توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با لینک های دانلود
payam_keivany
September 15th, 2012, 17:39
سلام
من از سرور مجازی بع عنوان هاست دانلود میخوام استفاده بکنم ولی یه مشکل دارم!
وقتی روی لینک دانلود تو سایتم کلیک میکنم به جای دانلود، تو خود مرورگر ( کروم ) فایل پخش میشه و اگه هم با مروگر ( موزیلا ) رو لینک دانلود کلیک بکنم به جای این که با دانلود منیجر دانلود بکنه با دانلودر خودش دانلود میکنه
حالا میخواستم بدونم چطوری این مشکل رو برطرف کنم ؟
مشخصات : ویندوز 2003 و برنامه xampp نصب شده
ممنون میشم کمک بکنید
softlayer
September 16th, 2012, 22:44
سلام
کافیه یه winrar نصب کنید و اطلاعتیو که برای دانلود قرار میدید zip کنید
هم دانلود میشه
هم حجم کمتری از هاردت اشغال میشه!
موفق باشید
payam_keivany
September 16th, 2012, 23:20
به نظر شما من این روش رو نمی دونستم ؟
این نشد که راه حل ، من میخوام مثل همه سایت ها لینک هام با دانلود منیجر دانلود بشه بدون که فایل رو زیپ کرده باشم
mizbanaval
September 16th, 2012, 23:42
سلام
کروم به دلیل اینکه یک پلاگین پلیر تحت وب داره به همین دلیل فایل های صوتی رو به صوت انلاین پخش میکنه
فکر نکنم راهی باشه الان این موضوع برای فایل های پی دی اف هم هست
تنها راهی که میدونم همون زیپ کردنه
موفق باشید
payam_keivany
September 17th, 2012, 00:28
دوست عزیز اگه از پلاگین بود که دیگه اینجا تاپیک نمیزدم !
من از هر سایت دیگری وقتی میخوام دانلود بکنم ( فایل mp3 و mkv ) با دانلود منیجر دانلود میکنه و تو مرورگر پخش نمی کنه ولی وقتی همون فایل رو تو سرور خودم آپلود میکنم و از تو سایت خودم روی لینک دانلود کلیک میکنم تو مرورگر پخش میکنه؛پس مشکل از پلاگین مرورگر نیست
AmirHosein
September 17th, 2012, 00:30
سرور ویندوزی دارید از xammp استفاده میکنید؟ آخه چرا؟! تا وقتی IIS هست!!
j4b3r
September 17th, 2012, 00:33
فکر کنم با اد کردم Mime type بتونید این مشکل رو حل کنید
AmirHosein
September 17th, 2012, 00:37
فکر کنم با اد کردم Mime type بتونید این مشکل رو حل کنید
روی iis بلی ولی روی xampp همچین آپشنی ندیدم مَن!
j4b3r
September 17th, 2012, 00:39
روی iis بلی ولی روی xampp همچین آپشنی ندیدم مَن!
انگار میشه اینکارو انجام داد البته من تست نکردم
Apache Friends Support Forum • View topic - Mime Type (http://www.apachefriends.org/f/viewtopic.php?p=91676)
softlayer
September 17th, 2012, 00:40
وقتی شما از جای دیگه دانلود میکنید ، دانلود میشه، مشخصه که وب سرور شما مشکل داره
abwsx1 پیشنهاد میکنم ، حجمش حدود 2مگابایته iis هم را حل خوبیه اما ممکنه به دلیل mount نبودن cd ویندوز با نصبش مشکل داشته باشی
موفق باشید
AmirHosein
September 17th, 2012, 00:42
انگار میشه اینکارو انجام داد البته من تست نکردم
Apache Friends Support Forum • View topic - Mime Type (http://www.apachefriends.org/f/viewtopic.php?p=91676)
داشتم سرچ میکردم منم همین لینک رو دیدم :d ولی به هر حال درک نمیکنم تا وقتی iis هست به خصوص iis7 چرا باید از این نرم افزار های جانبی استفاده کرد
پینوشت: من روی ویندوز غیرت دارم وقتی ببینم میشه با امکانات خودش کار کرد ولی یه جور دیگه ازش کار میکشن اعصابم خورد میشه :d
AmirHosein
September 17th, 2012, 00:43
وقتی شما از جای دیگه دانلود میکنید ، دانلود میشه، مشخصه که وب سرور شما مشکل داره
abwsx1 پیشنهاد میکنم ، حجمش حدود 2مگابایته iis هم را حل خوبیه اما ممکنه به دلیل mount نبودن cd ویندوز با نصبش مشکل داشته باشی
موفق باشید
1- install virtual clone cd
2- mount windows server 2003 iso
3- install iis in add or remove program
;)
ariacloud
September 17th, 2012, 00:44
به نظر شما من این روش رو نمی دونستم ؟
این نشد که راه حل ، من میخوام مثل همه سایت ها لینک هام با دانلود منیجر دانلود بشه بدون که فایل رو زیپ کرده باشم
با سلام
این چیزی که شما می فرمائید مربوط می شه به اینکه در تنظیمات دانلود منیجیر چه فرمت هایی وارد شده باشه
وگرنه همونطور که دوست عزیزمون گفتند بهترین راه زیپ کردن فایل هاست چون فرمت .zip و .rar از قبل تعریف شده هستند
با تشکر
MR2OD
j4b3r
September 17th, 2012, 00:46
داشتم سرچ میکردم منم همین لینک رو دیدم :d ولی به هر حال درک نمیکنم تا وقتی iis هست به خصوص iis7 چرا باید از این نرم افزار های جانبی استفاده کرد
پینوشت: من روی ویندوز غیرت دارم وقتی ببینم میشه با امکانات خودش کار کرد ولی یه جور دیگه ازش کار میکشن اعصابم خورد میشه :d
خوب بودن ویندوز برای دانلود سرور واقعا حرف نداره
ولی واقعا دلیل استفاده از زمپ روی سرور رو من نمیدونم
شاید به دیللی اینکه روی لوکال از زمپ استفاده میکنند
سراع iis نمیرن
softlayer
September 17th, 2012, 00:47
با تشکر از ادمین
من به شخصه حال ندارم clone cd نصب کنم بعد win server دانلود کنم
و بعد آیا همون آپدیتی باشه که روی سرور نصب شده یا نه
و بعد فعال کذدن
آیا abwsx1 بهتر نبود؟
حجمی هم نداره ، مدیریت کامل روی منابع و پهنای باند.در مقایسه با iis بسیار قابل اعتماد تر هستش (نظر شخصی من)
AmirHosein
September 17th, 2012, 00:56
خوب بودن ویندوز برای دانلود سرور واقعا حرف نداره
ولی واقعا دلیل استفاده از زمپ روی سرور رو من نمیدونم
شاید به دیللی اینکه روی لوکال از زمپ استفاده میکنند
سراع iis نمیرن
اوم یه سری اطلاع ندارن که اصلا iis وجود داره برای یکی داشتم سرورش رو موو میدادم دیدم زمپ داره گفتم روش چی داری؟ گفت فایل های سرور دانلودم هست، یه نگاه بهش کردم iis رو خلاصه بهش گفتم! براش نصب کردم الان راضیه! اکثرا میشه گفت از نا آگاهی هست! و البته یه سری میخوان اسکریپت هایی مثل رپیدلیچ رو روی سرور مجازی ویندوز خودشون اجرا کُنن!
با تشکر از ادمین
من به شخصه حال ندارم clone cd نصب کنم بعد win server دانلود کنم
و بعد آیا همون آپدیتی باشه که روی سرور نصب شده یا نه
و بعد فعال کذدن
آیا abwsx1 بهتر نبود؟
حجمی هم نداره ، مدیریت کامل روی منابع و پهنای باند.در مقایسه با iis بسیار قابل اعتماد تر هستش (نظر شخصی من)
خواهش میکنم،حال داشتن یا نداشتن به حوصله آدم مربوط میشه و محل سکونت :d در مورد نرم افزار abwsx1 تا حالا کار نکردم شاید در مقابل iis6 قوی باشه! ولی در مقابل iis7 حرفی واسه گُقتن نداره! من با iis7 تونستم طوری منابع رو کنترل کُنم که تو اوج ترافیک دانلود از سرعت دانلود سرور چیزی کَم نشه! البته بماند که پوستم کنده شد و نزدیک 4 بار سرویس رو ری استارت کردم و... ولی از نتیجه کار خودم راضی هستم! به هر حال نظر هر شخص مُحترم و قابل احترام هست مَنم بالا سرتون با چُماغ نیومدم بگم iis نصب کُنید :d
payam_keivany
September 17th, 2012, 00:58
دوستان من خودم زیاد با سرور مجازی کار نکردم برنامه رو هم فروشنده نصب کرده
یعنی اگه iis رو نصب بکنم مشکل لینک های حل میشه ؟
AmirHosein
September 17th, 2012, 01:01
دوستان من خودم زیاد با سرور مجازی کار نکردم برنامه رو هم فروشنده نصب کرده
یعنی اگه iis رو نصب بکنم مشکل لینک های حل میشه ؟
ویندوز سرور 2003 دارید؟ اگر بلی http://www.webhostingtalk.ir/f44/29714/ و اگر 2008 دارید http://www.webhostingtalk.ir/f44/35204/ سوال یا مشکلی برای نصب داشتید بپرسید خوشحال میشم کمکتون کُنم :)
softlayer
September 17th, 2012, 01:04
خواهش میکنم،حال داشتن یا نداشتن به حوصله آدم مربوط میشه و محل سکونت :d در مورد نرم افزار abwsx1 تا حالا کار نکردم شاید در مقابل iis6 قوی باشه! ولی در مقابل iis7 حرفی واسه گُقتن نداره! من با iis7 تونستم طوری منابع رو کنترل کُنم که تو اوج ترافیک دانلود از سرعت دانلود سرور چیزی کَم نشه! البته بماند که پوستم کنده شد و نزدیک 4 بار سرویس رو ری استارت کردم و... ولی از نتیجه کار خودم راضی هستم! به هر حال نظر هر شخص مُحترم و قابل احترام هست مَنم بالا سرتون با چُماغ نیومدم بگم iis نصب کُنید :d
پیشنهاد میکنم یه بار استفاده کنید :53:
لینک دانلود (http://www.aprelium.com/data/abwsx1.exe)
payam_keivany
September 17th, 2012, 01:52
خب الان iis6 رو نصب بکنم یا iss7 ؟
و چراش رو هم بگید که واقعا عالی میشه :)
softlayer
September 17th, 2012, 11:35
iis6 روی ویندوز 2003 سرور نصب میشه و جز سرویس های ویندوز 2003 هستش
iis7 روی ویندوز 2008 سرور وجود داره
جزء سرویس های ثابت ویندوز هستش (امکان انتخاب برای شما نیست) باید طبق ویندوزتون نصب کنید!
جواب چرا هم مشخص شد!
موفق باشید
sniper000man
September 17th, 2012, 13:43
دوست عزیز انقدر از ای ای اس تعریف می کنید 6 ماه پیش من از ای ای اس استفاده میکردم ای ای اس 6
به نظر من که خیلی مزخرفه
یه مشکلی داشتم
کلیهم تایپک زدم تو بعضی از سیستم ها دانلود میداد تو بعضیها نمیداد گاهی برای دانلود پسورد میخواست کلی هم راهنمایی کردن هر کاری کردم نشد که نشد حالا به ایشون ایکمپ زدیم اون مشکل حل شده این مشکل به وجود اومده نمیدونم چرا اینقدر از ای ای اس تعریف میکند من که چیزی ندیدم بعد از کلی تایپک اخرش مشکل حل نشد این دوستمون هم این مشکل داشتن پیام جان اگه اینطور نیست بفرمایید من تصحیح کنم حرفمو و کلا خیلی دیدم خیلیم میگم راهنماییکردن هر کاری کردم حل نشد که نشد
payam_keivany
September 17th, 2012, 14:00
گفته sniper000man کاملا درست هست.من قبلا تو سرور مجازی iis6 رو نصب کرده بودم و وقتی میخواستم فایلی رو دانلود بکنم ازم رمز می خواست که تو همین انجمن کلی تاپیک خوندم و همه روش های گفته شده رو هم انجام دادم و درست نشد تا این که آی دی sniper000man رو از تو یکی از همون تاپیک ها برداشتم و بهش گفتم تا برام درست بکنه و ایشون تو سرور قبلی xampp رو برام نصب کردن و مشکل ام حل شد.
الان هم تو سرور جدید xampp رو برام نصب کرده ولی نمیدونم چرا این مشکل به وجود اومده !
حالا اگه کسی میدونه واقعا مشکل از چیه لطفا بیاد و بگه
باتشکر
softlayer
September 17th, 2012, 14:07
دوست عزیز انقدر از ای ای اس تعریف می کنید 6 ماه پیش من از ای ای اس استفاده میکردم ای ای اس 6
به نظر من که خیلی مزخرفه
یه مشکلی داشتم
کلیهم تایپک زدم تو بعضی از سیستم ها دانلود میداد تو بعضیها نمیداد گاهی برای دانلود پسورد میخواست کلی هم راهنمایی کردن هر کاری کردم نشد که نشد حالا به ایشون ایکمپ زدیم اون مشکل حل شده این مشکل به وجود اومده نمیدونم چرا اینقدر از ای ای اس تعریف میکند من که چیزی ندیدم بعد از کلی تایپک اخرش مشکل حل نشد این دوستمون هم این مشکل داشتن پیام جان اگه اینطور نیست بفرمایید من تصحیح کنم حرفمو و کلا خیلی دیدم خیلیم میگم راهنماییکردن هر کاری کردم حل نشد که نشد
تشکر از شما
مبحث رو از اول مطالعه بفرمایید.
هرکسی در یه زمینه ای فعالیت کرده و نثبت به بعضی مطالب با توجه به تجربه خودش رضایت داره!
اینجا هرکی با هر سیستمی اشنایی داشته باشه تجربیات خودش رو ارائه میده و در اصل داره راه کار ارئه میده
ادامش به عهده فرد سوال کنندس که با یکم تحقیق و امتحان کردن راه حل ها بهترین رو انتخاب کنه
نظر شما هم محترمه!
sniper000man
September 17th, 2012, 14:14
تشکر از شما
مبحث رو از اول مطالعه بفرمایید.
هرکسی در یه زمینه ای فعالیت کرده و نثبت به بعضی مطالب با توجه به تجربه خودش رضایت داره!
اینجا هرکی با هر سیستمی اشنایی داشته باشه تجربیات خودش رو ارائه میده و در اصل داره راه کار ارئه میده
ادامش به عهده فرد سوال کنندس که با یکم تحقیق و امتحان کردن راه حل ها بهترین رو انتخاب کنه
نظر شما هم محترمه!
دوست عزیز هر تایپکیم مطالعه نکنم اینو مو به مو مطالعه کردم چون این مشکل یه مدت خیلی درگیرم کرده بود روش خیلی وقت گذاشتم خیلی هم مشتاق تابدونم چی میشه ایا راه حلی هست یا نه و مطئن باشید با دقت همه پستاشون مطالعه کردم حالا قرار نیست که از یک تایپک استارتر استفاده کنه الان بنده هم میخوام از این تایپک استفاده کنم و تشکر میکنم از استارتر و بنده هم مشکل خودمو عرض کردم نه چیز دیگری از شما هم نهایت تشکر قدر دانیو دارم دوست عزیز
softlayer
September 17th, 2012, 14:24
بنده به ایشون یه وب سرور پیشنهاد دادم، ایشون خودشون استفاده نکردن، کما اینکه اگه استفاده میکردن همون دیشب مشکلشون حل میشد.(پس به عهده استارتر هستش)
انتخاب با شماست
به قول جناب امیر مردم که با چماق بالا سرما زور نکردن که iis نصب کنید
جای بحث نداره
موفق باشید
sniper000man
September 17th, 2012, 14:35
بنده به ایشون یه وب سرور پیشنهاد دادم، ایشون خودشون استفاده نکردن، کما اینکه اگه استفاده میکردن همون دیشب مشکلشون حل میشد.(پس به عهده استارتر هستش)
انتخاب با شماست
به قول جناب امیر مردم که با چماق بالا سرما زور نکردن که iis نصب کنید
جای بحث نداره
موفق باشید
دوست عزیز جان دل من اصلا بحث نمیکنم که جا داشته باشه یا نداشته باشه من میخوام مشکل حل بشه منم این مشکل دارم من گفتم ایکس مپ استفاده کنه یا ای ای اس مال پدرم نیست که یکی تعریف کنم زور کنم و در حدی هم نیستم که بگم اینو استفاده کن عزیز دل وقتی مشکلی پیش میاد نباید دور زد باشد حش کردم الان هم میخوام ببینم راه حلی هست تا مشکل حل کنیم والله ای ای اس دور زدیم رفتیم ایکس مپ الان ایکس مپ دور بزنیم رو وب سروی که شما گفتین فردا این مشکل داشت رو چی دور بزنیم بهتر نیست مشکل از ریشه حل کنیم ته مجبور نشیم هی دور بزنیم بله به عهد استارتره منم به استارتر نگفتم حتما از این استفاده کن پیام جان هر کاری دوست داره میتونه بکنه شما میگن تایپکو مطالعه کنید ولی خود شما پست بنده رو با دقت مطالعه نمیکنید من نگفتم به عهد استارتر نیست من عرض کردم فقط نباید از یک تایپک استارتر بهره ببره بنده هم این مشکل دارم میخوام از این تایپک بهره ببرم از استارت هم به خاطر اینکه منم این مشکل دارم تشکر هم کردم
softlayer
September 17th, 2012, 14:44
دوست عزیز بنده هم نگفتم اینار دور بزن!
خیلی ها از کار با iis راضی هستن و دارن استفاده میکنن!
حالا شما به چه مشکلی برخوردی اون دیگه یه مبحث دیگست که باید یه تاپیک جدا با سرفصل مشکل iis ایجاد کنید!
شما عرض کردی من از iis ناراضی هستم
از xamp هم استفاده کردید به این مشکل برخوردید
هر تکنولوژی برای کار خاصی تعریف شده.پس باید از سرویسی استفاده کنید که متناسب و پاسخ گوی کار شما باشه
بنده هم از این وب سرور برای مشتریایی که برای میزبانی فایل سرور میگیرن استفاده میکنم
حدود 3 سال میشه که ما با کوچکترین مشکلی برنخوردیم
امیدوارم بد برداشت نکنید(هدف فقط دادن راه حل مناسب و رضایت شماست)
موفق باشید
payam_keivany
September 17th, 2012, 14:50
من متوجه نمیشم چرا شما دارید موضوع رو منحرف می کنید !من اومدم اینجا گفتم با لینک ها مشکل دارم چون اینجا همه تون یه سایت دانلود خودتون دارید یا حداقل برای مشتری هاتون راه اندازی کردید و می دونید که مشکل از چیه ؟این همه سایت الان دارن لینک دانلود میدن بدون مشکل پس مطمئناَ مشکل حل شدنی هست.حالا بحث اگه در مورد استفاده از وب سرور هست خب از کسی اینجا 99% مطمئن هست که با نصب یه وب سرور دیگه مشکل من هم برطرف میشه همینجا بگه تا بقیه هم اگه بعدا مشکل داشتن بتونن از از این تاپیک استفاده بکنند.
sniper000man
September 17th, 2012, 14:55
دوست عزیز بنده هم نگفتم اینار دور بزن!
خیلی ها از کار با iis راضی هستن و دارن استفاده میکنن!
حالا شما به چه مشکلی برخوردی اون دیگه یه مبحث دیگست که باید یه تاپیک جدا با سرفصل مشکل iis ایجاد کنید!
شما عرض کردی من از iis ناراضی هستم
از xamp هم استفاده کردید به این مشکل برخوردید
هر تکنولوژی برای کار خاصی تعریف شده.پس باید از سرویسی استفاده کنید که متناسب و پاسخ گوی کار شما باشه
بنده هم از این وب سرور برای مشتریایی که برای میزبانی فایل سرور میگیرن استفاده میکنم
حدود 3 سال میشه که ما با کوچکترین مشکلی برنخوردیم
امیدوارم بد برداشت نکنید(هدف فقط دادن راه حل مناسب و رضایت شماست)
موفق باشید
دوست عزیز بنده هم عرض کردم کلی تایپک زدم متاسفانه پستامو مطالع نمیکنید ولی به جوابی نرسیدم
مطئنن ایکس مپ و ای ای اس هم این قابلیت هارو دارن ای ای اس هم برای فایل اما مشکلی که داشتم روعرض کردم تا رفع کنم و من میخوام مشکلشون حل بشه اگر با دقت پستارو مطالعه کرده باشید دوستان هم گفتن که قابلیت داره بند هم نگفتم هر برنامه ای برای کاری نیست ایکس مپ هم این قابلیت داره
Cold
September 17th, 2012, 14:59
من متوجه نمیشم چرا شما دارید موضوع رو منحرف می کنید !من اومدم اینجا گفتم با لینک ها مشکل دارم چون اینجا همه تون یه سایت دانلود خودتون دارید یا حداقل برای مشتری هاتون راه اندازی کردید و می دونید که مشکل از چیه ؟این همه سایت الان دارن لینک دانلود میدن بدون مشکل پس مطمئناَ مشکل حل شدنی هست.حالا بحث اگه در مورد استفاده از وب سرور هست خب از کسی اینجا 99% مطمئن هست که با نصب یه وب سرور دیگه مشکل من هم برطرف میشه همینجا بگه تا بقیه هم اگه بعدا مشکل داشتن بتونن از از این تاپیک استفاده بکنند.
دوست عزیز پیشنهاد میکنم از خود iis استفاده کنید
وب سرور سیار خوبیه ( برای هاست دانلود در ویندوز)
اون مشکل دانلود نشدن هم معمولا با اضافه کردن MIME Type حل میشه و فایل ها دانلود میشه
یه جا گفته بودید دلیل استفاده از iis :
ببینید این وب سرور به صورت یکی از سرویس های ویندوزه ، در نتیجه با خود ویندوز ، مصرف منابع و... بیشتر هماهنگه
و دارای کنترلر های بسیار بیشتری هم هست
پیشنهاد میشه از iis استفاده کنید
اگه مشکلی داشتید اینجا یا تو یاهو مطرح کنید خوشحال میشم جواب بدم
softlayer
September 17th, 2012, 15:06
دوست عزیز سند بدم؟ :))
هیچی در امور رایانه قابل تضمین نیست .حذف و نصب هر کدوم 5دقیقه هم وقت شمارو نمیگره!
راه حل پایانی بنده اینه که نصب کن و با هرکدوم مشکل نداشتی ادامه بده(اموزش نصب هم خداروشکر زیاده.)
در نصب هم به مشکلی برخوردی ما در خدمتیم
دوست عزیز بنده هم عرض کردم کلی تایپک زدم متاسفانه پستامو مطالع نمیکنید ولی به جوابی نرسیدم
مطئنن ایکس مپ و ای ای اس هم این قابلیت هارو دارن ای ای اس هم برای فایل اما مشکلی که داشتم روعرض کردم تا رفع کنم و من میخوام مشکلشون حل بشه اگر با دقت پستارو مطالعه کرده باشید دوستان هم گفتن که قابلیت داره بند هم نگفتم هر برنامه ای برای کاری نیست ایکس مپ هم این قابلیت داره
پس مسلما در نحوه کار شما مشکلی وجود داره.
و درپایان باید بگم خوشبختانه چیزی که زیاده سایت موزیک داخل ایرانه که از سرور مجازی به عنوان هاست دانلود استفاده میکنند.
پیشنهاد میکنم ازشون سوال کنید از چه وبسروری استفاده میکنند.
موفق و پیروز باشید
payam_keivany
September 17th, 2012, 23:59
دوستان من الان iss6 رو نصب کردم
عکس های آپلود شده رو الان نشون میده ولی برای فایل های دانلود می نویسه
You are not authorized to view this page
حالا من چیکار کنم ؟
چند تا تاپیک رو هم خوندم همین مشکل رو داشتن ولی جوابی داده نشده بود.
sniper000man
September 18th, 2012, 00:20
حالا من چیکار کنم ؟
تازه اولشه پیام جان :d
softlayer
September 18th, 2012, 00:27
راه حل شکستن شاخ این غول :))
Error message when you try to view a Web site that is hosted on Internet Information Server 6.0 by using anonymous access: "401.1 Unauthorized: Logon failed" (http://support.microsoft.com/kb/909887)
AmirHosein
September 18th, 2012, 00:34
حالا من چیکار کنم ؟
:)
روی سایتی که توی iis ساختی راست کلیک کن Properthis رو انتخاب کُن! برو توی تَب Directory Security یه آپشن داره به اسم Enable Anonymous access and edit the ... رو میبینی دُکمه Edit کنارش رو بزن یه صفحه جدید باز میشه توی اون صفحه دُکمه Browse رو بزن یه صفحه جدید باز میشه توی اون صفحه جدید دُکمه Advanced رو بزن یه صفحه جدید باز میشه توی اون صفحه دُکمه Find Now رو بزن بعدش یوزر Administrator رو انتخاب کُن و دُکمه های OK رو بزن تا برسی به صفحه Authentication Method توی کادر Password رمز عبور ادمین رو بنویس بعد تیک گُزینه Integrated Windows Authentication رو بردار بعدش دُکمه OK رو بزن مُشکلت برطرف میشه :)
تازه اولشه پیام جان :d
:) اگر شما کار و کانفیگ نرم افزاری رو بلد نیستید این دلیل نمیشه که کسی بلد نباشه و به درد نخوره :) هرکسی توی یه علمی تخصص داره من شاید از لینوکس چیزی بلد نباشم! ولی زندگیم رو پای ویندوز گُذاشتم :) تمام پُست هاتون رو خوندم میخواستم بزارم فردا با عکس تک تک سوالاتون رو جواب بدم ولی دیدم نمیشه :)
AmirHosein
September 18th, 2012, 00:36
راه حل شکستن شاخ این غول :))
Error message when you try to view a Web site that is hosted on Internet Information Server 6.0 by using anonymous access: "401.1 Unauthorized: Logon failed" (http://support.microsoft.com/kb/909887)
این مبحث رو قبلا دیدم راه حل خوبیه ولی این آموزشی که من گُذاشتم توی پست قبلیم درخواست پسورد هم حَذف میکنه :)
payam_keivany
September 18th, 2012, 00:45
من طبق گفته های آقا Am!r جلو رفتم ولی هنوز همون مشکل رو دارم
البته با این فیلم آموزشی که تو تاپیک زیر هست تونستم اون مشکل رو درست بکنم ولی مشکل اصلی که به جای دانلود فایل رو پخش میکنه هنوز هم مثل قبل سرجای خودش هست
این هم تاپیک همون فیلم آموزشی که گفتم
http://www.webhostingtalk.ir/f14/55590/
sniper000man
September 18th, 2012, 00:46
:) اگر شما کار و کانفیگ نرم افزاری رو بلد نیستید این دلیل نمیشه که کسی بلد نباشه و به درد نخوره :) هرکسی توی یه علمی تخصص داره من شاید از لینوکس چیزی بلد نباشم! ولی زندگیم رو پای ویندوز گُذاشتم :) تمام پُست هاتون رو خوندم میخواستم بزارم فردا با عکس تک تک سوالاتون رو جواب بدم ولی دیدم نمیشه :) با سلام عزیز تو تایپک های قبلیم هم راهنماییم کرده بودین انجام دادم اما حل نشد بازم ممنون میشم راهنمایم کنی خوشحال میشم راهنماییم کنی و مشکل حل بشه دعاتونم میکنم و پیشا پیش تشکرمیکنم ای ای اس هفت تعریفشو شنیدم استفاده نکردم اما تو ای ای اس 6 چیزی ندیدم و ضد حال هم ازش شنیدم ممنون میشم استاد راهنمایی کنید
payam_keivany
September 18th, 2012, 01:02
الان داشتم تست میکردم مشکل جدید هم پیدا کردم
فایل های mkv رو نات فاند میزنه ؟
AmirHosein
September 18th, 2012, 01:18
الان داشتم تست میکردم مشکل جدید هم پیدا کردم
فایل های mkv رو نات فاند میزنه ؟
این رو بخون:
اضافه کردن پسوند در iis6 مُدیر شَبکه! (http://networkadmin.ir/?p=92)
File Name Extension: .mkv
MIME Type: video/x-matroska
حَله؟ :)
payam_keivany
September 18th, 2012, 01:22
این رو بخون:
اضافه کردن پسوند در iis6 � مُدیر شَبکه! (http://networkadmin.ir/?p=92)
File Name Extension: .mkv
MIME Type: video/x-matroska
حَله؟ :)
دستت تون واقعا درد نکنه،هم مشکل هام درست شدن و هم چیزهای جدید یادگرفتم
الان فقط یه مشکل دارم که ممنون میشم تو یاهو بیاید تا بگم
dlmusicmp3
AmirHosein
September 18th, 2012, 01:27
دستت تون واقعا درد نکنه،هم مشکل هام درست شدن و هم چیزهای جدید یادگرفتم
الان فقط یه مشکل دارم که ممنون میشم تو یاهو بیاید تا بگم
dlmusicmp3
مَن یاهو مسنجر خیلی وقته نمیرم :) هر سوالی دارید داخل تاپیک بپرسید من بتونم کمکتون میکنم اگر هم نتونم دوستان هستن :)
payam_keivany
September 18th, 2012, 01:31
خب قبلا فایل ها تو خود مرورگر پخش میشدن ولی با آموزش های شما الان فایل ها دانلود میشن ولی با دانلودگر خود مرورگر و به جای این که وقتی روی لینک دانلود کلیک میکنم دانلود منیجر شروع به دانلود بکنه مرورگر خودش دانلود میکنه
این مورد هم حل بشه سپاس گذار همه افرادی که تو این تاپیک کمک کردن میشم;)
AmirHosein
September 18th, 2012, 01:36
خب قبلا فایل ها تو خود مرورگر پخش میشدن ولی با آموزش های شما الان فایل ها دانلود میشن ولی با دانلودگر خود مرورگر و به جای این که وقتی روی لینک دانلود کلیک میکنم دانلود منیجر شروع به دانلود بکنه مرورگر خودش دانلود میکنه
این مورد هم حل بشه سپاس گذار همه افرادی که تو این تاپیک کمک کردن میشم;)
این مُشکل دیگه به قرعان مجید ربطی به iis نداره :d پلاگین idm روی مروگر مورد نظرتون نصب نشده و یا به روز نیست میخوای لینک لینک دانلود بده عکس بگیرم نشونت بدم :)
payam_keivany
September 18th, 2012, 01:41
میدونی چرا فکر کرم از iis هست ؟
جون همون فایلی رو که از تو سرور خودم دانلود میزنم مرورگر دانلود میکنه رو از یه سایت دیگه خودم دانلود کردم ولی اون موقع با دانلود منیجر دانلود میکرد
بازم تشکر میکنم این مشکل هم فکر کنم با کمی جستجو کردن بشه حل کرد/مشکل اصلی حل شد خودش برام یه دنیا هست :)
AmirHosein
September 18th, 2012, 01:47
میدونی چرا فکر کرم از iis هست ؟
جون همون فایلی رو که از تو سرور خودم دانلود میزنم مرورگر دانلود میکنه رو از یه سایت دیگه خودم دانلود کردم ولی اون موقع با دانلود منیجر دانلود میکرد
بازم تشکر میکنم این مشکل هم فکر کنم با کمی جستجو کردن بشه حل کرد/مشکل اصلی حل شد خودش برام یه دنیا هست :)
پلاگین idm رو بروز کُن خواستم لینک آموزشش رو بدم بهت مثل اینکه سایتش بالا نمیاد! در هر صورت بعدا تست کُن فیکس میشه،وب سایت مُدیر شَبکه هم دوست داشتی دُنبال کُن از ویندوز و لینوکس مینویسم توش پست هاش شاید بتونه کُمکت کُنه :)
پینوشت: حالا هی بگید iis جیزه :))
payam_keivany
September 18th, 2012, 09:45
دوستان یه مشکل دیگه پیدا کردم !
فایل های قبلی رو که You are not authorized to view this page می نوشت رو با اضافه کردن Everyone به پوشه اصلی درست شد.ولی برای فایل های جدید که الان تو همون پوشه میذارم دوباره You are not authorized to view this page و باید برای هر فایل جدید من دسترسی Everyone رو اضافه بکنم تا درست بشه.
می خواستم بدونم چطور میشه فقط برای یکبار این دسترسی رو به کل سایت داد تا هربار مجبور نشم برای هر فایل این دسترسی رو اضافه بکنم
AmirHosein
September 18th, 2012, 09:53
دوستان یه مشکل دیگه پیدا کردم !
فایل های قبلی رو که You are not authorized to view this page می نوشت رو با اضافه کردن Everyone به پوشه اصلی درست شد.ولی برای فایل های جدید که الان تو همون پوشه میذارم دوباره You are not authorized to view this page و باید برای هر فایل جدید من دسترسی Everyone رو اضافه بکنم تا درست بشه.
می خواستم بدونم چطور میشه فقط برای یکبار این دسترسی رو به کل سایت داد تا هربار مجبور نشم برای هر فایل این دسترسی رو اضافه بکنم
روی پوشه اصلی مگه پرمیشن Everyone رو باز کردید؟
payam_keivany
September 18th, 2012, 10:20
بله !
sniper000man
September 18th, 2012, 11:56
این پست دستم خورد اومد لطفا مدیر محترم امیر این تایپک حذف کنید
sniper000man
September 18th, 2012, 11:57
بله !
حالا برای بنده بخندین
payam_keivany
September 18th, 2012, 15:55
یه چیز رو یادم رفت بگم من برای Everyone فقط تو پوشه اصلی گزینه های Read و Read&Execute رو فعال کردم !همچنان منتظر راه حل های اساتید هستم
AmirHosein
September 18th, 2012, 21:13
یه چیز رو یادم رفت بگم من برای Everyone فقط تو پوشه اصلی گزینه های Read و Read&Execute رو فعال کردم !همچنان منتظر راه حل های اساتید هستم
طبق این آموزش تصویری جلو برید مُشکلتون برطرف میشه! مَن وقت لازم رو نداشتم یه آموزش با زبان فارسی و روان بنویسم :)
The message "You are not authorized to view this page" appears when accessing the Client/Server/Messaging Security for SMB (CSM) 3.0 web console (http://solutionfile.trendmicro.com/SolutionFile/26907/en/26907.html)
حالا برای بنده بخندین
پُست شما الان یه اِسپم حساب میشه :) این دوستمون تاپیک زده مشکلش برطرف بشه نه اینکه مَن و شُما بحث کُنیم هر سوالی پُرسید مَن جواب دادم :) شُما چی؟ فقط پست های اسپم :)
پیشنهاد میکنم لینک های زیر رو بخونید تمام مُشکلاتی که با IIS داشتید رو فیکس کرده :)
اضافه کردن پسوند در iis6 مُدیر شَبکه! (http://networkadmin.ir/?p=92)
حَل مُشکل درخواست رمز عُبور در IIS 6 مُدیر شَبکه! (http://networkadmin.ir/?p=127)
برطرف سازی مشکل maximum of allowed connection مُدیر شَبکه! (http://networkadmin.ir/?p=138)
sniper000man
September 18th, 2012, 21:41
پُست شما الان یه اِسپم حساب میشه :) این دوستمون تاپیک زده مشکلش برطرف بشه نه اینکه مَن و شُما بحث کُنیم هر سوالی پُرسید مَن جواب دادم :) شُما چی؟ فقط پست های اسپم :)
دوست عزیز تو اون تایپک هم گفتم قصد من بحث نیست پستامو بخونی دوست عزیز
یکی دستم خورد بله اسپم هست گفتم که پاکش کنید دستم خورده
و در مورد حرفتون امیر عزیز بنده دو سال تو این انجمن هستم اگه مثل بعضیا میخواست اسپم بدم الان پستهام از 1000 تا بیشتر بود اما تو این دو سال 300 تا به زور پست دادم میخواین نشون بدم اونای که اسپم میدن 4 ماه نشده 400 تا پست برین پستاشونم نگاه کنید اگه یه پست به درد بخور پیدا کردین بگین من حرفمو تصحیح کنم هی متلک و اسپم میزنن باز قدیم یه 100 تا پست بود بار علمی داشت اونو برداشتین همه شدن اسپمر میخواین اسم کاربری بدم ؟؟؟ دوست عزیز من هم در حد توانم خواستم کمکش کنم و تنها کمک من این بود که ای ای اس 6 به دردی نمیخوره شما به حرف بنده خندید من اسپی فکر نکنم داده باشم اگه دادم معذرت میخوام
PENOIL
September 18th, 2012, 21:47
درجواب بعضی از دوستان که میگن iisخوب نیست:
من خودمسایت های imdb-dl و bia2music و .... که همشون بالای ۴۰۰۰ تا آنلاین دارند از این وب سرور استفاده میکنند
و بدون حتی ۱ کیلوبایت افت سرعت به راحتی جواب میده
به نظر من iis بهترینه !
موفق باشید
mehdi.gh
May 6th, 2013, 14:46
من توسط این دستور ها
همه فایل های رو قایب دانلود کردم تو سرور
اما یه مشکلی به وجود میاد این که عکس هارو عوض اینکه تو مرور گر لود کنه دانلود میکنه
چطور این مشکل رو برطرف کنم ؟
در mime types به این صورت ادد کردم
* را تایپ و سپس در کادر دوم کلمه ی application/octet-stream
رو وارد کردم
web-iran
May 6th, 2013, 19:58
با این میتونید
mehdi.gh
May 7th, 2013, 09:58
عزیز این برای وب سرور xampp هستنش
من برای iis میخوام