دوست عزیز ساسپند نیست ! 10 مین جهت انجام کاری ساسپند کردم اکانت هارو ! ماشالله به این همه آدم حواص جمع ! . آدرس سایت در امضا موجوده !
ERfan.Taleghani
September 25th, 2012, 13:31
بک نکته : همیشه بعضی ها کاری می کنند که بقیه هم توی آتیششون بسوزند ! از این به بعد سرویس ها یک دقیقه از تاریخ سررسید بگذره خاموش میشه و کلا حذف خواهد شد + اینکه مبلغ سرویس یک ریال هم کسر باشه واریزیش سرویس معلق خواهد ماند ! واقعا ارزش نداره دیگه به کسی آسون گرفت .
habiballahafg
September 25th, 2012, 20:46
با سلام من هم از ایشون vps گرفتم کیفیت و پشتیبانی حرف نداره
ERfan.Taleghani
September 26th, 2012, 09:49
پیشنهاد جدید از سرور جدید :
250 گیگابایت هارد دیسک
2 گیگابایت رم
100 مگابیت پورت گارانتی شده - 1 گیگابیت اشتراکی
ترافیک نا محدود
ماهانه : 35 هزار تومان !
Armin_93
September 26th, 2012, 17:23
ترافیکتون حداکثر چنده برای رم 1 gb ؟
ERfan.Taleghani
September 26th, 2012, 17:56
ترافیکتون حداکثر چنده برای رم 1 gb ؟
حساسیتی بر روی مصرف ترافیک نیست و به صورت نا محدود بر روی کلیه سرویس ها ارائه می شه
ostadomid
September 26th, 2012, 18:27
روی سرویس های با پورت 10 گیگ حداقل و حداکثر سرعت دانلود با فرض مطمئن بودن سورس دانلود چقدر است؟
ERfan.Taleghani
September 26th, 2012, 18:33
روی سرویس های با پورت 10 گیگ حداقل و حداکثر سرعت دانلود با فرض مطمئن بودن سورس دانلود چقدر است؟
بر روی اون سرور هر کاربر 400 مگابیت اختصاصی دارد. و بیشتر از 50 تا 60 مگابایت نمی تونید دانلود کنید. این حالت جهت حفظ کیفیت کاربر های دیگر در زمان اوج مصرف است !
ostadomid
September 26th, 2012, 20:21
واقعا برای اولین بار هست که میبینم فروشنده به تمام حرف هایی که زده متعهده. واقعا کیفیت خوبی داره سرویسشون. با توجه به این کیفیت قیمت هم بسیار عالیه. چندین مورد هم بیشتر از حد انتظار انجام دادند. برخوردشون هم بسیار عالیه. من همیشه موقع خرید سرویس چندین سوال از فروشنده میکنم که ایشون اولین نفری بود که به همه کامل جواب دادند.
امیدوارم کیفیت و پشتیبانی همیشه همینطور بمونه.
به دوستان توصیه میکنم که اگه قصد خرید سرویس دارند حتما سرویس های ایشون رو امتحان کنند.
ERfan.Taleghani
September 26th, 2012, 20:49
دوستان توجه داشته باشند که سرویس ها 35 درصد افزایش قیمت خواهند داشت که این افزایش قیمت از روز شنبه اعمال خواهند شد !
mehrvani
September 27th, 2012, 13:39
سلام خسته نباشید:
سوال داشتم ازتون.
لینک قوانینتون لطفا؟؟؟
قوانین لوکیشن آمریکا چطوره؟آیا به تورنت شخصی گیر میدن؟رو سرور ویندوز از اسمشو نبر میشه استفاده کرد.
ERfan.Taleghani
September 27th, 2012, 13:47
سلام.
از ابتدا در تمام تاپیک ها اعلام کردیم دوست من. سرویس جهت فندق شکن ارائه نمیدیم به هیچ عنوان . تورنت هم بر روی آمریکا در صورتی که تورنت عمومی استفاده کنید گیر هستند شدید و ما هم شرمنده شما میشیم. از سرویس کانادا باید استفاده کنید که فعلا دو سرور ما پر هستند. ولی اگر تورنت باز هستید و می تونید سید نداشته باشید از سرور انگلستان و یا حتی خود هتزنر هم می تونید به عنوان دانلود تورنت استفاده کنید !
ostadomid
October 1st, 2012, 18:38
دوستان کسی از ایشون خبری نداره؟ جواب تیکت ندادند. سایت هم که کلا از کار افتاده. اینجا هم که نیستند. پشتیبانی رو هواست فعلا متاسفانه
hadi-110
October 1st, 2012, 23:50
دوستان کسی از ایشون خبری نداره؟ جواب تیکت ندادند. سایت هم که کلا از کار افتاده. اینجا هم که نیستند. پشتیبانی رو هواست فعلا متاسفانه
دقیقا من هم همینطور سرورم 3روزه ازدسترس خارج شدهع کسی نیست جواب بده...
ostadomid
October 2nd, 2012, 00:32
تقریبا میشه مطمئن بود که کار پشتیبانی رو یک نفر انجام میداده حالا هم به هر دلیلی نیستند. این اولین باری هست که همچین اتفاقی برام میفته. اینقدر اول خوب برخورد کردند که تقریبا خیالم بابت سرویس انگلیس راحت شده بود اما متاسفانه اینجوری شده
--------------------------------
گویا سایت راه افتاده امیدوارم خودشون هم یه سری به فروم بزنند
ERfan.Taleghani
October 2nd, 2012, 15:02
دوستان من شماره تلفن هم خوبه اعلام کردم ! سرویس ها هم حتی یک ثانیه از دسترس خارج نبودند ! سایت از کار افتاده بود به مدت 48 ساعت که اون هم ربط به جریانات تهران وب و پرشین هو ایز داره که دودش تو چش ما هم رفت
hadi-110
October 2nd, 2012, 15:58
دوستان من شماره تلفن هم خوبه اعلام کردم ! سرویس ها هم حتی یک ثانیه از دسترس خارج نبودند ! سایت از کار افتاده بود به مدت 48 ساعت که اون هم ربط به جریانات تهران وب و پرشین هو ایز داره که دودش تو چش ما هم رفت
سلام سرور بنده از دسترس خارج بود قرار بود آخرشب درستش کنید که دیگه کلا ساییتون از دسترس خارج شد ما هم موندیم چکار کنیم...
ERfan.Taleghani
October 2nd, 2012, 17:14
سلام سرور بنده از دسترس خارج بود قرار بود آخرشب درستش کنید که دیگه کلا ساییتون از دسترس خارج شد ما هم موندیم چکار کنیم...
سلام. یک سرور تهیه شد . ولی فقط برای دو کاربر که سایت دانلود داشتند. روش دوتا آی پی بیشتر نیست. باهاشون صحبت می کنم. در صورتی که موافقت کردند یک آی پی دیگه هم تهیه می کنم و بهتون سرویس میدم
zerocpanel
October 3rd, 2012, 21:44
سلام لطفا یه شماره تماس لطف کنید ممنون
iAlem
October 3rd, 2012, 21:58
آقا این وی پی اس آمریکا من چی شد؟
Parsa Alem
ERfan.Taleghani
October 3rd, 2012, 22:03
Parsa Alem
اون موردی که فرمودید رو خودم نتونستم هنوز انجام بدم. فقط گزینه 2 فیکس هستش . همکارم باید بیان تا شب انجام بدند. توی تیکت عرض کردمو در صورتی که نشد هزینه بک میخوره
ERfan.Taleghani
October 5th, 2012, 15:41
Parsa Alem
مشکل شما مرتفع شد عزیز.
zerocpanel
October 5th, 2012, 17:35
دوست عزیز مبلغ مارو لطفا مرجوع کنید ممنون ! :-|
ERfan.Taleghani
October 5th, 2012, 18:00
دوست عزیز مبلغ مارو لطفا مرجوع کنید ممنون ! :-|
وجه شما برگشت داده شده دوست عزیز !
دوستان توجه کنید. تحت هیچ شرایطی به افراد نا آگاه و کسانی که قصد راه اندازی سرویس های غیر قانونی را دارند سرویس داده نخواهد شد و در صورت مشاهده سرویس آنها حذف و هزینه مرجوع نخواهد بود. :-)
ERfan.Taleghani
October 5th, 2012, 20:46
سرور جدید از Xlhost اضافه شد ! دوستانی که هارد زیاد احتیاج دارند با ما در تماس باشند بهشون پیشنهاد خوب بدیم :-)
دوستان زیادی پیغام خصوصی دیدند و میخوان سرور های غیر قانونی راه اندازی کنند و در خواست سرویس با رم 256 می کنند ! چندین و چند بار گفته شده که برای چنین سرویس هایی لطفا تیکت نزنید سوال هم نپرسید چون ارائه نمیشه و در صورت مشاهده وی پی اس شخص مورد نظر پاک خواهد شد .
Sir.DarKNesS
October 6th, 2012, 23:27
اقا عرفان شدیدا تایید میشن بیشتر به فکر حال دادن به مشتری هستش تا سود :-*
من خودم وی پی اس رم 4 گیگ دارم ازایشون تا الان اخ نگفته :55:
ERfan.Taleghani
October 6th, 2012, 23:34
اقا عرفان شدیدا تایید میشن بیشتر به فکر حال دادن به مشتری هستش تا سود :-*
من خودم وی پی اس رم 4 گیگ دارم ازایشون تا الان اخ نگفته :55:
آقا بابک رمتون رو به 6 ارتقا دادم که :-) . حسش به خاطر 2 گیگ رم بیشتر هست. یک نگاهی بندازید :-)