ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید مستقیم از kimsufi

Faraz4u
September 18th, 2012, 22:39
سلام

من یه سرور از کیم سوفی داشتم از فرانتورک که که هیچی به مشکل خورد

میخواستم خودم مستقیم خرید کنم. دوستان که تجربه دارن با ایران مشکلی ندارن؟

موقع ثبت نام در سایت کشور را فقط united kingdom میزنه . باید با مشخصات غیر ایرانی عضو بشم؟ یا میشه یه جوری ایرانو انتخاب کرد؟

کلا دیتاسنتر مشکل خاصی نداره؟

DaryaHost
September 18th, 2012, 22:55
سلام

موقع ثبت نام در سایت کشور را فقط united kingdom میزنه . باید با مشخصات غیر ایرانی عضو بشم؟ یا میشه یه جوری ایرانو انتخاب کرد؟

عزیز ovh با ایرانی ها پدر کشتگی نداره که :)
اگه پرداختتون با پول سالم انجام بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

Afsarie
September 19th, 2012, 00:23
سلام

سلام عزیز.از من میشنوی با مشخصات جعلی و غیر ایرانی ثبت نام کن.چون شانسی هست و فردا میبینی سرویستون رو چون از ایران هستید قطع میکنند .
یکی از دوستان تجربه تلخی داشته . از hetzner سرور اختصاصی داشته که بعد از 2 هفته سرویسش قطع شده و دیگه حتی پشتیبانی هم جوابشو نداده

alireza9549
September 23rd, 2012, 01:47
با سلام .
1. در صورتی که کسی در خارج از کشور دارید در اروپا کمک بگیرید برای ثبت نام .
2. به هیچ شکلی از ایران یا مشخصات ایرانی استفاده نکنید (مشکل دارد )
3. اگر کسی را ندارید یا میخواهید جعلی کار کنید پیشنهاد میکنم خرید از این دیتاسنتر انجام ندهید .
4. کارت پرداختی و کشوری که وارد کردید یکی باشد .

اگر دوست داشتید پرداخت از این دیتاسنتر با قرار داد انجام میشود .

موفق و پیروز باشید

satell
September 23rd, 2012, 19:30
من هند هستم کارتی هم که میخوام باهش خرید کنم برای هند هست ولی اینجا کشور و نوشته انگلیس و نمیشه عوضش کرد کسی نمیدونه چه کار باید بکنم

www.denaserver.com
September 23rd, 2012, 19:55
از من میشنوی برو از جاهای معتبر سرور خرید کن
حتی شده قیمت بیشتری پرداخت کن اما با اون هزینه بیشتر سروری که خرید کردی را بیمه کردی تا مشکل برای شما پیش نیاد
ضمنا شما که تجربه نداری مستقیم خرید کردن اشتباهه !

mohashemi
September 23rd, 2012, 20:17
از ایران امکانپذیر نیست ، اطلاعات حقیقی خارج از ایران می خواهند + کانفرم آدرس و تلفن

alireza9549
September 24th, 2012, 02:01
من هند هستم کارتی هم که میخوام باهش خرید کنم برای هند هست ولی اینجا کشور و نوشته انگلیس و نمیشه عوضش کرد کسی نمیدونه چه کار باید بکنم

فقط کشور های اروپای و امریکای حق خرید از این دیتاسنتر را دارند .

HyperServer
September 24th, 2012, 02:06
در حال حاضر ovh به دلیل گند کاری انجام شده یه هیچ وجه به ملیت ایرانی که در هر کجا ساکن باشه سرویس نمیده.
ایمیلی هست که به یکی از کاربران خود dc ارسال کرده

Mihan-VPS
September 24th, 2012, 02:11
کیمسوفی و هتزنر کلا دیگه گیر شدن به همه !!!
اصلا پیشنهاد نمیشه کیمسوفی بگیرید !

alireza9549
September 24th, 2012, 02:14
در حال حاضر ovh به دلیل گند کاری انجام شده یه هیچ وجه به ملیت ایرانی که در هر کجا ساکن باشه سرویس نمیده.
ایمیلی هست که به یکی از کاربران خود dc ارسال کرده

همچین قانونی وجود ندارد . ایرانی که در خارج کشور هست و اقامت دارد ایرانی حساب نمیشود و شهروند کشور خارجی میباشد و قانون هست که نباید هیچ فرقی باشد .
کسی که در اروپا هست و پسورد اروپای دارد نیازی ندارد با پاسپورت ایرانی خرید کند . با پاسپورت اروپای خرید میکند .

قانون دیتاسنتر هم در بخش قانون ها نوشته میشود کارمند دیتاسنتر یا کاربر قانونی نمیتواند بنویسد .
موفق و پیروز باشید

alireza9549
September 24th, 2012, 02:17
کیمسوفی و هتزنر کلا دیگه گیر شدن به همه !!!
اصلا پیشنهاد نمیشه کیمسوفی بگیرید !

دوست عزیز کلا گیر بودن و هستن . چیزی اضافه با کم نشده . فقط حالا همه دیدن و میدانند که باید با چشم باز از این دیتاسنتر خرید کنند .

HyperServer
September 24th, 2012, 02:36
همچین قانونی وجود ندارد . ایرانی که در خارج کشور هست و اقامت دارد ایرانی حساب نمیشود و شهروند کشور خارجی میباشد و قانون هست که نباید هیچ فرقی باشد .
کسی که در اروپا هست و پسورد اروپای دارد نیازی ندارد با پاسپورت ایرانی خرید کند . با پاسپورت اروپای خرید میکند .

قانون دیتاسنتر هم در بخش قانون ها نوشته میشود کارمند دیتاسنتر یا کاربر قانونی نمیتواند بنویسد .
موفق و پیروز باشید

دوست عزیز :) ....شما تبعه اون کشور هستید اما ملیت ایرانی دارید و متولد ایران هستید. شما برو برای خرید جدید ببین چه بهت میگن...ایمیل هم قبل خرید بزنید و سوال کنید.

ekrami
September 25th, 2012, 20:33
من یکسال کیمسوفی داشتم 1 ابیوز هم نداشتم
تا 18تا سرور مجازی بدون اورسل هم اوکیه
بیشتر دیگه اذیت میکنه

قوانینشو بخونین رعایت کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد

majidisaloo1
September 25th, 2012, 21:27
من خودم 4 تا دارم یکی هم امروز سفارش دادم
مشکلی نداره

ertebat7
September 25th, 2012, 21:58
به نظر من دیتاسنتر خوبی هست
فقط باید تنظیمات کانفیگ و شبکه را خوب انجام بدی

peyman0742
October 3rd, 2012, 16:52
اطلاعاتتون رو از جاهای دیگه بزنید پرداختتونم با استانداردهاشون هم خوانی داشته باشه

هیچ مشکلی نداره

رویال نتورک
October 3rd, 2012, 16:57
ما خودمون یک مدتی از کیم سوفی سرور داشتیم مستقیم خردید می کردیم اما با مشخصات غیر ایرانی خدا رو شکر تا زمانی که در کیم سوفی بودیم هیچ مشکلی پیش نیومد به شما هم توصیه می کنم برای اینکه مشکلی پیش نیاد با مشخصات غیر ایرانی خرید کنید

ekrami
October 3rd, 2012, 17:43
آخه وقتی با ایران مشکلی ندارن چه کاریه با مشخصات غیر ایرانی خرید کنیم؟