توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گرفتن لینک دانلود فایل در ویندوز سرور 2003
downp30
September 17th, 2012, 09:59
دوستان عزیز من یک سرور مجازی ویندوز 2003 نصب کردم و می خوام از توی اون لینک دانلود یک فایل رو بگیرم....باید چی کار کنم تا بتونم لینک دانلود فایل موجود توی ویندوز سرور 2003 رو بگیرم؟
mehrshad.ho
September 17th, 2012, 10:05
نصب iiis یا wampServer
ekhtesasi
September 17th, 2012, 10:06
اول فایلتو فشرده کن بعد بفرست توی home
بعد ipسرور یا اسم دامنه رو بزنی بعدم اسم فایل فشرده رو،میشه لینک دانلود
Metalik
September 17th, 2012, 10:10
سلام
آیا وب سرور نصب کردید اصلا؟
در صورتی که نصب کردید آدرسش مشخصه : http://IP/filename.ext که به جای IP آدرس آی پی و به جای filename.ext نام فایل قرار دهید.
اگر نصب نکردید اول از همه باید یک وب سرور نصب کنید، سپس فایل خود را به داخل پوشه وب منتقل کنید.
scary-x2
September 17th, 2012, 10:20
با سلام . از فیلم آموزشی این دوستمون استفاده کنید
خیلی کامل توضیح دادند
آموزش استفاده از سرور مجازی به عنوان هاست دانلود (http://irwebco.com/learn/file/IIS.html)
downp30
September 17th, 2012, 10:57
تشکر دوستان عزیز ... ولی یک موردی هم هست .... مثلا اگر من بخوام سرور دانلود یک سرور مجازی ویندوز باشه ... و بخوام یک سایت دانلود راه اندازی کنم ... چطوری می تونم برای هرکس زمانی که می خواد دانلود بکنه یوزر و پسوردی ظاهر بشه و البته یوزر و پسورد یک چیز نباشه و برای هر کاربر متفاوت باشه تا بشه سر زمان مشخص اون یوزر و پسورد رو از کار انداخت؟؟؟؟
scary-x2
September 17th, 2012, 11:06
تشکر دوستان عزیز ... ولی یک موردی هم هست .... مثلا اگر من بخوام سرور دانلود یک سرور مجازی ویندوز باشه ... و بخوام یک سایت دانلود راه اندازی کنم ... چطوری می تونم برای هرکس زمانی که می خواد دانلود بکنه یوزر و پسوردی ظاهر بشه و البته یوزر و پسورد یک چیز نباشه و برای هر کاربر متفاوت باشه تا بشه سر زمان مشخص اون یوزر و پسورد رو از کار انداخت؟؟؟؟
فکر نکنم همچین کاری بشه انجام داد !!!
شما جای دیگه این حرکت رو دیده بودید ؟
downp30
September 17th, 2012, 12:38
خیر ولی خب حالا میشه مثلا رمز براش گذاشت طوری که رمزی که میزاریم رمز خود وی پی اس نباشه که نتونن بیان توی وی پی اس؟
ekhtesasi
September 17th, 2012, 12:44
هیچ کاری نشد نداره;)
downp30
September 17th, 2012, 23:26
حالا میشه مثلا رمز براش گذاشت طوری که رمزی که میزاریم رمز خود وی پی اس نباشه که نتونن بیان توی وی پی اس؟
info@sjk.ir
September 21st, 2012, 14:20
نرم افزار wampserver نصب کنید و فایلی که توی سرور ریختید بریزید توی فایل htdocs