PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه tk

ahora1
September 20th, 2012, 19:07
با سلام كسي ميتونه كمك كنه من يه دامنه ثبت كردم قبيلا تي كي و يه سايت ساختم الان خودم يه سرور هاست گرفتم كه از اون سرور براي خودم هاست تعريف كردم و ميخوام يه سايت دانلود بسازم و الان ميخوام اون دامنه كه قبلا ثبت كردم رو به اين هاست منتقل كنم كسي ميدونه چطوريه ممنون ميشم اينم ايميلم ehsan_k6940@yahoo.com

arash1372
September 25th, 2012, 14:24
age hoste shoma cpanel bashe
begardid yek jaee dare ke mishe too unja adrese yek site dg ro bedim ke vaghti ke adrese site jadid ro mizanin link mishe be site ghabli

ilmavps
September 25th, 2012, 14:51
age hoste shoma cpanel bashe
begardid yek jaee dare ke mishe too unja adrese yek site dg ro bedim ke vaghti ke adrese site jadid ro mizanin link mishe be site ghabli

دوست عزیز لطفا رعایت کنید اینجا انجمن فارسی زبانان است حداقل قوانین را مطالعه کنید و بعد پست بدهید بیشتر از 10 پست بوده همگی به همین صورت.
از طریق پنلتون اقدام کنید

shahabhost
September 25th, 2012, 14:56
متوجه منظورتون نشدم

اگر میخواین یه سایت با اون ادرس بسازید
یه اکانت ایجاد کنید با مشخصات دامینتون
و دی ان اس های دامنه رو هم بر روی سرور ست کنید و 24 صبر کنید تا ست بشه!

ariacloud
September 25th, 2012, 15:05
با سلام
کلیه اطلاعات هاست قبلیتون رو از طریق FTP منتقل کنید به هاست جدید که راه اندازی کردید ، البته اگر توانایی انجامش رو دارید
بعد کافیه تا دی ان اس های هاست جدیدتون رو داخل پنل .tk وارد کنید و منتظر بمونید تا ثبت بشه

اگر پاسخ بنده اشتباده بوده یا جایی از کلامتون رو متوجه نشدم پوزش می خوام
با تشکر

arash1372
September 25th, 2012, 15:22
میبخشید دیگه تکرار نمیشه