PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با درگاه پی لاین- واجبه همه دوستان کمک کنند-تشکر

kambizmabdi
September 17th, 2012, 20:28
با سلام خدمت دوستان زحمت کش

دوستان من ماژول درگاه پی لاین رو روی whmcs خودم نصب کردم که 2 مشکل برای من ایجاد کرده است اول این فرم سفارش رو به هم میریزه و اونو راست چین میکنه البته فقط تو مرروگر اکسپلور اینطور هست و در بقیه مشکلی نیست.تصوریر پیوست شد.

دوم اینکه وقتی مشتری روی پرداخت کلیک میکند به بانک متصل نمی شود و یک صفحه سفید به نمایش در می آورد که وقتی رفرش رو میزنی میره به بانک وصل میشه که از ابتدا به این شکل نبود یعنی وقتی رفرش رو میزدی به بانک وصل نمیشد تا اینکه یکی از دوستان گفت که باید شما ارورر رو بفهمی که واسه اینکه بفهمی باید یه کد رو داخل configuration.php اضافه کنی که من هم اینکارو کردم منتها باز صفحه سفید نمایش میداد ولی فکر کنم باعث شد وفتی که رفرش رو میزنی به بانک وصل بشه.
الیته لازم هست بگم که وقتی صفحه سفید نشون داده میشه فاکتور تو پنل مشتری ساخته شده و میتونه کلیک کنه و پرداخت کنه. فقط تو سفارش اینطوریه.

در ضمن برنامه های لازم هم روی سرور نصب هست چون مدیر سرور میگه من خودم از پی لاین استفاده میکنم ومشکلی نداره. باز اگه چیزی لازمه بگین.

با تشکر از از شما

urhosting
September 17th, 2012, 20:51
ماژول از خود پی لاین گرفتین؟
ورژن whmcs تون چنده؟
درگاه تجاری رو فعال کردید؟

kambizmabdi
September 17th, 2012, 20:58
ماژول از خود پی لاین گرفتین؟
ورژن whmcs تون چنده؟
درگاه تجاری رو فعال کردید؟
بله از خودشون گرفتم
5.0.3
آره درگاه فعال هست
urhosting
September 17th, 2012, 21:08
با یه قالب دیگه چک کنید شاید مشکل از قالب باشه
یا ممکنه whmcs بد نصب شده باشه یا ورژن نال شدش مشکل داشته باشه

kambizmabdi
September 17th, 2012, 23:27
با سلام والا تا به حال اصلا با ماژولی مشکل نداشته امکان نصب مجدد whmcs نیست چون من کلی مشتری روی این سیستم دارم .روش دیگه ایی دوستان ندارن؟
کلی روی این قالبم کار کردم آخه.

تشکر مرسی

medianet
September 19th, 2012, 12:53
حقیقتو بخوایید مشکل از خود whmcs نال شده ی شماست
شما اگر قبلا سیستمتون رو آپدیت کرده باشید اینجوریه
با همین نسخه ای که شما فرمودید من تست کردم همین مشکلو داشتم
رفتم خود همین نسخه سیستم رو یه جای دیگه نصب کردم درگاه کار م***د و هیچ مشکلی نداشت و مستقیما وصل میشد
دیگه نمیدونم دوستان چه نظر دیگه ای دارن ... چون خداوکیلی آپدیت کردن سیستم مشکلات زیادی به دنبال داره بر عکس اینکه مشکلاتو حل کنه ....
لطفا اگر حلش کردید اینجا خبر بدید تا همه بدونند...
موفق باشید