PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال اکانت ها از یک سرور به سرور مجاری دیگر

robographic
September 19th, 2012, 20:14
با عرض سلام و خسته نباشید

آیا راهی بجز اینکه از اکانت های تک تک فول بکاپ بگیریم و اونطرف ریستور کنیم هست که یکجا بدون بکاپ کردن منتقلشون کنیم رو سرور دیگه ؟!

mohashemi
September 19th, 2012, 20:31
بله اگر در سی پنل باشید و دسترسی روت در دو سرور امکان پذیر هست از گزینه Copy multiple accounts/packages from another server استفاده کنید

robographic
September 19th, 2012, 20:34
بله سرور واسه خودم هست اما چون آشنایی زیادی ندارم پرسیدم

AvalinHost
September 19th, 2012, 20:34
بله اگر در سی پنل باشید و دسترسی روت در دو سرور امکان پذیر هست از گزینه Copy multiple accounts/packages from another server استفاده کنید

ایشون میخوان انتقال سرور به سرور بدن. ارتباطی به هاست نداره.

AvalinHost
September 19th, 2012, 20:36
بله سرور واسه خودم هست اما چون آشنایی زیادی ندارم پرسیدم

حالا ما متوجه نشدیم شما میخواین یک سرور مجازی رو از یک سرور اختصاصی به سرور دیگه منتقل کنید و یا منظرتون همون بک آپ های هاست در cpanel هست؟!

robographic
September 19th, 2012, 21:17
من یه vps دارم که کلا cpanel و کانفیگش مشکل دار شده ، یکی دیگه گرفتم و از نو کانفیگ کردم می خوام اکانت های اولی رو ببرم رو vps جدیدم ...

همین ...

robographic
September 20th, 2012, 18:48
کسی نبود جواب بده ؟! ...

TARIMEHR
September 28th, 2012, 23:23
وارد whm سرور جدید بشین

از بخش Transfers روی Copy multiple accounts/packages from another server کلیک کنید

Remote Server Address ای پی سرور اول رو وارد کنین ( سروری که اطلاعاتشو میخوایین به اینجا منتقل کنین )

Remote SSH port در حالت پیش فرض 22 هست. اگه پورت رو تغییر ندادین بذارین همین 22 بمونه

حالا پایین تیک root رو بزنین

کادر آخر هم پسورد روت رو بزنین و اوکی

صبر کنین تا متصل بشه و اکانت هایی که میخوایین منتقل بشه رو تیک بزنین و درنهایت copy