ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات یک کاربر تازه کار ؟

blue-star
September 18th, 2012, 14:05
سلام

ممنون از انجمن خوبی که راه اندازی کردید . من به سبب علاقه شخصی میخوام کار با این ابزار را یاد بگیرم.

چند سوال به عنوان یک مبتدی داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید حالا یا خودتون یا لینکی که برای تازه کارها مفید باشه معرفی بفرمایید

من از این لینکها Index of /VMware ESXi 5.1 (http://78.46.188.97/VMware%20ESXi%205.1) و ftp://10.175.165.240//VMware/vSphere51 کل مجموعه شامل :

VMware ESXi 5.1 (CD ISO) Installable :
VMware-VMvisor-Installer-5.1.0-799733.x86_64.iso
VMware-viclient-all-5.1.0-786111.exe

VMware vCenter Server 5.1 and modules:
VMware-VIMSetup-all-5.1.0-799735.iso

VMware vCenter Server Heartbeat 6.5:
vCSHB-v6-5-9193.exe

vSphere Storage Appliance 5.1:
VMware-vsa-all-5.1.0.0-825285.iso

تمپلیت های vmdk و ova

1- برای نصب باید VMware ESXi 5.1 نصب کنم یا VMware vCenter Server 5.1 و مراحل چی هست و چطور باید ویندوز روش بریزم؟ این دو تا چه فرقی دارند؟

2- طبق تعریف هایپروایزر به طور مستقیم روی سخت افزار نصب میشه اما مثلا در مورد hyper-v شنیدم به صورت یک سرویس روی ویندوز 2008 قابل اجرا هست، آیا برای esxi یا vCenter هم این کار قابل انجام هست؟

3- نحوه استفاده از این تمپلیت های آماده ova یا vmdk

4- برام سوال که مثلا کسی که یک سرور در خارج میگیره خودش این ایزوهای حجیم را چطور با این سرعت اینترنت روش نصب میکنه ؟

5- اگر من روی کامپیوتر شخصی خودم -که البته از نظر سخت افزاری مشکلی نداره- بیام و این نرم افزار را نصب کنم آیا همیشه برای کار کردن باهاش باید از یک سیستم دیگه استفاده کنم و روش vSphere Client رو نصب کنم یا میشه به طور مستقیم به یکی از os های نصب شده بوت شد؟

ببخشید اگر سوالات خیلی ابتدایی هست اما متاسفانه جای دیگه جوابی براش پیدا نکردم و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Afsarie
September 18th, 2012, 14:29
با سلام سلام و عرض خوش آمد گویی به انجمن.
ببینید دوست عزیز من خودم روی لپ تاپ میخواستم چند وقت پیش ویندوز XP نصب کنم اما همونطور که مطلع هستید روی اکثر لپ تاپ ها ویندوز XP دیگه پشتیبانی نمیشه . تنها راهی که به ذهنم رسید این بود که بخشی از سیستم رو مجازی کنم و برای این کار یعنی مجازی سازی به نرم افزار Vmware Workstation نیاز بود که خوب این نرم افزار رو ریختم و سپس به صورت فیزیکی سی دی ویندوز رو گذاشتم و از روی همون workstation ادد کردم و نصب کردم و هر وقت میخوام وارد ویندوز XP شم همون Vmware Workstation رو اجرا میکنم و ویندوز بالا میاد و خیلی هم عالی هست . یکی از ویژگی های جالب این هست که مثلا من وقتی توی dvd writer سی دی فیلم یا هر چیزه دیگری که میزارم از داخل ویندوز XP که به صورت مجازی نصب شده قابل اجرا هست . حتی پرینتر و ... هم وقتی وصل کنید توی ویندوز XP هم شناسایی میشه و انگار که یک ویندوز Xp واقعی ریختی و مجازی نیست
vSphere رو بیشتر برای کنترل سرور اعم از edit کردن منابع و دسترسی موقت به remote استفاده میکنند و اکثر سرور فروش ها از روی همین vSphere کنترل پنل برای off/on/reboot و ... میدن به کاربراشون .
اما خوب در یک نگاه کلی Vmware Workstation کارش مجازی سازی هست .

در مورد سوال چهارمتون که پرسیده بودید چطوری ایزو هایی با حجم زیاد رو میزین روی سرور که بیتونن ویندوز نصب کنن برای سرور های مجازی زیر مجموعه باید خاطر نشان کنم که این کار توسط سرور های مجازی صورت میگیره که سرعت های آپلود و دانلودشون همونطور که مطلع هستید مگابایتی هست و به راحتی میشه ایزو های مورد نظر رو آپلود کرد.

softlayer
September 18th, 2012, 14:45
با سلام
سروری که در کشور خارجی وجود داره(سروراختصاصی) پورتش 100mb/s هستش
برای مجازی سازی از esx 4.1 و یا esxi 5.1 استفاده میشه
esx ورژن قابل خریداری هستش، البته ورژن 4.1 به صورت رایگان وجود داره
esxi ورژن رایگان این مجموعه هستش
در مجازی سازی دیگه نمیاد vmtools رو نصب کنه
ریموت دسکتاپ بسیار قوی هم داره
و طرز مدیریتش کاملا با vmworkstation متفاوته

برام سوال که مثلا کسی که یک سرور در خارج میگیره خودش این ایزوهای حجیم را چطور با این سرعت اینترنت روش نصب میکنه ؟

در مورد این بگم که دیگه در سرورای خارج از کشور از دیسک درایو سخت افزاری استفاده نمیشه
از درایو مجازی clone cd / dvd استفاده میکنند
و فقط فایل iso وینوز رو مونت میکنن
دانلود هر ویندوزم که با پورت 100 نهایتش 40 ثانیه طول میکشه
در شرکتهای فروش سرور مجازی هم به این صورت نیست که طرف سفارش بده مدیر بره ویندوز نصب کنه
1عدد ویندوز اول نصب میکنن و یک clone ازش میگیرن
برای مشتری بعدی clone رو اضافه میکنند و یه ویندوز جدید در عرض 15ثانیه اماده میشه

5- اگر من روی کامپیوتر شخصی خودم -که البته از نظر سخت افزاری مشکلی نداره- بیام و این نرم افزار را نصب کنم آیا همیشه برای کار کردن باهاش باید از یک سیستم دیگه استفاده کنم و روش vSphere Client رو نصب کنم یا میشه به طور مستقیم به یکی از os های نصب شده بوت شد؟

اگه میخواید از حالت مجازی سازیش استفاده کنید، vmworkstation نصب کنید
نیازی به این همه کار هم نداره
اکه میخواید یاد بگیرید، داخل یوتوب فیلم اموزشی نصب بسیاری وجود داره
امکان بوت شدن اولیه وجود نداره، چون هر دونوع به هرحال مجازی سازن،ویندوزی که منابعش سخت افزار شناسایی شده ی روی ویندوز اصلیته

چیزهایی بود که به ذهنم رسید
موفق باشید