PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپتایم واقعی و بسیار بالای ماهان هاست و ایزایران!

Hippo
September 21st, 2012, 02:06
سلام..

همونطور که مشاهده میکنید آپتایم فوق العاده بالای سرویس ماهان هاست معادل 99.95 و همچنین سرویس ایزایران معادل 99.78 در حال حاضر جزء برترین سرویس دهنگان میزبانی وب در ایران محسوب میشوند..

این آمار در ساعات پایانی روز گرفته شده و نشان دهنده ی کیفیت بسیار بالای این دو کمپانی حتی در ساعات بی مصرف روز است..

این در حالیست که موارد دیگر در این دو کمپانی به بهترین شکل ممکن به کاربران ارائه میشود و میزان رضایت کاربران از این دو سرویس معادل 99.8 درصد است.

البته قیمت ها در این دو سرویس کمی متفاوت با سرویس های معمولی دیگر است.

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f57/8673-%D8%A2%D9%BE%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%85-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-snapshot_2012-09-20_130916-png

کیفیت سرویس در ماهان هاست با آپتایم 3.050 در ساعت 2 صبح

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f57/8671-%D8%A2%D9%BE%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%85-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-snapshot_2012-09-20_125649-png

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f57/8672-%D8%A2%D9%BE%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%85-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-snapshot_2012-09-20_130011-png

کیفیت سرویس در ایزایران با آپتایم باور نکردنی 13.450 در ساعت 2 صبح

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f57/8669-%D8%A2%D9%BE%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%85-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-snapshot_2012-09-20_120941-png

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f57/8670-%D8%A2%D9%BE%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%85-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-snapshot_2012-09-20_125649-png

...و این است کیفیت برتر | الان وقت خوردن یک فنجان قهوه ی داغ است

بررسی و معرفی و مشاهده از کمپانی فارسی پکــــــــــــــ|باتشکر

CANOR
September 21st, 2012, 13:08
دوست عزیز جناب میزبان سایت
نمیدونم تا کی میخواید به این رفتارهای غیر حرفه ای تون ادامه بدید. متاسفانه هر جا اسمی از هاستینگ دیگری غیر از هاستینگ خودتون وجود داشته باشه سریعا و به صورتی بسیار محترمانه اون هاستینگ رو تخریب می کنید و باز هم به صورت کاملا زیرکانه سایت (شرکت؟!!!) خودتون رو به مشتری تحمیل میکنید
حق میدم به شما، توی این بازار داغون هاستینگ و قیمت ارز مسلما خورده هاستینگها بیشتر ضرر میبینن

سایت شما رو نمی دونم، ولی سایت رسمی ماهان هاست بنا به دلایل امنیتی روی سروری جدا از سرورهای میزبانی قرار داره تا احیانا در صورتیکه دسترسی کاربر به سرور قطع شد بتواند به سایت اصلی شرکت دسترسی داشته باشه.
باید خدمت شما عرض کنم که ماهان هاست تنها دارای یک سرور نیست بلکه مجموعه ای از سرورها رو شامل میشه. شما با استفاده از host-tracker.com فقط سایت ماهان هاست رو چک میکنید ولی نمیتونید در مورد کیفیت سایر سرورهای ماهان هاست نتیجه گیری کنید. این روش شما کاملا غیر حرفه ای است.
این نوع بررسی ها فقط برای تک سایتها و خورده هاستینگهایی که هم سایت اصلی و هم سایت کاربران روی یک سرور واحد قرار دارند مناسبت هستش.
رسپانس تایم کاملا وابسته به فاصله سرور تست کننده و سرور تست شونده داره و به این معنی نیست که در ایران هم میتونید با همون رسپانس تایم با سرور ارتباط برقرار کنید

Ashkankamangar.ir
September 21st, 2012, 13:18
بله عزیز دل
نه م هرگز این حرفو نزدم
شما قبلا از ما بد گفته بودی
برا همین این احساس رو میکنید
ولی نه اگه بررسی کردید من ناراحت شدم که این فرد ندوسنته صحبت کرده
خدا وکیلی پستمو حذف کردم ولی خوندید پست منو
چند بار گفتم شما کارتون عالی هست
عزیز دل شما استاد ما هستی و ما هنوز باید شاگردی کنیم تا به شما برسیم
بازم میگم تاپیکمو حذف کردم ولی خودتون میدونید چی نوشته بودم توش
هدفمم میدونید چی بود

باید خدمت شما عرض کنم که ماهان هاست تنها دارای یک سرور نیست بلکه مجموعه ای از سرورها رو شامل میشه. شما با استفاده از host-tracker.com فقط سایت ماهان هاست رو چک میکنید ولی نمیتونید در مورد کیفیت سایر سرورهای ماهان هاست نتیجه گیری کنید. این روش شما کاملا غیر حرفه ای است.

ای بابا عزیز من که گفتم
گفتم اکثرا همه سایتهاشون رو از سرور میزبانی جدا میکنند
و برخی حتی سایت اصلی رو میارن رو سرور مجازی و سایت سرور هاستینگشون بسیار قدرتمنده
گفتم بهتره مشتری هارو بررسی کنید نه سایت اصلیرو
خداییش همین حرفیه که شما زدید
من پستمو حذف کردم ولی خدایی خوندید؟؟
به هر حال من بارها در پستم گفتم ماهان هاست عالیه و تایید میشه
حاجی این روش پول درآوردن رو ما بلد نیستیم
شما چقدر دیدتون خاصه
نمیدونمم چرا

مسلما خورده هاستینگها بیشتر ضرر میبینن
میبیند توهین میکنید

تاپیگکهاتونو هم که برا تخریب ما زدید هست تو انجمن
رفتار حرفه ایتون واقعا منو مجذوب کرده عزیز دل
مارو با خودتون مقایسه نکنید لطفا
بنده سه بار در همون تاپیک گفتم کیفیت ماهان تایید میشه
ماهان عالیه
ماهان آپتایمش واقعیه
ماهان حرفه ایه
ای بابا

RoobinaServer
September 21st, 2012, 13:20
سایت شما رو نمی دونم، ولی سایت رسمی ماهان هاست بنا به دلایل امنیتی روی سروری جدا از سرورهای میزبانی قرار داره تا احیانا در صورتیکه دسترسی کاربر به سرور قطع شد بتواند به سایت اصلی شرکت دسترسی داشته باشه.

با سلام

طبق گفته خودتون :

خب پس کیفیت و آپتایمی هم که یوزر Hippo (http://www.webhostingtalk.ir/member/59174/) گرفتن اشتباهه چون بر اساس تک تک سرورها و سایت های مشتریان نیست و بر اساس سایت شما هست که خب یک سایت بر روی یک سرور 100% آپتایمش بالا هست.

نکته : این نه نظر شخصی هست نه برای خراب کردن یا نکردن شما کلا به گفته های دیگتون هم کار نداشتم به استارتر هم جواب ندادم فقط نتیجه را از حرف خودتون گفتم که فهمیدم جبهه نگیرید خدایی نکرده.

ارادت مند سجادیه
یا حق

CANOR
September 21st, 2012, 13:33
بله عزیز دل
نه م هرگز این حرفو نزدم
شما قبلا از ما بد گفته بودی
برا همین این احساس رو میکنید
ولی نه اگه بررسی کردید من ناراحت شدم که این فرد ندوسنته صحبت کرده
خدا وکیلی پستمو حذف کردم ولی خوندید پست منو
چند بار گفتم شما کارتون عالی هست
عزیز دل شما استاد ما هستی و ما هنوز باید شاگردی کنیم تا به شما برسیم
بازم میگم تاپیکمو حذف کردم ولی خودتون میدونید چی نوشته بودم توش
هدفمم میدونید چی بود

ای بابا عزیز من که گفتم
گفتم اکثرا همه سایتهاشون رو از سرور میزبانی جدا میکنند
و برخی حتی سایت اصلی رو میارن رو سرور مجازی و سایت سرور هاستینگشون بسیار قدرتمنده
گفتم بهتره مشتری هارو بررسی کنید نه سایت اصلیرو
خداییش همین حرفیه که شما زدید
من پستمو حذف کردم ولی خدایی خوندید؟؟
به هر حال

کار خیلی اشتباهی کردید که پستتون رو حذف کردید. باید میذاشتید که دیگران ببینن من پاسخ چه چیزی رو دادم. البته اشتباه از من هم بود که صحبتهاتون رو نقل قول نکردم

با سلام

طبق گفته خودتون :

خب پس کیفیت و آپتایمی هم که یوزر Hippo (http://www.webhostingtalk.ir/member/59174/) گرفتن اشتباهه چون بر اساس تک تک سرورها و سایت های مشتریان نیست و بر اساس سایت شما هست که خب یک سایت بر روی یک سرور 100% آپتایمش بالا هست.

نکته : این نه نظر شخصی هست نه برای خراب کردن یا نکردن شما کلا به گفته های دیگتون هم کار نداشتم به استارتر هم جواب ندادم فقط نتیجه را از حرف خودتون گفتم که فهمیدم جبهه نگیرید خدایی نکرده.

ارادت مند سجادیه
یا حق

سلام

من هم دقیقا همین رو گفتم. با یک گزارش ساده یک شرکت رو نمیشه بالا برد و یا به زمین زد
گزارش siteuptime هم یک نمونه از سرورهای ماهان هاست هستش تا کاربرانی که به این سایت برای بررسی مراجعه میکنند با کیفیت کار ماهان هاست آشنا بشن. به عبارت دیگه، مشت نشونه خرواره

Ashkankamangar.ir
September 21st, 2012, 13:59
من گفتم دوست عزیز با اینا کیفیت معلوم نمیشه
بهتره از هاست تراکر استفاده کنید
و سایت خودم و حدودا 6 سایت دیگه رو مقایسه کردم ریسپاند شما دقیقا مانند مال ما بود
در ضمن بارها نوشتم ماهان هاست عالیه
و گفتم عزیز باید مشتری هاشونو بررسی کنید نه سایت خودشونو چون سایت خیلی از افراد از سرور میزبانی جداست چیزی که باید باشه و شمام تایید کردید
در مورد تخریب و غیر حرفه ای بودن ما لطفا سریعاً مدرک بیارید بابت این حرفتون
ولی چند تاپیک در همین انجمن هست که مارو تخریب کردید یا اصلا چرا راه دور پست خودتونو بررسی میکنم

(شرکت؟!!!)
خورده هاستینگها

اینا یعنی تخریب همکارتون دوست حرفه ای

من شمارو میشناختم و بسیار با احتیاط پست دادم و بعد از هر خط هم یه تعریف از شما میکردم
استارتر لطفا ایمیلی که از وبهاستینگ تالک براتون میاد و میگه فلان فرد پست داده و پست منو بذارید همینجا یا مدیران پست منو بازیابی کنند
دوست عزیز حرفه ای
مجبورم کردید بگم کافر همه را ..................

من هم دقیقا همین رو گفتم. با یک گزارش ساده یک شرکت رو نمیشه بالا برد و یا به زمین زد
دقیقا همون حرف من و اصلا دلیلی که این پست رو زدم همین بود پس قبول داری حرف منو
خودتون خواستید من حتما کاری میکنم پست حذف شدم برگرده تا ایشالا جلوی رفتارهای بد و غیر حرفه ای ما گرفته بشه
ای خدا

CANOR
September 21st, 2012, 14:17
من گفتم دوست عزیز با اینا کیفیت معلوم نمیشه
بهتره از هاست تراکر استفاده کنید
و سایت خودم و حدودا 6 سایت دیگه رو مقایسه کردم ریسپاند شما دقیقا مانند مال ما بود
در ضمن بارها نوشتم ماهان هاست عالیه
و گفتم عزیز باید مشتری هاشونو بررسی کنید نه سایت خودشونو چون سایت خیلی از افراد از سرور میزبانی جداست چیزی که باید باشه و شمام تایید کردید
در مورد تخریب و غیر حرفه ای بودن ما لطفا سریعاً مدرک بیارید بابت این حرفتون
ولی چند تاپیک در همین انجمن هست که مارو تخریب کردید یا اصلا چرا راه دور پست خودتونو بررسی میکنم

دقیقا همون حرف من و اصلا دلیلی که این پست رو زدم همین بود پس قبول داری حرف منو
خودتون خواستید من حتما کاری میکنم پست حذف شدم برگرده تا ایشالا جلوی رفتارهای بد و غیر حرفه ای ما گرفته بشه
ای خدا

اینا یعنی تخریب همکارتون دوست حرفه ای
من شمارو میشناختم و بسیار با احتیاط پست دادم و بعد از هر خط هم یه تعریف از شما میکردم
استارتر لطفا ایمیلی که از وبهاستینگ تالک براتون میاد و میگه فلان فرد پست داده و پست منو بذارید همینجا یا مدیران پست منو بازیابی کنند
دوست عزیز حرفه ای
مجبورم کردید بگم کافر همه را ..................

تمام حرفهایی که در پست اولم گفتم در صحبتهای شما کاملا مشهوده. بسیار محترمانه بی احترامی میکنید

خیلی عجیبه که هنوز متوجه اشتباهتون نشدید. شایدم شدید و نمیخواید ازعان کنید
به هر حال شما در تاپیکی که هیچ ارتباطی به شما نداشته اومدید سایتتون رو معرفی کردید و این یک رفتار بسیار ناشیانه و غیر حرفه ایه.
میتونستید خیلی راحت بیاید لینک هاست تراکر رو بگذارید و به استارتر بگید با هر هاستینگی که دوست داری مقایسه کن و خودت نتیجه بگیر. ولی شما خیلی زیرکانه سایت خودتون رو معرفی کردید که البته درک میکنم و دلیلش هم بالا گفتم

اون موردی که شما میگید بنده چندین جا از شما بد گفتم هم اجازه بدید توضیح بدم. اولا اون یک مورد بود نه چندین مورد
دوما هر کسی غیر از من هم بود همون فکر رو میکرد و هنوز هم به اون مورد مشکوک هستم. هر چند دیگه اصلا برام مهم نیست. فقط خواستم بگم با 4 تا کامنت و فیدبک دوست و رفیق به هیچ جا نمیشه رسید.

لطفا دیگه ادامه نده چون وقت جواب دادن به چنین بحثهای بی ارزش رو ندارم

Ashkankamangar.ir
September 21st, 2012, 14:22
تمام حرفهایی که در پست اولم گفتم در صحبتهای شما کاملا مشهوده. بسیار محترمانه بی احترامی میکنید

خیلی عجیبه که هنوز متوجه اشتباهتون نشدید. شایدم شدید و نمیخواید ازعان کنید
به هر حال شما در تاپیکی که هیچ ارتباطی به شما نداشته اومدید سایتتون رو معرفی کردید و این یک رفتار بسیار ناشیانه و غیر حرفه ایه.
میتونستید خیلی راحت بیاید لینک هاست تراکر رو بگذارید و به استارتر بگید با هر هاستینگی که دوست داری مقایسه کن و خودت نتیجه بگیر. ولی شما خیلی زیرکانه سایت خودتون رو معرفی کردید که البته درک میکنم و دلیلش هم بالا گفتم

اون موردی که شما میگید بنده چندین جا از شما بد گفتم هم اجازه بدید توضیح بدم. اولا اون یک مورد بود نه چندین مورد
دوما هر کسی غیر از من هم بود همون فکر رو میکرد و هنوز هم به اون مورد مشکوک هستم. هر چند دیگه اصلا برام مهم نیست. فقط خواستم بگم با 4 تا کامنت و فیدبک دوست و رفیق به هیچ جا نمیشه رسید.

لطفا دیگه ادامه نده چون وقت جواب دادن به چنین بحثهای بی ارزش رو ندارم

چقدر صحبت با شما سخته
من منظوری از گذاشتم سایت خودم نداشتم
باز هم میگم وضعیت شما از سایت من بهتر بود
باز هم میگم در پیام خصوصی هم گفتم
بگید تموم پستهامو حذف کنم
ما هم والا حوصله بحث نداریم عزیز
من سه باره فکر اینم صلح کنید
ولی شما فکر میکنی دارم محترمانه توهین میکنم
عزیزم بسیار واضح میگم
دستور بفرمایید من تمام و هر چی پست در این تاپیک دادم حذف میکنم
گرچه جوابم ندید حذف میکنم به شرطی که شمام حذف کنید پستهاتونو منتظرم
چون که من مثل شما نیستم عزیز دل

Hippo
September 21st, 2012, 15:59

محتویات پست :

---نقل قول---

*کیفیت سرویس در ایزایران با آپتایم باور نکردنی 13.450 در ساعت 2 صبح*
---پایان نقل قول---

خدای نکرده قصد اینو ندارم کسی رو تکذیب کنما
و این دو شرکت رو هم تایید میکنم
ولی عزیز این عدد ربطی به آپتایم نداره
این عدد بر حسب ms هست
بهتره در موردش تحقیق کنید