PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کپی کردن فایل در Centos

mori_bsb
September 21st, 2012, 13:05
سلام من یه فایل وردپرس میخوام تر var/www/html کپی کنم و فایل وردپرس هم تو دسکتاپ چطور باید کپی کنم؟من تازه کارم هستم.اسم فایل وردپرسم w هستش

mori_bsb
September 22nd, 2012, 14:02
کسی یه راهنمایی نمیکنه منو لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا

majidisaloo1
September 22nd, 2012, 14:21
میتونین کد ها رو از اینجا بردارین
Linux Command Line (http://www.linuxguide.it/command_line/linux_commands_fa.html)
بیشتر کد ها مورود هستش

---
September 22nd, 2012, 15:01
سلام من یه فایل وردپرس میخوام تر var/www/html کپی کنم و فایل وردپرس هم تو دسکتاپ چطور باید کپی کنم؟من تازه کارم هستم.اسم فایل وردپرسم w هستش

با حفظ خونسردی و شیوایی زبان فارسی لطف میکنید دوباره توضیح بدید
از فایل توی این پوشست /؟ توی دسکتاپ سنت هست توی دسکتاپ ویندوز هست ... کجاست قرار دانلود بشه قراره کپی بشه
خیلی مبهم گفتید

mori_bsb
September 22nd, 2012, 21:36
با حفظ خونسردی و شیوایی زبان فارسی لطف میکنید دوباره توضیح بدید
از فایل توی این پوشست /؟ توی دسکتاپ سنت هست توی دسکتاپ ویندوز هست ... کجاست قرار دانلود بشه قراره کپی بشه
خیلی مبهم گفتید
فایل تو دسکتاپ centos اسمشم w و میخوام تو var/www/html کپیش کنممممممممممممم

---
September 22nd, 2012, 21:42
cp /home/[user]/Desktop/w /var/www/html

جای [user] یوزر خودتون رو بنویسید

mori_bsb
September 24th, 2012, 12:03
cp /home/[user]/Desktop/w /var/www/html

جای [user] یوزر خودتون رو بنویسید
مرسی از راهنماییت اما وقتی این دستور مینویسم پیغام میده (cp: cannot stat '/home/mori_bsb/w':no such file or directory)

Hostine
September 24th, 2012, 12:48
با سلام ssh explorer نصب کن و با استفاده از قابلیت sftp این نرم افزار فایل هاتو جا به جا کن به راحتی !

taghi.karimi
September 24th, 2012, 17:02
مرسی از راهنماییت اما وقتی این دستور مینویسم پیغام میده (cp: cannot stat '/home/mori_bsb/w':no such file or directory)

در کامند ادرس دقیق فایل را زدید؟
چون در پاسخ کامند کلمه desktop رو بنده نمیبینم.

arash1372
September 25th, 2012, 11:34
hamoon cody ke goftand doroste
hmoono eynan ba faseleha ba / vared konid