PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Warning: file_get_contents()

tehro0n
September 18th, 2012, 16:22
سلام،
سرورم داشت درست کار می کرد که امروز دیدم تمامی فایل هایی که از file_get_contents استفاده می کنند دیگه کار نمی کنه و خطا می ده
در php.ini این دستورات درست هستند

extension=php_curl.dll آزاده
allow_url_fopen = On

و این که یک دفعه این اتفاق افتاده و سرویس دهنده سرور هم می گه ریست نداده!

Metalik
September 18th, 2012, 16:26
سلام

اول فایل php.ini گزینه disable_functions را چک کنید که تابع آنجا بسته نشده باشد.

در صورتی که این مورد مشکلی نداشت متن کامل پیام خطا را بنویسید.

tehro0n
September 18th, 2012, 16:42
سلام

اول فایل php.ini گزینه disable_functions را چک کنید که تابع آنجا بسته نشده باشد.

در صورتی که این مورد مشکلی نداشت متن کامل پیام خطا را بنویسید.

این گزینه بازه ولی جلوش خالیه
disable_functions =

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in

Metalik
September 18th, 2012, 16:46
پیام خطا ربطی به file_get_contents ندارد.

این خطا مربوط به dns می باشد.

فایل /etc/resolve.conf را بررسی نمائید. در صورت نیاز name server ها را به name server های دیگر تغییر دهید.

توی سرور بزنید ping google.com آیا پیام خطا ظاهر می شود؟

tehro0n
September 18th, 2012, 17:34
ping google.com گرفتم درست بود با Putty همین جور هم داشت پیش میرفت و 4 تا نبود که تموم شه!
name server هم که همون ns1 و ns2 که قبلا بوده
فایل /etc/resolve.conf را چیشو بررسی کنم؟

tehro0n
September 18th, 2012, 17:35
خودش درست شد! من چون دارم یک چیزی رو سرویس می دم نباید این مورد ها پیش بیاد، کسی می دونه مشکل از کجا بوده ؟ که کاری کنم تکرار نشه!

tehro0n
October 6th, 2012, 13:20
باز دوباره به همین مشکل برخوردم!

Metalik
October 7th, 2012, 11:22
همان طور که قبلا گفته شد و شما توجه نکردید این مشکل مربوط به از کار افتادن و دان شدن موقتی name server هایی می باشد که در فایل etc/resolve.conf وارد شده اند.