ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : citrix یا vmware ؟

downp30
September 20th, 2012, 20:13
دوستان عزیز من می خوام مجازی ساز نصب کنم به نظر شما دوستان citrix یا vmware ؟ کدوم بهتر و قدرتمند ترهست؟
مشخصات فعلی من :24 گیگ رم و پردازنده ی 8 هسته پرت 100

j4b3r
September 20th, 2012, 20:19
مهم ترین مساله از دید ایرانی ها برای تفاوت این که:
سیتریکس به هیچ عنوان نمی تونی اورسل کنید.
اگر قصد اورل سل کردن ندارید
قطعا سیتریکس رو انتخاب کنید
بسیار پایدار هست.

downp30
September 20th, 2012, 20:35
مهم ترین مساله از دید ایرانی ها برای تفاوت این که:
سیتریکس به هیچ عنوان نمی تونی اورسل کنید.
اگر قصد اورل سل کردن ندارید
قطعا سیتریکس رو انتخاب کنید
بسیار پایدار هست.

صحیح .. خب دوست عزیز میشه بفرمایید بعد از نصب سیتریکس قراره با چی مواجه بشیم؟ یعنی مثلا مثل vmware نرم افزاری خاصی داره؟چطوریه؟اگر یک توضیح کامل و قابل فهم بدید ممنون میشم

j4b3r
September 20th, 2012, 20:47
صحیح .. خب دوست عزیز میشه بفرمایید بعد از نصب سیتریکس قراره با چی مواجه بشیم؟ یعنی مثلا مثل vmware نرم افزاری خاصی داره؟چطوریه؟اگر یک توضیح کامل و قابل فهم بدید ممنون میشم

کار خاصی نیاز نیست انجام بدید
نرم افزار رو دانلود میکنید وصل میشید به سرور
یه ایزو لایبری اد میکنید
وشروع به ساخت ماشین مجازی میکنید.
مشکلی بود بگید کمک کنم
برای اد کردن ایزو لایبری هم بهتون ایزو لایبرری میدم

downp30
September 20th, 2012, 20:48
کار خاصی نیاز نیست انجام بدید
نرم افزار رو دانلود میکنید وصل میشید به سرور
یه ایزو لایبری اد میکنید
وشروع به ساخت ماشین مجازی میکنید.
مشکلی بود بگید کمک کنم
برای اد کردن ایزو لایبری هم بهتون ایزو لایبرری میدم
دوست عزیز منظورتون از ایزو لایبری چی هست؟اصلا چی هست این ؟میشه بیشتر توضیح بدید؟

fasterhost
September 20th, 2012, 20:53
من که میگم از وی ام ور استفاده کنید چون توی این وضعیت بازار بهترین گزینه همینه. دوستمون درست می فرمایند اما وقتی به مشتری بگید سرور با رم 1 مثلا 30 تومان طرف میگه گرونه حالا اورسلم نکنید چیکار کنید البته با خودتونه بستگی داره چه مشتریایی داشته باشید به دنبال کیفیت باشن یا قیمت

AvalinHost
September 20th, 2012, 21:07
قدرت xenserver رو فقط کسی درک میکنه که باهاش کار کرده باشه. فوق العاده استیبل هست.
توی این انجمن فکر کنم 99% با vmware کار میکنن بخاطر oversell کردن. البته خیلی از همکاران هستن که بدون oversell دارن با این مجازی ساز کار می کنن.

AvalinHost
September 20th, 2012, 21:08
دوست عزیز منظورتون از ایزو لایبری چی هست؟اصلا چی هست این ؟میشه بیشتر توضیح بدید؟

محلی هست که ISO های سیستم عاملها در اون قرار میگیره.
شما هم میتونید در خود xenserver تعریف کنید و هم میتونید از یک سرور مجازی ویندوز قرار بدین.

AvalinHost
September 20th, 2012, 21:09
من که میگم از وی ام ور استفاده کنید چون توی این وضعیت بازار بهترین گزینه همینه. دوستمون درست می فرمایند اما وقتی به مشتری بگید سرور با رم 1 مثلا 30 تومان طرف میگه گرونه حالا اورسلم نکنید چیکار کنید البته با خودتونه بستگی داره چه مشتریایی داشته باشید به دنبال کیفیت باشن یا قیمت

وقتی مجازی سازتون xenserver باشه مشتری های درست و حسابی میان سمتت که فقط به کیفیت اهمیت میدن.

j4b3r
September 20th, 2012, 21:15
فضایی که فایل های ایزو برای نصب رو نگهداری می کنید
باید یه وی پی اس ویندوز اماده کنید و ایزو ها رو انجا بزارید
و پوشه رو شیر کنید و توی سیتریکس اد کنید
چون بار اول وقتی سرور به دست شما میرسه بزرگترین مشکل نداشتن امکانی برای اپلود ایزو هست
که باید ایزو لایبری اد کنید از سرور دیگه

j4b3r
September 20th, 2012, 22:22
قدرت xenserver رو فقط کسی درک میکنه که باهاش کار کرده باشه. فوق العاده استیبل هست.

وقتی مجازی سازتون xenserver باشه مشتری های درست و حسابی میان سمتت که فقط به کیفیت اهمیت میدن.

این جملات کاملا تایید میشه.:53:

info@sjk.ir
September 21st, 2012, 13:54
vmware برای کار ماها بهتر هستش و با تجربخ چون همه با این سیستم عامل کار می کنند توی چشم هست و توی بورس. مشتری ها چیزی جز این سیستم عامل را قبول نمی کنند. اما اگر کارتون شخصی هست که بحثش جداست. جدا از بحث اورسل که بیش از منابع میتونید مجازی سازی کنید.

AvalinHost
September 22nd, 2012, 13:34
vmware برای کار ماها بهتر هستش و با تجربخ چون همه با این سیستم عامل کار می کنند توی چشم هست و توی بورس. مشتری ها چیزی جز این سیستم عامل را قبول نمی کنند. اما اگر کارتون شخصی هست که بحثش جداست. جدا از بحث اورسل که بیش از منابع میتونید مجازی سازی کنید.

هیچوقت به مشتری های خرده پا که فقط به فکر خرید سرور برای چیز پی ان هستن نمیشه دل خوش کرد. چون اصلا معلوم نیست ماه بعد تمدید کنن یا نه و وقتی قیمت پایین تر میبینن دست و پاشون میلرزه و میرن از اونجا سرور تهیه میکنن.
وقتی کار حرفه ای انجام بدین حرفه ای ها میان سراغتون و حالا حالا ها پیشتون ماندگار هستن.
این قانون تجارت هست.