توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به دنبال تیم طراحی برای سایت
GoldinHost.IR
September 17th, 2012, 20:51
با سلام و وقت بخیر به همه ی دوستان !
ما به دنبال جمع کردن تیم طراحی برای سایت خود هستیم راستشو بخواین خیلی ها اومدن گفتن باشه ما میایم تو تیم اما بعد چند ساعت یا چند روز جا زدن که وقت ندارن و...
بنده هم آدمی نیستم که منت بکشم گفتم مشکلی نیست خوش اومدین الان هم به دنبال چند طراح و گرافیست حرفه ای برای سایت هستم که اگه درست بشه و تیم جمع بشه 70% این کار (کار با در آمد حد اقل 2 3 میلیون سود فقط برای تیم طراحی ) هم جور میشه
و کلی سود در اول کار هست و من دوست دارم کسانی که ادعای همکاری و اومدن به تیم می کنند فردا یهو طوری نشه بگن ما نیستیم و الکی بهانه بیارند و جا بزنند چون این کاری که جور میشه
کسی که پولو میده میگه باید کارتون حرفه ای باشه و ارزش 2 3 میلیون رو داشته باشه که بده و جدا از این چیز ها بنده میخوام یک تیم طراحی خوب و حرفه ای جمع کنم .
هر کس حاظر هست اینجا اعلام کنه و نمونه کار هاشو هم بزاره.
ضرر نمی کنید.
می خواهیم جزء بهترین ها باشیم .
با آرزوی موفقیت برای همه .
saman19-6
September 17th, 2012, 21:31
این تیم طراحی بهدف انجام چه پروژه باید جمع بشوند ؟ایا پروژه خاصی مد نظر است واگز هست در چه زمینه ای (کلی بفرمایید ) ؟ و یا کلا تشکیل تیم برای انجام پروژه های مختلف ؟
GoldinHost.IR
September 17th, 2012, 21:56
دوست عزیز کلا تشکیل تیم برای همه ی پروژه ها
danitfk
September 17th, 2012, 22:17
تیم طراحی ، برای ادیت کردن قالب های ریپ شده مثل سایت خودتون میخواید؟؟!
rezaonline.net
September 17th, 2012, 22:21
سلام
دوست عزیز اگر صرفاً جمع کردن یک گروه برنامه نویسی و طراح برای زدن یک برچسب به کارها وتوانایی های تک تک افراد باشه که مثلاً توی گروه هستن ، قطعاً خیلی ها شرکت نمیکنن و اونهایی هم که شرکت میکنن به زودی کنار خواهند کشید .
شما مشخص کنید برای مثال منه برنامه نویسی اگر توی گروه شما باشم چه مزایایی نصیب من خواهد شد که در صورتیکه بصورت فریلنس کار کنم اون شرایط رو نداشته باشم!
بطور مثال : شما شرکت هستی؟
تضمین حقوق ماهیانه میدی یا پروژه ای کار میکنید ؟
وضعیت بیمه ؟
و ...
GoldinHost.IR
September 17th, 2012, 22:27
خیر فعلا شرکت نیست.
فعلا بعد از انجام کار درصدی 60 % از پول به دست آمده از مشتری نصیب طراحان و 40 % بنده که این درصد به خاطر جمع هزینه و ارتقا هاستینگ می باشد و بعدا سهم طاح بیشتر خواهد شد.
و در صورت پیشرفت حقوقی خواهد شد .:67:
rezaonline.net
September 17th, 2012, 22:51
خب شما بازار خوبی راه می اندازید .
این وسط به اسم گروه ، علناً دلالی میکنید .
ببخشید میشه بگید تحصیلات شما ، حوضه فعالیت شما و صرفاً میزان مهارت شما در برنامه نویسی چقدر هست ؟
rezaonline.net
September 17th, 2012, 23:03
ببخشید ، از آنجا که آدم کنجکاوی هستم خودم در مورد اصالت وبسایت شما کمی جستجو کردم
intoDNS: goldinhost.ir - check DNS server and mail server health (http://intodns.com/goldinhost.ir)
;)
GoldinHost.IR
September 17th, 2012, 23:30
مشکلی نیست اولا.
منظور از دلالی دقیقا چه بود .
دوم:
چرا دوغ بگم بنده در برنامه نویسی مهارتی ندارم وگرنه خودم کار هامو انجام می دادم بنده فقط در ویرایش مهارتی دارم که نسبت به شما هیچ است .;)
rezaonline.net
September 17th, 2012, 23:33
فقط خواستم بگم
آدمهایی که زرنگن و آدمهایی که فکر میکنن زرنگن خیلی فرق دارن .
موفق باشید
GoldinHost.IR
September 17th, 2012, 23:36
بنده به هدف انجام کار حرومی این موضوع را ارسال نکردم به حدف تشکیل تیم و عضو گیری این کار را کردم نمی دونم مشکل کجاست از نظر شما به هر حال امیدوارم نظر بدی راجب به بنده نکنید .;)
nivdata.com
September 18th, 2012, 12:07
سلام دوست عزیز اگر در تکنولوژی محدودیت ندارین می تونیم کارها تون به صورت دست دوم انجام بدیم . در این کار تخصص داریم علاوه بر پروژه های خودمان با این شرکت آمریکایی که کار ویدیو پروداکشن می کنند همکاری می کنیم و پروژه های وب سایتشان را اجرا می کنیم .
Royal Dream Productions (http://www.royaldreamproductions.com)
یعنی پروژه رو شما میگیرید و قرار داد می بندید ما هم با شما طرف هستیم . در واقع ما به صورت دست دوم پروژه را کار می کنیم
GoldinHost.IR
September 18th, 2012, 16:06
بنده می خواهم تیم طراحی تشکیل بدم نه این که از دست مشتری بگریم بدم به یک شرکت دیگه!!
hadi_am
September 18th, 2012, 17:07
طراح شرکت ما هم میتونه به شما کمک کنه.
GoldinHost.IR
September 18th, 2012, 17:43
پس کلا به تیم ما ملحق بشوید .
saman19-6
September 18th, 2012, 17:46
سلام .این
kishronakco.com قشنگ بود و منظم.موفق باشید
nivdata.com
September 19th, 2012, 00:26
دوست عزیز به گونه ای که از نوشته شما متوجه شدم شما نیرو استخدام نمی کنید و پروژه جذب شده قرار است اجرا شود. این دقیقا همان تعریف پروژه دست دوم است (outsource). همان گونه که توضیح دادم شما پروژه رو به کسی نمی دهید . پروژه کاملا مال شماست و ما به عنوان بازوی فنی کار فنی رو انجام می دهیم . نام مجری هم نام شما هست . البته تصمیم با شماست ، ولی خوب یه تیم کامل رو چطور می شود جمع کرد و با هم هماهنگ کرد فقط برای یک پروژه. تیم خوب باید همیشه کار داشته باشد تا کارآمد باشد.
m2n
September 22nd, 2012, 15:37
جالبه ایشون فقط به فکر ساخت قالب رایگان و گسترش خدمات خودشون هستن اینم متن چت که کسی خام ایشون نشه:
Wp Desinger: سلام
Wp Desinger: ببخشید مزاحم اوقات شریف شدم
Alireza. WiLsOn: slm
Alireza. WiLsOn: ?
Wp Desinger: ببخشید
Wp Desinger: تو انجمن تاپیک شمارو دیدم
Wp Desinger: که نوشتین
Wp Desinger: ماهانه دو و سه میلیون
Wp Desinger: سود دهی دارین
Wp Desinger: می خوام اگه بشه منم آبدارچی عضو گروه کنید
Wp Desinger: میشه؟
Alireza. WiLsOn:
Alireza. WiLsOn: Boro
Alireza. WiLsOn: khodeto
Alireza. WiLsOn: Maskhare
Alireza. WiLsOn: Kon
Alireza. WiLsOn:
Wp Desinger:
Wp Desinger: یعنی
Wp Desinger: کسی قول می خوره بنر سایتت رو رایگان بزاره
Wp Desinger: یا رایگان براتون قالب بزنه
Wp Desinger:
Alireza. WiLsOn: Man
Alireza. WiLsOn: Kesio
Alireza. WiLsOn: bare in kar
Alireza. WiLsOn: nakhastam
Alireza. WiLsOn: adamesho
Alireza. WiLsOn: bare
Alireza. WiLsOn: on karam
Alireza. WiLsOn: peyda
Alireza. WiLsOn: kardam
Alireza. WiLsOn: bekhamam
Alireza. WiLsOn: yaro
Alireza. WiLsOn: 4 5 milion
Alireza. WiLsOn: sod
Alireza. WiLsOn: mIKONE
Alireza. WiLsOn: Bye
Wp Desinger: پس یکی خر شد
Alireza. WiLsOn:
Wp Desinger:
Alireza. WiLsOn: engar
Alireza. WiLsOn: gam
Alireza. WiLsOn: ham
Alireza. WiLsOn: fosh
Wp Desinger: میگم اسپانسر من میشی
Alireza. WiLsOn: delet
Alireza. WiLsOn: mikhad
Alireza. WiLsOn:
Wp Desinger: میگم اسپانسر من میشی
Alireza. WiLsOn: Sharmande
Alireza. WiLsOn: khasti
Alireza. WiLsOn: miri
Alireza. WiLsOn: Host
Alireza. WiLsOn: mikhari
Alireza. WiLsOn: az
Alireza. WiLsOn: sit
Alireza. WiLsOn: e
Alireza. WiLsOn: Pardakht
Alireza. WiLsOn: ONLINE
Alireza. WiLsOn: Hast
Alireza. WiLsOn: fln
Alireza. WiLsOn: ghate
Wp Desinger:
Alireza. WiLsOn: site
Alireza. WiLsOn: 1 chi
Wp Desinger:
Alireza. WiLsOn: bega,m
Alireza. WiLsOn: poro
Alireza. WiLsOn: shodi
Wp Desinger: الان فهمیدی
Wp Desinger: ؟
Alireza. WiLsOn: Boro be Kose nanat bekhand
Wp Desinger:
Alireza. WiLsOn: madar jende
Alireza. WiLsOn is typing...
Alireza. WiLsOn: bi namos
یه نکته یادم رفت بگم ایشون همین جور افتادن به جون سایت های طراحی و به نقشه تشکیل تیم برای نمونه کار از شما می خوان یک قالب برای خودشون بزنید اگر شما در پاسخ بگین چرا رایگان می فرمایند که چون زشته مشتری بیاد ببینه قالب قشنگ نیست متاسفانه بنده یک سایت دانلود هم داشتم که ایشون علاوه بر ساخت تم اختصاصی می خواستن به رایگان بنر بزارن جالبه من به ایشون گفتم چرا رایگان گفت خوب برای شما کار می گیرم و کپی رایت به اسم من هست :دی
GoldinHost.IR
September 22nd, 2012, 20:37
ههههه
من گفتم دوست داری همه چی رو به زور به کسی نگفتم خودت خواستی بدن مییای اینجا حرف میزنی برو حرف های خودتو که گفتی باشه کپی کن اینجاااااااا حاجی جمع کنننننننن =))