توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ساخت فاکتور در whmcs
shahab-f
September 15th, 2012, 12:13
سلام دوستان نمیدونم چرا تو whmcs برای مشتری فاکتور میسازم که بخواد واریز کنه مبلغه فاکتورو برای مشتری 0 نشون میده با اینکه من از تو ادمین مبلغ رو مشخص میکنم
با تشکر
novintak2
September 15th, 2012, 12:38
همه فاکتورات
مثلا هاست فاکتور می کنه یا وی پی اس فرقی نداره یا فقط رو یک محصول این طوریه
اینم یک چک بزن
lordmhn
September 15th, 2012, 12:40
سلام ،
اول whmcs نال هست یا اصل ؟
بعد برای مشتری سفارش ادد میکنید یا صورتحساب ؟
shahab-f
September 15th, 2012, 12:53
درود whmcs ارجینال هست میخوام مشتری فاکتور جدیدی برای تمدیده این ماهش پرداخت کنه..
بله در تمامی بخش ها مشکل داره
shahab-f
September 15th, 2012, 12:54
همه فاکتورات
مثلا هاست فاکتور می کنه یا وی پی اس فرقی نداره یا فقط رو یک محصول این طوریه
اینم یک چک بزن
بله درست بود.. اگه روی این گذینه ای که شما میگید باشه خود سیستم در هر دوره اتوماتیک برای مشتری فاکتور میسازه برای پرداخت ؟؟
lordmhn
September 15th, 2012, 12:57
خب معمولا اگر برای مشتری سفارش ادد کنید که مثلا ماهانه باشه خودش سر ماه براش صورت حساب ادد میکنه
شاید هم برای مشتریتون موجودی ادد کردید نه صورت حساب
shahab-f
September 15th, 2012, 13:06
خب معمولا اگر برای مشتری سفارش ادد کنید که مثلا ماهانه باشه خودش سر ماه براش صورت حساب ادد میکنه
شاید هم برای مشتریتون موجودی ادد کردید نه صورت حساب
با تشکر از پاسختون..
تنظیماته خاصه دیگه ای نمیخواد انجام بدم خودش اتوماتیک صورت حساب میسازه ؟؟؟
نه از این گذینه استفاده کردم " ایجاد فاکتور جدید "
گذینه " ایجاد فاکتور سررسید " چه کاری انجام میده /؟؟؟ وقتی روش میزنم میگه آیا میخواید ایمیل ارسال شه یا نه منم بله رو میزنم ولی در نهایت هیچ ایمیلی نمیفرسته
lordmhn
September 15th, 2012, 13:15
با تشکر از پاسختون..
تنظیماته خاصه دیگه ای نمیخواد انجام بدم خودش اتوماتیک صورت حساب میسازه ؟؟؟
نه از این گذینه استفاده کردم " ایجاد فاکتور جدید "
گذینه " ایجاد فاکتور سررسید " چه کاری انجام میده /؟؟؟ وقتی روش میزنم میگه آیا میخواید ایمیل ارسال شه یا نه منم بله رو میزنم ولی در نهایت هیچ ایمیلی نمیفرسته
نه تنظیمات خاصی نداره ولی اگر بخواهید مثلا ایمیل چند روز قبل از سررسید اطلاع رسانی کنه رو از طریق
SETUPAutomation Settingsبه نظر من این راه راحتر از اینه که بخواهید هر ماه براشون فاکتور ایجاد کنید .
shahab-f
September 15th, 2012, 13:17
نه تنظیمات خاصی نداره ولی اگر بخواهید مثلا ایمیل چند روز قبل از سررسید اطلاع رسانی کنه رو از طریق
SETUPAutomation Settings
به نظر من این راه راحتر از اینه که بخواهید هر ماه براشون فاکتور ایجاد کنید .
با تشکر ...
بله درسته .. آخه میترسم فاکتوری که میسازه مشکل داشته باشه مثلا مثل این قاکتور هایی که ایجاد میکنم قیمت رو 0 نشون بده
lordmhn
September 15th, 2012, 13:21
با تشکر ...
بله درسته .. آخه میترسم فاکتوری که میسازه مشکل داشته باشه مثلا مثل این قاکتور هایی که ایجاد میکنم قیمت رو 0 نشون بده
فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه چون توی محصول قیمت داید اگر هم مشکلی داره احتمالا از قالبه قابلتونو پیش فرض کنید یک نگاه به فاکتور ها کنید اگر باز 0 بود احتمالا از جای دیگه ای هست
shahab-f
September 15th, 2012, 13:30
فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه چون توی محصول قیمت داید اگر هم مشکلی داره احتمالا از قالبه قابلتونو پیش فرض کنید یک نگاه به فاکتور ها کنید اگر باز 0 بود احتمالا از جای دیگه ای هست
رفتم برای مشتری از قسمت زیر مورد قابل پرداخت اد کردم بازم قیمتو براش صفر نشون داد
lordmhn
September 15th, 2012, 13:38
رفتم برای مشتری از قسمت زیر مورد قابل پرداخت اد کردم بازم قیمتو براش صفر نشون داد
زمانی که میخواهید برای مشتریتون سفارش ادد کنید قسمتی که دورش خط سیاه هست قیمت هست که میتونید برای مشتریتون قیمت بذارید اگر هم چیزی نباشه رایگان میشه این توی ورژن 5.1.2 هست !
8500
AvalinHost
September 15th, 2012, 13:48
بعد از ساختن فاکتور میتونید فاکتور رو ویرایش کنید و مقدار اون رو تغییر بدین.