توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : vps من هر یک ساعت down میشه . کمک کنید لطفا
mehdi7543
September 14th, 2012, 18:57
سلام . من یه vps ایرانی برای سرور گیم از این سایت گرفتم : جهان پارس اسپادان - صفحه اصلي (http://parsworld.net/)
vps هر یک ساعت داون میشه و وقتی میرم تو کنترل پنلش و دوباره بوتش میکنم دوباره به صورت خودکار 1 ساعت بعد داون میشه . پشتیبانی شرکت هم که اصلا جواب نمیده . اگه راه حلی دارید کمکم کنید ...
j4b3r
September 14th, 2012, 19:10
مشکلتون رو باید ساپورت حل کنند.
خودش که نمیشه خاموش بشه.
سعی کنید با ساپورت تماس بگیرید. این بهترین راهه.
mehdi7543
September 14th, 2012, 19:21
مشکلتون رو باید ساپورت حل کنند.
خودش که نمیشه خاموش بشه.
سعی کنید با ساپورت تماس بگیرید. این بهترین راهه.
هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن . توی سایتشم که تیکت میزنم باز جواب نمیدن
j4b3r
September 14th, 2012, 19:24
هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن . توی سایتشم که تیکت میزنم باز جواب نمیدن
:-|:-|:-|
RoobinaServer
September 14th, 2012, 19:53
احتمالا 10 دقیقه پیش تیکت زدید ج ندادن اومدید اینجا نه ؟
عزیز برید در بخش قوانین یا بخش های مربوط به ساپرت ببینید حداکثر زمان پاسخ گویی چند ساعته زدند.(درضمن امروز جمعه هست شاید تعطیل باشن مثل میهن وب هاست)
mehdi7543
September 14th, 2012, 20:08
احتمالا 10 دقیقه پیش تیکت زدید ج ندادن اومدید اینجا نه ؟
عزیز برید در بخش قوانین یا بخش های مربوط به ساپرت ببینید حداکثر زمان پاسخ گویی چند ساعته زدند.(درضمن امروز جمعه هست شاید تعطیل باشن مثل میهن وب هاست)
از 12 شهریور تا الان نه جواب تیکت میدن نه زنگ . یعنی از 12 شهریور کلا جمعه بوده ؟ :دی
RoobinaServer
September 14th, 2012, 20:19
از 12 شهریور تا الان نه جواب تیکت میدن نه زنگ . یعنی از 12 شهریور کلا جمعه بوده ؟ :دی
خب پس احتمالا مدیرش رفته مسافرت :)) صبرک نید برگرده (یاد حرف یکی از دوستان دیروز افتادم گفت هاست دارم مشکل داره زنگ زدم گفت مسافرتم نت ندارم 10 روز دیگه میام:)) )
mehdi7543
September 14th, 2012, 20:42
خب پس احتمالا مدیرش رفته مسافرت :)) صبرک نید برگرده (یاد حرف یکی از دوستان دیروز افتادم گفت هاست دارم مشکل داره زنگ زدم گفت مسافرتم نت ندارم 10 روز دیگه میام:)) )
یعنی یه نفر توی اون شرکت کوفتی نیست جواب مارو بده تا مدیر نباشه ؟
payahost
September 14th, 2012, 23:04
آخه شرکت کجا بود /:)
بنده خدا الان مدارس داره باز میشه ایشونم تشریف بردن دیگه
ایشالله ساله دیگه اول تیر جوابتون رو میدن