz (http://www.webhostingtalk.ir/member/26285/) پیشنهادشون خیلی خوبه. wp optimize برای بهینه سازی دیتابیس خوبه.
نکته خیلی مهم دیگه اینکه اگر از افزونه های خود وردپرس برای Statistics استفاده میکنید، حتماً حتماً غیرفعالش کنید. افزونه هایی مثل wp statistics و ... هم حجم دیتابیس رو زیاد میکنن. هم اطلاعاتی رو ثبت و بازخوانی می کنن که نیازی بهش نیست و هر آمارگیر ساده دیگه ای هم میکنه!
اگر معضل ترافیک ندارید، gzip compression اینا رو غیرفعال کنید.
یک پیشنهاد دیگه هم هست که یه کم شاید عجیب باشه! خودم هم هنوز تستش نکردم ولی به زودی تستش می کنم. اینکه سایت وردپرس رو روی سرور ویندوز قرار بدید. IIS خیلی کم مصرفه! با همین بازدیدی که گفتید مثلاً 60 هزار در روز، حدس میزنم که خود IIS نهایتاً 150-200 مگابایت رم اشغال کنه! دیتابیس رو چون MySQL هست تخمینی ازش ندارم.
shivahost
September 22nd, 2012, 11:25
در فایل های قالب سایت مثل header.php و footer.php تا جایی که می تونید کدهای php که مثلا نام و تایتل سایت را از دیتابیس می خوانند به کد html تبدیل کنید. فکر کنید یک فایل header برای خواند استایل شیت و تایتل و .... 5 یا 6 تا درخواست به دیتابیس میده و اگر 60 هزار بازدید داشته باشید میشه 300 هزار دخواست که اینطوری کلی از آنها کم میشود.
rahro
September 22nd, 2012, 11:46
در مورد افزونها باید بگم افزونه خاصی ندارم که بخوام غیر فعال کنم
تا جا ی ممکن هم سعی کردم که از کد استفاده بشه ، wp optimize هم فعاله
با کمال احترام راجع به ویندوز بکردن هاستم ، زیاد موافق نیستم برای اینکه وردپرس روی ساختار LAMP خیلی بهتر جواب میده
از پاسخ shivahost (http://www.webhostingtalk.ir/member/14952/) ممنونم ، این مورد را بررسی می کنم ببینم چی میشه
اما واسه من مهم اینجاست که بازدید من به زودی به بالای 100-150 هزار خواهد رسید و این بازدید با شرایط فعلی یعنی خودکشی !!!
می خوام بدونم سایت های وردپرس پر بازدید ایران مثل دانلود ها چکار می کنند در این جور موارد ؟
آیا جدا کردن SQL تز فایل ها و سایت میتونه موثر باشه؟
sina_mech
September 22nd, 2012, 11:54
عرض کردم، تجربه ای بر روی ویندوز ندارم و دوست دارم در آینده اگر فرصت شد تست کنم.
فکر کنم نهایتاً مجبور خواهید شد که سرورتون رو تغییر بدید به سروری با رم 8 یا 16 و cpu قوی تر و یا حتی 2 cpu.
در هر صورت، ممنون میشم اگر راهکاری که در نهایت پیدا کردید، در اینجا مطرح کنید که ما هم بتونیم استفاده کنیم :)
موفق باشید
rahro
September 22nd, 2012, 12:00
خیر قصد ارتقاء سرور ندارم ، برای اینکه این کار راه حل نیست و پاک کردن صورت مسئله هست
چشم ، راهکار را اگر پیدا کنم ، حتما مطرح می کنم
rahro
September 27th, 2012, 13:15
سلام
قول داده بودم که در صورت رفع مشکل راه حل را اینجا مطرح کنم
خیلی جستجو کردم در این خصوص ، یکی از دوستانم شرکت نگاه روشن پارس را به من پیشنهاد کرد (ParsDev.ir) ، با آنها مشورت کردم ، خیلی کمکم کردند و مشکلم را با جداسازی SQL از سایت و یک سری تنظیمات دیگه حل کردن کاملا
الان هم شکر خدا بازدیدم برگشته و بیش از 100 هزار بازدید شده
از همه شما که وقت گذاشتید تا راه حلی به من معرفی کنید ، صمیمانه سپاسگزارم
shivahost
September 27th, 2012, 13:18
یعنی دیتابیس را به سرور دیگری بردید؟
jafar1374
September 27th, 2012, 14:59
سلام
قول داده بودم که در صورت رفع مشکل راه حل را اینجا مطرح کنم
خیلی جستجو کردم در این خصوص ، یکی از دوستانم شرکت نگاه روشن پارس را به من پیشنهاد کرد (parsdev.ir) ، با آنها مشورت کردم ، خیلی کمکم کردند و مشکلم را با جداسازی sql از سایت و یک سری تنظیمات دیگه حل کردن کاملا
الان هم شکر خدا بازدیدم برگشته و بیش از 100 هزار بازدید شده
از همه شما که وقت گذاشتید تا راه حلی به من معرفی کنید ، صمیمانه سپاسگزارم