توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال: دامین فورواردینگ / domain alias
hamids68
September 14th, 2012, 14:36
سلام
من از ادمین سرور خواستم که دامنه های net org ir منو به دات کام فوروارد کنه. اینکارو انجام داد و الان فوروارد میشه. ادمین گفت از روش domain alias استفاده کردم. من با این روش آشنا نبودم الان که تحقیق کردم دیدم چه روش خوبی هست. ولی سوالی برام ایجاد شده
ادمین سرور بدون اینکه کنترل پنل اون دامنه ها رو ازم بخواد اینکارو انجام داد... سوال من اینکه اگه اینطور هست پس هر دامنه ای که مال ما نیست رو هم میشه اینطوری فوروارد کرد به دامین خودمون ؟
Metalik
September 14th, 2012, 15:00
نه این طوری نیست. شاید به دامنه شما دسترسی داشته اگه توی پنل خودشون باشه. شاید هم دی ان اس هاش از قبل ست بوده.
novinline
September 14th, 2012, 15:02
سلام
من از ادمین سرور خواستم که دامنه های net org ir منو به دات کام فوروارد کنه. اینکارو انجام داد و الان فوروارد میشه. ادمین گفت از روش domain alias استفاده کردم. من با این روش آشنا نبودم الان که تحقیق کردم دیدم چه روش خوبی هست. ولی سوالی برام ایجاد شده
ادمین سرور بدون اینکه کنترل پنل اون دامنه ها رو ازم بخواد اینکارو انجام داد... سوال من اینکه اگه اینطور هست پس هر دامنه ای که مال ما نیست رو هم میشه اینطوری فوروارد کرد به دامین خودمون ؟
سلام
احتمالا dns های هاست رو از قبل ست نکرده بودین ؟
hamids68
September 14th, 2012, 15:18
الان که دارم فکر میکنم یه چیز هائی داره یادم میاد... اینقدر مشغله الکی برای خودم درست کردم که زود همه چی یادم میره... فکر کنم 2 سال پیش dns ها ست شده..دامین دست اونها نیست.