ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی با سرور در نصب XfileSharing

downp30
September 19th, 2012, 18:27
باسلام دوستان من اسکریپت XfileSharing رو برروی سرورم می خواهم نصب کنم تما موارد پرل رو هم انجام دادم اما آدرس رو که میزنم این ارور مییاد

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@leech.XXX.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

دوستان چرا این شکلی هست ؟ سرور چی برنامه ای کم داره؟؟؟؟

saeedxxx
September 19th, 2012, 18:29
سطح دسترسی ها درسته؟ احتمالا رم کم نداره سرور؟

downp30
September 19th, 2012, 18:37
سطح دسترسی ها درسته؟ احتمالا رم کم نداره سرور؟

خیر عزیز 10 گیگ رم داره دسترسی هم منظورتون چی هست؟همه چی فکر می کنم درست باشه ... ارور 500 رو توی نصب نیوک 8.2 هم میداد که با رجیستر گلوب خاموش کردن حل میشد ...!!11

saeedxxx
September 19th, 2012, 18:38
کنترل پنلی که نصب کردید چی هست؟ اگر دایرکت هست میتونید اطلاعاتو برام بفرستید تا برسی کنم و بهتون اعلام کنم ;)

ali2k
September 19th, 2012, 19:33
طبق فایل Install عمل کنید مشکلش حل میشه احتمالا یک پرمیشن را درست وارد نکردید.
اسکریپت شما لایسنس داره ؟
اگر نال شده هست قبلا نصب کردید مشکل لایسنس نداره ؟ اگر نداره میشه لینک دانلود بدید ؟

همش شد اگر :دی
اگر نال شده هست و مشکل لایسنس نداره (قبلا نصب کردید مطمئن هستید) بدید من براتون نصب میکنم شما یه کپی به من بدید :دی