توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامنه pro و com
trio
September 14th, 2012, 18:48
سلام
میخواستم چندتا دامنه pro ثبت کنم ولی چندتا سوال داشتم قبلش:
1: توی سایتی که دامنه همیشه ثبت میکنم خواستم ثبت کنم ولی گفتن باید یه مدرکی بهشون بدم که ثابت کنه توی زمینه ای فعالیت دارم (مثلا دکترا یا وکالت) یعنی جایی نیست مثل دات کام ثبت بشه به صورت آنی؟
2: بعضی از پسوندهاش بیشتر 3 حرفی ها میزنم توی سایت دومین تولز میزنه آزاده و قبلا ثبت نشده ولی توی سایت های ثبت دامنه میزنم میگه که قبلا ثبت شده؟ (البته چندتا سایت ثبت دامنه هم میزنه آزاده اگه ثبت کنم ممکنه ثبت نشه؟) مثل:
jop.pro
bid.pro
nik.pro
Beh.pro
2 تا دامنه دات کام هم میخوام ثبت کنم دوستانی که قیمت مناسب میدن لینک بزارن
ممنون
nimafire
September 14th, 2012, 19:32
سلام
نیازی به مدرک نیست
تنها با اطلاعات کامل و درست و به صورت حرف فینگلیشی در سایت ما دامنه را ثبت کنید
سوالی هم بود تیکت اراسل کنید
بررسی دامنه - Afaghhosting (http://clients.afaghhosting.net/domainchecker.php)
ممنونم
agraph
September 14th, 2012, 19:43
سلام
دوست عزیز دامنه هایی که گفتید قبلا ثبت شده اند می تونید تو سایت who.is ببنید این سایت , سایت اصلی هست و بقیه سایت هایی که چک می کنن که دامنه قبلا ثبت شده یا آزاد هست به نحوی به این سایت وصل میشن.
یه نکته ای هم هیچ وقت دامنه ای که می خواهید ثبت کنید را تو جای عمومی مثل انجمن اشتراک نگذارید این دامنه ها حتی اگه آزاد هم بوده باشه ممکن هست کسی این تاپیک را ببینه و ثبت کنه.
در مورد سوال آخرتون هم می تونید از خیلی سایت ها خرید کنید من معرفی نمی کنم چون بعدا مشکل پیش بیاد دردسر میشه اما سایت هایی هستن که حتی اسم و فامیل هم لازم نیست واقعی بدید و بعد از ثبت می تونید انتقال بدید به پنل خودتون
امیدوارم تونسته باشم راهنمایی تون کنم
در خدمتیم
pro 7500
com 23000
نیازی به مدرک نیست
ثبت آنی + کنترل پنل اختصاصی
لطفا موقع ثبت نام کلیه اطلاعات خود را به صورت صحیح و انگلیسی وارد نمایید
اورانوس هاستینگ (http://my.uranushosting.net/order/domain-checker)
trio
September 14th, 2012, 21:58
ممنون از دوستان پس نیازی به مدارک نیست...
سلام
دوست عزیز دامنه هایی که گفتید قبلا ثبت شده اند می تونید تو سایت who.is ببنید این سایت , سایت اصلی هست و بقیه سایت هایی که چک می کنن که دامنه قبلا ثبت شده یا آزاد هست به نحوی به این سایت وصل میشن.
یه نکته ای هم هیچ وقت دامنه ای که می خواهید ثبت کنید را تو جای عمومی مثل انجمن اشتراک نگذارید این دامنه ها حتی اگه آزاد هم بوده باشه ممکن هست کسی این تاپیک را ببینه و ثبت کنه.
در مورد سوال آخرتون هم می تونید از خیلی سایت ها خرید کنید من معرفی نمی کنم چون بعدا مشکل پیش بیاد دردسر میشه اما سایت هایی هستن که حتی اسم و فامیل هم لازم نیست واقعی بدید و بعد از ثبت می تونید انتقال بدید به پنل خودتون
امیدوارم تونسته باشم راهنمایی تون کنم
ممنون عزیز
اون دامنه ها برام مهم نبودن واسه همین گذاشتم ولی اگه از سایت زیر نگاه کنید میزنه رجیستر نشدن ولی توی who.is یه چیزایی میزنه که اونم فکر کنم همون میزنه ثبت نشده
domaintools.com
باز هم ممنون بابت راهنمایی