PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سرور مجازی _ کـــــــــــــــمــــــــ ــــــک

miladvajedi
September 17th, 2012, 16:40
سلام
بچه ها یک سرور مجازی میخوام بگیرم برای سایت آندروید
خب تا بحال با سرور کار نکرده ام و فقط با هاست کار کرده ام
80 گیگ میخوام بگیرم
خواهش میکنم یکی کامل کامل توضیح بدهد چه مراحلی باید طی کنم خواهشاً طوری بگید که فکر کنید دارید به یک فرد مبتدی میگید !

RoobinaServer
September 17th, 2012, 16:44
خرید سرور(هزینه ماهانه)
خرید لایسنس برای پنل هاستینگ سیپنل که روی سرور نصب میشه و به صورت ماهانه هست حدود 40 تومن ماهانه لایسنس
کانفیگ اولیه و امنیتی (مثلا ما 30 تومان میگیریم بسته به میزبان داره)

داشتن یک عدد دومین بین المللی. (.com or ...)

یا حق

softlayer
September 17th, 2012, 16:44
شما باید یک سرور مجازی از یه کشور خاص سفارش بدی
بعضی ها کارهای کانفیگو رایگان انجام میدن بعضی ها هم هزینه دریافت میکنند
پیام خصوصی خودتونو چک کنید
موفق باشید

Cold
September 17th, 2012, 16:50
برای اپلود فایل ها ( استفاده به عنوان هاست دانلود ) میخواید ؟

اگه اره یک سرور مجازی میگیرید، یک وب سرور ( در ویندوز iis و در لینوکس وب سرور هایی مثل nginx و lighttpd رو نصب میکنید)

بعد شروع میکنید در پوشه وب سرور فایل ها رو اپلود میکنید و بعد لینک میدید

اگه برای خود سایت میخواید بهتره همراه وب سرور یک کنترل پنل ( در ویندوز وب سایت پنل و پلسک و... یا در لینوکس دایرکت ادمین و cpanel ) نصب کنید و از اونجا کار ها رو انجام بدید

در صورت تمایل برای خرید سرور مجازی و کانفیگ با من در تماس باشید

ilmavps
September 17th, 2012, 16:55
باید اول سرور مجازی را بخرید در همین سایت افرهای زیادی هست

بعد از اینکه مشخص کردید چه سیستم عاملی نیاز دارید فروشنده براتون نصب میکنه و تحویلتون میده اگر ویندوز باشد با استفاده از رموت دسکتاپ به ویندوز متصل میشود

البته من منظور شما را به خوبی متوجه نشدم ایا شما میخواهید از سرور برای ساختن لینک دانلود استفاده کنید؟ یا به طور کل سایت را با سرور مجازی اپ کنید؟؟؟

miladvajedi
September 17th, 2012, 17:05
بچه ها خیلی ممنون از راهنمایی هاتون ولی یکم در حد پیشرفته توضیح دادید
یکی دمو پنل سرور مجازی نداره من ببینم اوضاع از چه قراره ..... من سرور لینوکس میخوام ثبت کنم
راستی سی پنل نال شده اش دارم مگه نمیشه اون رو نصب کرد مگه مدیریت سرور مشکل داره با این کار ...
لطفاً اگر میشه مبتدی تر توضیح بدهید .. اگر دمو هم ندارید حداقل عکسی از پنل سرور بگیرید

اگر سی پنل نصب کنم اونوقت میتونم هاست رو تقسیم کنم مثلاً 2 گیگ میزبانی وب و 50 گیگ هاست دانلود .... خلاصه قسیم هایی بشه که هر پنل فضاش محدود خودم انتخاب کرده باشم

softlayer
September 17th, 2012, 17:11
پنل خاصی نداره
شما سفارش میدی یه ip اختصاصی به شما داده میشه به همراه username و password که از طریق ریموت دسکتاپ (در سرور ویندوز) به سرورتون وصل میشید
و در سرور لینوکس هم از طریق ssh که خطی دستوری هستش به سرورتون مدیریت کامل دارید
میشه سی پنل نصب کرد مشکلی نداره
توسیه میکنم این بخش رو مطالعه بفرمایید
قبل از خرید سرور مجازی بخوانید (http://www.webhostingtalk.ir/f14/12956/index16.html)

RoobinaServer
September 17th, 2012, 17:19
بچه ها خیلی ممنون از راهنمایی هاتون ولی یکم در حد پیشرفته توضیح دادید
یکی دمو پنل سرور مجازی نداره من ببینم اوضاع از چه قراره ..... من سرور لینوکس میخوام ثبت کنم
راستی سی پنل نال شده اش دارم مگه نمیشه اون رو نصب کرد مگه مدیریت سرور مشکل داره با این کار ...
لطفاً اگر میشه مبتدی تر توضیح بدهید .. اگر دمو هم ندارید حداقل عکسی از پنل سرور بگیرید

اگر سی پنل نصب کنم اونوقت میتونم هاست رو تقسیم کنم مثلاً 2 گیگ میزبانی وب و 50 گیگ هاست دانلود .... خلاصه قسیم هایی بشه که هر پنل فضاش محدود خودم انتخاب کرده باشم

با سلام

سیپنل کرک شده ؟ عزیز طرف سیپنل اصلی میگیره با کلی کانفیگ امنیتی بازم هکش میکنن
شما اول مشخص کنید میخواید درست کار کنید یا فقط برای بازی کردن سرور میخواید ؟ اگر مورد دوم هست کرک شده هم میشه.

یا از سیپنل برای هاست وب استفاده کنید یا هاست دانلود فقط برای یک کار.

شما اطلاعات رو به دست بیارید بعدش خرید کردید و آماده شد میبینید نیازی به دمو نیست (VPS دیگه VPS هست 100 مدل نیست که دمو بخواید)
کسی نمیاد دو سه ساعت وقت بگذاره سرور اماده بکنه سیستم عامل نصب کنه بده شما فقط نگاه کنی عزیز

سیپنل هم دموش در cpanel.net موجود هست پنلش.

یا حق

miladvajedi
September 17th, 2012, 20:59
با سلام

سیپنل کرک شده ؟ عزیز طرف سیپنل اصلی میگیره با کلی کانفیگ امنیتی بازم هکش میکنن
شما اول مشخص کنید میخواید درست کار کنید یا فقط برای بازی کردن سرور میخواید ؟ اگر مورد دوم هست کرک شده هم میشه.

یا از سیپنل برای هاست وب استفاده کنید یا هاست دانلود فقط برای یک کار.

شما اطلاعات رو به دست بیارید بعدش خرید کردید و آماده شد میبینید نیازی به دمو نیست (VPS دیگه VPS هست 100 مدل نیست که دمو بخواید)
کسی نمیاد دو سه ساعت وقت بگذاره سرور اماده بکنه سیستم عامل نصب کنه بده شما فقط نگاه کنی عزیز

سیپنل هم دموش در cpanel.net موجود هست پنلش.

یا حق

سیستم هایی هست که به طور رایگان است اون ها رو استفاده کنم هم خوبه ....

musicayob
February 24th, 2013, 19:33
دوستان من میخوام یه سرور مجازی بگیرم و هاستینگ فروشی ارائه بدم ... میشه کمک کنید چجوری میشه اینکارو کرد