PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوراز کیم سوفی بدون مالیات خرید کنیم؟

majidisaloo1
September 19th, 2012, 18:41
دوستان عزیزی که ار کیم سوفی آفر میدن لطف کنند و یک راهنمایی کنند که چطوری اون vat رو حذف کنیم؟

لطفا نگین که با دیتا سنتر صحبت کنید و نمیدونم این چیز هارو بگیم ضرر میکنیم و....
من شنیدم اگه از اروپا نباشیم برداشته میشه اما کدوم کشور؟
کی میتونه کمک کنه من رو؟

s.w.a.t
September 19th, 2012, 18:44
باسلام
کشورهایی که جزو اتحادیه اروپا باشند 19درصد و کشور انگلستان هم 20درصد مالیات باید بدید! هیچ راهی هم برای دور زدن وجود ندارد! :) سعی کنید تجارت مطمئن داشته باشید تا بخوایی 19درصد رو دُر بزنید تا مثل خیلی ها به مشکل برخورد کنید!

majidisaloo1
September 19th, 2012, 18:54
باسلام
کشورهایی که جزو اتحادیه اروپا باشند 19درصد و کشور انگلستان هم 20درصد مالیات باید بدید! هیچ راهی هم برای دور زدن وجود ندارد! :) سعی کنید تجارت مطمئن داشته باشید تا بخوایی 19درصد رو دُر بزنید تا مثل خیلی ها به مشکل برخورد کنید!

s.w.a.t عزیز
یک راهی هست چون من با آی تی جوانی ، فرانتورک ، رضا کوهی و سایر فروشنده ها صحبت کردم گفتن میشه
با دیتا سنتر هم حرف زدم یک فرن داد که پر کنم و منم کردم وفرستادم و هیچ جوابی در نیومد

majidisaloo1
September 21st, 2012, 10:18
کسی نیست کمک کنه؟

hpnn.wm
September 21st, 2012, 12:05
s.w.a.t عزیز
یک راهی هست چون من با آی تی جوانی ، فرانتورک ، رضا کوهی و سایر فروشنده ها صحبت کردم گفتن میشه
با دیتا سنتر هم حرف زدم یک فرن داد که پر کنم و منم کردم وفرستادم و هیچ جوابی در نیومد
داریم نتیجه فرانتورک و رضا کوهی رو توی تاپیک های 60 صفحه ای می بینیم

majidisaloo1
September 21st, 2012, 12:19
داریم نتیجه فرانتورک و رضا کوهی رو توی تاپیک های 60 صفحه ای می بینیم

اون ها به خاطر دلار هکی بوده ولی این یک کاری هست که مشکلی نداره و خود دیتا سنتر میگه میشه این کار رو کرد

loti8
September 21st, 2012, 12:43
سلام یه شرکت مطمئن میخوام که بتونه از ovh برام خرید کنه و واسه تمدید در آینده به مشکل برنخورم کسی هست؟

itjavani
September 21st, 2012, 12:44
کشورهایی که در ناحیه وت زون نباشند بهشون مالیات تعلق نمیگیره!
فعلا توصیه به خرید سرور از OVH نمیکنم! اینقدر حجم خرابکاری دوستان در این دیتاسنتر زیاد بوده که کلا از پذیرش iranian citizen ممانعت میکنند.حالا شما ایرانی فرق نمیکنه اقامت کجا را داشته باشید مهم این هست که بخاطر ملیت ایرانی به شما *** و هکر خطاب میکنند و سرویس نمیدند.

موفق باشید.

sina_mech
September 21st, 2012, 12:56
دوستان عزیزی که ار کیم سوفی آفر میدن لطف کنند و یک راهنمایی کنند که چطوری اون vat رو حذف کنیم؟

لطفا نگین که با دیتا سنتر صحبت کنید و نمیدونم این چیز هارو بگیم ضرر میکنیم و....
من شنیدم اگه از اروپا نباشیم برداشته میشه اما کدوم کشور؟
کی میتونه کمک کنه من رو؟

تجربه من اینه که با کارت اعتباری و آدرس آمریکا، در صورتی که اطلاعات درست وارد بشه، 19% در زمان صدور صورت حساب کسر میشه.

موفق باشید

majidisaloo1
September 21st, 2012, 13:19
کشورهایی که در ناحیه وت زون نباشند بهشون مالیات تعلق نمیگیره!
فعلا توصیه به خرید سرور از OVH نمیکنم! اینقدر حجم خرابکاری دوستان در این دیتاسنتر زیاد بوده که کلا از پذیرش iranian citizen ممانعت میکنند.حالا شما ایرانی فرق نمیکنه اقامت کجا را داشته باشید مهم این هست که بخاطر ملیت ایرانی به شما *** و هکر خطاب میکنند و سرویس نمیدند.

موفق باشید.

نمونه چه کشور هایی وت ندارند؟
این هنگام سفارش کم میشه یا هنگام پرداخت کم میشه؟

majidisaloo1
September 21st, 2012, 13:21
تجربه من اینه که با کارت اعتباری و آدرس آمریکا، در صورتی که اطلاعات درست وارد بشه، 19% در زمان صدور صورت حساب کسر میشه.

موفق باشید

این هنگام سفارش که یوزر و پس میزنی کم میشه یا هگام پرداخت کم میشه؟

HyperServer
September 21st, 2012, 13:23
با سلام...
به عنوان مثال اگر از کشور امارات خرید کنید VAT به شما تعلق نمیگیره...!
کشورهای عضو اتحادیه اروپا می بایست 19% vat رو پرداخت کنند.

majidisaloo1
September 21st, 2012, 13:27
سلام یه شرکت مطمئن میخوام که بتونه از ovh برام خرید کنه و واسه تمدید در آینده به مشکل برنخورم کسی هست؟

جناب itjavani رو من پیشنهاد میکنم
خیلی وقته ایشون رو میشناسم و کارشون درست هستش

majidisaloo1
September 21st, 2012, 13:30
با سلام...
به عنوان مثال اگر از کشور امارات خرید کنید VAT به شما تعلق نمیگیره...!
کشورهای عضو اتحادیه اروپا می بایست 19% vat رو پرداخت کنند.

برای این کار ما باید با ای پی اون کشور وارد بشویم؟
این هنگام ثبت نام کم میشه یا اینکه هنگام پرداخت؟
اگه کسی اطلاع داره روند رو توضیح بدهد ممنون

mohashemi
September 21st, 2012, 13:33
دوستانی که قصد خرید سرویس از kimsufi /ovh رو دارند ، به من پ خ بدهند من در خدمتشون هستم ، بنده از کانادا و آمریکا با آدرس واقعی و کانفیرم خرید می کنم ، تا امروز هم مشکلی نداشتم ، البته به صورت کاملاً قانونی خرید می کنم ، پرداخت هم با ویزا کارت خودم انجام می دم براتون مدارک بانک هم بعضی وقت ها بانک می خواد که موردی نیست براتون ارسال میشه.

majidisaloo1
September 21st, 2012, 13:40
دوستانی که قصد خرید سرویس از kimsufi /ovh رو دارند ، به من پ خ بدهند من در خدمتشون هستم ، بنده از کانادا و آمریکا با آدرس واقعی و کانفیرم خرید می کنم ، تا امروز هم مشکلی نداشتم ، البته به صورت کاملاً قانونی خرید می کنم ، پرداخت هم با ویزا کارت خودم انجام می دم براتون مدارک بانک هم بعضی وقت ها بانک می خواد که موردی نیست براتون ارسال میشه.

من میخوام ادمین خودم باشم و قیمت به بهترین شکل در بیاد
بیایین یاهو بهتون پیام دادم تا صحبت کنیم

HyperServer
September 21st, 2012, 14:12
برای این کار ما باید با ای پی اون کشور وارد بشویم؟
این هنگام ثبت نام کم میشه یا اینکه هنگام پرداخت؟
اگه کسی اطلاع داره روند رو توضیح بدهد ممنون

خیر دوست عزیز ....
آی پی ملاک نیست !

آدرس پستی معتبر ...با تلفن هم verify میکنن
در صورتی هم که مدارک برای تایید سکونت شما در امارات نیاز باشه باید ارسال کنید.

majidisaloo1
September 21st, 2012, 17:11
خیر دوست عزیز ....
آی پی ملاک نیست !

آدرس پستی معتبر ...با تلفن هم verify میکنن
در صورتی هم که مدارک برای تایید سکونت شما در امارات نیاز باشه باید ارسال کنید.

برای very figh کردن باید چی کار کنم؟از کجاش باید اقدام کنم؟از خود پنل؟

sainaweb
September 22nd, 2012, 21:03
برای very figh کردن باید چی کار کنم؟از کجاش باید اقدام کنم؟از خود پنل؟

شما که کانادا هستین . از همون جا یک حساب باز کنید از اونجا پرداختاتون رو انجام بدین

majidisaloo1
September 22nd, 2012, 22:10
شما که کانادا هستین . از همون جا یک حساب باز کنید از اونجا پرداختاتون رو انجام بدین

من برای مسافرت اومدم اینجا و توی مسافر خونه میمونم چطوری میشه فعال کرد؟من اینجا خونه ندارم کد پستی داشته باشه و همچنین تلفن هم ندارم که خودم اینجا پشتش باشم

alireza9549
September 23rd, 2012, 01:36
فقط یک راه داره که از امریکا خرید کنید . و با کارت امریکا .
در صورتی که کارت شما از این کشور نباشد به مشکل میخورید .